אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
talb55

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי talb55 »

yakar כתב:
31 מאי 2024, 18:49
תגובה לא מכבדת. במה הוא טועה?
תשמע אתה הזוי, הבן אדם פה מעלה מנחה לאלונה כאילו הפועל באר שבע נוסדה בהיוולדה ואתה שואל במה הוא טועה?
אם אלונה לא רוצה את הקבוצה אפשר לנסות פיילוט אוהדים, שלא תאיים עלינו שאף אחד לא רצה.
בטח שהם לא רצו שהתנערה מהקבוצה בתקופה הכי חשוכה בעידן המודרני שאנשים מתו ואיבדו את פרנסתם (בקורונה),
ומה עם זה שהיא כמעט פרקה את המועדון לפני שהצטרפה לפוליטיקה?

דחיל ראבאק , אולי היא יציבה פיננסית אבל ממש לא טובה בניהול.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 18:55
אנחנו לא טיפשים, פתאום נרשמים אוהדים חדשים שאומרים שהם אוהדים מאה שנה ושצריך לספוג כל מה שאלונה מחליטה? לא בבית ספרנו.
אם יש לה או למקורבים מה להגיד שתתכבד לכנס מסיבת עיתונאים.
יש אוהדים שקטים שרואים מה מתחולל היום ברשתות ורוצים להרגיע את המצב, בטוח שההודעה העירה הרבה אוהדים מהתרדמת.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

yakar כתב:
31 מאי 2024, 18:49
תגובה לא מכבדת. במה הוא טועה?
גם אם הוא טועה.
זה סתימת פיות.

אני מבין שאנחנו בדרך לתקופה שמותר להביע רק דעה סופר שלילית כלפי המועדון והבעלים.
לא מבין הרצון הזה לשרוף הכל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

talb55 כתב:
31 מאי 2024, 18:56
תשמע אתה הזוי, הבן אדם פה מעלה מנחה לאלונה כאילו הפועל באר שבע נוסדה בהיוולדה ואתה שואל במה הוא טועה?
אם אלונה לא רוצה את הקבוצה אפשר לנסות פיילוט אוהדים, שלא תאיים עלינו שאף אחד לא רצה.
בטח שהם לא רצו שהתנערה מהקבוצה בתקופה הכי חשוכה בעידן המודרני שאנשים מתו ואיבדו את פרנסתם (בקורונה),
ומה עם זה שהיא כמעט פרקה את המועדון לפני שהצטרפה לפוליטיקה?

דחיל ראבאק , אולי היא יציבה פיננסית אבל ממש לא טובה בניהול.
ממש לא טובה בניהול זה יפה. לקחה פה רשימת תארים מטורפת שבאף עונה לא היה לה התקציב הגדול ביותר. לקחה מועדון מדשדש עם חרם מנויים (ומנוי שעלה פחות מ100 שקל) והביאה אותו למצב של היום. (דרך אגב, לפני הרכישה שלה ניסינו פיילוט אוהדים שראינו איך הגיע להבשלה)

יכול להיות שאפשר יותר טוב, ואני בטוח שהיינו צריכים למנף את האליפויות וכל השנים האלה יותר טוב, אבל ממש לא צריך להקטין את ההישג הענקי שהיא עשתה בכדורגל שלנו.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 18:55
אנחנו לא טיפשים, פתאום נרשמים אוהדים חדשים שאומרים שהם אוהדים מאה שנה ושצריך לספוג כל מה שאלונה מחליטה? לא בבית ספרנו.
אם יש לה או למקורבים מה להגיד שתתכבד לכנס מסיבת עיתונאים.
כן אלונה באה לפורום של 20 אוהדים להעביר מסרים.

אני חושב שהיה קל לה ויעיל לה יותר להעביר מסרים דרך אחד הכתבים. זה היה מגיע להרבה יותר אוהדים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yakar כתב:
31 מאי 2024, 18:56
יש אוהדים שקטים שרואים מה מתחולל היום ברשתות ורוצים להרגיע את המצב, בטוח שההודעה העירה הרבה אוהדים מהתרדמת.
ברור ברור.
כמו שאמרתי, את הספינים לא על הגב שלנו.
עשתה על הגב שלנו מספיק ואני מזהה אותם מרחוק.
כל המקורבים והמשפחה והחברה של אייל ארד אם אתם קוראים כאן, זה פורום של אוהדי הפועל באר שבע ואנחנו לא ניתן לכם לעשות כאן ספינים ולנסות להפוך את מה שקרה לעוד יום של עבודה במפעל הייטק.
היא העיפה את הסמל הכי גדול שלנו כמו איזה סמרטוט ריצפה ובכך הפכה את כולנו לסמרטוטי ריצפה וזה לא יעבור לה בשתיקה ואם תנסו לשקר ולעוות כאן אני אחשוף אותכם אחד אחד אין להפועל באר שבע זכות קיום בלי האוהדים שלה ואתם יכולים למסור לאלונה את זה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
31 מאי 2024, 19:00
כן אלונה באה לפורום של 20 אוהדים להעביר מסרים.

אני חושב שהיה קל לה ויעיל לה יותר להעביר מסרים דרך אחד הכתבים. זה היה מגיע להרבה יותר אוהדים.
הייתי פעם בפגישה עם אלונה וגיא לוי ועוד כמה אוהדים (ידידאל לדעתי גם היה?), שאלו אותי בדיוק כשבאתי לצאת למה אחד המשתמשים כאן (מי שמכיר את הסיפור יודע) כתב על המועדון והמאמן ככה וככה דברים.
כשיש עליה ביקורת חזקה היא ומי שצריך נכנס לכל המקומות וקורא את כל התגובות, תאמין לי, חשוב לה מאוד הדימוי שלה ואיך היא נראית כלפי חוץ ואחרי היום היא מקבלת ביקורת מכל כיוון כולל אוהדים וכתבים של קבוצות אחרות, אז מי שרוצה לעשות כאן ספינים? לא על הגב שלנו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כרגע אין טעם להגיב בפורום כי הדיון כבר מזמן לא רציונלי. במקרה הטוב במה לשפוך רעל או לפרוק זעמים.
נחכה ליותר הבהרות אחרי הסופ"ש. אין לי בעיה שלא ימשיכו עם ברדה כמו שלא הייתה לי בעיה שישחררו את טוני ובכר, העיקר שתהיה תוכנית ב'.
אז לא הייתה תוכנית ב' וכתוצאה מכך המועדון הלך לאיבוד, נראה מה יקרה עכשיו.

הדרך שנפרדו מברדה קטסטרופלית ואיכשהו אלונה צריכה לתקן. איך? זה כבר כאב ראש שלה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
31 מאי 2024, 18:58
גם אם הוא טועה.
זה סתימת פיות.

אני מבין שאנחנו בדרך לתקופה שמותר להביע רק דעה סופר שלילית כלפי המועדון והבעלים.
לא מבין הרצון הזה לשרוף הכל.
אני אישית לא החלטתי כרגע מה אני אישית עושה חוץ מלחכות ליום האחרון של חידוש המנויים, אני בטח לא תומך באלימות כלפי מישהי שיש לה גם זכויות רבות אצלנו.
אבל אני כן יודע שאם נשתוק או ניפול למלכודות של הספינים אין לנו זכות קיום כקהל כי מה שהיא עשתה היום זה תקיעת סכין בגב של כל האוהדים ואין מצב שאנחנו ממשיכים כרגיל עם איזה הודעה לקונית על מינוי של מימר למאמן ביום ראשון כאילו לא קרה כאן כלום ובטח שאסור שאליניב יסיים ככה את הפרק אצלנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפועלעולה כתב:
31 מאי 2024, 19:05
כרגע אין טעם להגיב בפורום כי הדיון כבר מזמן לא רציונלי. במקרה הטוב במה לשפוך רעל או לפרוק זעמים.
נחכה ליותר הבהרות אחרי הסופ"ש. אין לי בעיה שלא ימשיכו עם ברדה כמו שלא הייתה לי בעיה שישחררו את טוני ובכר, העיקר שתהיה תוכנית ב'.
אז לא הייתה תוכנית ב' וכתוצאה מכך המועדון הלך לאיבוד, נראה מה יקרה עכשיו.

הדרך שנפרדו מברדה קטסטרופלית ואיכשהו אלונה צריכה לתקן. איך? זה כבר כאב ראש שלה.
מה זה כאב הראש שלה?
ברדה זה הסמל שלך או שלה?
ואם היא לא תעשה כלום אלא פשוט תעבור הלאה עם הודעה על מינוי של איזה מימר למאמן ביום ראשון, זהו נגמר, ככה אתה נפרד מאגדת מועדון כמו אליניב ברדה? כמו איזה סמרטוט ריצפה שסיימת איתו אז אתה זורק אותו לפח?
אתה לא מבין את המשמעות של המהלך? גם כלפי הקהל, גם כלפי הסמלים של המועדון וגם לגבי העתיד לאור הסיבה שסיימה איתו והסיבה שהולכת דווקא על בובה על חוט כמו מימר במקומו?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

The Red Diamond כתב:
31 מאי 2024, 18:07
אליה אגדה באר שבעית, כבודו במקומו מונח והוא תמיד יהיה אגדה, הוא הרוויח את זה.
לצערי הוא לא מספק את הסחורה ויחד עם התקציב ה"קטן" הוא זה שבחר את השחקנים ונראה בגמר כמו נוף הגליל מול מכבי פ"ת האימתנית.

הסיבה שאני כותב פה בפעם הראשונה היא שאני לא מבין את התעוזה להגיד על הגברת אלונה ברקת את המילה השלילית ביותר.
שמי משה, אני יליד 1976 ואני אוהד את הקבוצה עשורים שלמים.
התקופה הכי טובה של המועדון ובפער היא התקופה בבעלותה של אלונה ברקת.
לפני כן לא רק שחיינו במידבר פיזית (מודה שכבר 30 שנה אני לא) אלא גם חיינו המידבר הספורטיבי.
קבוצה ללא שאיפות כלל שאם נתנה עונה טובה וסיימה במקום ה 3 בטעות (עונת הגביע עם רוסו והחליל) בעונה העוקבת היתה מופשטת מכל נכסיה.
אפשר להקביל את המועדון ההוא לבני יהודה של היום.
תזכירו לי מתי מכבי ת"א/חיפה (המועדונים החזקים דהיום) קנו מאתנו שחקן בתקופת אלונה? בתקופת אלונה הסתיימה תקופת ההתרפסות כלפי מועדוני האלפא.

כל מי שבא בטענות לאלונה או חלילה מעז לומר שמיצינו איתה אין לו מושג בשיט.
אלונה שחררה את המועדון מכירה לפני 4 שנים, האם היו קופצים? גורנישט מין גורנישט.

בלי אלונה אליניב לא היה חוזר לקבוצה אלא חוזר לארץ למכבי ת"א/חיפה/הפועל ת"א/בית"ר הרבה לפני שהיה חותם אצלנו.
מישהו פה רואה מצב שמנור סולומון חוזר כליגיונר למכבי פ"ת ?
אז בלי אלונה כל המורשת הענקית של אליה, 11 שנים של סיפור מהאגדות בכלל לא היתה מתרחשת.
אולי היה ניתן לדמיין אותה בחלומות הפרועים ביותר.

אני כאוהד ותיק יודע שההבדל בין מה שהפכנו להיות קרי אחד משלושת המועדונים החזקים בארץ (אפשר גם לקטלג את חיפה ומכבי בטופ, אנחנו לבל 2 ואז כל השאר)
היא אך ורק אלונה ברקת. ביום שהיא לא תהיה פה נחזור להיות מקסימום מכבי נתניה רק עם מחלקת נוער ב 3 רמות מתחת. זהו.
מי שקונה את התרחיש הזה מוזמן לקרוא לסילוקה של אלונה.

1. הוא אגדה ישראלית, אגדה שגדלה בבאר שבע ומסב לכולנו גאווה, אל תקטין אותו כאיזה משהו לוקאלי בקטנה, תודה.
2. מרגש שאתה אוהד הרבה שנים, זה מאוד חשוב לנו לדעת את המידע הזה בטרם אנחנו קוראים את טקסט הסגידה.
3. התקופה הכי טובה של המועדון ובפער היא התקופה שבה אליניב ברדה נמצא בהפועל ב"ש. קטע אה? אלונה ברקת גירדה פליאוף תחתון והצליחה להוביל לעליית ליגה מהמקום ה3 עד שהגיע.
4. אלונה לא שחררה את המועדון למכירה לפני 4 שנים, זה טיעון שקרי. ראשית כי היא הפקירה את המועדון באחד מהרגעים הקשים של האנושות וזרקה אותנו לאשפתות, תוך מינוי מפרק שכל תכליתו היה להתעלל במועדון. קרה לנו נס ואבוקסיס הצליח להביא לנו אירופה שהשאירה אותנו עם הראש מעל המים. שנית, כי היו דיווחים מהרבה כיוונים שונים שאנשים פנו אליה והתשובה היתה גורנישט מין גורנישט כשפתך.
5. אל תעז לשים אותנו באותה ליגה של המועדונים הגדולים בישראל, זה שקר גס והתעלמות בוטה מהמציאות כי מועדון כדורגל אין פה. היו פה לפרקים קבוצות טובות.
6. "נחזור להיות מקסימום נתניה רק עם מחלקת נוער ב3 רמות מתחת"? מעניין למה. זה לא עליה חלילה שהיא לא הצליחה לבנות פה שום דבר, בכל זאת היו לה רק 16 שנים לעשות את זה או לזרוק נניח איזה שקל וחצי בשנה לנוער כדי שלא יבייש את הנגב.
7. אישה מוכה לא בבית ספרנו, מספיק.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 19:15
מה זה כאב הראש שלה?
ברדה זה הסמל שלך או שלה?
ואם היא לא תעשה כלום אלא פשוט תעבור הלאה עם הודעה על מינוי של איזה מימר למאמן ביום ראשון, זהו נגמר, ככה אתה נפרד מאגדת מועדון כמו אליניב ברדה? כמו איזה סמרטוט ריצפה שסיימת איתו אז אתה זורק אותו לפח?
אתה לא מבין את המשמעות של המהלך? גם כלפי הקהל, גם כלפי הסמלים של המועדון וגם לגבי העתיד לאור הסיבה שסיימה איתו והסיבה שהולכת דווקא על בובה על חוט כמו מימר במקומו?
+1
בלי עבר אין הווה ואין עתיד .
ואיך יראו את זה שחקני המחלקות הצעירות שחולמים יום אחד ללבוש את החולצה שככה נפרדו מסמל ענק ואגדת עיר ומועדון ?
הזיקה לעיר זה משהו שאין בשום מקום אחר בארץ
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

4 לב אדום כתב:
31 מאי 2024, 19:23

ואיך יראו את זה שחקני המחלקות הצעירות שחולמים יום אחד ללבוש את החולצה שככה נפרדו מסמל ענק ואגדת עיר ומועדון ?
זה בסדר, הכישרוניים שבהם בכל מקרה בורחים מהמועדון כבר בגיל 12 כי הם מבינים מה היכולת לפתח אותם כאן.
(לפרטים יש לפנות לרבע ממחלקת הנוער של מכבי פ"ת\מכבי ת"א)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedRock כתב:
31 מאי 2024, 19:21
1. הוא אגדה ישראלית, אגדה שגדלה בבאר שבע ומסב לכולנו גאווה, אל תקטין אותו כאיזה משהו לוקאלי בקטנה, תודה.
2. מרגש שאתה אוהד הרבה שנים, זה מאוד חשוב לנו לדעת את המידע הזה בטרם אנחנו קוראים את טקסט הסגידה.
3. התקופה הכי טובה של המועדון ובפער היא התקופה שבה אליניב ברדה נמצא בהפועל ב"ש. קטע אה? אלונה ברקת גירדה פליאוף תחתון והצליחה להוביל לעליית ליגה מהמקום ה3 עד שהגיע.
4. אלונה לא שחררה את המועדון למכירה לפני 4 שנים, זה טיעון שקרי. ראשית כי היא הפקירה את המועדון באחד מהרגעים הקשים של האנושות וזרקה אותנו לאשפתות, תוך מינוי מפרק שכל תכליתו היה להתעלל במועדון. קרה לנו נס ואבוקסיס הצליח להביא לנו אירופה שהשאירה אותנו עם הראש מעל המים. שנית, כי היו דיווחים מהרבה כיוונים שונים שאנשים פנו אליה והתשובה היתה גורנישט מין גורנישט כשפתך.
5. אל תעז לשים אותנו באותה ליגה של המועדונים הגדולים בישראל, זה שקר גס והתעלמות בוטה מהמציאות כי מועדון כדורגל אין פה. היו פה לפרקים קבוצות טובות.
6. "נחזור להיות מקסימום נתניה רק עם מחלקת נוער ב3 רמות מתחת"? מעניין למה. זה לא עליה חלילה שהיא לא הצליחה לבנות פה שום דבר, בכל זאת היו לה רק 16 שנים לעשות את זה או לזרוק נניח איזה שקל וחצי בשנה לנוער כדי שלא יבייש את הנגב.
7. אישה מוכה לא בבית ספרנו, מספיק.
כפיים.

סמל אישי של משתמש
AG77
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי AG77 »

yakar כתב:
31 מאי 2024, 18:59
ממש לא טובה בניהול זה יפה. לקחה פה רשימת תארים מטורפת שבאף עונה לא היה לה התקציב הגדול ביותר. לקחה מועדון מדשדש עם חרם מנויים (ומנוי שעלה פחות מ100 שקל) והביאה אותו למצב של היום. (דרך אגב, לפני הרכישה שלה ניסינו פיילוט אוהדים שראינו איך הגיע להבשלה)

יכול להיות שאפשר יותר טוב, ואני בטוח שהיינו צריכים למנף את האליפויות וכל השנים האלה יותר טוב, אבל ממש לא צריך להקטין את ההישג הענקי שהיא עשתה בכדורגל שלנו.
התקופה המדהימה של המועדון לא הגיעה כתוצאה ממהלכים ניהוליים מדהימים, או מתהליך בניה עקבי. השושלת הגיעה בגלל שרשרת של אירועים עם הסתברות לא יותר מדי גבוהה שקרו תוך תקופה קצרה + תקציב 3 בליגה + ניהול סביר

ברדה חוזר, ומסרב לשכר גבוה יותר במכבי
בוזגלו שרוף אצל הגדולות, ומעדיף אותנו על בני יהודה
הובאן רב מסתכסך עם הקבוצה שלו, ומגיע
ויטור ואוגו מגיעים בחינם והופכים לבני בית בעיר ובמדינה
וואקמה מגיע אלינו כי איכשהו היינו היחידים שרצו לקנות אותו בישראל. על העניין הזה חשוב להתעכב - פעם, לפני כמה שנים, אפשר היה לצאת לאירופה רק דרך ה"גדולות". היום כבר שחקנים יוצאים לאירופה מהליגה הלאומית. השוק השתנה כי קבוצות בעולם פיתחו מערך סקאוטינג שעוקב גם אחרי הליגה הלאומית, בזמן שאצלנו אנליסטים עובדים בהתנדבות

כל האירועים האלו קרו וזימנו לנו תקופה שלא חלמנו עליה. אבל, חיבור של אירועים כאלו יכול לקרות פעם ב 40 שנים, אי אפשר לבנות על זה אסטרטגיה. בלי תקציב זהה לגדולות לא נצליח להילחם כל שנה על האליפות, אבל עם ניהול נכון נוכל להגיע לתקופות יפות תוך פחות מ 40 שנים. אם נחכה לפעם הבאה שבה הכל יתחבר.

בשורה התחתונה, המועדון לא התקדם מבחינת הניהול, בטח שלא בקצב שהמתחרות התקדמו.

שלח תגובה