האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
- The red one
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
זה באמת לא -מעניין- אבל זה מכער את האצטדיון מאוד.
מכוערים או לא, זה מה שבנו וזה אחלה שבעולם...למדו לי מילה חדשה כל השבורים כאן.."מחאה"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אף אחד לא מתווכח, אבל כרגע ברור לכולם שלא יעשו עם זה כלום שבועיים לפני משחק הפתיחה.אדום בלב בנשמהההה כתב:לא בקטע של מחאה אבל הקירות האלה באמת מכוערים , צריך להגיד את האמת.
והאמת?זה הדבר האחרון שמעניין כרגע. הכי חשוב שהדשא והאישורים יהיו מוכנים בזמן.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מודה, ראיתי שמישהו פרסם תמונה עם כיתוב "מחאתי" - דיווחתי לפייסבוק כי התמונה פוגענית עבורי והיא נעלמה
- ניצחון קליל שלי 

- dardasmiley
הגיע הזמן שיבינו פה כל "החכמים"
בטון חשוף זה סוג הבניה שמתאימה לאקלים של הנגב, בגלל זה מרכז הנגב ככה, בגלל זה האוניברסיטה ככה, בגלל זה בהד 1 ככה.
לקירות בטון חשופים יש המון שיקולים מלבד אסטטיים, מזמין אתכם להכנס לקורס "אדרכילות האוניברסיטה" בבן גוריון, לשמוע על מה מדברים.
אגב, זהו זרם באדריכלות שאם אני לא טועה נקרא "ברוטליזם" וב"ש היא מהמובילות שלו בעולם. עד כדי כך שבאים לפה מכל העולם ללמוד ולראות על הסגנון הזה.
מי שרוצה חיפויי קרמיקה שיעשה בשירותים בבית.
בטון חשוף זה סוג הבניה שמתאימה לאקלים של הנגב, בגלל זה מרכז הנגב ככה, בגלל זה האוניברסיטה ככה, בגלל זה בהד 1 ככה.
לקירות בטון חשופים יש המון שיקולים מלבד אסטטיים, מזמין אתכם להכנס לקורס "אדרכילות האוניברסיטה" בבן גוריון, לשמוע על מה מדברים.
אגב, זהו זרם באדריכלות שאם אני לא טועה נקרא "ברוטליזם" וב"ש היא מהמובילות שלו בעולם. עד כדי כך שבאים לפה מכל העולם ללמוד ולראות על הסגנון הזה.
- The red one
דווקא יש פה אנשים שכן מנסים להצדיק (כמו הבחור שמעליי למשל).CrazyRed7 כתב: אף אחד לא מתווכח, אבל כרגע ברור לכולם שלא יעשו עם זה כלום שבועיים לפני משחק הפתיחה.
והאמת?זה הדבר האחרון שמעניין כרגע. הכי חשוב שהדשא והאישורים יהיו מוכנים בזמן.
ברור לכם שאם זה היה נראה ככה באצטדיון במקום אחר כולכם הייתם מתפוצצים עלייהם מצחוק ואומרים מה זה הכיעור הזה, נכון ?
אבל במבנים שכתבת הבטון החשוף נראה הרבה יותר טוב.dardasmiley כתב:הגיע הזמן שיבינו פה כל "החכמים"
היו צריכים לעשות את זה טיפה יותר אסתטי. הם השאירו את זה איך שזה וזה נראה זוועה.
- ForeverRed
הבטון החשוף שאתה מדבר עליו עובר עבודות גימור ולא נשאר כביום היוולדו כפי שקורה בטרנר.dardasmiley כתב:הגיע הזמן שיבינו פה כל "החכמים"
השיקול פה הוא נטו כלכלי לדעתי, היו לא מעט חריגות בתקציב שהצריכו קיצוצים במקומות אחרים.
צריך להגיד את האמת - זה נראה רע הקירות החשופים האלה וחייב לעשות עם זה משהו.
אף אחד לא ישכנע אותי שזה נראה טוב כי זה תחת הגדרה "ברוטליזם".
מה שכן לא צריך לעשות מחאות בעניין וזה בסדר שנפתח את העונה ככה אבל חייב שבמהלך העונה או אפילו בפגרה בסוף העונה יטפלו בעניין.
אף אחד לא ישכנע אותי שזה נראה טוב כי זה תחת הגדרה "ברוטליזם".
מה שכן לא צריך לעשות מחאות בעניין וזה בסדר שנפתח את העונה ככה אבל חייב שבמהלך העונה או אפילו בפגרה בסוף העונה יטפלו בעניין.
מי שהקירות החשופים האלה כל כך מפריעים לו , יעצור רגע ישב עם עצמו יסתכל על התמונה הבאה ויחשוב .... קירות חשופים ומכוערים או ורסמיל ?

הראל הגישה הזאת לא רצינית. כבר ראיתי מספיק מבנים שהלכו על בטון חשוף ובשום מקום זה לא נראה כל כך רע.הראל כתב:מי שהקירות החשופים האלה כל כך מפריעים לו , יעצור רגע ישב עם עצמו יסתכל על התמונה הבאה ויחשוב .... קירות חשופים ומכוערים או ורסמיל ?
ומה קשור וסרמיל בכלל?בנו פה איצטדיון ל40 שנה. למה לא לעשות הכל כמו שצריך?בגלל שהיה לנו חרא איצטדיון עד עכשיו?
הבאת תמונה סקסית של וסרמיל, יש יותר מכוערותהראל כתב:מי שהקירות החשופים האלה כל כך מפריעים לו , יעצור רגע ישב עם עצמו יסתכל על התמונה הבאה ויחשוב .... קירות חשופים ומכוערים או ורסמיל ?

- The red one
הראל, אני מניח שאף אחד לא מתלונן על זה ברמה של "יוו אני רואה את הכיעור הזה באצטדיון אני מקיא אין עד שזה לא מתוקן אני לא הולך למשחקים"
אבל צריך להעביר ביקורת ולא להתייחס אלייה בצורה צינית כזו. כן, זה מכוער. כן, זה נראה נורא. כן, זה טיפ טיפה מרגיז שעד שכבר עושים משהו ובונים לו את האצטדיון הכי ביתי בארץ - לא חשבו על זה טיפה לעומק או שכן חשבו על זה אבל חריגות כאלה ואחרות מהתקציב גרמו למצב להגיע כמו שהוא.
זהו. אומרים את זה וממשיכים הלאה. אל תדאג, לא מקימים משמרת מחאה נגד הבית של מנהל האצטדיון.
אבל צריך להעביר ביקורת ולא להתייחס אלייה בצורה צינית כזו. כן, זה מכוער. כן, זה נראה נורא. כן, זה טיפ טיפה מרגיז שעד שכבר עושים משהו ובונים לו את האצטדיון הכי ביתי בארץ - לא חשבו על זה טיפה לעומק או שכן חשבו על זה אבל חריגות כאלה ואחרות מהתקציב גרמו למצב להגיע כמו שהוא.
זהו. אומרים את זה וממשיכים הלאה. אל תדאג, לא מקימים משמרת מחאה נגד הבית של מנהל האצטדיון.
תתפלא. אני אפילו שמעתי אחד שאומר שעד שלא מפטרים את כל הבאר שבעיים מהמערכת ובראשם אסי הוא לא מגיע. אין גבול לטמטוםאדום בלב בנשמהההה כתב:הראל, אני מניח שאף אחד לא מתלונן על זה ברמה של "יוו אני רואה את הכיעור הזה באצטדיון אני מקיא אין עד שזה לא מתוקן אני לא הולך למשחקים"

- The red one
אז אם יש מישהו שאומר ככה עדיף שיישאר בבית. יש 14K אחרים שישמחו להיות שם במקומו.