בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
מאוהב בבכר, המאמן הכי גדול שהיה לנו ובין הגדולים בעדורגל הישראלי, אבל בכר מיצה את עצמו אצלנו, לפעמים צריך לדעת להיפרד גם בשיא, צוות זר מאתלטיקו יכולים להפוך אותנו למועדון אירופאי.
אוי אלוהים
#התחלנו
#התחלנו
כן צוות זר מאתלטיקוBaRdA10 כתב:מאוהב בבכר, המאמן הכי גדול שהיה לנו ובין הגדולים בעדורגל הישראלי, אבל בכר מיצה את עצמו אצלנו, לפעמים צריך לדעת להיפרד גם בשיא, צוות זר מאתלטיקו יכולים להפוך אותנו למועדון אירופאי.
הם כבר במטרו בדרך למטוס
מה זה בכלל צוות זר מאתלטיקו? יענו הצוות מילדים א' שלהם? לא נשמע מבטיח.
אין ספק שבכר לא נותן שום סיבה להיות אופטימים אבל אין כלום בשוק.
אין ספק שבכר לא נותן שום סיבה להיות אופטימים אבל אין כלום בשוק.
אם לנוער הביאו צוות מאוד מכובד בוודאי שלבוגרים אפשר להביא צוות איכותי, בכר מיצה את עצמו, זה קורה לטובים ביותרgalaaa כתב: כן צוות זר מאתלטיקו
הם כבר במטרו בדרך למטוס
ברור גם בהתנדבות.BaRdA10 כתב: אם לנוער הביאו צוות מאוד מכובד בוודאי שלבוגרים אפשר להביא צוות איכותי, בכר מיצה את עצמו, זה קורה לטובים ביותר
העוזר הפסיכופט של סימאונה בדרך לפה אל תדאג
חחחח שמעו אתם הזויים
לא רציתי לאחל את זה כי אני אוהד הקבוצה ולא בא לי לסבול,
אבל מאחל לכם שבכר יעזוב בסיום העונה ותחזרו לאכול חרא מכל מיני אפסים חסרי מושג.
תתביישו. 3 שנים הייתה פה מכונה ובעונה הראשונה שלא הולך לו אתם אפילו לא נותנים לו את ההזדמנות לתקן בקיץ.
לא רציתי לאחל את זה כי אני אוהד הקבוצה ולא בא לי לסבול,
אבל מאחל לכם שבכר יעזוב בסיום העונה ותחזרו לאכול חרא מכל מיני אפסים חסרי מושג.
תתביישו. 3 שנים הייתה פה מכונה ובעונה הראשונה שלא הולך לו אתם אפילו לא נותנים לו את ההזדמנות לתקן בקיץ.
השת"פ עם אתלטיקו הוא בגדר מחלקת נוער.
וגם אם ישלחו לנו את המאמן הכי מבטיח בספרד אנחנו צריכים ליצור יציבות ולא להיות קבוצת בת ששולחים אנשי מקצוע להתגלח עליה.
תהיו רציניים לרגע.
וגם אם ישלחו לנו את המאמן הכי מבטיח בספרד אנחנו צריכים ליצור יציבות ולא להיות קבוצת בת ששולחים אנשי מקצוע להתגלח עליה.
תהיו רציניים לרגע.
אתם באמת ממשיכים את הדיון הזה בכזאת רצינות?הפועלעולה כתב:השת"פ עם אתלטיקו הוא בגדר מחלקת נוער.
תהיו רציניים לרגע.
שיהיה למו בהצלחה עם בכר.
תכלס, גם סימאונה מיצה את עצמו שם, שיעשו טריידBaRdA10 כתב:מאוהב בבכר, המאמן הכי גדול שהיה לנו ובין הגדולים בעדורגל הישראלי, אבל בכר מיצה את עצמו אצלנו, לפעמים צריך לדעת להיפרד גם בשיא, צוות זר מאתלטיקו יכולים להפוך אותנו למועדון אירופאי.
אתם מדברים כמו ילדים בני 4 באמא שלי.
מה עם ריאליות? מה עם להבין סיטואציה?
אתם פשוט חושבים שאם משהו מקולקל מחליפים ישר ולא מתקנים.
צריך לתקן. לא להחליף.
צריך לתקן. לא להחליף.
- drorhalperin
- Title: קרייזי-רד
וואלה מי ישמע בני בן זקן מחכה לכם בחוץ. דיון פתטי
ושוב אני אשאל, מה בכר עשה כדי לתקן? מאז התיקו המביך נגד הפועל חדרה עבר חודש, ראית שינוי? משהו?אלדר כתב:אתם מדברים כמו ילדים בני 4 באמא שלי.
צריך לתקן. לא להחליף.
אני לא רואה כלום. 4-2-3-1, מליקסון השחקן התקפה הכי מגוון שלנו רחוק מהשער, אלחמיד וטאהא, מגנים שלא עושים הגנה, קישור דליל ובעיקר אפס תיאום.
ברור שלא צריך למהר להחליף פיגורה כמו בכר והוא הרוויח את החסינות שהוא מקבל מהקהל אבל הגיע הזמן שנראה קצת שינוי, משהו שיתן סיבה לצפות למשחק הבא... אני לא רואה כלום.
טוב בכר ענק, אנן וישאר פה לעוד 30 שנה, ענק ענק ענק