אני לא אוהד בפאניקה.ForeverRed כתב: אתה הזכיין או מנכל הערוץ?
הם ישחקו את משחקי המו״מ שלהם ובסוף יהיה שידור. אף אחד לא ירוויח מכך שלא יהיה שידור בערוץ טלויזיה, גם לא הזכיין.
אני לא אוהד בפאניקה.ForeverRed כתב: אתה הזכיין או מנכל הערוץ?
פשוט שריקת הפתיחה עוד חמש שעותCrazyRed7 כתב: אני לא אוהד בפאניקה.
הם ישחקו את משחקי המו״מ שלהם ובסוף יהיה שידור. אף אחד לא ירוויח מכך שלא יהיה שידור בערוץ טלויזיה, גם לא הזכיין.
האפשרות הזאת קיימת, גם אם הסיכויים שתתממש נמוכים.CrazyRed7 כתב: אני לא אוהד בפאניקה.
שיתכבד הבחור ויפרסם כמה עלו לו זכויות השידור מאופ"א. אז נוכל להעריך האם הסכומים שהוא דורש לגיטימייםThe red one כתב: גם אני הייתי בגישתך. אחרי שיחות עם הזכיין עצמו, נראה שהוא אחלה גבר.
הוא טוען שהמחיר שהוא דורש הוא הסטדרנט. טוען שאת המשחק במולדובה רכשו ביותר מ-30% ממה שהוא מציע.
העניין שהכל טענות שלו. אני לא יודע לאמת אותם ולשמוע את הצד השני.
אתה יכול לדחוף עוד שתיי דולר לתחת הצהוב שלך על השני אליפויות שלנו על הראש שלכםLIAV00S כתב:נגמר לי הסבלנות,רכשתי ב6$
"לוקח את כל הפוקוס" - כאילו אם היה שידור, מה היה שונה? היית משדר להם יותר ריכוז מפה עד בולגריה?Eelect כתב:אשכול הזוי, סיטואציה הזויה.
אחד המשחקים הכי חשובים בהיסטוריה של המועדון ועניין השידור לקח את כל הפוקוס מאיתנו.
מאמין שיימצא פיתרון של הדקה ה90 כמו שתמיד קרה במקרים דומים בעבר.
בנוגע למשחק, אני חושש בעיקר מסנריו אחד, שניקלע ליום חלש בהתקפה ולא נצליח לנצל את המספר מצבים
שכנראה נגיע אליהם (צריך לזכור שבטרנר ניצול המצבים שלנו היה על גבול המושלם).
לודוגורץ הראו שלגמרי לא מופרך שיבקיעו מולנו 2 שערים. אשכרה אם עוברים אותם מבטיחים לפחות עוד 8 משחקים נוספים באירופה.
חייבים לעשות את זה.
אין לי מושג אם זה נכון ובנתיים לפי התגובות לאף אחד. מישהו יודע למשל כמה עלה השידור של מכבי מחר?CrazyRed7 כתב: צ'רלטון, ערוץ הספורט והתאגיד - כולם התעניינו וניסו לרכוש את השידור ואף אחד מהם לא הגיע לסיכום.
כולםםםםם מנסים לדפוק אותו?ממש מסכן.
הבחור הבין שיש פה סחורה חמה ומחפש לזיין אותם במחיר. לא סתם כולם יורדים מזה אחרי שמבינים איזה מחיר הוא דורש.
תדע לך שזה הכל עניין של אנרגיות.The red one כתב: "לוקח את כל הפוקוס" - כאילו אם היה שידור, מה היה שונה? היית משדר להם יותר ריכוז מפה עד בולגריה?
למה "עלה"?a-t כתב: אין לי מושג אם זה נכון ובנתיים לפי התגובות לאף אחד. מישהו יודע למשל כמה עלה השידור של מכבי מחר?
שמע אתה אחד האנשים הכי מסכנים שיש פה ואני בטוח שאתה רוצה תרומהhb7 כתב: אתה יכול לדחוף עוד שתיי דולר לתחת הצהוב שלך על השני אליפויות שלנו על הראש שלכם
זה לא עניין של מה שנשדר להם, זה עניין של באיזה קקה אנחנו מתעסקים ערב משחק כה חשוב.The red one כתב: "לוקח את כל הפוקוס" - כאילו אם היה שידור, מה היה שונה? היית משדר להם יותר ריכוז מפה עד בולגריה?
אתה כזה שקוף לפחות תשקיע קצתLIAV00S כתב: שמע אתה אחד האנשים הכי מסכנים שיש פה ואני בטוח שאתה רוצה תרומה
אני מרחם על אנשים כמוך ואין לי ספק שאתה מקבל קצבת נכות מביטוח לאומי,
איזה פורום אוהדים מגעיל,לפעמים יש פה הרגשה שיש פה שנאה כאילו מדובר בפוליטיקה ובסכסוך ערבי ישראל