דור אלו
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
Re: דור אלו
כמה מזל שלא מכרנו את ביטון.
חייב, חייב, חייב להוכיח את עצמו ואת הסכום ששילמו עליו.
חייב, חייב, חייב להוכיח את עצמו ואת הסכום ששילמו עליו.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

ידענו שאנחנו מקבלים מגן שהצד ההגנתי אצלו רחוק מלהיות שלם, נצטרך לחכות שבכר ישפר אותו בזה.
אבל אם הגענו למצב שמגן כמו אלו הוא זה שאמור לבלום לבדו כדור שהגיע למרכז הרחבה זה מעיד קודם כל על משחק הגנה קבוצתי לא מספיק מאורגן. אלו הוא רק הסימפטום במהלך הזה.
מה שקצת יותר מפריע לי כרגע זה הצד ההתקפי שלו, מצפה ממנו לתת יותר.
אבל אם הגענו למצב שמגן כמו אלו הוא זה שאמור לבלום לבדו כדור שהגיע למרכז הרחבה זה מעיד קודם כל על משחק הגנה קבוצתי לא מספיק מאורגן. אלו הוא רק הסימפטום במהלך הזה.
מה שקצת יותר מפריע לי כרגע זה הצד ההתקפי שלו, מצפה ממנו לתת יותר.
מבואס על התרומה ההתקפית שלו. מרים כדוריפ באימפולסיביות לרחבה בלי שום הגיון וכתובת. וזה דווקא היה אמור להיות הצד החזק שלו.
גם בן ביטון כשהגיע לפה הציג במשחקים הראשונים יכולת מביכה, העניין הוא שאנחנו בעידן אחר, משחקים ב3-4 מסגרות וכל משחק הוא חשוב דרמטי, נדרשת קפיצה מהירה ביכולת.
גם בן ביטון כשהגיע לפה הציג במשחקים הראשונים יכולת מביכה, העניין הוא שאנחנו בעידן אחר, משחקים ב3-4 מסגרות וכל משחק הוא חשוב דרמטי, נדרשת קפיצה מהירה ביכולת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- yanivnew91
אני מאוד מאמין בו וחושב שהוא ישתפר בהמשך העונה.
בפתח תקווה כל הרמה שלו הייתה חצי גול
עוד נהנה ממנו
בפתח תקווה כל הרמה שלו הייתה חצי גול
עוד נהנה ממנו
הוא עדיין לא מחובר, במיוחד שההרכב אתמול שיחק כמו חבורה של שיכורים.
אף אחד לא בא לעזור לו, לא בצד ההתקפי ולא בצד ההגנתי, הכל היה מבולגן. בינתיים השינויים שעשינו הוציאו את השטף מהקבוצה, מעניין מתי הכל יתחבר.
אף אחד לא בא לעזור לו, לא בצד ההתקפי ולא בצד ההגנתי, הכל היה מבולגן. בינתיים השינויים שעשינו הוציאו את השטף מהקבוצה, מעניין מתי הכל יתחבר.
אל תתנו לתג המחיר של אלו לבלבל אותכם, מדובר בשחקן לא רע אבל לא כזה שיכול לשדרג אותנו בעמדת המגן. ההיצע הדליל בשוק גורם לנו לשלם מחיר יקר על שחקנים. בימים כתיקונם אלו לא נמכר ביותר מ-150-200 אלף דולר, אז קחו הכל בפרופורציות, לא מדובר בכוכב כדורגל.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
מה זאת אומרת?xboy כתב:אל תתנו לתג המחיר של אלו לבלבל אותכם, מדובר בשחקן לא רע אבל לא כזה שיכול לשדרג אותנו בעמדת המגן. ההיצע הדליל בשוק גורם לנו לשלם מחיר יקר על שחקנים. בימים כתיקונם אלו לא נמכר ביותר מ-150-200 אלף דולר, אז קחו הכל בפרופורציות, לא מדובר בכוכב כדורגל.
בנינו ואולי עדיין בונים על אלו בתור שחקן הרכב ראשון(במידה וביטון יעזוב).
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

מאה ימים של חסד.
לא חסרה ביקורת על אף אחד אתמול אבל אל תשכחו שמדובר במשחק ליגה ראשון של שחקן צעיר שעוד לפני שבא ידענו שיש לו עוד הרבה מקום להשתפר. אפשר וצריך להיות פחות ביקורתיים איתו.
לא חסרה ביקורת על אף אחד אתמול אבל אל תשכחו שמדובר במשחק ליגה ראשון של שחקן צעיר שעוד לפני שבא ידענו שיש לו עוד הרבה מקום להשתפר. אפשר וצריך להיות פחות ביקורתיים איתו.
אין פה עניין של ביקורת יש פה עניין של עובדות, אלו כרגע מגן סביר וידענו את זה כשהוא הגיע, אז אין טעם לצפות ממנו כרגע למשהו שהוא לא.South Boy כתב:מאה ימים של חסד.
זה שהוא הגיע למקום הנכון להתפתח ולהתקדם אין ספק, אבל כרגע אני ממליץ לא לפתח ציפיות יתר ממנו כי זה רק יכניס אותו לסחרור.
בן ביטון, על אף הקורוזיה שיש לו במוח, הוא לפחות דרגה אחת מעליו בכל מה שקשור למשחק ההגנה ולהבנת משחק ההגנה.
מסכים, וכשבן הגיע לבאר שבע הוא אפילו היה יותר רע ממה שאלו היה אתמול אז אני די אופטימי עם העתיד של אלו.xboy כתב: אין פה עניין של ביקורת יש פה עניין של עובדות, אלו כרגע מגן סביר וידענו את זה כשהוא הגיע, אז אין טעם לצפות ממנו כרגע למשהו שהוא לא.
זה שהוא הגיע למקום הנכון להתפתח ולהתקדם אין ספק, אבל כרגע אני ממליץ לא לפתח ציפיות יתר ממנו כי זה רק יכניס אותו לסחרור.
בן ביטון, על אף הקורוזיה שיש לו במוח, הוא לפחות דרגה אחת מעליו בכל מה שקשור למשחק ההגנה ולהבנת משחק ההגנה.
אחלה מגן גם ברמתו הנוכחית, כל אחד היה מתרגש ממשחק ליגה ראשון במדי האלופה. זה יהיה טוב יותר בהמשך.
- ForeverRed
למרות היכולת המאכזבת, אין לי טענות אליו אתמול.
מי שיחק איתו? מתי קיבל עזרה בהגנה או דאבל בהתקפה?
תבינו, הבעיה מערכתית.
מי שיחק איתו? מתי קיבל עזרה בהגנה או דאבל בהתקפה?
תבינו, הבעיה מערכתית.
כן הוא היה בסדר+ היום.
כמעט סידר לי בישול בליגת החלומות. יש לי אותו ואת פקהארט. מנחוס אני.
כמעט סידר לי בישול בליגת החלומות. יש לי אותו ואת פקהארט. מנחוס אני.
נתן מסירת עומק של פליימקר. חייב לעבוד חזק באימונים על קרוסים, הוא עדיין לא בכיוון.
סוף סוף הרגיש שהוא בעניינים מבחינת קצב.
המסירה הזו פתחה לו את הבטחון. היה הרבה יותר משוחרר אחריה.Eelect כתב:נתן מסירת עומק של פליימקר. חייב לעבוד חזק באימונים על קרוסים, הוא עדיין לא בכיוון.