אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
31 מאי 2024, 11:06
״שמו לבכר רגליים״….
אוקיי,הדיון נראה לי הגיע לסיומו.
אמן ישימו לי ככה רגליים אצל כל מי שיעסיק אותי.
לגמרי.
תקציב שמתקרב ל-100 מיליון, רכש ביותר מ-3.5 מיליון יורו, שחקנים ישבו פה על חוזים של 400 אלף דולר וצפונה, כל איש צוות שבכר רצה הצטרף לכוורת ובסוף אומרים ששמנו לו רגליים... זו כבר באמת עזות מצח.

מאמנים גדולים ככל שיהיו בסוף מגיעים לנקודת המיצוי שלהם, לא כל כישלון של מאמן בהכרח מתנקז לניהול ולבעל הבית.

בסוף אלונה כמו כל בעלים שפוי רוצה לראות תוצאות, בכר קיבל כלים כיד המלך ולא הצליח וגם ברדה קיבל כלים אמנם הרבה יותר מוגבלים אך גם הדרישות היו בהתאם וגם הוא כשל.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 31 מאי 2024, 11:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 11:12
היית 4 נקודות ממקום ראשון ברצף ואחרי שביקש מעל לחודש חלוץ מהיר שעושה תנועה קיבל ארתור ביום האחרון של החלון, אתה לא מבין את הבעיה כאן?
מה ההבדל בין רוני לוי שגם היה 4 ממקום ראשון בינואר וקיבל מרמנטיני במקום זוסואה?
גם כשאתה קרוב וממקסם את עצמך כמו ברצף העונה אין לה את הרעב וגם את הניהול (כי שוב הגיע רכש ביום האחרון של החלון) ללכת עד הסוף.
זאת המציאות עכשיו.
הקריסה בסוף העונה זה סיפור אחר, אבל גם כשהיית קרוב היא לא תמכה במאמן שלך.
זה שלא לקחת אליפות זה בעקבות הטענות שאתה מעלה פה.
זה שאתה לא מחבר שני פסים כמה חודשים זה לא.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
31 מאי 2024, 11:21
לגמרי.
תקציב שמתקרב ל-100 מיליון, רכש ביותר מ-3.5 מיליון יורו, שחקנים ישבו פה על חוזים של 400 אלף דולר וצפונה, כל איש צוות שבכר רצה הצטרף לכוורת ובסוף אומרים ששמנו לו רגליים... זו כבר באמת עזות מצח.
עוד תגובה מנותקת שמתעלמת מכל הטיעונים שהוצגו.
כמו לדבר עם בוט.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
31 מאי 2024, 11:24
זה שלא לקחת אליפות זה בעקבות הטענות שאתה מעלה פה.
זה שאתה לא מחבר שני פסים כמה חודשים זה לא.
יש הבדל בין תוצאה סופית לדרך.
גם עם זוסואה רוני לוי כניראה לא היה זוכה באליפות, וכניראה שגם עם חלוץ איכותי בינואר הקריסה בסוף העונה הייתה מתרחשת.
אבל אני לא שופט בדיעבד כי זאת החוכמה הכי קטנה, אלא כותב שבזמן אמת כשמיקסמת את עצמך והיית בתמונה לא היה לה תרעב לתמוך במאמן שלך.
אלה העובדות וזה מלמד המון על הדרך הנוכחית שבה הפועל באר שבע מנוהלת ומה המטרות האמיתיות שלך, כי אלונה של פעם הרעבה לא הייתה מתנהלת ככה…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 11:28
יש הבדל בין תוצאה סופית לדרך.
גם עם זוסואה רוני לוי כניראה לא היה זוכה באליפות, וכניראה שגם עם חלוץ איכותי בינואר הקריסה בסוף העונה הייתה מתרחשת.
אבל אני לא שופט בדיעבד כי זאת החוכמה הכי קטנה, אלא כותב שבזמן אמת כשמיקסמת את עצמך והיית בתמונה לא היה לה תרעב לתמוך במאמן שלך.
אלה העובדות וזה מלמד המון על הדרך הנוכחית שבה הפועל באר שבע מנוהלת ומה המטרות האמיתיות שלך, כי אלונה של פעם הרעבה לא היחתה מתנהלת ככה…
זה שנתת חמישה משחקים טובים בעונה זה לא אומר שמיקסמת את עצמך.
אנחנו משחקים בליגה של שואבי מים וחוטבי עצים, ואפשר לספור על יד אחת את כמות המשחקים ששיחקנו בהם כדורגל טוב.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
31 מאי 2024, 11:10
תקרא את התגובה הקודמת שלי.
חד משמעית שמו רגליים, לא בכוונת מכוון כמובן, אלא כי הניהול אצלנו שכונה. זה לא השתנה עד היום.
זה לא מסתדר הגיונית.
לשים רגליים זה אך ורק בכוונת מכוון.
ולפטר מאמן אחרי שהוא מקבל שנתיים רצוף תקציב שנושק ל100 מליון ומסיים מקום רביעי ומודח בשלבים המוקדמים באירופה זה חד משמעי כישלון,אין בעלים בעולם שיקבל את זה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
31 מאי 2024, 11:28
עוד תגובה מנותקת שמתעלמת מכל הטיעונים שהוצגו.
כמו לדבר עם בוט.
לטעמי אין טיעונים שיצדיקו את האמירה הזו נקודה.

בכר קיבל מאלונה כל מה שמאמן יכל לבקש.

סמל אישי של משתמש
varum99

שליחה על ידי varum99 »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 10:47
עם השילוב של התקציב והניהול הנוכחי אי אפשר לקחת אליפות, אם אתה טוען שכן אתה גונב דעת.
עם הניהול המקצועי וניהול המשחק של המאמן אי אפשר לקחת אליפות, לא עם הניהול של אלונה, תמשיך לגונן עליו ב30 הודעות ביום זה לא יעזור כי הוא לא מאמן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ReDo כתב:
31 מאי 2024, 11:32
זה שנתת חמישה משחקים טובים בעונה זה לא אומר שמיקסמת את עצמך.
אנחנו משחקים בליגה של שואבי מים וחוטבי עצים, ואפשר לספור על יד אחת את כמות המשחקים ששיחקנו בהם כדורגל טוב.
שוב, הגעת בשתי עונות שונות למרחק של 4 נקודות בינואר מהמקום הראשון.
היה לך בסיס מסוים, רצף וביטחון שנבנו, ועליהם היית צריך להוסיף איכות.
במקום להתנהל בצורה שרעבה לאליפות בשני המקרים המתנת עד הרגע האחרון והלכת על הפרופיל הזול.
כל הדיונים כאן הם מתוך איזה מחשבה שאנחנו רוצים ושואפים ליותר, אבל עובדתית כשהייתה אמור לתמוך בזה במעשים בשני מקרים שונים לא עשית את זה וזה מלמד על השאיפות האמיתיות שלך ובשינוי שלך מבחינת רעב במועדון.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 31 מאי 2024, 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
31 מאי 2024, 11:32
זה לא מסתדר הגיונית.
לשים רגליים זה אך ורק בכוונת מכוון.
ולפטר מאמן אחרי שהוא מקבל שנתיים רצוף תקציב שנושק ל100 מליון ומסיים מקום רביעי ומודח בשלבים המוקדמים באירופה זה חד משמעי כישלון,אין בעלים בעולם שיקבל את זה.
אתה שוב לא מדייק בפרטים.

בעונה הרביעית של בכר סגרו לו את הברז, הביאו לו בן בסטים וזוליאן סטו, הודחנו בבושת פנים מאירופה ורגע לפני סגירת החלון, אחרי החגים, עשו כאן מהפכה מטורפת וסלט שלם של שחקנים. התענוג הזה הוליד לעולם את התקציב הגבוה בתולדות הפועל באר שבע. עכשיו לך תחבר קבוצה באוקטובר, אחרי שנבנתה טלאי על טלאי, בצורה לא מאוזנת, עם מה שהיה זמין באותה תקופה בשוק, ללא מחנה אימונים או שלד/חיבור כלשהו בין השחקנים.

עונה לאחר מכן גם מהפכה באוקטובר לא הייתה.
לא סגל שנושק ל-100 מיליון שקל ולא נעלי פילה.
גימי מארין, גל לוי, קאריו. שחקני ליגה לאומית שאמורים ״לרוץ לכל התארים״. נשמע מוכר?

רק אידיוט או עיוור לא יזהה קווי דמיון בין המקרים הללו לבין מה שקורה היום. אז זה היה בכר, היום זה ברדה. מחר זה יהיה מישהו אחר. הדמות היחידה שלא השתנתה היא זו שאסור לדבר עליה. והיא, בניהול הכושל שלה, שמה רגליים למאמנים שלה (מבלי להוריד מחלקם ויש כזה).

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

"סגרו לו את הברז"

הוא קיבל תקציב עתק וכשל בכל רכש שהביא כולל הדחות באירופה וחוסר הצלחה בליגה. עונה לאחר מכן היה צורך לרדת בתקציב לכסות הפסדים.

סמל אישי של משתמש
varum99

שליחה על ידי varum99 »

הראל כתב:
31 מאי 2024, 10:45
לגבי מסאי ואופיר חייפ אני יכול אולי לקבל ואכישהו להגיד שווים סיכון.

מה התלהבתם מקוזוק ? עשיתם אותו אנצלוטי כי ניצח אותנו ?
אל תשכחו מה הוא היה בתחילת שנה , וצלם מסך השנה זה אותו הדבר הוא מפוטר לפני שנגמר סיבוב הראשון.
אתה נביא? לא שאני בעדו אני פשוט לא יודע להגיד איך הוא יהיה, אבל עד עכשיו יש לו 2 הצלחות וכישלון בתחילת השנה.
בכל אופן כרגע הכי חשוב זה לשנות מה שקיים.

סמל אישי של משתמש
varum99

שליחה על ידי varum99 »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 11:02
אני הגבתי להודעה של המשתמש שכתב שעם מאמן אחר זוכים באליפויות עם הסגל שלנו.
אתה משנה את המשמעות של מה שאני כותב כדי שזה יתאים לאג'נדה שלך וזה מה שנקרא גנב דעת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

varum99 כתב:
31 מאי 2024, 12:03
אתה משנה את המשמעות של מה שאני כותב כדי שזה יתאים לאג'נדה שלך וזה מה שנקרא גנב דעת.
ציטטתי אותך מילה במילה, פעם הבאה תקרא לפני שאתה מאשר את השליחה, או שהבנת מה כתבת והחלטת לחזור בך וזה מצוין, כל פעם שאני מונע גניבת דעת אני מרגיש שעשיתי את שלי ושכל הסבלנות שלי לענות לכל הניסיונות לשנות את המציאות הביאו לשינוי מסוים גם אם קטן.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 11:48
שוב, הגעת בשתי עונות שונות למרחק של 4 נקודות בינואר מהמקום הראשון.
היה לך בסיס מסוים, רצף וביטחון שנבנו, ועליהם היית צריך להוסיף איכות.
במקום להתנהל בצורה שרעבה לאליפות בשני המקרים המתנת עד הרגע האחרון והלכת על הפרופיל הזול.
כל הדיונים כאן הם מתוך איזה מחשבה שאנחנו רוצים ושואפים ליותר, אבל עובדתית כשהייתה אמור לתמוך בזה במעשים בשני מקרים שונים לא עשית את זה וזה מלמד על השאיפות האמיתיות שלך ובשינוי שלך מבחינת רעב במועדון.
זר שיקרא פה יחשוב שהדיון על למה הפסדנו במשחק עונה בבלומפילד/סמי עופר.

שלח תגובה