מי יתן לנו אותו, ואם אופיר עוזב אין מנוס ממגן שמאלי זר ככה שאפשר לשכוח ממגן ימני.סתיו רווח!.! כתב:בן הרוש ממכבי אופצייה מצוינת עבורנו , מה שגם בן ביטון חלש.. אחרי עזיבת סוארס מגן ימיני זר חייבים להביא... המגנים זו החולייה החלשה בקבוצה.
עלילות (?) דוידזאדה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: עלילות (?) דוידזאדה
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
מכבי מביאה מגן שמאלי זר
זר
ריקן
בן הרוש
משמע הוא לא יקבל דקות , שבוע שעבר הייתה כתבה עליו שהוא מאוכזב ממעמדו במכבי , מספיק שאנחנו פונים אליו ומציעים לו להיות אצלנו שחקן הרכב הוא עושה טרור במכבי בשביל לעבור אלינו.
זר
ריקן
בן הרוש
משמע הוא לא יקבל דקות , שבוע שעבר הייתה כתבה עליו שהוא מאוכזב ממעמדו במכבי , מספיק שאנחנו פונים אליו ומציעים לו להיות אצלנו שחקן הרכב הוא עושה טרור במכבי בשביל לעבור אלינו.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
ריקן יכול לשחק בהרבה עמדות, כנ"ל בן הרוש ואף אחד לא עושה טרור למכבי.סתיו רווח!.! כתב:מכבי מביאה מגן שמאלי זר
זר
ריקן
בן הרוש
לא יגיע.
שבתאי דווקא יודע לשחק מגן שמאלי, זה לא משהו שמופרך לנסות במשחקים שנשארו בטוטו.
נותן לבן את המושכות ומחזיר את טוויטו..כרגע זה הכי טוב שאפשר להוציא..את הזר צריך לשמור לינואר כי לכו תדעו
חחח בן הרוש.
מעדיף כבר להישאר עם אופיר.
את העגל הזה תשאירו בקריית שלום.
זר או מוות.
מעדיף כבר להישאר עם אופיר.
את העגל הזה תשאירו בקריית שלום.
זר או מוות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אל תגיד קיצוני שמאלי (לא שזאת העמדה בשביל שבתאי), תגיד מגן שמאלי.simply-red כתב: משה, מספיק עם התגובות הקקיוניות האלו, אני עדיין מחכה לשמוע ממך מה כל כך הזוי בלהסיט את שבתאי לעמדת הקיצוני השמאלי?
2. כמה משחקים מלאים של שבתאי ראית בקרירה? לא מתוך זלזול, אלא מתוך הבנה שאני מניח שהפעמים היחידות שראית/ראינו את שבתאי במשחק מלא זה במשחקים מולנו ואולי אחרי שסיכם אצלנו כשעניין אותנו לראות מדוע הוא הוחתם.
מעבר לעובדה שמהפעמים שראיתי אותו מדובר בשחקן שאין לו את האופי והתכונות של מגן, אנחנו מדברים על עמדת המגן של אלופת ישראל שגם מתמודדת כרגע באירופה, להסיט לשם קשר שראינו אולי 10 משחקים מלאים שלו ב5 השנים האחרונות, רק כי יש עומס בקישור, זה לטעמי שליפה מהמותן, גם אם שבתאי שיחק שם כמה משחקים כסותם חורים באיזה קבוצת תחתית סטייל הפועל חיפה או הפועל עכו.
3. אם אופיר עוזב לא יהיה פשוט למצוא מחליף, אבל זה לא אומר שצריך להיכנס לפאניקה ולהתחיל ניסויים.
אנחנו לא הפועל באר שבע של עזורי וקלינגר ואפילו לא של אלישע לוי. אנחנו אלופת המדינה עם כל המשתמע מכך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בן תורג'מן הוא שחקן בלי מוח כדורגל שבקושי מבין את המשחק. המשחק שהוא ומתן אוחיון פתחו כמגינים בהרצליה מול בני יהודה היה אחד המשחקים הכי קשים לצפייה שהייתי בהם מבחינת חוסר ההבנה של מגינים כיצד לפתוח את המשחק וכיצד לעלות למעלה.אסי, דגים כתב:אני שם את מבטחי ויהבי בבן תורג׳מן כמגן ראשון. שנה שעברה רצנו איתו מצויין שליש עונה, כולל ניצחון על מכבי בבלומפילד. פייטר אמיתי שנותן 100% בכל משחק
בהשוואה להבנת המשחק של תורג'מן והצטרפות להתקפה, דוידזאדה וביטון הם גאוני כדורגל.
תורג'מן גם איטי מאוד, לא רק במחשבה אלא מבחינת תגובה ומהירות פיזית (לא אשכח איך בסמי עופר בניון עבר אותו עם הטעיות בהילוך איטי בדרך לבישול השער של חיפה).
תורג'מן מתאים לסתום חור במשחק כזה או אחר, בעיקר אם מדובר במשחק שבו מצופה מהמגן רק להתגונן (סטייל המשחק בבלומפילד מול מכבי שציינת), אבל לפתוח כשחקן הרכב בקבוצה שרוצה אליפות ומתיימרת לשלוט ולתקוף מהאגפים בכל משחק? הוא לא ברמה ולא מתקרב אליה.
שיימן, והוא מגן שאחרי שלא הרשים במכבי חיפה עבר להפועל ת"א וגם שם הוא לא הרשים.אני איתך באש ובמיים כתב:לא הייתי מבזבז תעמדה הזו על חשבון זר.. תוסיפו את זה את ההתאקלמות, מספיק בהגנה מדברים בשפה משלהם..
הייתי מנסה להביא את שליימן, ששיחק במכבי חיפה
מה זה הזילזול הזה בעמדת המגן השמאלי?milan כתב:נותן לבן את המושכות ומחזיר את טוויטו..כרגע זה הכי טוב שאפשר להוציא..את הזר צריך לשמור לינואר כי לכו תדעו
אתה באמת מציע לתת את המושכות לתורג'מן וטוויטו (שאחרי עונה במכבי פתח תקווה לא מצא קבוצה בליגת העל וירד ללאומית) בשביל לשמור את האפשרות להביא זר בינואר?
אני שוב מזכיר לכם, אנחנו מדברים על הפועל באר שבע אלופת המדינה ולא על הפועל באר שבע של קלינגר או עזורי, נראה לי שחלק מהאוהדים שלנו עדין לא עשו את המעבר במחשבה מקבוצת תחתית לקבוצה שמתמודדת על האליפות עם כל המשתמע מזה.
תורג'מן עגל, לא מבין את המשחק, לא יודע להצטרף ועדיין למרות ששיחק רבע מהמשחקים של אופיר יש לו יותר בישולים ממנו. קטע.
תורג'מן מגן טוב ובהחלט מספיק לליגה. האם הוא ישדרג אותנו? לא. האם אופיר משדרג אותנו? גם לא.
טוויטו היה בסדר גמור בפ"ת. עבר לשעריים כדי להיות שחקן מפתח, משהו שאף קבוצה בליגה לא יכולה להציע לו בגלל היותו מושאל.
תורג'מן מגן טוב ובהחלט מספיק לליגה. האם הוא ישדרג אותנו? לא. האם אופיר משדרג אותנו? גם לא.
טוויטו היה בסדר גמור בפ"ת. עבר לשעריים כדי להיות שחקן מפתח, משהו שאף קבוצה בליגה לא יכולה להציע לו בגלל היותו מושאל.
בספורט 5 עלתה כתבה שגל שיש מועמד במידה ואופיר יעזוב
- ForeverRed
"תורגמן יספיק לליגה".
מת על הקביעות שלכם.
תתחילו לחשוב בגדול במקום להסתפק באלתורים.
מת על הקביעות שלכם.
תתחילו לחשוב בגדול במקום להסתפק באלתורים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תורג'מן מתאים כמגן ראשי לקבוצת תחתית לא לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו אלא אם בא לכם לחזור לתחתית וזה מה שנראה עם ההצעות פה.
חלק מציעים את יובל שבתאי כמגן שמאלי חלק את תורג'מן...
אומנם אופיר לא גאון התקפי אבל הגנתית הוא פי 2-3 מבן תורג'מן...
חלק מציעים את יובל שבתאי כמגן שמאלי חלק את תורג'מן...
אומנם אופיר לא גאון התקפי אבל הגנתית הוא פי 2-3 מבן תורג'מן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עד היום מנסה לפענח מה ההבדל בתרומה ההתקפית וההגנתית כאחד בין דודזאדה לתורג'מן.
עשיתם מאחד ג'ורדי אלבה ומהשני דודי פדלון.
הבדל זעום, אם בכלל.
הבדל זעום, אם בכלל.
אל תגזים.izguy83 כתב:עד היום מנסה לפענח מה ההבדל בתרומה ההתקפית וההגנתית כאחד בין דודזאדה לתורג'מן.
הבדל זעום, אם בכלל.
תורג'מן בהילוך גבוה זה קצב הליכה של דוידזאדה.
- simply-red
1.מגן שמאליSir Alex Ferguson כתב: 1. אל תגיד קיצוני שמאלי (לא שזאת העמדה בשביל שבתאי), תגיד מגן שמאלי.
2. כמה משחקים מלאים של שבתאי ראית בקרירה? לא מתוך זלזול, אלא מתוך הבנה שאני מניח שהפעמים היחידות שראית/ראינו את שבתאי במשחק מלא זה במשחקים מולנו ואולי אחרי שסיכם אצלנו כשעניין אותנו לראות מדוע הוא הוחתם.
מעבר לעובדה שמהפעמים שראיתי אותו מדובר בשחקן שאין לו את האופי והתכונות של מגן, אנחנו מדברים על עמדת המגן של אלופת ישראל שגם מתמודדת כרגע באירופה, להסיט לשם קשר שראינו אולי 10 משחקים מלאים שלו ב5 השנים האחרונות, רק כי יש עומס בקישור, זה לטעמי שליפה מהמותן, גם אם שבתאי שיחק שם כמה משחקים כסותם חורים באיזה קבוצת תחתית סטייל הפועל חיפה או הפועל עכו.
3. אם אופיר עוזב לא יהיה פשוט למצוא מחליף, אבל זה לא אומר שצריך להיכנס לפאניקה ולהתחיל ניסויים.
אנחנו לא הפועל באר שבע של עזורי וקלינגר ואפילו לא של אלישע לוי. אנחנו אלופת המדינה עם כל המשתמע מכך.
2.דווקא יצא לי לראות אותו לא מעט בשנה האחרונה,חבר מאוד טוב שלי "מקורב" בהפועל רעננה, כך שמצאתי את עצמי לא מעט פעמים צופה במשחקי רעננה מקרוב.
אני כן חושב שיש ליובל את הנתונים להיות מגן יותר מטוב, הוא פיזי, טכני(ראינו את הבישול שלו ללוסיו נגד אשקלון) ומאוד חכם, ככה שסגירה אלכסונית הוא יבין בקלות..
לטענתך שאנחנו שאלופת המדינה לא יכולה להרשות לעצמה ל"חרטט" בעמדה הזו, אני שואל איזה אלטרנטיבות ישראליות ריאליות ישנן לעמדה הזו? בן הרוש? שיימן? שיש? לדעתי אף אחד מהם לא כזה עילוי, אז לתפיסתך, אף אחד מהם לא ראוי לאלופת המדינה.
לגבי אירופה, אף מגן ישראלי, כולל אופיר, לא מתאים לרמות האלה וביננו, כמה נפח יקחו המשחקים באירופה מכלל המשחקים שלנו העונה.. בתסריט הכי אופטימי אולי עוד שמונה משחקים.
3. אף אחד לא פועל מתוך פאניקה, יש רצוי ויש מצוי. מילא אם מחליטים ללכת על מגן זר, למרות שלטעמי זה יהיה בזבוז, אבל כמו שכבר אמרתי מבחינת המגנים הישראלים שעל המדף- חבל על הזמן, אפשר להסתדר עם מה שיש לנו
ואני כן הייתי בודק את האופציה של יובל כמגן, מקס' לא מתאים, יחזור לעמדת הקשר.