יש לי מנויyedidel כתב:
אבל הליגה מעל הכל!
הצלחתי לקנות עוד כרטיס אתמול
יש לי מנויyedidel כתב:
אבל הליגה מעל הכל!
איך יצליחו?! יש כ700 כרטיסים על אלפים שרוציםred and white כתב: לא כולם הצליחו, עובדה.
עדיין לא כל האנשים שלחצו על הקישור ראשונים הצליחו לרכוש כי הייתה את השגיאה.The red one כתב: איך יצליחו?! יש כ700 כרטיסים על אלפים שרוצים
מאיפה הקישקוש הזה שכל שחקן קונה איזה כמות שהוא רוצה?.. אם כל שחקן יקנה עשרה כרטיסים זה כבר כמה מאות כרטיסים פחות לקהל.izguy83 כתב: מראש מקצים כרטיסים לשחקנים (ויש מכסה, כל שחקן קונה כמות שהוא מעוניין) וספונסרים. זה מקובל בכל מקום בעולם. מה הבעיה? למה ישר זה סרחון?
מאיפה אתה יודע מי נכנס ראשון ומי לא?red and white כתב: עדיין לא כל האנשים שלחצו על הקישור ראשונים הצליחו לרכוש כי הייתה את השגיאה.
אני לא חושב שזה קריטי כשהאוכלוסייה שקונה כרטיס היא זו שכבר מובטח לה מקום בזכות המנוי. אתה מדבר כאילו זה משחק חוץ וכל כרטיס משנה.אריאל2 כתב: הוא לא חייב כלום.
רצוי שינהג בשקיפות. דווקא לאור נסיון העבר והביקוש הגבוה מול ההיצע הנמוך.
אל תזיין ת'שכל ותעשה ממני אחד שמתלונן כל היום.CrazyRed7 כתב: מאיפה אתה יודע מי נכנס ראשון ומי לא?
באותו רגע שפרסמו את הלינק לנכנסו המון אנשים. חלקם הצליחו להיכנס וכל השאר לא בגלל עומס על השרת.
הכרטיסים נחטפו מהר מאוד ככה שגם מי שהצליח להיכנס לא בהכרח הצליח לרכוש.
בקיצור, חלאס לעלות טענות מפגרות. אתם רק מראים שהמועדון פעל בסדר גמור ואתם, לא משנה מה יהיה, תמצאו על מה לבכות.
וכל מי שפונה אלייך ומציע 300 שקל על הכרטיס, אתה מוכר.זה שי ! כתב:ואיייי כמה בכי שתקו כבר
אני לא מעניין אותי כלום למשפחה שלי יש מנויים זה הכי חשוב
כל מי שפונה אליי אם אני יכול לקנות לו אני עונה לו לא
בעייה שלך חבר לא עשית מנוי תתמודד אל תבוא לי פעם בשנה מול מכבי
זה שי!
היה טעים לפחות?ForeverRed כתב:אכלתם ת'ראש.