קרלוס פונק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: קרלוס פונק

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
28 אפריל 2025, 13:08
קצת גניבת דעת.
פונק היה מהפרופילים הפחות מרשימים שעלו מאז הקיץ.
הכל נכתב כאן בזמן אמת.
זה לא אומר שהוא שחקן רע. בטח לא אומר שלא מגיעה לו הזדמנות. אבל הכתובת די הייתה על הקיר במקרה הזה.
היו יכולים גם להעלות את הפרופילים של ואן דייק ורודיגר... זה לא אומר שהם באמת היו מועמדים רלוונטיים להגיע לפה, אם היה לי שקל על כל מועמד שהתקשורת דחפה אלינו ובסוף לא הגיע הייתי יושב היום על וילה בסביון.

פונק היה שחקן שרן אמר בעצמו שהוא רצה מהקיץ וזה לא הסתדר בהתחלה. אם הוא עקב אחריו עוד חצי שנה ובחר לחזור אליו בינואר כנראה שהוא יודע למה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
28 אפריל 2025, 13:17
היו יכולים גם להעלות את הפרופילים של ואן דייק ורודיגר... זה לא אומר שהם באמת היו מועמדים רלוונטיים להגיע לפה, אם היה לי שקל על כל מועמד שהתקשורת דחפה אלינו ובסוף לא הגיע הייתי יושב היום על וילה בסביון.

פונק היה שחקן שרן אמר בעצמו שהוא רצה מהקיץ וזה לא הסתדר בהתחלה. אם הוא עקב אחריו עוד חצי שנה ובחר לחזור אליו בינואר כנראה שהוא יודע למה.
כן, רואים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Itay כתב:
28 אפריל 2025, 13:17

או שפשוט הוא נפל עם זר. גם קורה.
כמו עם גריטה.

שניהם לא זרים לענף אבל ככל הנראה לא מספיק טובים.
כמה עקבו ואיך עקבו זה פחות מעניין.
גם את גריטה רצו להביא עוד כשברדה היה המאמן.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

לפונק יש אחלה רזומה.
ולכן גם מקבל קרדיט והנחות.
בפועל - מאוד מאכזב. מזכיר קצת את אלחמיד בפאלטות ולא לטובה

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
28 אפריל 2025, 13:39
כן, רואים.
אם אתה רץ לקבוע אחרי חודשיים וחצי זה שלך.

להיזרק למים באמצע העונה לקבוצה אינטנסיבית ומאומנת כמו של קוזוק במאבק אליפות כשחקן זר זה אתגר גדול. לא כל זר זה ונטורה שתוך 10 דקות מבינים שנחת משהו מיוחד.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

פונק אחלה בלם פשוט לא מתאים בכלל לשיטת משחק של קוזוק שחושפת את כל החסרונות שלו פעם אחר פעם
וחד משמעית חי עם שחרור שלו בשלום בשביל זר להתקפה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

זר להתקפה על חשבון בלם זר זה ה"גורדנה-שמיר-אליאס בקישור זה מספיק עדיף זר להתקפה" החדש אה?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Melikson24 כתב:
28 אפריל 2025, 15:58
זר להתקפה על חשבון בלם זר זה ה"גורדנה-שמיר-אליאס בקישור זה מספיק עדיף זר להתקפה" החדש אה?
בול.

שוב, לא ממהר לשפוט את פונק שבטח לא מראה יכולת של שחקן שצריך להעיף בקיץ, אבל אין שום סיכוי בעולם שאת העונה הבאה פותחים עם ויטור כבלם בכיר.
אם פונק הולך אז שיביאו בלם זר אחר. אם רוצים זר להתקפה אז אפשר להשקיע על שני מגנים ישראלים טובים ולהתפלל לטוב.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

הפועלעולה כתב:
28 אפריל 2025, 16:02
בול.

שוב, לא ממהר לשפוט את פונק שבטח לא מראה יכולת של שחקן שצריך להעיף בקיץ, אבל אין שום סיכוי בעולם שאת העונה הבאה פותחים עם ויטור כבלם בכיר.
אם פונק הולך אז שיביאו בלם זר אחר. אם רוצים זר להתקפה אז אפשר להשקיע על שני מגנים ישראלים טובים ולהתפלל לטוב.
גם להמשיך עם לופז זה גניבת דעת לופז של החודשים האחרונים לא יתרום לנו יותר מגרופר/ליידנר/נועם בן הרוש

שלח תגובה