לא צעקתי בוזגלו מת ולא הייתי מקלל את נייג’ל אבל אני חושב שכל דבר שמקדם את העזיבה שלו בריא להפועל באר שבע ביחס לקרדיט שהוא מקבל, ככה שגם אם קצת צרם לי לשמוע קצת השריקות כי באמת בתור בן אדם לא מגיע לו כי הוא בחור טוב, אבל ראיתי בזה פוטנציאל לשידרוג עבור הרמה הקבוצתית הירודה שקיימת בהנהגתו.bs war כתב:
שום קשר לאהבה עיוורת.
פה ובפייסבוק תעיף את מי שבא לך, גם אני חושב שיש הרבה שחקנים שלא צריכים להיות פה, יש מצב שאפילו נייג'ל ביניהם.
אבל באיצטדיון כולם שחקנים של הקבוצה שלי, אין דבר כזה לקלל או לשרוק להם בוז. אם אתה בא בשביל לפגוע בקבוצה, תישאר בבית
נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
- red ultras
אם אתה מדבר ככה כנראה שאתה עדיין ילד.REDZED כתב: לא צעקתי בוזגלו מת ולא הייתי מקלל את נייג’ל אבל אני חושב שכל דבר שמקדם את העזיבה שלו בריא להפועל באר שבע ביחס לקרדיט שהוא מקבל, ככה שגם אם קצת צרם לי לשמוע קצת השריקות כי באמת בתור בן אדם לא מגיע לו כי הוא בחור טוב, אבל ראיתי בזה פוטנציאל לשידרוג עבור הרמה הקבוצתית הירודה שקיימת בהנהגתו.
כשתגדל תבין שיש דרך לעשות דברים, קהל שמתנהג בצורה הזאת זה קהל מגעיל וכפוי טובה, אחד אחד ברמה הפרסונלית. לקלל ולטנף ברשתות החברתיות ככה על שחקן של המועדון זה התנהגות מגעילה אין מילה אחרת. עכשיו לגבי נייג׳ל ברור שהוא בתקופה לא טובה. מאז האדום נגד ביתר (שהיה לא מכוון וגם לא השפיע על התוצאה) הקהל מחק אותו. השאלה היא האם שחקן ששיחק בליגה הולנדית ראשונה והציג שם כדורגל טוב, והיה נראה מפלצתי בקריית שמונה אמור להראות כמו שהוא נראה אצלנו? ואם ככה הוא נראה האם זו רק אשמתו? איפה המערכת? מספיק לראות את קוואנקה ביפן עושה חיל והופך לסטאר שם כדי להבין שזה לא שחור או לבן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קוואנקה עושה חיל ביפן?red ultras כתב:
אם אתה מדבר ככה כנראה שאתה עדיין ילד.
כשתגדל תבין שיש דרך לעשות דברים, קהל שמתנהג בצורה הזאת זה קהל מגעיל וכפוי טובה, אחד אחד ברמה הפרסונלית. לקלל ולטנף ברשתות החברתיות ככה על שחקן של המועדון זה התנהגות מגעילה אין מילה אחרת. עכשיו לגבי נייג׳ל ברור שהוא בתקופה לא טובה. מאז האדום נגד ביתר (שהיה לא מכוון וגם לא השפיע על התוצאה) הקהל מחק אותו. השאלה היא האם שחקן ששיחק בליגה הולנדית ראשונה והציג שם כדורגל טוב, והיה נראה מפלצתי בקריית שמונה אמור להראות כמו שהוא נראה אצלנו? ואם ככה הוא נראה האם זו רק אשמתו? איפה המערכת? מספיק לראות את קוואנקה ביפן עושה חיל והופך לסטאר שם כדי להבין שזה לא שחור או לבן.
מי ישמע הוא כובש שם בצרורות.
בעונה שלמה כבש 6שערים.
והאסלבנק כנראה לא מספיק טוב.
מה שכן לשרוק לו בוז זה דבילי.
מצד שני העובדה שהוא עשה תנועת שתיקה גם מגעיל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה אותו קהל שעשה שלשום מחווה למאמן כמו שאף קהל לא עשה בישראל.red ultras כתב:
אם אתה מדבר ככה כנראה שאתה עדיין ילד.
זה יותר אותו קהל שנכנס באמצע הטקס או אחריוREDZED כתב: זה אותו קהל שעשה שלשום מחווה למאמן כמו שאף קהל לא עשה בישראל.
גם נייג'ל פה בתחילת העונה היה מעולה. שחקן עם פוטנציאל להיות מעולה ברמת הליגה. הקהל שלנו חייב להתאפס על עצמו, אל תהיו מטומטמים.
+100נתי כתב:הבעיה הכי גדולה של באר שבע בשנתיים האחרונות- שחקנים שחושבים שהם מעל המועדון, ופה שורש הבעיה.
הקציצה הלא ספורטיבית הזה שכל היום טוחן וחושב שהוא שחקן ענק. אין לו מחילה, שיעוף מפה קיבינימט.
עליו אתם שורקים בוז בכל נגיעה? ביחס לשאר שחקני ההתקפה שלנו הוא מסי
+ מיליון. צריך לתת לו בטחון והוא יחזירyakar כתב:עליו אתם שורקים בוז בכל נגיעה? ביחס לשאר שחקני ההתקפה שלנו הוא מסי
כמו שנאמר לפני המשחק, גם אותו משחרר בקיץ אבל זה ברור שמחבורת הכלום הוא כנראה הכי טוב.
ההשוואות פה מפילות כל היגיון קיים
כבר אי אפשר לראות אותו. באמת.
ואני בכל שבוע מרכיב אותו בהרכבים שלי מאמונה שאין טוב ממנו בסגל, אבל הגיעו מים עד נפש.
צריך לשדך בינו ובין DD. אי אפשר להמשיך איתו לעוד עונה.
ואני בכל שבוע מרכיב אותו בהרכבים שלי מאמונה שאין טוב ממנו בסגל, אבל הגיעו מים עד נפש.
צריך לשדך בינו ובין DD. אי אפשר להמשיך איתו לעוד עונה.
התחיל גרוע, ראינו את חוסר הבטחון שלו, השתפר ככל שהמשחק התקדם.
שחקן שיכול לפרוח רק כשמקבל את הבטחןן מהמאמן, אני חושב שהוא מתחיל לחזור לרמה שהפגין בתחיל העונה.
שחקן שיכול לפרוח רק כשמקבל את הבטחןן מהמאמן, אני חושב שהוא מתחיל לחזור לרמה שהפגין בתחיל העונה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם אפשר אני משאיר את מארין ומשאיל אותו.
שחקן כל כך חלש.
כואב לראות.
שחקן כל כך חלש.
כואב לראות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!