הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר
תתחילו לבכות מעכשו למשחק החוץ מול מכבי שיתנו גם למי שאין מנוי להשתתף בהגרלה
- The red one
דווקא על זה אין תלונות בדר"כ.hb7 כתב:תתחילו לבכות מעכשו למשחק החוץ מול מכבי שיתנו גם למי שאין מנוי להשתתף בהגרלה
- ForeverRed
לא.The red one כתב: היה טעים לפחות?
מעולם אבל מעולם לא מכרתי כרטיס למשחק של הפועל באר שבע לא בית ולא חוץTotti כתב: וכל מי שפונה אלייך ומציע 300 שקל על הכרטיס, אתה מוכר.
בצע כסף
או שנותן לחבר משפחה אפילו בחינם
לא עושה שקל על הקבוצה שלי
ה300 400 שקל לא יעשו אף אחד עשיר
זה שי !

- The red one
ה300-400 שקל האלה לא, אבל ה300-400 שקל אלה בתוספת 300-400 על המשחק חוץ בתוספת 300-400 על המשחקים בפלייאוף בתוספת 300-400 על שלב הבא בליגה אירופה מול מנצ'סטר יונייטד יכולים לעשות קופה נאה ונחמדה על 0 מאמץ 

למה שיעשו את זה?hb7 כתב:תתחילו לבכות מעכשו למשחק החוץ מול מכבי שיתנו גם למי שאין מנוי להשתתף בהגרלה
מגוונים בסיבות להתבכייןavivgolan כתב:
למה שיעשו את זה?

מוכן למכור במחיר עלות?Tal_Hbs כתב:
יש לי מנוי
הצלחתי לקנות עוד כרטיס אתמול
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
avivgolan כתב:
למה שיעשו את זה?
אממ כי לו אין מנוי?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה לקחת קשה יאלמושששזה שי ! כתב:מעולם אבל מעולם לא מכרתי כרטיס למשחק של הפועל באר שבע לא בית ולא חוץ
או שנותן לחבר משפחה אפילו בחינם
לא עושה שקל על הקבוצה שלי
ה300 400 שקל לא יעשו אף אחד עשיר
זה שי !
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נתחשבן יום ראשון ב13:00 עושה לך חלקה כמו טוניTotti כתב: מה לקחת קשה יאלמוששש
זה שי !

יש לי שניים ,מצחיקים אותי פה האנשיים שמתלוננים שהם לא יכולים לקנות כרטיס כאשר הסיכוי לקנות זה פחות מאחוז אחד ויכלו לקנות מנוי במיקום הרבה יותר טוב ובלי כאב ראש,מתלוננים על גודל האיצטדיון כאשר הוא לא מלאה ביותר מחצי המשחקים ומה לעשות שהעיריה שלנו לא עשירה,גם אני מתבאס שאין לי מזל ונסעתי למכבי בבלומפילד רק פעם אחת ב3 שנים כי מה לעשות אין לי קומבינות אבל חוסכים את הכסף זה ונוסעים למשחקים בחול.אורי אדום בנשמה כתב:
אממ כי לו אין מנוי?
hb7 כתב: יש לי שניים ,מצחיקים אותי פה האנשיים שמתלוננים שהם לא יכולים לקנות כרטיס כאשר הסיכוי לקנות זה פחות מאחוז אחד ויכלו לקנות מנוי במיקום הרבה יותר טוב ובלי כאב ראש,מתלוננים על גודל האיצטדיון כאשר הוא לא מלאה ביותר מחצי המשחקים ומה לעשות שהעיריה שלנו לא עשירה,גם אני מתבאס שאין לי מזל ונסעתי למכבי בבלומפילד רק פעם אחת ב3 שנים כי מה לעשות אין לי קומבינות אבל חוסכים את הכסף זה ונוסעים למשחקים בחול.
אתם כנראה שכחתם קצת... מנוי אפשר היה לקנות לפני העונה שעברה (אחרי הגמר גביע). מנוי לעונה הנוכחית אי אפשר היה לקנות. הייתה קדימות למנויים קודמים. ואחרי שהם סיימו נשארו משהו כמו 100 מנויים שהיה עליהם הגרלה מבין 23,000 נרשמים.
בקיצור, מי שלא קנה מנוי לפני/אחרי הגמר גביע מסיבותיו הוא, נדפק.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מתי חוזרים לדבר כדורגל?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
כל 5 שנים הזכאות מתאפסת, וב2020 כולם יצטרכו שוב לחדש.אסי, דגים כתב:
אתם כנראה שכחתם קצת... מנוי אפשר היה לקנות לפני העונה שעברה (אחרי הגמר גביע). מנוי לעונה הנוכחית אי אפשר היה לקנות. הייתה קדימות למנויים קודמים. ואחרי שהם סיימו נשארו משהו כמו 100 מנויים שהיה עליהם הגרלה מבין 23,000 נרשמים.
בקיצור, מי שלא קנה מנוי לפני/אחרי הגמר גביע מסיבותיו הוא, נדפק.
רק מקווה שהחצי שנה לפניי תהיה לא טובה לקבוצה כדי שלא תהיה התנפלות..מוכן לוותר על אליפות אחת מתוך 5 שנים כדי לקנות מנוי בשקט.