אלונה נכנסת לפוליטיקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

Re: אלונה לכנסת?

שליחה על ידי Guevara »

oren2792 כתב:
גם כששניידר עזב את מכבי, אף אחד לא חשב שיגיע מישהו באותו קליבר והגיע מישהו עם כיסים אפילו יותר עמוקים.

חלילה אני לא חושב שאפשר להסיק מזה משהו, אבל לפעמים יש הפתעות בחיים, וקיימים לא מעט יהודים (ואף ישראלים) שמבחינת ממון לא רואים גם את הברקתים ממטר (כמו למשל השם שרץ פה עידן עופר, שאני חושב שקודם יצמחו לי שערות על כף היד לפני שהוא יקח את הקבוצה).

אני לא יודע ועל כן אני לא קופץ למסקנות- זה שהקבוצה תימכר, זה כנראה יקרה, זה שהקונה יהיה מישהו בקליבר קטן יותר - ימים יגידו.
תעיף מבט על מצבן של הפועל תא וביתר ירושלים. קבוצות קצת יותר מפוארות מאיתנו.

אם אני יהודי עשיר ובא לי קצת לעשות טוב, את מי אני אקח? הפועל תל אביב, זאתי ממילאן וצלסי, בבלומפילד החדש עם 15-20 אלף מנויים או את הפועל באר שבע שהתעייפה קצת.

אני בדרכ לא פסימי מדי, אבל דרוש נס אמיתי על מנת שנמשיך להילחם באמת ב5 שנים הקרובות במכבי תל אביב.

בכל מקרה אנחנו נהיה שם, גם כשזה יהיה פחות נוצץ וגורף לייקים לאינסטגרם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אל תכנסו לספקולציות האלו עכשיו. אלונה לא עשתה שום מהלך מתוך מחשבה שהיא נכנסת לפוליטיקה אז ״על הזין אני לא משקיעה יותר״.
בקיץ נהיה חכמים יותר. לא מאמין שאלונה תזרוק מפעל חיים בכזאת קלות בשביל הרפתקה שאולי תסתיים תוך 3-4 שנים.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

תפסיקו להיות נאיביים, זוהי שירת הברבור של משפחת ברקת בהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:יודע ממספיק מקורבים שאלונה מפנטזת על ליגת האלופות (הסיבה היחידה שדחתה הצעה של 5 מיליון יורו מהסינים על טוני בזמנו), הציבה את זה כמטרה ולדעתי לא תעצור עד שנגיע לשם, חברת כנסת או לא חברת כנסת, אנחנו נמשיך לנסות לזכות באליפות ונמשיך לעשות הכל כדי להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות, גם אם אלונה לא בקדמת הבמה השאיפה הזאת לא תעלם.
יודע ממסיבת העיתונאים שלאלונה יש אתגר חדש ןהיא תעשה הכל כדי להצליח בו והיא תיתן 300 אחוז מעצמה בשביל זה ולהופעל לא ישאר.....

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב:אל תכנסו לספקולציות האלו עכשיו. אלונה לא עשתה שום מהלך מתוך מחשבה שהיא נכנסת לפוליטיקה אז ״על הז** אני לא משקיעה יותר״.
בקיץ נהיה חכמים יותר. לא מאמין שאלונה תזרוק מפעל חיים בכזאת קלות בשביל הרפתקה שאולי תסתיים תוך 3-4 שנים.
היא לא תזרוק אבל בנתיים זה יעלה אבק

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oren2792 כתב:
גם כששניידר עזב את מכבי, אף אחד לא חשב שיגיע מישהו באותו קליבר והגיע מישהו עם כיסים אפילו יותר עמוקים.

חלילה אני לא חושב שאפשר להסיק מזה משהו, אבל לפעמים יש הפתעות בחיים, וקיימים לא מעט יהודים (ואף ישראלים) שמבחינת ממון לא רואים גם את הברקתים ממטר (כמו למשל השם שרץ פה עידן עופר, שאני חושב שקודם יצמחו לי שערות על כף היד לפני שהוא יקח את הקבוצה).

אני לא יודע ועל כן אני לא קופץ למסקנות- זה שהקבוצה תימכר, זה כנראה יקרה, זה שהקונה יהיה מישהו בקליבר קטן יותר - ימים יגידו.
אף אחד כאן לא בוחן לב וכליות.
אנחנו יכולים רק להעריך סיכויים, ושם איך לומר, המצב לא משהו.
הסיכוי למצוא רוכש בקליבר של הברקתים הוא נמוך מאוד מאוד.
מקווה שלא נצטרך להגיע לשם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב:אל תכנסו לספקולציות האלו עכשיו. אלונה לא עשתה שום מהלך מתוך מחשבה שהיא נכנסת לפוליטיקה אז ״על הז** אני לא משקיעה יותר״.
כרגע לא ניתן להוכיח דבר.
הדבר היחיד שניתן להגיד זה שהחלון הזה מאוד לא אופייני לאלונה, שידועה כאחת שלעולם לא מוותרת ומאוד אוהבת רכש.
תשובה סופית נקבל בקיץ (ואולי גם קודם).

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

ForeverRed כתב: אף אחד כאן לא בוחן לב וכליות.
אנחנו יכולים רק להעריך סיכויים, ושם איך לומר, המצב לא משהו.
הסיכוי למצוא רוכש בקליבר של הברקתים הוא נמוך מאוד מאוד.
מקווה שלא נצטרך להגיע לשם.
הסיכוי הכי ריאלי זה עופר, שזה כמה קליברים מעל הברקתים

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

תכלס מבחינת תקציב, נטו מקורות הכנסה אורגנים, אנחנו מסוגלים להעמיד תקציב שלישי בגודלו בקלות, בלי שהברקתים יכניסו שקל, וכבר לקחנו אליפות עם התקציב השלישי בגודלו.
מעבר לזה לא רואה סיבה שהברקתים יפסיקו לזרוק כמה שקלים אקסטרא לתקציב.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

Guevara כתב:
תעיף מבט על מצבן של הפועל תא וביתר ירושלים. קבוצות קצת יותר מפוארות מאיתנו.

אם אני יהודי עשיר ובא לי קצת לעשות טוב, את מי אני אקח? הפועל תל אביב, זאתי ממילאן וצלסי, בבלומפילד החדש עם 15-20 אלף מנויים או את הפועל באר שבע שהתעייפה קצת.

אני בדרכ לא פסימי מדי, אבל דרוש נס אמיתי על מנת שנמשיך להילחם באמת ב5 שנים הקרובות במכבי תל אביב.

בכל מקרה אנחנו נהיה שם, גם כשזה יהיה פחות נוצץ וגורף לייקים לאינסטגרם.
דווקא הקבוצות שהזכרת לא נראות לי כאלה מציאות גדולות (אחרת הן לא היו משחקות מסירות עם טביב) - בית"ר הקבוצה אולי הכי גזענית בכדורגל העולמי והפועל תל אביב שלא קיים המיליארדר שיכול לכסות את החובות האמיתיים של הקבוצה הזאת.

דווקא חושב שבאר שבע זאת אופציה לא רעה בכלל (בלי קשר להאם יש מליארדרים מעוניינים או לא)

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

oren2792 כתב:
דווקא הקבוצות שהזכרת לא נראות לי כאלה מציאות גדולות (אחרת הן לא היו משחקות מסירות עם טביב) - בית"ר הקבוצה אולי הכי גזענית בכדורגל העולמי והפועל תל אביב שלא קיים המיליארדר שיכול לכסות את החובות האמיתיים של הקבוצה הזאת.

דווקא חושב שבאר שבע זאת אופציה לא רעה בכלל (בלי קשר להאם יש מליארדרים מעוניינים או לא)
להפועל תל אביב יש אוהדים שברבע שעה סוגרים לה את החובות אם מגיע רוכש בסדר גודל של אלי ברקת.
אפילו קצת הגזמתי עם הרבע שעה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אין סיכוי כזה שהם לא יעברו את אחוז החסימה.
לגבי השאלה, כנראה שלא אצביע אבל כעת אהיה יותר קשוב למצע שלהם.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

xboy כתב:תפסיקו להיות נאיביים, זוהי שירת הברבור של משפחת ברקת בהפועל באר שבע.
+1

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

The red one כתב:שאלה למשוגעים לדבר שבינינו -
האם המעבר של אלונה יגרום לכם להצביע לימין החדש?
(השאלה תקפה בעיקר לאלה שלא חשבו בכיוון של זה עד היום בבוקר, בין אם רצו ימינה פחות או יותר או בין אם בכלל שמאל רק לא לגלות שאתם שמאלנים שלא חס וחלילה נהפוך אתכם למוקצה טפי)
גם הצטרפות של מליקסון לראש הרשימה במקום בנט לא תעשה את זה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אולני אני נאיבי, אבל מאמין לה לכל מילה שתמשיך לתמוך.
הייתי רוצה לראות פיגורה נוספת מגיעה לניהול המועדון, אסי לבדו זה ממש לא מספיק וברדה די מוגבל מבחינת נפח תפקיד.

אל תהיו כפויי טובה מהזן הנחות ביותר.
לקחה קבוצת אמצע טבלה בלאומית עם אליפויות מלפני 40 שנה והפכה אותנו לאחת הקבוצות החזקות בארץ עם 3 עונות שלא חלמנו עליהם גם בחלומות הכי ורודים.
עשתה סיבוב עלק.

שלח תגובה