עוד גניבת דעת, חוץ מאחרי המחסור השלישי כל העונה הפער מהמקום הראשון היה יותר גדול מ-4 נקודות.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 11:12היית 4 נקודות ממקום ראשון ברצף ואחרי שביקש מעל לחודש חלוץ מהיר שעושה תנועה קיבל ארתור ביום האחרון של החלון, אתה לא מבין את הבעיה כאן?
מה ההבדל בין רוני לוי שגם היה 4 ממקום ראשון בינואר וקיבל מרמנטיני במקום זוסואה?
גם כשאתה קרוב וממקסם את עצמך כמו ברצף העונה אין לה את הרעב וגם את הניהול (כי שוב הגיע רכש ביום האחרון של החלון) ללכת עד הסוף.
זאת המציאות עכשיו.
הקריסה בסוף העונה זה סיפור אחר, אבל גם כשהיית קרוב היא לא תמכה במאמן שלך.
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
- dardasmiley
את צרון שרי שחררו לדגו מעל הראש. והוא הרבה יותר קריטי מאשר מגן שהוא לא באמת מגן והיו לו עונה וחצי שהם חריגה סטטיסטית. אבל אתה לא שומע אף אחד שם מתבכיין על זה ובטח לא תולה בזה יכולת חלשה. הם עדיין נראו כקבוצה רוב העונה ועדין היו פי 100 יותר מאומנים.
אבל זה לא מתאים לאגנדה אז לא נזכיר את זה.
אנחנו נחזור ונגיד שהקבוצה לא מאומנת ולא נראית מאומנת ואין קולות של עבודה על משהו באימונים ואתם תמשיכו ותאכלו לנו את הראס שאין כלים והסגל הכי חלש במזרח התיכון ושבכלל גובים מברדה כסף כדי לאמן כי אין תקציב....
אנחנו נחזור ונגיד שהקבוצה לא מאומנת ולא נראית מאומנת ואין קולות של עבודה על משהו באימונים ואתם תמשיכו ותאכלו לנו את הראס שאין כלים והסגל הכי חלש במזרח התיכון ושבכלל גובים מברדה כסף כדי לאמן כי אין תקציב....
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 31 מאי 2024, 12:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
בולdardasmiley כתב: ↑31 מאי 2024, 12:23את צרון שרי שחררו לדגו מעל הראש. והוא הרבה יותר קריטי מאשר מגן שהוא לא באמת מגן והיו לו עונה וחצי שהם חריגה סטטיסטית. אבל אתה לא שומע אף אחד שם מתבכיין על זה ובטח לא תולה בזה יכולת חלשה. הם עדיין נראו כקבוצה רוב העונה ועדין היו פי 100 יותר מאומנים.
אבל זה לא מתאיפ לאגנדה אז לא נור את זה.
אנחנו נחזור ונגיד שהקבוצה לא מאומנת ולא נראית מאומנת ואין קולות של עבודה על משהו באימונים ואתם תמשיכו ותאכלו לנו את הראס שאין כלים והסגל הכי חלש במזרם התיכון ושבכלל גבים מברדה כסף כדי לאמן כי אין תקציב....
לא כתבתי שעם הסגל הזה אז לא ציטטת מילה במילה, אמרתי שאם לא טועים ברכב ובניהול המשחק כלכך הרבה אפשר לקחת אליפות גם בתקציב של 60 מיליון, כשאתה טועה גם בזה וגם בזה כל העונה אז אי אפשר.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 12:08ציטטתי אותך מילה במילה, פעם הבאה תקרא לפני שאתה מאשר את השליחה, או שהבנת מה כתבת והחלטת לחזור בך וזה מצוין, כל פעם שאני מונע גניבת דעת אני מרגיש שעשיתי את שלי ושכל הסבלנות שלי לענות לכל הניסיונות לשנות את המציאות הביאו לשינוי מסוים גם אם קטן.
יש שתי הסברים לתגובות שלך פה, שאתה קשור לברדה איכשהו או שאין לך מושג בכדורגל, רק זה יכול להסביר את השטויות שאתה כותב פה כל העונה.
+1ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 10:34אתה מספר את זה לי?
אני כבר חודשיים כותב פה שהוא לא צריך להמשיך.
לא רואה את אלונה מתמלאת פתאום רעב ואת הסיטואציה משתנה מבחינתו.
יחד עם זאת, לקחת את העונה הזאת בלבד כמקרה בוחן ולהתעלם מכל מה שהיה קודם - זה מה שנקרא זיכרון קצר. לאמירות כמו ״הוא לא מאמן״ אין מקום. מי ישמע מה תרמו שני חסרי המושג שהיו לפניו, או מה יתרמו אלה יבואו אחריו. הוא שתי דרגות מעליהם גם אם נכשל העונה. קצת פרופורציות.
הקבוצה בקנטים והבטחון במרתףtomer224 כתב: ↑31 מאי 2024, 10:53בתקציב הנוכחי שלך גם בניהול רע הרבה יותר
אתה אמור לחבר 2 פסים נגד מכבי פת
ואתה אמור לעבור את החצי יותר מפעם אחת במחצית
אליניב ברדה נכשל לא בגלל תקציב,בגלל יכולת האימון שלו.
אתמול הוא עשה סלט במערך וככה נראו השחקנים גם
אבודים.
אז במקום שזה יסתיים באמצע העונה הבאה בצורה מכוערת
עדיף שזה יסתיים עכשיו כי עדיין הוא סמל פה.
היה שחקן גדול אבל מאמן חלש.
היכולת גם בשיא לא מזהירה אז קל וחומר שעכשיו
ברדה איבד את העונה מהתבוסה למכבי תל אביב ולא התאושש וזו עונה גרועה
אבל אני ממשיך איתו , אגב ברור שעוד עונה כזאת ברדה בעצמו ישים את המפתחות ( אם לא עכשיו אפילו)
99 אחוז מהאנשים פה לא מבינים בכלל מה המצב במועדון... תתעוררו הזויים..
אני אקדים ואומר למען הזויי הפורום שאין לי שום דבר נגד אלונה, נהפוכו - מעריך ואף משתדל לאהוב.
היה רצון מטורף בכל שלב של ברדה במועדון לבנות מערכת -החל מסקאוטרים, כלה לכוורת מקצועית , אקדמית נוער וכו׳...
אבל תתפלאו הבעלים שלכם לא מאמינה אפילו באנליסטים וחושבת שזה בזבוז כסף, אז אתם רוצים שהיא תשקיע בדברים אחרים?
אפשר להגיד שאליניב עשה שתי עונות ענקיות ולכן הוא מאמן ענק, אפשר להגיד שהוא כשל והתנוון השנה ולכן מאמן גרוע, אבל אי אפשר להסתיר שאנחנו תקועים הרבה הרבה מאחור.
מכבי פתח תקווה, נתניה, חיפה, התל אביביות ועכשיו אפילו ביתר, כולן בונות מערכת.
אבל רק אצלנו כל העיניים מופנות ל-״אגדה״ שתושיע ותוציא יש מאין.
זה כמו שב-2050 נתחיל להשתמש ב-chat gpt.
קחו - מכבי חיפה:
לגבי הצוות המקוצעי: מנהל מקצועי, מאמן, 2 עוזרי מאמן, 3 מאמני כושר, 3 רופאים, 4 פיזיוטרפיסטים (וזה עוד רק העונה, כאשר כולנו יודעים שבכר מגיע עם כוורת גדולה בעוד 4-5 דמויות).
לגבי מחלקת הסקאוטינג: ״במחלקת הסקאוטינג עליה חולש המנהל הספורטיבי, גל אלברמן, עובדים חמישה סקאוטים ואנליסטים. העבודה היא מסביב לשעון. הם מגיעים מדי יום לכפר גלים, מתקן האימונים, ועובדים על מנת למצוא את הטאלנט הבא בשיטה הבאה: ללא קשר לתפקיד הרצוי והעמדה, הסקאוטים עוקבים באדיקות על פני מספר ליגות באירופה מהן בעיקר מגיעים הזרים לישראל״.
אני אקדים ואומר למען הזויי הפורום שאין לי שום דבר נגד אלונה, נהפוכו - מעריך ואף משתדל לאהוב.
היה רצון מטורף בכל שלב של ברדה במועדון לבנות מערכת -החל מסקאוטרים, כלה לכוורת מקצועית , אקדמית נוער וכו׳...
אבל תתפלאו הבעלים שלכם לא מאמינה אפילו באנליסטים וחושבת שזה בזבוז כסף, אז אתם רוצים שהיא תשקיע בדברים אחרים?
אפשר להגיד שאליניב עשה שתי עונות ענקיות ולכן הוא מאמן ענק, אפשר להגיד שהוא כשל והתנוון השנה ולכן מאמן גרוע, אבל אי אפשר להסתיר שאנחנו תקועים הרבה הרבה מאחור.
מכבי פתח תקווה, נתניה, חיפה, התל אביביות ועכשיו אפילו ביתר, כולן בונות מערכת.
אבל רק אצלנו כל העיניים מופנות ל-״אגדה״ שתושיע ותוציא יש מאין.
זה כמו שב-2050 נתחיל להשתמש ב-chat gpt.
קחו - מכבי חיפה:
לגבי הצוות המקוצעי: מנהל מקצועי, מאמן, 2 עוזרי מאמן, 3 מאמני כושר, 3 רופאים, 4 פיזיוטרפיסטים (וזה עוד רק העונה, כאשר כולנו יודעים שבכר מגיע עם כוורת גדולה בעוד 4-5 דמויות).
לגבי מחלקת הסקאוטינג: ״במחלקת הסקאוטינג עליה חולש המנהל הספורטיבי, גל אלברמן, עובדים חמישה סקאוטים ואנליסטים. העבודה היא מסביב לשעון. הם מגיעים מדי יום לכפר גלים, מתקן האימונים, ועובדים על מנת למצוא את הטאלנט הבא בשיטה הבאה: ללא קשר לתפקיד הרצוי והעמדה, הסקאוטים עוקבים באדיקות על פני מספר ליגות באירופה מהן בעיקר מגיעים הזרים לישראל״.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 31 מאי 2024, 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
נשבע שאני לא מצליח להבין אותך.ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 10:34יחד עם זאת, לקחת את העונה הזאת בלבד כמקרה בוחן ולהתעלם מכל מה שהיה קודם - זה מה שנקרא זיכרון קצר. לאמירות כמו ״הוא לא מאמן״ אין מקום. מי ישמע מה תרמו שני חסרי המושג שהיו לפניו, או מה יתרמו אלה יבואו אחריו. הוא שתי דרגות מעליהם גם אם נכשל העונה. קצת פרופורציות.
הגישה שלך תמיד סופר ביקורתית לגבי כמעט כל השחקנים, לרב אני לא ככ מסכים איתה כי בעיניי היא קצת תלושה בהתחשב באלטרנטיבות בשוק.
אבל שזה נוגע לבינוניות המאמן אתה מוכן להסתפק בזה בגלל החוסר באלטרנטיבות בשוק.
אין מה להשוות לחיפה כי השלד שלהם טוב ורץ כמה שנים ביחד .dardasmiley כתב: ↑31 מאי 2024, 12:23את צרון שרי שחררו לדגו מעל הראש. והוא הרבה יותר קריטי מאשר מגן שהוא לא באמת מגן והיו לו עונה וחצי שהם חריגה סטטיסטית. אבל אתה לא שומע אף אחד שם מתבכיין על זה ובטח לא תולה בזה יכולת חלשה. הם עדיין נראו כקבוצה רוב העונה ועדין היו פי 100 יותר מאומנים.
אבל אתה צודק .
הציפייה שלנו מהקבוצה
לא מוגזמת .
עונה רעה מאוד עברה עלינו .
עונה רעה מאוד של ברדה .
בניגוד לעונה שעברה שבה הסגל נמתח עד 120% מיכולתו - הפעם מיצינו אולי 60% מהסגל מהסיבה שהסגל הזה לא ייצר כדורגל וזו כבר עבודת אימון לא טובה .
שום תירוץ ליכולת כזו עם סגל כזה . ברדה בעצמו אומר את זה כמעט כל משחק . הוא בעצם אומר שהוא לא מצליח להנחיל את הסגנון שלו . אז למה הוא מתעקש עליו ?
השנה ראינו הכרעות משחקים לטובתנו ב-2 צורות :
1. מצב נייח ( פנדל , קרן , בעיטה חופשית )
2. פעולות אישיות
כמות השערים שנבעה משטף התקפי היא מזערית כי לא שיחקנו כדורגל . אם עושים הכל נכון עד הבעיטה לשער אז אומרים שיש בעיה בסיומת . אבל גם את זה לא עשינו השנה כמעט בכלל . אז איך נייצר הרתעה אם אין דברים מתוכננים ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
פשוט מאוד, אני מאמין שהבעיה של הפועל באר שבע היא סגל שחקנים ולא מאמן. כשיהיה כאן עם מה לעבוד והוא יכשל, אני הראשון שיציף את זה כמו שתמיד עשיתי.
הישראלי המצוי תולה הכל במאמן.
קשה לכם להכיל שהבעיות גדולות בהרבה.
ילך ברדה, יבוא מישהו אחר. אתם תראו שנמשיך לנהל את אותם דיוני סרק גם בהמשך.
לגבי מה שכתבו כאן על שרי, תעשו לי טובה.
המחליפים של שרי הם כוכבים בהפועל באר שבע.
בכלל לא דומה למה שקורה כאן, כששחקנים מובילים מוחלפים בשחקני ליגה לאומית במקרה הטוב, ולא מוחלפים באף אחד במקרה הרע.
עם יד על הלב, מה הסיבה לדעתך ששחקנים אתמול היו חלשים מתחת לרמה שלהם?
כולנו מכירים את ברדה, יודעים שגם שהיה צריך הוא לא ויתר על בילדאפ, אז אתמול ההנחיה הייתה לבעוט כדורים?
אמר לפוקו לאחר לכל כדור, לגורדנה, אימראן ושמיר לא ליזום הגעה לכדור, ללופז טיבי ואפילו מיגל לא להצליח לתת פס איכותי אחד?
אני לא זורק את האשמה על השחקנים, כי בכדורגל, 85 אחוז זה ביטחון והיתר יכולת אישית וקבוצתית, ואי אפשר להגיע טובים למשחק אחרי הרצף הנוראי הזה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הדיונים האלה כבר נמשכים שנים.ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 13:05פשוט מאוד, אני מאמין שהבעיה של הפועל באר שבע היא סגל שחקנים ולא מאמן. כשיהיה כאן עם מה לעבוד והוא יכשל, אני הראשון שיציף את זה כמו שתמיד עשיתי.
הישראלי המצוי תולה הכל במאמן.
קשה לכם להכיל שהבעיות גדולות בהרבה.
ילך ברדה, יבוא מישהו אחר. אתם תראו שנמשיך לנהל את אותם דיוני סרק גם בהמשך.
לגבי מה שכתבו כאן על שרי, תעשו לי טובה.
המחליפים של שרי הם כוכבים בהפועל באר שבע.
בכלל לא דומה למה שקורה כאן, כששחקנים מובילים מוחלפים בשחקני ליגה לאומית במקרה הטוב, ולא מוחלפים באף אחד במקרה הרע.
מסוף תקופת בכר, לדברים שאבוקסיס אמר כשעזב, דרך רוני לוי ועכשיו ברדה וימשיך גם עם המחליף של ברדה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תודה באר שבע.
אוהדים אהובים,
שחקנים,
עובדי המועדון,
מתנדבים,
חברים יקרים.
לפני דקות אחדות יצאתי מביתה של אלונה ברקת, לשם נקראתי לשיחה. בשיחה הודיעה לי אלונה שהחליטה לא לממש את האופציה לשנה נוספת איתי כמאמן.
הופתעתי, בעיקר משום שלפני מספר ימים הודיעה לי אלונה כי היא מעוניינת להמשיך, אבל אני מקבל ומכבד את החלטתה.
אני מסיים תקופה רצופה של 11 עונות מאז חזרתי מבלגיה לבית הטבעי שלי.
חזרתי בזכותכם, נתתם לי להרגיש אהוב ורצוי, וזו הסיבה שחזרתי לבאר שבע.
חווינו יחד, יחד ! שנים של שבירת שיאים, אליפויות, תארים, אירופה, שיאים ורגעים מרגשים.
כמאמן נקראתי לדגל לפני קצת יותר משתי עונות ומיד התייצבתי.
התייצבתי כי ידעתי כמה המועדון הזה חשוב לנו יחד. לכם ולי.
זכינו בגביע המדינה, שיחקנו באירופה, עלינו לשלב הבתים, זכינו באלוף האלופים וחווינו הצלחות לצד רגעים מאכזבים. תמיד הייתם שם, עוטפים באהבה, וגם כשכעסתם, זה היה מתוך אהבה.
בכל אחד מהרגעים הללו, הטובים והפחות טובים, הקפדתי שנשאף למעלה, נאתגר את עצמנו ולא נאבד את המיוחד בנו.
אני נפרד היום מהמקום שהיה לי בית, אבל בליבי הוא יישאר תמיד, אבל מכם אני לא נפרד. אתם תמיד איתי ובליבי.
תודה למשפחת ברקת, לגיא, ניר, לכל העובדים, המתנדבים, ומעל הכל- לכל האוהדים. בזכותכם חזרתי לבאר שבע, עבורכם תמיד נתתי הכל.
באהבה.
שלכם
אליניב.
אוהדים אהובים,
שחקנים,
עובדי המועדון,
מתנדבים,
חברים יקרים.
לפני דקות אחדות יצאתי מביתה של אלונה ברקת, לשם נקראתי לשיחה. בשיחה הודיעה לי אלונה שהחליטה לא לממש את האופציה לשנה נוספת איתי כמאמן.
הופתעתי, בעיקר משום שלפני מספר ימים הודיעה לי אלונה כי היא מעוניינת להמשיך, אבל אני מקבל ומכבד את החלטתה.
אני מסיים תקופה רצופה של 11 עונות מאז חזרתי מבלגיה לבית הטבעי שלי.
חזרתי בזכותכם, נתתם לי להרגיש אהוב ורצוי, וזו הסיבה שחזרתי לבאר שבע.
חווינו יחד, יחד ! שנים של שבירת שיאים, אליפויות, תארים, אירופה, שיאים ורגעים מרגשים.
כמאמן נקראתי לדגל לפני קצת יותר משתי עונות ומיד התייצבתי.
התייצבתי כי ידעתי כמה המועדון הזה חשוב לנו יחד. לכם ולי.
זכינו בגביע המדינה, שיחקנו באירופה, עלינו לשלב הבתים, זכינו באלוף האלופים וחווינו הצלחות לצד רגעים מאכזבים. תמיד הייתם שם, עוטפים באהבה, וגם כשכעסתם, זה היה מתוך אהבה.
בכל אחד מהרגעים הללו, הטובים והפחות טובים, הקפדתי שנשאף למעלה, נאתגר את עצמנו ולא נאבד את המיוחד בנו.
אני נפרד היום מהמקום שהיה לי בית, אבל בליבי הוא יישאר תמיד, אבל מכם אני לא נפרד. אתם תמיד איתי ובליבי.
תודה למשפחת ברקת, לגיא, ניר, לכל העובדים, המתנדבים, ומעל הכל- לכל האוהדים. בזכותכם חזרתי לבאר שבע, עבורכם תמיד נתתי הכל.
באהבה.
שלכם
אליניב.
תודה עליך אליניב 
הלם.
הלם.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 31 מאי 2024, 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.