דוד קלטינס
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: דוד קלטינס - חתם ל5 שנים
סיפור קלטינס מבחינתי מציג את הצד השני של המטבע, זה של השחקנים, מציג למה לפעמים השחקן הישראלי מנצל את השוק הישראלי הדל לטובתו, אפילו בצורה סחטנית. אם שחקן בית כמו קלטינס, שגם מקצועית וגם כלכלית בא לקראת בית"ר בשנים האחרונות, בדיוק בשביל החוזה הנוכחי בבית"ר שאמור היה להביע הערכה כלפיו, מקבל יחס כמו שקיבל, אז באמת לא צריך להתפלא למה השחקנים מתנהלים כמו שהם מתנהלים ולמה הדבר היחידי שמעניין אותם זה כסף גם במחיר של העדפה על המקום שבו הם גדלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לפי בכר הייתה לו פציעה קטנה ולא עבר הכנה ראויה.
מרגיש לי קצת אבוד. תקוע בין עמדות, לא נראה שבכר החליט בדיוק מה הוא רוצה ממנו. בכל מה שקשור להתקפה וקידום של המשחק הוא נותן מעט מאוד.
לדעתי השחקן הפחות טוב שלנו עד כה בקמפיין.
לדעתי השחקן הפחות טוב שלנו עד כה בקמפיין.
חייב לשחק בקישור ולא לזוז משם. המעברים בעמדות באמצע המשחק הורסים אותו. מאמין בו מאוד.
הוא עוד ישתפר וצריך לשחק ליד קבהא, ובאמת לא לזוז מהעמדות שלו.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 15 אוגוסט 2019, 23:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדעתי בין החלשים שלנו היום.
מאוד מאמין בו ומקווה שישתפר.
מאוד מאמין בו ומקווה שישתפר.
היה הפחות טוב בהתמודדות מול השבדים, נגד קאיראט היה מצוין.
בעיקר צריך להיות קשר 50:50, בכר הכניס אותו למשבצת של סאבו ימ"ש, הוא מצפה ממנו להוביל מתפרצות ולתרום בחלק ההתקפי והוא כרגע לא מספיק טוב בשביל זה.
הוא צריך לכסות שטחים ולתקל. מדובר בשחקן עם כושר אדיר שקורא משחק מצוין. בליגה יש לנו אפשרות לשחק עם העמדות של קבהא, שמיר וקלטינס כשספורי כנראה יהיה מעליהם. כל אחד מהשלישייה יכול לשחק 6 וגם 8. וגם סבג שקצת נשכח אבל היה מבטיח במשחקים הראשונים.
בעיקר צריך להיות קשר 50:50, בכר הכניס אותו למשבצת של סאבו ימ"ש, הוא מצפה ממנו להוביל מתפרצות ולתרום בחלק ההתקפי והוא כרגע לא מספיק טוב בשביל זה.
הוא צריך לכסות שטחים ולתקל. מדובר בשחקן עם כושר אדיר שקורא משחק מצוין. בליגה יש לנו אפשרות לשחק עם העמדות של קבהא, שמיר וקלטינס כשספורי כנראה יהיה מעליהם. כל אחד מהשלישייה יכול לשחק 6 וגם 8. וגם סבג שקצת נשכח אבל היה מבטיח במשחקים הראשונים.
לא כל שחקן מראה יכולת מיידית.
כרגע הוא החוליה החלשה בקישור, אבל מאמין שישתפר. צריך לתת לו עוד זמן.
כרגע הוא החוליה החלשה בקישור, אבל מאמין שישתפר. צריך לתת לו עוד זמן.
- ForeverRed
נורה אדומה להמשך.
אוהב אותו מאוד אבל הוא אוברייטד בעיניי עד שיוכח אחרת.
ניתן לו את הזמן.
ניתן לו את הזמן.
היתרונות והחסרונות שלו היו ידועים מראש ככה שלא ברור לי ממה אתם מופתעים.ForeverRed כתב:נורה אדומה להמשך.
ניתן לו את הזמן.
נקבל ממנו מצד אחד לחימה,ומהצד השני איבודי כדור בקצב מסחרר ומגבלה בהנעת כדור.
ככה הוא היה בביתר וכנראה שזה לא ישתנה אצלנו.
קלטינס בא בסביבות 2 מיליון יורו+ שכר די גבוה
נאור סבג בא בחינם+ שכר של נזיד עדשים.
ההבדל הוא כל כך גדול מקצועית עת עתה?
רק 2 מיליון? 10 מיליון דולר אוזבקי.
מה הקטע לנפח מספרים? היה דיל ברור של אוחנה+כסף על קלטינס. כמה סיפרו לתקשורת שהמועדונים העבירו ביניהם לא מעניין ולא רלוונטי.
והוא מרוויח בסביבות ה-200 אלף דולר. לא הייתי אומר גבוה.
בכל אופן, לא ראינו את שניהם מספיק כדי לקבוע את רמתם. הייתי מציע לחכות גם בנוגע לסבג וגם קלטינס, שהגיע לטווח הארוך ועתיד להשתפר ולהתפתח תחת בכר.
מה הקטע לנפח מספרים? היה דיל ברור של אוחנה+כסף על קלטינס. כמה סיפרו לתקשורת שהמועדונים העבירו ביניהם לא מעניין ולא רלוונטי.
והוא מרוויח בסביבות ה-200 אלף דולר. לא הייתי אומר גבוה.
בכל אופן, לא ראינו את שניהם מספיק כדי לקבוע את רמתם. הייתי מציע לחכות גם בנוגע לסבג וגם קלטינס, שהגיע לטווח הארוך ועתיד להשתפר ולהתפתח תחת בכר.
קלטינס כנראה שלא יראה יכולת מבריקה במיוחד, אבל הוא שחקן שמביא איתו רוח ואופי. ככה לפחות התרשמתי ממנו כשהיה בבית"ר וגם במשחקי נבחרת מסוימים.
הוא עוד יתן.
הוא עוד יתן.
נו באמתBaRdA10 כתב:קלטינס בא בסביבות 2 מיליון יורו+ שכר די גבוה
קלטינס שחקן. רכש מצוין והכרחי