בית הדין - עונשים
Re: בית הדין - עונשים
לא ייאמן איך ההתאחדות והמנהלת כורתים את הענף ממנו הם מתפרנסים.
איזה הזיה בחיי, משחק שאמור להיות הצבע של הכדורגל בארץ הופך לפארסה נוראית.
כמה אין שכל שם.
ואני באמת מבין לליבם של אוהדי חיפה, היינו מתמרמרים כמוהם בדיוק.
איזה הזיה בחיי, משחק שאמור להיות הצבע של הכדורגל בארץ הופך לפארסה נוראית.
כמה אין שכל שם.
ואני באמת מבין לליבם של אוהדי חיפה, היינו מתמרמרים כמוהם בדיוק.
זה משחק שצריך להחרים
שהמנהלת וההתאחדות ישדרו מול יציעים רקים
שהמנהלת וההתאחדות ישדרו מול יציעים רקים
איתך לחלוטין למרות שלא יקרה .
המסר צריך להיות ברור -
המועדון הוא לא שוטר ולא מאבטח .
בשביל זה בדיוק משלמים לשוטרים ומאבטחים .
יש מצלמות ויש פעילות גלויה וסמויה ביציע .
על כוחות הביטחון לדאוג לשלום האוהדים ולתפוס ולהעניש את הפורעים - על זה משלמים לכם !!!
רק לאחר שתתפסו את הפורעים - המועדון צריך להיכנס לעובי הקורה ולהעניש אותם בפן הספורטיבי קרי שלילת מנוי או משהו דומה . עונש קולקטיבי הוא מחוץ לחוק !!!!
ובכלל - תסדירו כבר את עניין הפירו בחוק .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
תבין קודם לליבם של רוב מנויי הדרומי שלא עשו כלום ונענשו - עניי עירך קודם !!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לרובם אין סיכוי להשיג כרטיס ליציע שלהם במכירה הרגילה גם ככה, לעומת זאת יש פה יציע של 3200 איש שכבר שילמו על המשחק ולקחו להם את הכרטיס
צודק, דיברתי על הענישה המטופשת הזאת.
את מי בסוף הם מענישים? את קהל אוהדי הכדורגל שברובו מגיע בסהכ להנות מהאווירה ולצפות במשחק כדורגל טוב וגם מפרנס אותם.
יורים לעצמם ברגל.
ואם השתמע מדבריי שאני עצוב לגורל אוהדי מכבי חיפה אז ממש לא,אלה לאוהדי הכדורגל בכללותם.
יום שני חיפה באר שבע בלי יציע אולטראס,
מחזור אחרי זה מכבי בסמי בלי יציע אולטראס,
מחזור אחרי זה אנחנו בבלומפילד בלי יציע אולטראס.
אחלה פלייאוף.
הכל נכון.
אבל אני חושב שגם כל ראשי ארגוני האולטראס בארץ צריכים לעשות חשבון נפש.
כמו שהם אומרים - הכדורגל שייך לאוהדים. זה אומר לכל סוגי האוהדים. גם לאלה שלא תומכים בסצינת האולטראס.
יש יותר מ 3,000 אוהדים שלקחו להם את הכרטיס ליום שני, וההתאחדות ובית הדין הם לא האשמים היחידים בזה.
כמו שהם אומרים - הכדורגל שייך לאוהדים. זה אומר לכל סוגי האוהדים. גם לאלה שלא תומכים בסצינת האולטראס.
יש יותר מ 3,000 אוהדים שלקחו להם את הכרטיס ליום שני, וההתאחדות ובית הדין הם לא האשמים היחידים בזה.
הרשויות לא סוגרות עסקים בגלל שיש פרוטקשןשמעון א כתב: ↑28 אפריל 2023, 15:23הכל נכון.
לא אוסרים על כולם לנהוג בגלל שיש תאונות דרכים
הנורמה הזאת ששוללים מאוהד זכות שהוא רכש בכסף בגלל אוזלת יד של רשויות האכיפה היא ביזיונית, לא פחות ביזיוני שכולם פשוט זורמים עם זה. אז כן, הם האשמים, בידם כל הכלים וכל האחריות.
מעניין מה הייתם אומרים אם במקום לפספס בבידוק אבוקות המשטרה הייתה מפספסת מטען חבלה. גם אז הקהל היה אשם?
טירוף מוחלט. כאילו יציע שלם הוא איזה מחלקה בגולני וכולם סוגרים שבת כי היה משחק בנשק.dor69 כתב: ↑28 אפריל 2023, 15:31הרשויות לא סוגרות עסקים בגלל שיש פרוטקשן
לא אוסרים על כולם לנהוג בגלל שיש תאונות דרכים
הנורמה הזאת ששוללים מאוהד זכות שהוא רכש בכסף בגלל אוזלת יד של רשויות האכיפה היא ביזיונית, לא פחות ביזיוני שכולם פשוט זורמים עם זה. אז כן, הם האשמים, בידם כל הכלים וכל האחריות.
מעניין מה הייתם אומרים אם במקום לפספס בבידוק אבוקות המשטרה הייתה מפספסת מטען חבלה. גם אז הקהל היה אשם?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נכון אבל העובדה היא שזה העונש, וצריך להלחם בזה, מצד שני עד שלא מסדרים באופן חוקי את עניין הפירוטכניקה עדיף לא להשתמש, יש כל כך הרבה דרכים להפוך משחק למיולד, להפעיל פנסים בסמרטפונים, דגל פריסה, ודגלים אחרים, אנחנו לא צריכים אבוקות כדיי לעודד את הקבוצה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פנסים בסמרטפונים זה הכי גייז, עם מוזיקה ברקע של עופר ניסים והשמיים הם הגבול.דר אדום בנשמה כתב: ↑28 אפריל 2023, 15:53נכון אבל העובדה היא שזה העונש, וצריך להלחם בזה, מצד שני עד שלא מסדרים באופן חוקי את עניין הפירוטכניקה עדיף לא להשתמש, יש כל כך הרבה דרכים להפוך משחק למיולד, להפעיל פנסים בסמרטפונים, דגל פריסה, ודגלים אחרים, אנחנו לא צריכים אבוקות כדיי לעודד את הקבוצה
חוץ מזה שזו התפאורה הרשמית של סכנין ( הפנסים בסמארטפונים )

ולמה היציע לא פתוח לנשים ולילדים, בדומה למה שמכבי תא עשו?