חוסה אנחל קריו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: חוסה אנחל קריו

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:מעריך מאוד את דודו, אבל מסכים עם גיא חניה.
אנחנו לא אוהדי הפייסבוק שיקטלו שחקן לפני ששיחק, אבל גם מספיק מבינים עניין כדי לדעת להעריך שסיכויי הצלחה של קריו נמוכים.

כל מי שמביא הנה דוגמאות כמו קוואנקה כדי להמחיש שהיוטיוב והנתונים היבשים לא מעידים כלום, רצוי שיתחיל קצת לגוון, זה שחוק ומעייף ובמקרה של איסאק תלוי בגורמים שאינם בהכרח מקצועיים.

לא יודע מה נפיק מקריו, מקווה שנשמח יחד איתו בדרך לפסגת מלך השערים של הליגה תוך כדי הקפצות של משה אוחיון הודעות מדי שבוע.

אבל מרבית הסיכויים שהסטטיסויקה הלא מחמיאה שלו תוסיף להתיישר.

אגב, למי שמחזק כאן את דמות החלוץ "העובד בשביל הקבוצה", מבקש שיתן כאן דוגמאות נבחרות מהעולם לחלוצים עובדים שכיבוש שערים הוא ממש לא הצד החזק שלהם.
לך לפוסט הראשון על לוסיו, תקרא תגובות ואז תגיד לי שלא קוטלים כאן שחקנים כמו בפייסבוק.

חושב שהפוסט של דודו בעיקר כמו של אליה נכתב בשביל לייצר שקט, זה הרגיש שהקהל שלנו חסר סבלנות וביקורתי כלפי השחקנים שהגיעו הקיץ עוד לפני ששיחקו דקה במדים שלנו ומשם הדרך לאווירה לא אוהדת בטרנר או שריקות בוז או לחץ על כל מסירה לא טובה קצרה מאוד וזה יכול להפוך את ההתאקלמות שלהם (לא רק של הזרים, גם של הישראלים שהגיעו מהלאומית) לקשה יותר.
לא חושב שהוא מבטיח שהספרדי יהיה להיט, אלא רומז על הקשיים להביא לכאן זרים (בטח חופשיים ובמשכורת נמוכה) ושוב בעיקר מנסה לייצר שקט כי כאן אולי יש כותבים אינטליגנטיים שיודעים לעשות את ההבדל בין ביקורת ברשת למגרש, אצל חלק גדול מהקהל (ואפשר היה לראות את זה גם בתגובות לפוסט שלו) זה לא ככה ויש אוהדים שרק מחכים להופעה לא טובה ואפילו פס טוב כדי לקטול תשחקן גם בטרנר ובשביל הזכות לכתוב ברחבי הרשת אמרתי לכם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

אחרי שצפיתי ב2 משחקים כמעט מלאים שלו קצת רשמים (לא מתיימר להיות סקאוט ולא גאון גדול בכדורגל יש מצב שאני רואה דברים אחרת מאנשים):
קודם כל, הוא שחקן טוב לדעתי. כמעט בכל המאבק אוויר שלו עם הבלם הוא מנצח, הנגיעה שלו בכדור לא רעה בכלל, לגובה שלו הוא יחסית מהיר והוא פיזי מאוד. מה2 משחקים שראיתי כמעט ולא ראיתי אותו בועט לשער, התנועה שלו לעומק לדעתי לא כזאת טובה.הוא מאוד קבוצתי ומעודד כל הזמן את חבריו לקבוצה. חלוץ בודד הוא לא יכול לשחק, הוא חייב לידו עוד מישהו שיפנה לו שטחים ושהוא יוריד לו כדורים כי באמת שהוא מנצח ב95 אחוז מהמאבק אוויר. לדעתי הוא טוב מפקהארט, פחות גמלוני ממנו וגם יותר חזק ממנו. זה נראה כאילו הוא באמת שחקן שעובד על המגרש אבל שערים זה פחות הוא, בקושי מהווה סיכון על שער היריבה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: שאלה, כשכקטלת את לוסיו עוד לפני ששיחק דקה אצלנו, רק בגלל שרוב הקרירה שיחק בליגות הנמוכות בברזיל והיה עם מאזן שערים לא מחמיא לחלוץ, גם הקפצת את כל התגובות שלך באינטרנט על לוסיו?

על החתמת לוסיו -
גם אני מאוד התאכזבתי מהחתמת לוסיו. אל תשכח גם עם איזה שמות פלירטטנו לעמדת החלוץ הזר בזמנו. אמרתי כבר- גם אם קאריו יהיה הפתעה ענקית וייתן 20 כל עונה זאת עדיין החתמה מטומטמת שמסתמכת על מזל ותו לו

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

dor69 כתב: גם אני מאוד התאכזבתי מהחתמת לוסיו. אל תשכח גם עם איזה שמות פלירטטנו לעמדת החלוץ הזר בזמנו. אמרתי כבר- גם אם קאריו יהיה הפתעה ענקית וייתן 20 כל עונה זאת עדיין החתמה מטומטמת שמסתמכת על מזל ותו לו
תודה רבה.
הסיכון עם לוסיו היה פחות גדול כי היה לנו 5 זרים מעל הליגה וסגל ישראלי נהדר.
משה, לא מפתיעה אותי האמונה העיוורת שלך כלפי המועדון. זה בסדר.
הלוואי אוכל את הכובע.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב: גם אני מאוד התאכזבתי מהחתמת לוסיו. אל תשכח גם עם איזה שמות פלירטטנו לעמדת החלוץ הזר בזמנו. אמרתי כבר- גם אם קאריו יהיה הפתעה ענקית וייתן 20 כל עונה זאת עדיין החתמה מטומטמת שמסתמכת על מזל ותו לו
לא מצליח להבין אותך.
ישבו אנשים, עקבו אחרי השחקן למשך מספר כנראה דו ספרתי של משחקים, קיבלו תמונה מלאה על הסגנון שלו, על סט היכולות שלו והגיעו למסקנה שהוא מתאים לקבוצה ויכול לשפר אותה.
ואז אתה מגיע אחרי שלא ראית משחק אחד שלו ומצהיר שבכל מקרה ההחתמה הזאת מטומטמת. כאילו מה, אם הוא ייתן פה 20 גולים ויהיה הצלחה זה לא בגלל ניתוח נכון של היכולות שלו ועין טובה של הסקאוט ואנשי הצוות? נטו מזל?
איך אפשר להגיד "מזל" על החתמה שהתבססה על מעקב ארוך ויסודי אחרי השחקן?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיא חניה כתב: תודה רבה.
הסיכון עם לוסיו היה פחות גדול כי היה לנו 5 זרים מעל הליגה וסגל ישראלי נהדר.
משה, לא מפתיעה אותי האמונה העיוורת שלך כלפי המועדון. זה בסדר.
הלוואי אוכל את הכובע.
אני לא שופט לעולם לפני שאני רואה את השחקן, להזכיר לך בזמן שכולם כאן עפו על טאפוקו (עוד לפני שחתם) אני דווקא כתבתי שהוא מוגבל בהרבה מאוד אלמנטים ושמי שחשב אצלנו שהוא המחליף של אוגו הולך בדרך הבטוחה להפוך למכבי חיפה של השנים האחרונות.

ושוב, ההחתמה גם צריכה להתאים לכלים שנותנים לך. אם אלונה נותנת בסביבות 150 אלף יורו להחתמה של זר (כלומר כל השחקנים עם חוזה לעונות הבאות יורדים מהמשוואה ונשארים רק עם זרים חופשים, וגם הם צריכים להיות כאלה שהם מתחת לראדר ולכן מרוויחים סכומים נמוכים מאוד ככה ש-150 אלף מליגה לא אטרקטיבית כמו ישראל ימשכו אותם) אז די ברור שיחפשו שחקנים בפרופיל של לוסיו והספרדי, כאלה שעובדים קשה, שיש להם יתרונות בולטים באספקטים מסוימים, וכן כאלה שאין להם מאזן שערים יוצא דופן אחרת הם לא היו מגיעים לכאן.

לא יודע אם ההחתמה של הספרדי תצליח או לא, כן יודע שמי שחשב שיגיע לכאן איזה מלך שערים מליגה באיכות שלנו או מעבר לכך לא מבין את השילוב של מגבלות התקציב הקיץ ביחד עם מגבלות הליגה הישראלית.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

bs war כתב:
לא מצליח להבין אותך.
ישבו אנשים, עקבו אחרי השחקן למשך מספר כנראה דו ספרתי של משחקים, קיבלו תמונה מלאה על הסגנון שלו, על סט היכולות שלו והגיעו למסקנה שהוא מתאים לקבוצה ויכול לשפר אותה.
ואז אתה מגיע אחרי שלא ראית משחק אחד שלו ומצהיר שבכל מקרה ההחתמה הזאת מטומטמת. כאילו מה, אם הוא ייתן פה 20 גולים ויהיה הצלחה זה לא בגלל ניתוח נכון של היכולות שלו ועין טובה של הסקאוט ואנשי הצוות? נטו מזל?
+++

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אתה התאכזבת כי הגישה שלך לא נכונה. לא שופטים שחקן לפני שרואים ואז אם מתברר שהוא שחקן טוב אומרים שזה היה מזל כי כשחתם ולא ראית אותו מעולם קטלת אותו.
מסתכלים על שחקן אחרי שחתם ואז מחליטים אם הוא טוב או לא, ואם מדובר בשחקן שעקבו אחריו תקופה (כמו לוסיו והספרדי) מבינים שלפעמים רק כשאתה רואה שחקן אתה יכול להבין את האיכויות שלו.
מזכיר לי חבר אוהד נתניה שאמר לי שמלמד השנה יהיה שחקן של 20 שערי ליגה בגלל שאצלנו כבש איזה 6 שערים בליגה ובגביע בכלום משחקים אז אם יתנו לו ביטחון ועונה שלמה בהרכב המספרים יעלו משמעותית.
רק בגלל שלא ראה אותו לא יודע שכל השערים של מלמד היו כשהליגה הייתה גמורה (כולל שלושער) ובגביע מול יריבות נחותות.
בנתניה אגב סיים בסוף רק עם 10 שערי ליגה וגם שם ממש לא היה באנקר והרבה פעמים ירד לספסל.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה התאכזבת כי הגישה שלך לא נכונה. לא שופטים שחקן לפני שרואים ואז אם מתברר שהוא שחקן טוב אומרים שזה היה מזל כי כשחתם ולא ראית אותו מעולם קטלת אותו.
מסתכלים על שחקן אחרי שחתם ואז מחליטים אם הוא טוב או לא, ואם מדובר בשחקן שעקבו אחריו תקופה (כמו לוסיו והספרדי) מבינים שלפעמים רק כשאתה רואה שחקן אתה יכול להבין את האיכויות שלו.
מזכיר לי חבר אוהד נתניה שאמר לי שמלמד השנה יהיה שחקן של 20 שערי ליגה בגלל שאצלנו כבש איזה 6 שערים בליגה ובגביע בכלום משחקים אז אם יתנו לו ביטחון ועונה שלמה בהרכב המספרים יעלו משמעותית.
רק בגלל שלא ראה אותו לא יודע שכל השערים של מלמד היו כשהליגה הייתה גמורה (כולל שלושער) ובגביע מול יריבות נחותות.
בנתניה אגב סיים בסוף רק עם 10 שערי ליגה וגם שם ממש לא היה באנקר והרבה פעמים ירד לספסל.
שלושער מול אותה נתניה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

למה אני אומר שההחתמה מטומטמת? כי כשמחתימים חלוץ סגנון משחק ואופי הם הקריטריונים השני והשלישי בסדר העדיפויות, הראשון זה גולים, כי מישהו צריך להבקיע לא?
מילא היה בן 21 והיה אפשר להגיד שסביר שפריצה מעבר לפינה, אבל הבנאדם בן 25 ובלי קבלות בשורה הסטטיסטית. בוכים פה שנתיים על בן שהר שנותן לנו דו ספרתי כל עונה שהוא מחמיצן וצריך חלוץ סקורר וכשמביאים בסוף חלוץ שכמעט לא כבש בקבוצות נחותות מאיתנו אומרים שההחתמה נהדרת. אני אצפה מכל אלה שידעו מראש מי הוא לא לבכות שהוא נגר אם אכן יתברר כך.
מבטיח לכם שאם הקריטריונים לא היו בראש ובראשונה זול לא היינו מתקרבים אליו בכלל. כל החתמה יכולה להצליח, החוכמה היא לעשות את ההחתמות שיצליחו בסבירות הכי גבוהה ולא לירות בעיניים קשורות ולקוות שפגענו במטרה
ולמען הסר ספק- לא מהמקללים, לא מהמצקצקים, במגרש אתמוך בו כל עוד הוא שחקן שלנו. לא צריך לעשות לי דה לגיטימציה, מי שמכיר אותי פה יודע שאני לא ממהר לשלוף חרבות או להכתיר כתרים

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב:למה אני אומר שההחתמה מטומטמת? כי כשמחתימים חלוץ סגנון משחק ואופי הם הקריטריונים השני והשלישי בסדר העדיפויות, הראשון זה גולים, כי מישהו צריך להבקיע לא?
מילא היה בן 21 והיה אפשר להגיד שסביר שפריצה מעבר לפינה, אבל הבנאדם בן 25 ובלי קבלות בשורה הסטטיסטית. בוכים פה שנתיים על בן שהר שנותן לנו דו ספרתי כל עונה שהוא מחמיצן וצריך חלוץ סקורר וכשמביאים בסוף חלוץ שכמעט לא כבש בקבוצות נחותות מאיתנו אומרים שההחתמה נהדרת. אני אצפה מכל אלה שידעו מראש מי הוא לא לבכות שהוא נגר אם אכן יתברר כך.
מבטיח לכם שאם הקריטריונים לא היו בראש ובראשונה זול לא היינו מתקרבים אליו בכלל. כל החתמה יכולה להצליח, החוכמה היא לעשות את ההחתמות שיצליחו בסבירות הכי גבוהה ולא לירות בעיניים קשורות ולקוות שפגענו במטרה
ולמען הסר ספק- לא מהמקללים, לא מהמצקצקים, במגרש אתמוך בו כל עוד הוא שחקן שלנו. לא צריך לעשות לי דה לגיטימציה, מי שמכיר אותי פה יודע שאני לא ממהר לשלוף חרבות או להכתיר כתרים
1. להגיד שהוא שיחק ברמה נחותה משלנו זה פשוט חוסר ידע. כל ליגת משנה של אחת מה- 5 הבכירות היא יותר טובה מליגת העל. קבוצות הרבה הרבה יותר גדולות מהפועל ב"ש עוקבות ומחתימות שחקנים מהליגות האלו.

2. אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע מהו סדר העדיפויות של הצוות המקצועי. אולי הם חיפשו דברים אחרים מעבר לגולים? אולי החליטו שיותר קריטי להם יכולות אחרות שלו? על סמך מה החלטת מהם הקריטריונים המוחלטים לבחור חלוץ?

3. מספרים זה באמת לא הכל, תבדוק מה היו המספרים של טוני וואקמה לפני שהגיע לב"ש, לא הייתה שם שום אינדיקציה לכך שהוא יכול לתת דאבל פיגרס בקבוצה אלופה בישראל ועדיין זה מה שקרה. העבודה של הסקאוט בין היתר היא לזהות את הפוטנציאל של השחקן לתרום אלמנטים מסוימים בשיטת משחק, רמה ותנאים אחרים ממה שקיימים בקבוצה הנוכחית שלו.

4. אף אחד לא אמר שההחתמה נהדרת, רק אמרנו שאנחנו לא יודעים לכאן או לכאן, האמת גם לי יש המון ספק לגביה, ועדיין נראה לי הזוי לגמרי להכתיר אותה כ"מטומטמת" בלי שראית משחק אחד של השחקן, זה בערך כמו המהנדסת מהטכניון שהסבירה לכל הקהילה הרפואית בישראל למה חיסונים זה רע ומסוכן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

האם את טייטל החלוץ שעושה עבודה על המגרש, מוריד כדורים לחבר'ה ומנצח במאבקי גובה לא יכלו לאייש איזה בן אזובל (אהובו של מיכאל) או אלי אלבז?

באמת תוהה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:
1. להגיד שהוא שיחק ברמה נחותה משלנו זה פשוט חוסר ידע. כל ליגת משנה של אחת מה- 5 הבכירות היא יותר טובה מליגת העל. קבוצות הרבה הרבה יותר גדולות מהפועל ב"ש עוקבות ומחתימות שחקנים מהליגות האלו.

2. אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע מהו סדר העדיפויות של הצוות המקצועי. אולי הם חיפשו דברים אחרים מעבר לגולים? אולי החליטו שיותר קריטי להם יכולות אחרות שלו? על סמך מה החלטת מהם הקריטריונים המוחלטים לבחור חלוץ?

3. מספרים זה באמת לא הכל, תבדוק מה היו המספרים של טוני וואקמה לפני שהגיע לב"ש, לא הייתה שם שום אינדיקציה לכך שהוא יכול לתת דאבל פיגרס בקבוצה אלופה בישראל ועדיין זה מה שקרה. העבודה של הסקאוט בין היתר היא לזהות את הפוטנציאל של השחקן לתרום אלמנטים מסוימים בשיטת משחק, רמה ותנאים אחרים ממה שקיימים בקבוצה הנוכחית שלו.

4. אף אחד לא אמר שההחתמה נהדרת, רק אמרנו שאנחנו לא יודעים לכאן או לכאן, האמת גם לי יש המון ספק לגביה, ועדיין נראה לי הזוי לגמרי להכתיר אותה כ"מטומטמת" בלי שראית משחק אחד של השחקן, זה בערך כמו המהנדסת מהטכניון שהסבירה לכל הקהילה הרפואית בישראל למה חיסונים זה רע ומסוכן.
1. אתה מוזמן לבחון בעצמך את ליגות המשנה האלה (למעט הצ׳מפיונשיפ הפנטסטית והגרמנית השנייה) מעבר לכמה מועדונים מפורסמים (כמו ויאדוליד למשל) רוב המועדונים בליגות האלה לא ברמה של מועדונים כמו הגדולים פה בשום פרמטר. שים כל גרסה שלנו בצמרת מול כל קבוצה שהייתה לקורדובה לצורך העניין וזה ייגמר כואב מבחינתם. אתה גם מדבר על ליגת משנה ושוכח שהחלוץ הזה בילה זמן לא מבוטל גם בליגה השלישית ולא נתן יותר מדי גם שם
אתה שוכח שהשאיפות שלנו הם זרים שיוכלו לתת את הטון גם באירופה
2. אם אתה סבור שקאריו היה מגיע גם אם היו מקציבים לחלוץ חצי מיליון או שאתה תמים או שאתה שקרן (לא בכוונה לפגוע)
3. לכל עמדה יש את הקריטריונים שלה. אצל חלוץ גולים חייב להיות הקריטריון הראשון באופן כמעט גורף, בטח כשאין לך קישור התקפי פורה ובטח ובטח כשמתלוננים ששהר לא נותן מספיק
4. להצליח ברור שזה יכול להצליח. סקאוטינג בקבוצת כדורגל הוא בבחינת צמצום סיכונים. אם אתה בוחר לצפות שחלוץ עם 10 גולים בשליש קריירה יספק פה את כל הכמות הזאת בעונה (וגם זה לא מספיק לנו מחלוץ שתופס מקום כל כך חשוב של זר) זה עניין שלך. להגיד שזה סיכון מחושב? פשוט לא נכון

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

bs war כתב:
לא מצליח להבין אותך.
גם על סטו עשו "מעקב ארוך ויסודי"?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:האם את טייטל החלוץ שעושה עבודה על המגרש, מוריד כדורים לחבר'ה ומנצח במאבקי גובה לא יכלו לאייש איזה בן אזובל (אהובו של מיכאל) או אלי אלבז?

באמת תוהה.
זה גם אני שואל,אבל בוא נראה מה שווה הבחור.

שלח תגובה