גיא מזרחי
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: גיא מזרחי
שחקן בינוני או לא, הוא המגן הימני הטוב בליגה העונה.
כל שחקן צריך תחרות.
כל שחקן צריך תחרות.
לא במקרה אנחנו מסיימים את המשחק הזה עם זרקור על המגנים, מה שקרה אתמול זה העתק אחד לאחד של ה2-2 בסיבוב השני בדקות שאחרי שדוידה נכנס.
הם טחנו לנו את הקווים והרוויחו שטחים אחרי המגנים שלנו שוב ושוב בלי שום התייחסות של המאמן כל המחצית הראשונה
הם טחנו לנו את הקווים והרוויחו שטחים אחרי המגנים שלנו שוב ושוב בלי שום התייחסות של המאמן כל המחצית הראשונה
- simply--red
הטוב בליגה העונה מאיזו בחינה?Melikson24 כתב: ↑01 אפריל 2025, 18:42שחקן בינוני או לא, הוא המגן הימני הטוב בליגה העונה.
כל שחקן צריך תחרות.
ג'אבר ובן הרוש לטעמי טובים יותר
- Melikson24
ג'אבר??????simply--red כתב: ↑02 אפריל 2025, 09:35הטוב בליגה העונה מאיזו בחינה?
ג'אבר ובן הרוש לטעמי טובים יותר
בן הרוש אולי טוב יותר כשחקן אבל הוא משחק מגן שמאלי העונה.
- ForeverRed
רק בהילוך החוזר מבינים את חומרת המהלך הזה.
אני יכול לקבל טעויות שקורות תוך כדי משחק. מה שהוא עשה שם זה חוסר אחריות מדרגה ראשונה, פשוט שחקן טיפש שיכול להחריב לקבוצה שלו עונה שלמה.
אם זה תלוי בי אני מייבש אותו ביציע לכמה משחקים טובים.
אני יכול לקבל טעויות שקורות תוך כדי משחק. מה שהוא עשה שם זה חוסר אחריות מדרגה ראשונה, פשוט שחקן טיפש שיכול להחריב לקבוצה שלו עונה שלמה.
מסכים ואין ספק שזה אדום.ForeverRed כתב: ↑02 אפריל 2025, 09:51רק בהילוך החוזר מבינים את חומרת המהלך הזה.
אבל אם הוא לובש צהוב או ירוק הואר לא מתערב
היה קל לרדת עליו ולבקר אותו אחרי הטעות מול מכבי ואולי גם
בצדק, אבל ראוי גם לתת לו מילה טובה כשמגיע, מהאנדרייטדים הגדולים בקבוצה.
https://x.com/meitay_/status/1912777633 ... wluvnq-T5A
האנדרייטד הכי גדול בקבוצה.Itay כתב: ↑17 אפריל 2025, 12:43היה קל לרדת עליו ולבקר אותו אחרי הטעות מול מכבי ואולי גם
אדומים מטומטמים גדולים ממנו קיבלו ויקבלו.
- ForeverRed
זה לא רק האדום.
אלה גם הכניסות לאמצע במקום לתמוך על הקו והחוסר יכולת להעביר כדור רוחב אחד נורמלי לאורך משחקים שלמים.
יש לו עוד הרבה מה לשפר.
אלה גם הכניסות לאמצע במקום לתמוך על הקו והחוסר יכולת להעביר כדור רוחב אחד נורמלי לאורך משחקים שלמים.
יש לו עוד הרבה מה לשפר.
התפקוד שלו הוא לא של מגן קלאסי, הכניסות לאמצע זו דרישה מובהקת של המאמן, גם הרבה שערים הגיעו בעזרת אותן כניסות שהן מרכיב חשוב במשחק הלחץ שלנו.ForeverRed כתב: ↑17 אפריל 2025, 13:38זה לא רק האדום.
יש לו עוד הרבה מה לשפר.
יהיה נכון להביא לו תחרות בקיץ בדמותו של מגן התקפי שגם מסוגל לשחק בקו 5 סטייל בן הרוש/רועי לוי, אולי גם מור סימן טוב בעתיד...
יש לו עוד לאן להשתפר אבל בינתיים הוא עושה התקדמות גדולה בפן האישי, מגיעה לו טיפה יותר הערכה אחרי החיצי אש שחטף בקיץ.
4 בישולים זה טוב אבל הוא מסוגל ליותר, במיוחד בשערים.
שחקן כזה טכני שגם מגיע ללא מעט מצבים טובים אין סיבה שלא יסיים את העונה עם תרומה של לפחות 8 שערים/בישולים.
צריך לזכור שרק לאחרונה הוא משחק כמו מגן באמת, רוב העונה הוא בעיקר שמר על קו 3 עם הבלמים. יורי במשחק האחרון הפעיל אותו הרבה.
בכל מקרה מספרים זה לא חזות הכל. הלחץ שלו מקו שני הביא לא מעט גולים באופן ישיר, הוא עושה את זה נהדר.
מרוצה ממנו מאוד ועדיין אין ספק שצריך להגיע מגן ימני נוסף בעונה הבאה.
שחקן כזה טכני שגם מגיע ללא מעט מצבים טובים אין סיבה שלא יסיים את העונה עם תרומה של לפחות 8 שערים/בישולים.
צריך לזכור שרק לאחרונה הוא משחק כמו מגן באמת, רוב העונה הוא בעיקר שמר על קו 3 עם הבלמים. יורי במשחק האחרון הפעיל אותו הרבה.
בכל מקרה מספרים זה לא חזות הכל. הלחץ שלו מקו שני הביא לא מעט גולים באופן ישיר, הוא עושה את זה נהדר.
מרוצה ממנו מאוד ועדיין אין ספק שצריך להגיע מגן ימני נוסף בעונה הבאה.
ניתן לדעתי לסכם זאת בקצרה:
עשה דרך יפה השנה, מעל הציפיות (לפחות שלי), יש לו עוד לא מעט מה להתקדם.
עשה דרך יפה השנה, מעל הציפיות (לפחות שלי), יש לו עוד לא מעט מה להתקדם.
אין מה לבקר אותו על אי הריצה על הקו כי זה פשוט סוג השחקן.
לכן יהיה נכון מאוד מבחינתנו להביא אחד כמו רועי לוי שכן יתן את הפונקציה הזו.
לכן יהיה נכון מאוד מבחינתנו להביא אחד כמו רועי לוי שכן יתן את הפונקציה הזו.