האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי The red one »

זה באמת לא -מעניין- אבל זה מכער את האצטדיון מאוד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מכוערים או לא, זה מה שבנו וזה אחלה שבעולם...למדו לי מילה חדשה כל השבורים כאן.."מחאה"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לא בקטע של מחאה אבל הקירות האלה באמת מכוערים , צריך להגיד את האמת.
אף אחד לא מתווכח, אבל כרגע ברור לכולם שלא יעשו עם זה כלום שבועיים לפני משחק הפתיחה.
והאמת?זה הדבר האחרון שמעניין כרגע. הכי חשוב שהדשא והאישורים יהיו מוכנים בזמן.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מודה, ראיתי שמישהו פרסם תמונה עם כיתוב "מחאתי" - דיווחתי לפייסבוק כי התמונה פוגענית עבורי והיא נעלמה :) - ניצחון קליל שלי :P

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

הגיע הזמן שיבינו פה כל "החכמים"
בטון חשוף זה סוג הבניה שמתאימה לאקלים של הנגב, בגלל זה מרכז הנגב ככה, בגלל זה האוניברסיטה ככה, בגלל זה בהד 1 ככה.
לקירות בטון חשופים יש המון שיקולים מלבד אסטטיים, מזמין אתכם להכנס לקורס "אדרכילות האוניברסיטה" בבן גוריון, לשמוע על מה מדברים.

אגב, זהו זרם באדריכלות שאם אני לא טועה נקרא "ברוטליזם" וב"ש היא מהמובילות שלו בעולם. עד כדי כך שבאים לפה מכל העולם ללמוד ולראות על הסגנון הזה.
מי שרוצה חיפויי קרמיקה שיעשה בשירותים בבית.

סמל אישי של משתמש
The red one

CrazyRed7 כתב: אף אחד לא מתווכח, אבל כרגע ברור לכולם שלא יעשו עם זה כלום שבועיים לפני משחק הפתיחה.
והאמת?זה הדבר האחרון שמעניין כרגע. הכי חשוב שהדשא והאישורים יהיו מוכנים בזמן.
דווקא יש פה אנשים שכן מנסים להצדיק (כמו הבחור שמעליי למשל).

ברור לכם שאם זה היה נראה ככה באצטדיון במקום אחר כולכם הייתם מתפוצצים עלייהם מצחוק ואומרים מה זה הכיעור הזה, נכון ?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dardasmiley כתב:הגיע הזמן שיבינו פה כל "החכמים"
בטון חשוף זה סוג הבניה שמתאימה לאקלים של הנגב, בגלל זה מרכז הנגב ככה, בגלל זה האוניברסיטה ככה, בגלל זה בהד 1 ככה.
לקירות בטון חשופים יש המון שיקולים מלבד אסטטיים, מזמין אתכם להכנס לקורס "אדרכילות האוניברסיטה" בבן גוריון, לשמוע על מה מדברים.

אגב, זהו זרם באדריכלות שאם אני לא טועה נקרא "ברוטליזם" וב"ש היא מהמובילות שלו בעולם. עד כדי כך שבאים לפה מכל העולם ללמוד ולראות על הסגנון הזה.
אבל במבנים שכתבת הבטון החשוף נראה הרבה יותר טוב.
היו צריכים לעשות את זה טיפה יותר אסתטי. הם השאירו את זה איך שזה וזה נראה זוועה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:הגיע הזמן שיבינו פה כל "החכמים"

הבטון החשוף שאתה מדבר עליו עובר עבודות גימור ולא נשאר כביום היוולדו כפי שקורה בטרנר.
השיקול פה הוא נטו כלכלי לדעתי, היו לא מעט חריגות בתקציב שהצריכו קיצוצים במקומות אחרים.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

צריך להגיד את האמת - זה נראה רע הקירות החשופים האלה וחייב לעשות עם זה משהו.
אף אחד לא ישכנע אותי שזה נראה טוב כי זה תחת הגדרה "ברוטליזם".

מה שכן לא צריך לעשות מחאות בעניין וזה בסדר שנפתח את העונה ככה אבל חייב שבמהלך העונה או אפילו בפגרה בסוף העונה יטפלו בעניין.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מי שהקירות החשופים האלה כל כך מפריעים לו , יעצור רגע ישב עם עצמו יסתכל על התמונה הבאה ויחשוב .... קירות חשופים ומכוערים או ורסמיל ?

תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הראל כתב:מי שהקירות החשופים האלה כל כך מפריעים לו , יעצור רגע ישב עם עצמו יסתכל על התמונה הבאה ויחשוב .... קירות חשופים ומכוערים או ורסמיל ?

תמונה
הראל הגישה הזאת לא רצינית. כבר ראיתי מספיק מבנים שהלכו על בטון חשוף ובשום מקום זה לא נראה כל כך רע.
ומה קשור וסרמיל בכלל?בנו פה איצטדיון ל40 שנה. למה לא לעשות הכל כמו שצריך?בגלל שהיה לנו חרא איצטדיון עד עכשיו?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:מי שהקירות החשופים האלה כל כך מפריעים לו , יעצור רגע ישב עם עצמו יסתכל על התמונה הבאה ויחשוב .... קירות חשופים ומכוערים או ורסמיל ?

תמונה
הבאת תמונה סקסית של וסרמיל, יש יותר מכוערות ;)

סמל אישי של משתמש
The red one

הראל, אני מניח שאף אחד לא מתלונן על זה ברמה של "יוו אני רואה את הכיעור הזה באצטדיון אני מקיא אין עד שזה לא מתוקן אני לא הולך למשחקים"

אבל צריך להעביר ביקורת ולא להתייחס אלייה בצורה צינית כזו. כן, זה מכוער. כן, זה נראה נורא. כן, זה טיפ טיפה מרגיז שעד שכבר עושים משהו ובונים לו את האצטדיון הכי ביתי בארץ - לא חשבו על זה טיפה לעומק או שכן חשבו על זה אבל חריגות כאלה ואחרות מהתקציב גרמו למצב להגיע כמו שהוא.

זהו. אומרים את זה וממשיכים הלאה. אל תדאג, לא מקימים משמרת מחאה נגד הבית של מנהל האצטדיון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:הראל, אני מניח שאף אחד לא מתלונן על זה ברמה של "יוו אני רואה את הכיעור הזה באצטדיון אני מקיא אין עד שזה לא מתוקן אני לא הולך למשחקים"
תתפלא. אני אפילו שמעתי אחד שאומר שעד שלא מפטרים את כל הבאר שבעיים מהמערכת ובראשם אסי הוא לא מגיע. אין גבול לטמטום :(

סמל אישי של משתמש
The red one

אז אם יש מישהו שאומר ככה עדיף שיישאר בבית. יש 14K אחרים שישמחו להיות שם במקומו.

שלח תגובה