ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב: אחלה סיפור אבל אין לו שום קשר להפועל באר שבע.

אלונה לא פועלת לפי קפריזות ולא לפי קבוצות הפייסבוק של הקהל.
תצא מהסרט שאנחנו כל כך משפיעים או שונים מקהלים אחרים. כל הקהלים מתנהגים באותה צורה ללא קשר לעיר שממנה הם מגיעים.
לא אכפת לי מקהלים אחרים. תמיד בינו שונים מכולם. זה גם למה אמרנו שאופיר ואצילי עשו טעות שהלכו למכבי ולא אלינו, כי אנחנו גן עדן לשחקנים, מאמנים, בעלים.

ולפני שאתה אומר לי לצאת מהסרט תזכר בתגובה של ג'ון אוגו בפייסבוק. לא מתנהלים לפי קפריזות הקהל?
המערכת בטירוף והאוהדים לא נותנים שקט.

גון אוגו תמיד פעל מרגש, החכמים יותר בקבוצה פשוט מדחיקים ומנסים לעצור את הכדור שלג. זו נקודה אדומה זועקת למה שקורה בתוך המועדון

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אלדר כתב: לא אכפת לי מקהלים אחרים. תמיד בינו שונים מכולם. זה גם למה אמרנו שאופיר ואצילי עשו טעות שהלכו למכבי ולא אלינו, כי אנחנו גן עדן לשחקנים, מאמנים, בעלים.

ולפני שאתה אומר לי לצאת מהסרט תזכר בתגובה של ג'ון אוגו בפייסבוק. לא מתנהלים לפי קפריזות הקהל?

גון אוגו תמיד פעל מרגש, החכמים יותר בקבוצה פשוט מדחיקים ומנסים לעצור את הכדור שלג. זו נקודה אדומה זועקת למה שקורה בתוך המועדון
אתה נתת את עצמך כדוגמה. אתה משול לראשי המערכת ולא לאחרון העובדים בעסק.

אלונה לא הייתה ולא תהיה מושפעת מרחשי הציבור ולכן הדוגמה לא נכונה.

סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי shacharb »

אלדר כתב: לא אכפת לי מקהלים אחרים. תמיד בינו שונים מכולם. זה גם למה אמרנו שאופיר ואצילי עשו טעות שהלכו למכבי ולא אלינו, כי אנחנו גן עדן לשחקנים, מאמנים, בעלים.

אוגו הגיב לקבוצת פייסבוק לא לכל הקהל. רק מה, עיוותו את זה יפה יפה. הוא אמר "אנשים פה" ולא הקהל.
הדוגמא הפרטית שלך שנתת לא רלוונטית לענינינו, כי עם כל הרצון, ב"ש לא מתנהלת ככה. (וטוב שכך)
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עצם זה שגון אוגו החליט להגיב בקבוצה חסרת חשיבות בפייסבוק מוכיחה שמשהו רע קורה בתוך המערכת שנקראית הפועל באר שבע, זה לא מוכיח שיש בעיה עם הקהל.
שחרן לא אמור להגיב בכלל לאוהדים בפייסבוק.
זה נראה לך תקין?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

דר אדום בנשמה כתב:עצם זה שגון אוגו החליט להגיב בקבוצה חסרת חשיבות בפייסבוק מוכיחה שמשהו רע קורה בתוך המערכת שנקראית הפועל באר שבע, זה לא מוכיח שיש בעיה עם הקהל.
זה נראה לך תקין?
לא הייתי קורא לבמה של 18000 איש כמעט חסרת חשיבות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ReDo כתב: לא הייתי קורא לבמה של 18000 איש כמעט חסרת חשיבות.
אתה רוצה להגיד לי שכל ה18,000 הללו מקללים ומדברים נגד השחקנים?
שכל מי שנמצא שם בהכרח קורא שם כל יום?
לא יודע לי זה נראה תמוה לכתוב שם כאילו הקבוצה הזאת בפייסבוק עושים איזה מחאה נגד הקבחצה.
בכל מקרה הקהל לא אשם במצב היכולת של השחקנים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

דר אדום בנשמה כתב:אתה רוצה להגיד לי שכל ה18,000 הללו מקללים ומדברים נגד השחקנים?
שכל מי שנמצא שם בהכרח קורא שם כל יום?
לא יודע לי זה נראה תמוה לכתוב שם כאילו הקבוצה הזאת בפייסבוק עושים איזה מחאה נגד הקבחצה.
בכל מקרה הקהל לא אשם במצב היכולת של השחקנים.
לא ציינתי אם היה נכון או לא לאוגו לכתוב שם, אבל לתאר את קבוצת הפייסבוק הזו כאיזושהי קבוצה מצומצמת וחסרת חשיבות זה מנותק מהמציאות.

כל דבר שנכתב שם נקרא על ידי אלפי אנשים ואנשים צריכים להתחיל להבין את זה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

פחות אכפת לי מריבוי המאמנים אצלנו, זה תמיד היה ותמיד יהיה אצל אוהדי כדורגל, כן אכפת לי שהשאננות והנונשלנטיות ואפילו אדישות הגיעו גם לקהל. בהרבה משחקים אין את הטירוף של השנתיים האחרונות. מקהל שבא לטרוף את המשחק ורואה עצמו כאנדרדוג הפכנו לקהל זחוח שמחכה להצגות ואם לא אז רבים מהאוהדים שותקים וחלקם גם שורקים בוז או מעבירים ביקורת על השחקנים במגרש בזמן משחק.

הקהל הוא חלק מהמערכת, והוא חלק מהסיבה שאנחנו פחות רעבים השנה על הדשא. לא הגורם הכי מרכזי בזה כי אנחנו כמובן לא אלה שמשחקים, אבל בהחלט יש לנו חלק בזה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Sir Alex Ferguson כתב:פחות אכפת לי מריבוי המאמנים אצלנו, זה תמיד היה ותמיד יהיה אצל אוהדי כדורגל, כן אכפת לי שהשאננות והנונשלנטיות ואפילו אדישות הגיעו גם לקהל. בהרבה משחקים אין את הטירוף של השנתיים האחרונות. מקהל שבא לטרוף את המשחק ורואה עצמו כאנדרדוג הפכנו לקהל זחוח שמחכה להצגות ואם לא אז רבים מהאוהדים שותקים וחלקם גם שורקים בוז או מעבירים ביקורת על השחקנים במגרש בזמן משחק.

הקהל הוא חלק מהמערכת, והוא חלק מהסיבה שאנחנו פחות רעבים השנה על הדשא. לא הגורם הכי מרכזי בזה כי אנחנו כמובן לא אלה שמשחקים, אבל בהחלט יש לנו חלק בזה.
אוהב אותך

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

דר אדום בנשמה כתב:עצם זה שגון אוגו החליט להגיב בקבוצה חסרת חשיבות בפייסבוק מוכיחה שמשהו רע קורה בתוך המערכת שנקראית הפועל באר שבע, זה לא מוכיח שיש בעיה עם הקהל.
זה נראה לך תקין?
אתה מסתכל על זה איך שנוח לך.
אם השחקן הכי גברי בקבוצה ואחד מהמחוברים ביותר לקהל פה רשם פוסט כזה זה אומר דרשני על הקהל, קצת ביקורת עצמית שלנו על עצמינו לא תזיק לאף אחד דר האמן לי.

הקהל לא אשם ביכולת של הקבוצה אבל אם יש גורם שיכול להעיר את הקבוצה הכבויה שראינו אתמול זה רק הקהל הזה, ואם הקהל ימשיך להתעסק כל השבוע בחרא והשיח ימשיך להיות כפי שהוא היום (גם ברשת החברתית וגם פה) אז אין לנו שום סיכוי להוציא את הקבוצה לדרך חדשה, פשוט שום סיכוי.

הקהל לא אשם, הוא הפתרון, מתי שתבינו את סה ותכניסו את זה לראש גם הגישה תשתנה.
לא סתם יש לנו אחוזי הצלחה א-לה ברצלונה בטרנר, יש לזה סיבה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

צר לי, אבל הקהל הוא לא הפיתרון. הוא אולי חלק ממנו. חלק קטן.

ובלי קשר - הקהל הזה, לדעתי, גם לא יהיה אפילו חלקיק בפתרון מהסיבה הפשוטה שבכל המשחקים, גם כשממש הצלחנו, הקבוצה היא זו שסחבה את הקהל ולא להיפך (בסדר..חוץ מאינטר בית..איך זה עמד על הלשון של כולכם..ראיתי את זה) ככה שאני מאוד מתקשה להאמין שבתקופה רעה זה יקרה הפוך

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב:צר לי, אבל הקהל הוא לא הפיתרון. הוא אולי חלק ממנו. חלק קטן.

ובלי קשר - הקהל הזה, לדעתי, גם לא יהיה אפילו חלקיק בפתרון מהסיבה הפשוטה שבכל המשחקים, גם כשממש הצלחנו, הקבוצה היא זו שסחבה את הקהל ולא להיפך (בסדר..חוץ מאינטר בית..איך זה עמד על הלשון של כולכם..ראיתי את זה) ככה שאני מאוד מתקשה להאמין שבתקופה רעה זה יקרה הפוך
קח משחק כמו אתמול.
השחקנים בחיים לא היו מרשים לעצמם להיראות ככה, לטייל בצורה מחפירה על המגרש.

הם היו מקבלים עידוד שיעיר אותם, או אולי אפילו בוז שייתן להם כאפה. אבל אני בטוח שזה היה נראה ונגמר אחרת.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב:צר לי, אבל הקהל הוא לא הפיתרון. הוא אולי חלק ממנו. חלק קטן.

מביו את מה שאתה אומר אבל ממש לא מסכים.
בטרנר יש אנרגיות אחרות ואני חושב שדווקא האנרגיות שיש בפתיחה עם עידוד מסיבי ולא מעט תפאורות מרגשות מביאות לשחקנים את העוצמות והיכולת הטובה שמניעים בחזרה את הקהל להמשיך ולעודד, סוג של מערכת שמזינה את עצמה.
אתה אומר שזה מתחיל מהשחקנים, אני טוען שזה מתחיל מהקהל ממשיך לשחקנים ואז חוזר שוב לקהל.

סוג של דיון על ביצה ותרנגולת אבל זה לא משנה, הסטטיסטיקה בטרנר מדברת בפני עצמה נווה, אנחנו בהחלט הפתרון אבל כמובן שלא נצליח לבד וכמובן שלא נישאר בלתי מנוצחים בטרנר פוראבר, בכל זאת אנחנו חלק גדול מהפתרון.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

oranu כתב: מביו את מה שאתה אומר אבל ממש לא מסכים.
בטרנר יש אנרגיות אחרות ואני חושב שדווקא האנרגיות שיש בפתיחה עם עידוד מסיבי ולא מעט תפאורות מרגשות מביאות לשחקנים את העוצמות והיכולת הטובה שמניעים בחזרה את הקהל להמשיך ולעודד, סוג של מערכת שמזינה את עצמה.
אתה אומר שזה מתחיל מהשחקנים, אני טוען שזה מתחיל מהקהל ממשיך לשחקנים ואז חוזר שוב לקהל.

סוג של דיון על ביצה ותרנגולת אבל זה לא משנה, הסטטיסטיקה בטרנר מדברת בפני עצמה נווה, אנחנו בהחלט הפתרון אבל כמובן שלא נצליח לבד וכמובן שלא נישאר בלתי מנוצחים בטרנר פוראבר, בכל זאת אנחנו חלק גדול מהפתרון.
הקהל לא יכול להיות הבעיה , בטרנר אנחנו מביאים נקודות בחוץ השחקנים צריכים להביא כי אי אפשר להביא את טרנר לכל מקום בארץ

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שיש כתב: הקהל לא יכול להיות הבעיה , בטרנר אנחנו מביאים נקודות בחוץ השחקנים צריכים להביא כי אי אפשר להביא את טרנר לכל מקום בארץ
אני לא אמרתי שהקהל הוא הבעיה אמרתי שהוא חלק בלתי נפרד מהפתרון.

שלח תגובה