שהוא יהיה חלק מהמערכת.
התפקיד פחות מעניין.
אחי למה הוא יישאר מנהל מקצועי? הוא לא יכול לעשות כלום!
לא הבנתי מה כבודו רוצה.
בולשיט! תסמונת האישה המוכה.The Red Diamond כתב: ↑31 מאי 2024, 18:07אליה אגדה באר שבעית, כבודו במקומו מונח והוא תמיד יהיה אגדה, הוא הרוויח את זה.
לצערי הוא לא מספק את הסחורה ויחד עם התקציב ה"קטן" הוא זה שבחר את השחקנים ונראה בגמר כמו נוף הגליל מול מכבי פ"ת האימתנית.
הסיבה שאני כותב פה בפעם הראשונה היא שאני לא מבין את התעוזה להגיד על הגברת אלונה ברקת את המילה השלילית ביותר.
שמי משה, אני יליד 1976 ואני אוהד את הקבוצה עשורים שלמים.
התקופה הכי טובה של המועדון ובפער היא התקופה בבעלותה של אלונה ברקת.
לפני כן לא רק שחיינו במידבר פיזית (מודה שכבר 30 שנה אני לא) אלא גם חיינו המידבר הספורטיבי.
קבוצה ללא שאיפות כלל שאם נתנה עונה טובה וסיימה במקום ה 3 בטעות (עונת הגביע עם רוסו והחליל) בעונה העוקבת היתה מופשטת מכל נכסיה.
אפשר להקביל את המועדון ההוא לבני יהודה של היום.
תזכירו לי מתי מכבי ת"א/חיפה (המועדונים החזקים דהיום) קנו מאתנו שחקן בתקופת אלונה? בתקופת אלונה הסתיימה תקופת ההתרפסות כלפי מועדוני האלפא.
כל מי שבא בטענות לאלונה או חלילה מעז לומר שמיצינו איתה אין לו מושג בשיט.
אלונה שחררה את המועדון מכירה לפני 4 שנים, האם היו קופצים? גורנישט מין גורנישט.
בלי אלונה אליניב לא היה חוזר לקבוצה אלא חוזר לארץ למכבי ת"א/חיפה/הפועל ת"א/בית"ר הרבה לפני שהיה חותם אצלנו.
מישהו פה רואה מצב שמנור סולומון חוזר כליגיונר למכבי פ"ת ?
אז בלי אלונה כל המורשת הענקית של אליה, 11 שנים של סיפור מהאגדות בכלל לא היתה מתרחשת.
אולי היה ניתן לדמיין אותה בחלומות הפרועים ביותר.
אני כאוהד ותיק יודע שההבדל בין מה שהפכנו להיות קרי אחד משלושת המועדונים החזקים בארץ (אפשר גם לקטלג את חיפה ומכבי בטופ, אנחנו לבל 2 ואז כל השאר)
היא אך ורק אלונה ברקת. ביום שהיא לא תהיה פה נחזור להיות מקסימום מכבי נתניה רק עם מחלקת נוער ב 3 רמות מתחת. זהו.
מי שקונה את התרחיש הזה מוזמן לקרוא לסילוקה של אלונה.
אלונה/משפחה של אלונה/אייל ערד, אם את רוצה לפנות אלינו דברי אלינו ישירות בפייסבוק, אל תפתחי משתמשים חדשים לנסות למזער נזקים.The Red Diamond כתב: ↑31 מאי 2024, 18:07אליה אגדה באר שבעית, כבודו במקומו מונח והוא תמיד יהיה אגדה, הוא הרוויח את זה.
לצערי הוא לא מספק את הסחורה ויחד עם התקציב ה"קטן" הוא זה שבחר את השחקנים ונראה בגמר כמו נוף הגליל מול מכבי פ"ת האימתנית.
הסיבה שאני כותב פה בפעם הראשונה היא שאני לא מבין את התעוזה להגיד על הגברת אלונה ברקת את המילה השלילית ביותר.
לפני כן לא רק שחיינו במידבר פיזית (מודה שכבר 30 שנה אני לא) אלא גם חיינו המידבר הספורטיבי.
קבוצה ללא שאיפות כלל שאם נתנה עונה טובה וסיימה במקום ה 3 בטעות (עונת הגביע עם רוסו והחליל) בעונה העוקבת היתה מופשטת מכל נכסיה.
תזכירו לי מתי מכבי ת"א/חיפה (המועדונים החזקים דהיום) קנו מאתנו שחקן בתקופת אלונה? בתקופת אלונה הסתיימה תקופת ההתרפסות כלפי מועדוני האלפא.
בלי אלונה אליניב לא היה חוזר לקבוצה אלא חוזר לארץ למכבי ת"א/חיפה/הפועל ת"א/בית"ר הרבה לפני שהיה חותם אצלנו.
אז בלי אלונה כל המורשת הענקית של אליה, 11 שנים של סיפור מהאגדות בכלל לא היתה מתרחשת.
אני כאוהד ותיק יודע שההבדל בין מה שהפכנו להיות קרי אחד משלושת המועדונים החזקים בארץ (אפשר גם לקטלג את חיפה ומכבי בטופ, אנחנו לבל 2 ואז כל השאר)
היא אך ורק אלונה ברקת. ביום שהיא לא תהיה פה נחזור להיות מקסימום מכבי נתניה רק עם מחלקת נוער ב 3 רמות מתחת. זהו.
נגיד .ran כתב: ↑31 מאי 2024, 17:22אחי למה הוא יישאר מנהל מקצועי? הוא לא יכול לעשות כלום!
היא מחליטה הכל הכל הכל מתי תפנימו ותקשיבו מה שאומרים לכם?
גם ברמה של להנחית שחקנים על הראש. אין לו שום סיבה להישאר פה כשהוא בובה על חוט וככה גם כל מי שיבוא הלאה.
היא מיצתה נגמר הסיפור וזה גם עניין של זמן שהיא תודיע שהיא עוזבת, איבדה את כל הקהל. אפילו את תומכיה הגדולים.
נקסט. נקווה שרוביק ימצא לנו משהו טוב. בכל אופן לא שאף אחד פה לא ירגיש חשש או תחושה שאין תחליף. גם ככה היא חירבנה אותה בענק.
מאז שהלכה לפוליטיקה הראש שלה לא באמת פה, כאילו עשתה לנו דווקא. אפשר להתקדם הלאה. אהבתי אותה, השקיעה פה הרבה אבל החשק נגמר ממזמן
ומאז ההתנהלות ביזיונית. חבל שלא הקשבתם בזמן, אם הדרישה והשאיפות היו מוקדם יותר אולי היינו מונעים את המצב הזה.
כואב הלב לראות את הסרטון של אליה, הוא כל כך רצה להמשיך במועדון של החיים שלו. גמרה אותו
אנחנו בשנת 2024 גבר.The Red Diamond כתב: ↑31 מאי 2024, 18:07אליה אגדה באר שבעית, כבודו במקומו מונח והוא תמיד יהיה אגדה, הוא הרוויח את זה.
תגובה לא מכבדת. במה הוא טועה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 18:27אלונה/משפחה של אלונה/אייל ערד, אם את רוצה לפנות אלינו דברי אלינו ישירות בפייסבוק, אל תפתחי משתמשים חדשים לנסות למזער נזקים.
אנחנו לא טיפשים ולא סמרטוטי ריצפה.
מאהבה נטו לקבוצה! הבכי של היום זו התשובה וזה אומר הכל.
אנחנו לא טיפשים, פתאום נרשמים אוהדים חדשים שאומרים שהם אוהדים מאה שנה ושצריך לספוג כל מה שאלונה מחליטה? לא בבית ספרנו.