ג'ימי מרין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ג'ימי מרין

שליחה על ידי ForeverRed »

RedHell כתב: לא הייתה כוונה לפגוע.
סה"כ להעביר איך מרגיש מהצד הפאניקת רכש שתפסה כאן חלק מהמשתמשים, לצערי אתה אחד מהם הקיץ...
כן זוכר שמאוד אבל מאוד רצית את עדן שמיר ולא האמנת שיגיע, הינה הוא הגיע וגם קלטינס.

יהיה בסדר העונה, גם אם זה לא אומר אליפות זה עדיין יהיה הרבה יותר טוב ממה שהיה כאן שנה שעברה, במקרה הרע נסיים כמו בעונות אלישע, מה לעשות שלא כל שנה ניקח אליפות?
חשוב שאתה ואחרים תבינו כמה דברים.
אין שום חרמנות רכש, אנחנו לא ילדים בני 12.
אם כבר 12, אז חלק מהתגובות כאן מזכירות לי את הפורום ההוא בכל פעם שמישהו מעביר רבע ביקורת על הקבוצה.
תנשמו, תירגעו. בשביל זה הפורום קיים.

פחות רלוונטי את מי רציתי בקיץ (את שמיר מאוד, את קלטינס פחות). יותר חשוב להסתכל על מצב הקבוצה בראייה כוללת ולהבין מה חסר.
כל מה שנכתב פה על ידי כביקורת נכתב מתוך דאגה והבנה של החסר לפי תפיסתי.
אני לא מדבר על מותרות, אלא על צורך בסיסי של קבוצת כדורגל שמכוונת לאן שמועדון בסדר הגודל של הפועל באר שבע עם 12 אלף מנויים מאחוריו אמור לכוון.

אין לי ספק שלא נרוץ השנה לאליפות, אני בכלל לא מכוון לשם.
ההסתכלות היא נטו על הצלחה מקצועית שתאפשר בנייה לשנים הבאות, וכן, גם קצת נחת והנאה לקהל לא יזיקו.
בסגל הנוכחי ספק אם זה יקרה, וזה סתם חבל כי בסיס טוב כן יש פה.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

מצחיק אותי שאתם אומרים לא נרוץ לאליפות אבל נעשה עונה טובה. זה לא אפשרי חברים. שנה שעברה סיימנו מקום 3 על סף מקום 2 וזו הייתה עונה שמוגדרת על ידי כולם ל״מזעזעת״ אז איך פחות מזה ייחשב בעיניכם הצלחה? למרין יש הרבה כישרון, אוהב את הפסים ואת ראיית המשחק. גם הקרוס לא רע בכלל. חסר לי ממנו אלמנט של אחד על אחד, מקווה שזה לא הולך לו כרגע בגלל ענייני ביטחון אבל זה קצת מדאיג. ולא, אני לא חולה דריבליסטים, אבל שחקן קו חייב שיהיה בסט היכולות שלו אחד על אחד.
אמרו השחקן הכי טוב בקוסטה ריקה, נחכה לאיזה מהלך שנגיד עליו וואו ואז נדע שבאמת עשינו עסקה טובה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

red ultras כתב:מצחיק אותי שאתם אומרים לא נרוץ לאליפות אבל נעשה עונה טובה. זה לא אפשרי חברים. שנה שעברה סיימנו מקום 3 על סף מקום 2 וזו הייתה עונה שמוגדרת על ידי כולם ל״מזעזעת״ אז איך פחות מזה ייחשב בעיניכם הצלחה? למרין יש הרבה כישרון, אוהב את הפסים ואת ראיית המשחק. גם הקרוס לא רע בכלל. חסר לי ממנו אלמנט של אחד על אחד, מקווה שזה לא הולך לו כרגע בגלל ענייני ביטחון אבל זה קצת מדאיג. ולא, אני לא חולה דריבליסטים, אבל שחקן קו חייב שיהיה בסט היכולות שלו אחד על אחד.
אמרו השחקן הכי טוב בקוסטה ריקה, נחכה לאיזה מהלך שנגיד עליו וואו ואז נדע שבאמת עשינו עסקה טובה.
כי המיקום בטבלה לא אומר הכל. כי יש הבדל משמעותי בין מקום 2 בפער סביר מהראשון לבין מקום 2-3 בפער 30+, תוך כדי שאתה מתבזה במפגשים מול האלופה (ולא רק מולה). ויש הבדל משמעותי בין עונה של יכולת מזעזעת, זריקה על הקהל ועם אפס מחשבה קדימה- לבין עונה שמטרתה לבנות בסיס שיתמודד על תארים בעתיד, עם קבוצת כדורגל מאומנת שמראה דרך מסוימת.
גם עם אלישע סיימנו מקום שני ושלישי, זה לא היה כישלון כמו בעונה שעברה, רחוק מכך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

צר לי לאכזב אתכם,אם הפועל בש לא רצה לאליפות זה כשלון עצום,עצום.
לא בנינו קבוצה שתאבק על הפלייאוף.
נכון שבתחילת התהליך דיברנו על בניה מחדש אבל ככל שאני רואה את הקבוצה משתפרת ומתגבשת ממשחק למשחק ואני רואה את היריבות הפוטנציאליות אז אין שום סיבה שלא נחשוב על זה.
וכן אני מסכים מאוד עם FR קבוצה שמוכרת 12,000 מנויים לא יכולה לספר סיפור,הקהל לא טיפש ומבין כדורגל.
חיזוק,שניים ואנחנו חזק בתמונה,חזק מאוד.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב:צר לי לאכזב אתכם,אם הפועל בש לא רצה לאליפות זה כשלון עצום,עצום.
לא בנינו קבוצה שתאבק על הפלייאוף.
נכון שבתחילת התהליך דיברנו על בניה מחדש אבל ככל שאני רואה את הקבוצה משתפרת ומתגבשת ממשחק למשחק ואני רואה את היריבות הפוטנציאליות אז אין שום סיבה שלא נחשוב על זה.
וכן אני מסכים מאוד עם FR קבוצה שמוכרת 12,000 מנויים לא יכולה לספר סיפור,הקהל לא טיפש ומבין כדורגל.
חיזוק,שניים ואנחנו חזק בתמונה,חזק מאוד.
אני ממש לא מסכים איתך.
זה כמו להגיד שאלישע נכשל כי לא לקח אליפות בעונה האחרונה שלו. לא היה לו שום סיכוי.
אלישע נכשל כי העמיד כאן קבוצה רופסת, פחדנית שעושה במכנסיים בכל משחק חשוב ולא ממושמעת מספיק. בדיוק איפה שבכר נפל בעונה שעברה.

המטרות שלי לעונה הקרובה זה כרטיס לאירופה, יכולת טובה, להתחבר לקבוצה על המגרש והתקדמות של מספר שחקנים ביניהם שמיר, קלטינס, ספורי ומארין.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

CrazyRed7 כתב:
המטרות שלי לעונה הקרובה זה כרטיס לאירופה, יכולת טובה, להתחבר לקבוצה על המגרש והתקדמות של מספר שחקנים ביניהם שמיר, קלטינס, ספורי ומארין.
+1
למרות שחסרה לך המטרה הכי חשובה והשורה התחתונה שתגדיר עונה כמוצלחת (לדעתי):
להיות בתמונת המאבק עד השלבים האחרונים.

אם זה יילך טוב ובמרץ- אפריל נהיה במרחק סביר מהמקום הראשון אפשר לסמן וי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: אני ממש לא מסכים איתך.
זה כמו להגיד שאלישע נכשל כי לא לקח אליפות בעונה האחרונה שלו. לא היה לו שום סיכוי.
אלישע נכשל כי העמיד כאן קבוצה רופסת, פחדנית שעושה במכנסיים בכל משחק חשוב ולא ממושמעת מספיק. בדיוק איפה שבכר נפל בעונה שעברה.

הפועל בש בתקציב שלה,בכמות הקהל שלה,עם סגל השחקנים שיש לה צריכה להיות במאבק האליפות עד הסוף.
אם לא ניקח אז לא ניקח,אבל אם לא נהיה פקטור במאבק זה יהיה כשלון וגם אלונה מבלי לדבר איתה חושבת ככה.
אירופה ועניינים אלה דברים שצריכים להיות מובן מאליו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: הפועל בש בתקציב שלה,בכמות הקהל שלה,עם סגל השחקנים שיש לה צריכה להיות במאבק האליפות עד הסוף.
אם לא ניקח אז לא ניקח,אבל אם לא נהיה פקטור במאבק זה יהיה כשלון וגם אלונה מבלי לדבר איתה חושבת ככה.
אירופה ועניינים אלה דברים שצריכים להיות מובן מאליו.
הפועל באר שבע עם התקציב השלישי (רביעי אפילו?) בגודלו בליגה, עם סגל חדש וצעיר יחסית שלא עולה על זה של מכבי ת"א, חיפה וספק אם בית"ר, צריכה לשאוף גבוה (טופ 3) ולהוות יריב ראוי לכל קבוצה בליגה, אבל זה ממש לא יהיה כישלון אם לא תתמודד על התואר עד הרגע האחרון.
אם הקהל באמת חכם כמו שאתה אומר הוא צריך להבין שקבוצה לאליפות לא נבנית בקיץ אחד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
הפועל באר שבע עם התקציב השלישי (רביעי אפילו?) בגודלו בליגה, עם סגל חדש וצעיר יחסית שלא עולה על זה של מכבי ת"א, חיפה וספק אם בית"ר, צריכה לשאוף גבוה (טופ 3) ולהוות יריב ראוי לכל קבוצה בליגה, אבל זה ממש לא יהיה כישלון אם לא תתמודד על התואר עד הרגע האחרון.
אם הקהל באמת חכם כמו שאתה אומר הוא צריך להבין שקבוצה לאליפות לא נבנית בקיץ אחד.
אתם צריכים להפנים שבעיניי רוב הקהל שלנו הפועל בש היא קבוצה שצריכה לרוץ גבוה מאוד עד למאבק על תואר.
זה מה שהרגילו כאן את האנשים במשך 7 שנים כמעט.
התקציב הוא פקטור חשוב אבל חשוב לא פחות הוא הנסיון שיש להרבה מאוד שחקנים מהסגל במאבקים הללו בניגוד לקבוצות אחרות עם תקציב גבוה יותר אבל חוסר נסיון משווע במאבק על התואר.
אנחנו לא בעונה פיננסית,אנחנו בסהכ בהחלפת דור שחקנים שצריך כבר עכשיו להבין שהוא לא הגיע לקבוצה עם שאיפות לאירופה,אלה הרבה יותר גבוה.
וחוץ מזה חבל על הויכוח,ככה אני רואה את זה,אתם רואים את זה בצורה אחרת.
אני לא נותן הנחות אתם כן,הכל שאלה של השקפה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אתם צריכים להבין שיש לסיים 2-3 ויש לסיים 2-3
אם נסיים 2-3 כמו בעונה הקודמת זה ביזיון וכישלון פר אקסלנס, אם נסיים 2-3 כמו שמכבי סיימו ב15/16 מרחק 2 נקודות מהצלחת זו עדיין תהיה הצלחה לדעתי. הצלחה להעמיד קבוצה חדשה ולהריץ אותה מיידית לתואר, לתת עונה שיהיה ברור לכולם שמקצה שיפורים קצר הופך את הפועל באר שבע לפייבוריטית לזכייה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:אתם צריכים להבין שיש לסיים 2-3 ויש לסיים 2-3
אם נסיים 2-3 כמו בעונה הקודמת זה ביזיון וכישלון פר אקסלנס, אם נסיים 2-3 כמו שמכבי סיימו ב15/16 מרחק 2 נקודות מהצלחת זו עדיין תהיה הצלחה לדעתי. הצלחה להעמיד קבוצה חדשה ולהריץ אותה מיידית לתואר, לתת עונה שיהיה ברור לכולם שמקצה שיפורים קצר הופך את הפועל באר שבע לפייבוריטית לזכייה
בדיוק,תודה רבה.
"אירופה,ששמיר וקלנטיס ישתפרו",את מי זה מעניין בכלל?? אם הם לא ייקחו את ההזדמנות שקיבלו בשתי ידיים גם הם ילכו הביתה,כאן זה לא מעבדת ניסויים,זאת הפועל בש שהיא ומכבי האימפריות השולטות בעשור האחרון בכדורגל הישראלי נקודה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: אתם צריכים להפנים שבעיניי רוב הקהל שלנו הפועל בש היא קבוצה שצריכה לרוץ גבוה מאוד עד למאבק על תואר.
זה מה שהרגילו כאן את האנשים במשך 7 שנים כמעט.
התקציב הוא פקטור חשוב אבל חשוב לא פחות הוא הנסיון שיש להרבה מאוד שחקנים מהסגל במאבקים הללו בניגוד לקבוצות אחרות עם תקציב גבוה יותר אבל חוסר נסיון משווע במאבק על התואר.
אנחנו לא בעונה פיננסית,אנחנו בסהכ בהחלפת דור שחקנים שצריך כבר עכשיו להבין שהוא לא הגיע לקבוצה עם שאיפות לאירופה,אלה הרבה יותר גבוה.
וחוץ מזה חבל על הויכוח,ככה אני רואה את זה,אתם רואים את זה בצורה אחרת.
אני לא נותן הנחות אתם כן,הכל שאלה של השקפה.
למי יש ניסיון במאבקים כאלה? לנייג'ל? מארין? ספורי? קלטינס? שמיר? גולדברג? עמית ביטון? זריהן?
מליקסון כבר לא רלוונטי, על ויטור לך תסמוך, חוץ מבן ביטון, טאהא, שהר וקצת קבהא וממן אף אחד לא באמת יודע מה זה לרוץ לאליפות. הבסיס שהביא אותך לתארים התפרק כבר כמעט לחלוטין.

מה שדפק את מכבי חיפה כל השנים זה שהם לא הסתכלו על המציאות, אמרו "אנחנו מכבי חיפה הגדולה" ודרשו אליפות במיידי כל שנה בלי לשים לב בכלל שהם מעמיסים את כל הבלאגן הזה על סגלים חדשים, צעירים, לא מחוברים ולא מנוסים. במקום לעצור רגע, לחשוב איך בונים משהו יותר יציב לטווח קצת יותר ארוך, גם במחיר "הקרבה" של עונה אחת או שתיים בלי תואר.

לא רוצה להיות שם, לא רוצה להפיל את הקבוצה שלי במלכודת הזאת, וחשוב שאנשים יבינו לאן הולכים השנה כי הפער הזה בין הציפיות של הקהל לבין המציאות עלולים להכשיל את הקבוצה ולפגוע בה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
למי יש ניסיון במאבקים כאלה? לנייג'ל? מארין? ספורי? קלטינס? שמיר? גולדברג? עמית ביטון? זריהן?
מליקסון כבר לא רלוונטי, על ויטור לך תסמוך, חוץ מבן ביטון, טאהא, שהר וקצת קבהא וממן אף אחד לא באמת יודע מה זה לרוץ לאליפות. הבסיס שהביא אותך לתארים התפרק כבר כמעט לחלוטין.

מה שדפק את מכבי חיפה כל השנים זה שהם לא הסתכלו על המציאות, אמרו "אנחנו מכבי חיפה הגדולה" ודרשו אליפות במיידי כל שנה בלי לשים לב בכלל שהם מעמיסים את כל הבלאגן הזה על סגלים חדשים, צעירים, לא מחוברים ולא מנוסים. במקום לעצור רגע, לחשוב איך בונים משהו יותר יציב לטווח קצת יותר ארוך, גם במחיר "הקרבה" של עונה אחת או שתיים בלי תואר.

לא רוצה להיות שם, לא רוצה להפיל את הקבוצה שלי במלכודת הזאת, וחשוב שאנשים יבינו לאן הולכים השנה כי הפער הזה בין הציפיות של הקהל לבין המציאות עלולים להכשיל את הקבוצה ולפגוע בה.
השמות שנתת מספיקים.
אני לא דורש אליפות במיידי,אני רוצה לראות קבוצה שרצה לשם,אם לא תיקח לא נורא,אבל בשום פנים ואופן לא אסתפק במאבק על אירופה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הסגל הזה לא ירוץ לאליפות.
צאו מהסרט.

או שהקהל יעשה תיאום ציפיות לרמת הסגל, או שהסגל ישודרג כדי ליישר קו עם ציפיות הקהל.

בכל סנריו אחר הנפילה היא עניין של זמן.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אז מה יחשב ריצה לאליפות? נניח לאבד את התואר בתחילת הפלייאוף זה בסדר? או רק בסיבוב השני של הפלייאוף?

המדד הוא מרחק נקודות מהמוליכה או מרחק בכדורגל?

המדד הוא בנייה של דור שבעוד שנה כבר לא יהיו לו תירוצים?( שמיר, קלטינס, מארין,זריהן, נייג'ל)
או מי שלא טוב השנה עף שנה הבאה?

שלח תגובה