תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש

שליחה על ידי Totti »

South Boy כתב:לגיטימי לבוא לסייר בעיר או אפילו סתם לקרוא עליה באינטרנט ולהחליט שהמקום בפרט או האזור בכלל לא מתאים לו ולמשפחתו מבחינת סגנון חיים ורמת מחייה שהם התרגלו אליה. מותר לו לבדוק את המקום שבו הוא אמור לבלות את השנים הקרובות שלו ומותר לו גם לא לאהוב אותו.
לא לגיטימי זה לשלול מקום עבודה מסוים למרות שאתה מאוד רוצה להגיע אליו בגלל שאין בו משהו אחד קטן שלא משפיע על רמת החיים שלו ושל משפחתו בשום צורה, במקרה שלו זה ים.
אתם באמת לא רואים את ההבדל בין שני המקרים? זה כמו שאני יקבל הצעת עבודה בחו"ל ואחליט לשלול אותה בגלל שאין שם מקדנולד'ס למרות שחוץ מזה המקום בסדר גמור. זה אבסורד וזה לא רציני.
הבחור שיחק בכל כך הרבה מדינות בלי ים, לעזאזל הוא ואשתו נולדו וחיו כל החיים שלהם במדינה בלי מוצא לים, זה לא קצת צורם שבנאדם כזה פתאום שולל קבוצה בגלל שאין בעיר ים? מי שבאמת היה רוצה להגיע לפה היה מתייחס לזה כחיסרון מינורי שאפשר לפתור כי הרי זה לא שאין ים במדינת ישראל, וכשהוא יקבל הצעה מקבוצה שהוא כן ירצה להגיע אליה ואין בה ים הוא יוותר על זה בקלות (איזה ים יש באינגולשטאדט?).
כן לגיטימי, לא לגיטימי, נהיית פרופסור ללגיטימציה.

אם עבור מישהו "ים" היא סיבה מרכזית לחתום או לא לחתום במקום מסוים, מי אתה שתקבע אם זה לגיטימי או לא?

בסוף, מעבר לכדורגל יש משפחה וכל שיקול חייב להעשות בכפוף לשביעות רצון כולם. אולי באינגלשטדט לא היה נשוי? אולי לא עבדה עדיין בתחום?

שורה תחתונה, אתם מנתחים כדורגלנים כמו חפצים, כמוכם גם מרבית בעלי הקבוצות. "הציעו לו..איך לא חתם?", "מה פתאום חתם במכבי?? בוגד", "מה יש לו להתלבט כל כך???"

בפועל? היתה לי הצעה לרילוקיישן מהעבודה וויתרנו עליה בגלל 200 שיקולים שאם אתחיל למנות אתה עכשיו, תצטרך לקחת יום חופש. רוצה דוגמא קטנה? סיבוק ממכבי פתח תקווה;

התעקש על בית בספר הסקוטי ביפו עבור ילדיו.

נכון שזה נשמע לך קשקוש? כשתגיע לגשר תגלה עד כמה זה לא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: כן לגיטימי, לא לגיטימי, נהיית פרופסור ללגיטימציה.

אם עבור מישהו "ים" היא סיבה מרכזית לחתום או לא לחתום במקום מסוים, מי אתה שתקבע אם זה לגיטימי או לא?

בסוף, מעבר לכדורגל יש משפחה וכל שיקול חייב להעשות בכפוף לשביעות רצון כולם. אולי באינגלשטדט לא היה נשוי? אולי לא עבדה עדיין בתחום?

שורה תחתונה, אתם מנתחים כדורגלנים כמו חפצים, כמוכם גם מרבית בעלי הקבוצות. "הציעו לו..איך לא חתם?", "מה פתאום חתם במכבי?? בוגד", "מה יש לו להתלבט כל כך???"

בפועל? היתה לי הצעה לרילוקיישן מהעבודה וויתרנו עליה בגלל 200 שיקולים שאם אתחיל למנות אתה עכשיו, תצטרך לקחת יום חופש. רוצה דוגמא קטנה? סיבוק ממכבי פתח תקווה;

תודה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

צריך להבין את פקהארט, ועם זאת רצוי שנחתים שחקנים שבאמת רוצים להיות פה.
גם אם אנחנו לא אופציה ראשונה מהסיבות הידועות, שחקן שמגיע לכאן צריך לעשות את זה בלב שלם.

אצל פקהארט זה מרגיש קצת מאולץ ומכאן התגובה של חלק מהאוהדים שלנו.

סמל אישי של משתמש
a-t
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי a-t »

South Boy כתב:לגיטימי לבוא לסייר בעיר או אפילו סתם לקרוא עליה באינטרנט ולהחליט שהמקום בפרט או האזור בכלל לא מתאים לו ולמשפחתו מבחינת סגנון חיים ורמת מחייה שהם התרגלו אליה. מותר לו לבדוק את המקום שבו הוא אמור לבלות את השנים הקרובות שלו ומותר לו גם לא לאהוב אותו.
לא לגיטימי זה לשלול מקום עבודה מסוים למרות שאתה מאוד רוצה להגיע אליו בגלל שאין בו משהו אחד קטן שלא משפיע על רמת החיים שלו ושל משפחתו בשום צורה, במקרה שלו זה ים.
אתם באמת לא רואים את ההבדל בין שני המקרים? זה כמו שאני יקבל הצעת עבודה בחו"ל ואחליט לשלול אותה בגלל שאין שם מקדנולד'ס למרות שחוץ מזה המקום בסדר גמור. זה אבסורד וזה לא רציני.
הבחור שיחק בכל כך הרבה מדינות בלי ים, לעזאזל הוא ואשתו נולדו וחיו כל החיים שלהם במדינה בלי מוצא לים, זה לא קצת צורם שבנאדם כזה פתאום שולל קבוצה בגלל שאין בעיר ים? מי שבאמת היה רוצה להגיע לפה היה מתייחס לזה כחיסרון מינורי שאפשר לפתור כי הרי זה לא שאין ים במדינת ישראל, וכשהוא יקבל הצעה מקבוצה שהוא כן ירצה להגיע אליה ואין בה ים הוא יוותר על זה בקלות (איזה ים יש באינגולשטאדט?).
אתה באמת עשית השוואה בין מקדולנס לים?

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

[quote="oranu"][/quote]
מה שלטעמך לא קורה במציאות אחי, לא בקטע רע.

אצל שחקן כדורגל כל אחד מהגורמים שאמרת משמעותי אבל ביחד איתם ואם לא בחשיבות עליונב אפילו נמצאת המשפחה שלו.

בהצעות בסדר גודל פרופורציונאלי (לא סין) אז מה שקורה בפועל זה ככה -

אם לא טוב לאישה או הילדים לא הולכים,כזה פשוט.

בונוצי יכול היה לקבל הרבה יותר כסף באנגליה ונשאר באיטליה כי הילד שלו חולה, מה באנגליה אין בתי חולים שיטפלו בו כמו שצריך? יש, אבל הוא לא מוכן להעביר אותו למדינה חדשה ולהתאקלמות מחדש גם בשביל עוד כמה מיליוני יורו לעונה.

לכל שחקן יש את השיקולים שלו, אלמוג כהן נשאר באינגולשטאט בליגה שנייה כשהיו לו הצעות מהבונדס משום ששדרגו לו את השכר אבל בעיקר כי דאגו לו למעבר למקום מגורים עם קהילה יהודית גדולה ובית כנסת בקרבת מקום.

כל אחד והסרט שלו אחי, אבל אל תחשוב שהשיקולים למעבר לקבוצה הם נטו מקצועיים כי החיים לא מתנהלים ככה.[/quote)

,סבבה זה בסדר ולגטימי לברר על העיר ועל חינוך וכו' מלבד הקטע המקצועי שקשור לקבוצה, אבל בחייאת, כמה זמן לוקח לך לקחת החלטה, אני בטוח שהוא ואישתו מכירים את העיר כבר יותר טוב מכולנו לפי איך שזה מצטייר עם כל הבדיקות שלהם.
אם אני לא טועה אפילו לא נכנסנו איתו למו"מ כי הוא עדיין מתלבט.... מרכיב האישיות בהפועל ב"ש של השנים האחרונות לא פחות חשוב מהקטע המקצועי, זה נראה תמוהה בעיניי שלשחקן לוקח כ"כ הרבה זמן להחזיר תשובה חיובית או שלילית.
הוא מחכה להצעות אחרות? הוא מחכה שנעפיל לצמפיונס? כמההזמן עוד נחכה?
מפה לשם חוסר בחלוץ עלול לעלות לנו ביוקר במסגרת האירופית.
נערך לאחרונה על ידי simply-red ב 16 יולי 2017, 09:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

כרגע כל חלוץ שיגיע יהיה רלוונטי במקרה הטוב לגומלין של הסיבוב הבא (עמה יעמיק)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הניתוחים האלה על מתי יש לו "זכות" לקבוע ומתי "לא" ומה השיקולים שהוא "צריך" לעשות זה באמת ברמה של פייסבוק..

מה יש לכם? מי אתם שתקבעו ותבקרו החלטות של בן אדם..כן ים לא ים..."כמה זמן לוקח לך לקבל החלטה"..בטח הוא חייב משהו למישהו..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

חייב להגיד מבלי לחוות דעה על אותו חלוץ,שהשיח כאן מביא אותי להרגשה כאילו כולם יודעים היכן עומד המו"מ ומה עוצר אותו,מה דרישות השחקן,איזה קפה הוא מעדיף בבוקר ומה הלבטים של חברתו/אשתו/ילדיו וכו.
אז זהו,שאין לכם מושג ואתם סתם(לא כולם) מבלבלים תביצים,קובעים עובדות,שופטים אדם שאין לכם בכלל מושג אם יש או אין איתו מו"מ.
כולנו ניזונים מהתקשורת למעט יחידי סגולה כאן ובתקשורת לא פורסם ולא נאמר כלום,לא על הים,לא על חשיבות הים ולא האם הבחור בכלל מועמד רציני.
אז בואו ונפסיק להיות פאתטיים ולשפוט אנשים שאנחנו לא יודעים אפילו אחוז.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב:חייב להגיד מבלי לחוות דעה על אותו חלוץ,שהשיח כאן מביא אותי להרגשה כאילו כולם יודעים היכן עומד המו"מ ומה עוצר אותו,מה דרישות השחקן,איזה קפה הוא מעדיף בבוקר ומה הלבטים של חברתו/אשתו/ילדיו וכו.
אז זהו,שאין לכם מושג ואתם סתם(לא כולם) מבלבלים תביצים,קובעים עובדות,שופטים אדם שאין לכם בכלל מושג אם יש או אין איתו מו"מ.
כולנו ניזונים מהתקשורת למעט יחידי סגולה כאן ובתקשורת לא פורסם ולא נאמר כלום,לא על הים,לא על חשיבות הים ולא האם הבחור בכלל מועמד רציני.
אז בואו ונפסיק להיות פאתטיים ולשפוט אנשים שאנחנו לא יודעים אפילו אחוז.
דווקא בהקשר של הים פורסם ראיון איתו לפני 3 שבועות

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

yedidel כתב:
דווקא בהקשר של הים פורסם ראיון איתו לפני 3 שבועות
עזוב, למה לציין עובדה שכיחה שקשורה לנושא אם זה לא מועיל להתנגחות באחרים?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ההרגשה של החוסר מקצועיות נובעת מהראיון שלו.

גם אם באמת אכפת לך רק מהים, איך אתה אומר את זה בראיון לאתר ספורט? תהיה מקצועי. בכללי ראיון שוק.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

Totti כתב: כן לגיטימי, לא לגיטימי, נהיית פרופסור ללגיטימציה.

בשורה התחתונה הכול בעיני המתבונן, לאחרים זה נראה כמו סיבה לגיטימית לפסול מקום, לי זה נראה כמו קשקוש מוחלט ולחפש בכוח למה לא להגיע.
ובפעם המאה בערך, אם הבחור היה מעמיד את הדרישה הזאת בפני כל מועדון ששיחק תחתיו בקריירה שלו לא הייתי מטיל ספק בחשיבות של הנושא הזה בשבילו, אבל כשאתה משחק קריירה שלמה בלי שהנושא הזה מפריע לך ופתאום נהפכת לבת הים הקטנה אז כן, לי זה מפריע! (מותר לי בלי שתחשוב שרק מה שאתה חושב זה תורה מסיני נכון?)
לא מאמין שהתייחסתי כל כך הרבה לנושא כל כך מטומטם, שילכו הוא ואשתו לאסוף צדפים על החוף בסלוניקי למי אכפת לעזאזל, רק אל תצפו ממני שלא לחזור לכאן ולהזכיר לכם את זה ברגע שהוא יחתום כמו גדול בקבוצה באזור בלי ים.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הם בכלל צ'כים
מדינה ללא מוצא לים, מה נסגר איתם?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
NATI2015

שליחה על ידי NATI2015 »

לפי אתר וואן פנו אליו שוב

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אנחנו לא יהודה לוי והוא לא בר רפאלי כך שהוא לא הבחירה ראשונה שלנו ולהפך.
עכשיו השאלה על מה מתפשרים.

הייתי רוצה לראות מישהו שבהיררכיה יהיה שחקן הרכב מובהק ולא כמו במקרה לוסיו. שיחסוך כל שבוע את הנעלב התורן. מעדיף נעלבים קבועים שמבינים את המעמד שלהם ומקבלים החלטה מה טוב להם.

כרגע יש שלושה חלוצים נעלבים. אחד שלא פתח. אחד שתמיד מוחלף ואחד שנכנס אחרון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה