הוא לא פחד,הוא פשוט עלה אנטי שפוף למלם עושה טובה.אתמול הוא איבד אותי סופית .נקסטmaxkid22 כתב:האמנתי בו מאוד, הגנתי עליו, אמרתי שהוא עוד יאכיל כובעים, אתמול שלחתי אותו לארוז מזוודות.
פחות הפריע לי זה שהוא חירבן את הדשא ולא הצליח לתת פס אחד טוב, יותר הפריעה לי הגישה שאיתה הוא עלה לשחק.
לא ייאמן ששחקן ששיחק במעמדים כ"כ גדולים עם שחקנים כ"כ גדולים יפחד מהכדור.
וזה מבאס כי דווקא הוא לאט לאט התחיל להשתלב ולהראות ניצוצות, אבל לי אישית נגמרה הסבלנות.
איסאק קוונאקה
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: איסאק קוונאקה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא מתסכל בעיקר כי ברור שיש לו מוח כדורגל והוא מבין את המשחק ברמה מאוד גבוהה.
זה לא גאדיר שרץ בלי מחשבה או שחקנים ישראלים כמו בן ביטון לדוגמא שרואים עליהם שהם חושבים הרבה לפני שהם רצים לעומק.
אתמול כשקוונאקה נכנס הוא עשה תנועה נהדרת לעומק, לשטח שהיה באגף, בצורה פשוט נפלאה. והוא עשה את זה כל כך בטבעיות ובקלות כאילו לתזמן כניסה לשטח מת ולחפש את העומק זה בא לו באוטומטי כמו ללכת, שלוש כניסות רצופות כאלה שהראו כמה הוא מבין כדורגל.
ואז הוא מקבל את הכדור, והוא מחריב את כל מה שכתבתי עליו.
פעם אחת הוא פורץ באגף, ובמקום כמו מליקסון (בכדור שהשאיר את שהר מול שער ריק), לקחת את הכדור לעומק ובכך למשוך שחקנים ותשומת לב, הוא מוסר רוחב רחוק מהרחבה, כשכל השחקנים מצופפים, ונותן לבית"ר את הכדור במתנה.
בכדור עומק נוסף שקיבל, הוא מעדיף לא להיכנס למאבק הפיזי, למרות שאם הוא מנצח אותו הוא משאיר את שחקן ההגנה מאחור ונשאר לבד לגמרי לפרוץ עד השער.
בכדור השלישי שקיבל, זה כבר הרגיש שהוא מוסר בחוסר חשק.
לא משנה כמה קוואנקה מבין כדורגל, והוא מבין ברמה מאוד גבוהה, אם מנטלית הראש לא מאופס, וזה ההרגשה בהרבה משחקים שלו, יהיה קשה לו מאוד להצליח כאן.
זה לא גאדיר שרץ בלי מחשבה או שחקנים ישראלים כמו בן ביטון לדוגמא שרואים עליהם שהם חושבים הרבה לפני שהם רצים לעומק.
אתמול כשקוונאקה נכנס הוא עשה תנועה נהדרת לעומק, לשטח שהיה באגף, בצורה פשוט נפלאה. והוא עשה את זה כל כך בטבעיות ובקלות כאילו לתזמן כניסה לשטח מת ולחפש את העומק זה בא לו באוטומטי כמו ללכת, שלוש כניסות רצופות כאלה שהראו כמה הוא מבין כדורגל.
ואז הוא מקבל את הכדור, והוא מחריב את כל מה שכתבתי עליו.
פעם אחת הוא פורץ באגף, ובמקום כמו מליקסון (בכדור שהשאיר את שהר מול שער ריק), לקחת את הכדור לעומק ובכך למשוך שחקנים ותשומת לב, הוא מוסר רוחב רחוק מהרחבה, כשכל השחקנים מצופפים, ונותן לבית"ר את הכדור במתנה.
בכדור עומק נוסף שקיבל, הוא מעדיף לא להיכנס למאבק הפיזי, למרות שאם הוא מנצח אותו הוא משאיר את שחקן ההגנה מאחור ונשאר לבד לגמרי לפרוץ עד השער.
בכדור השלישי שקיבל, זה כבר הרגיש שהוא מוסר בחוסר חשק.
לא משנה כמה קוואנקה מבין כדורגל, והוא מבין ברמה מאוד גבוהה, אם מנטלית הראש לא מאופס, וזה ההרגשה בהרבה משחקים שלו, יהיה קשה לו מאוד להצליח כאן.
פשוט פחד להיכנס לעימותים... עשה רושם שנכנס בכוח ורק ניסה להעביר את הזמן כדי לשמוע את השריקה.
עדיין לא מהמתנגדים הגדולים שלו (וגם לא מגובש נחרצות לגביו) אבל בהחלט כרגע הרושם הכללי הוא שלילי
עדיין לא מהמתנגדים הגדולים שלו (וגם לא מגובש נחרצות לגביו) אבל בהחלט כרגע הרושם הכללי הוא שלילי
רק אהבה תנצח...
הוא לא פחד הוא פשוט לא רצה, סוג של שביתה איטלקיתnitsande כתב:פשוט פחד להיכנס לעימותים... עשה רושם שנכנס בכוח ורק ניסה להעביר את הזמן כדי לשמוע את השריקה.
- ForeverRed
אתם באמת חושבים ששחקנים עושים בכוונה? באמת שואל.
כשאתה מסומן לרעה לא משנה מה תעשה וכמה תתקדם...הטעות הבאה שלך כנראה תהרוג אותך..
מעניין למה לא שמעתי שרוצים לשלוח את אוגו לארוז מזוודות אחרי המחצית הזוועתית שלו בשוייץ..
לכל שחקן יש משחקים נוראיים ואם נתמקד רק בהם אנחנו נפסיד.
יש לקוונאקה המון דברים לתת לקבוצה(ברמה שלאף אחד אחר בקבוצה אין) אבל כרגע הוא מתקשה לתת אותם(אם כי בחודש האחרון הוא הצליח קצת יותר).
עוד קצת סבלנות איתו..להתאקלם בקבוצה חדשה לא תמיד זה קל ומיידי,
לפרטים - אורלנדו סה , וידאר קיארטנסון(הסבלנות משתלמת?)
מעניין למה לא שמעתי שרוצים לשלוח את אוגו לארוז מזוודות אחרי המחצית הזוועתית שלו בשוייץ..
יש לקוונאקה המון דברים לתת לקבוצה(ברמה שלאף אחד אחר בקבוצה אין) אבל כרגע הוא מתקשה לתת אותם(אם כי בחודש האחרון הוא הצליח קצת יותר).
- red ultras
אי אפשר לחשוד בי שאני ממתנגדיו. עד אתמול כל הודעה או שיחה שלי לגביו הייתה שהוא שחקן, שלא מספיק מוסרים לו ושזה יתחבר הוא יאכיל כובעים. אבל כשאתה מסתכל על חומר השחקנים בקבוצה, מה שהביא אותנו לאיפה שאנחנו היום זה עוצמה ופיזיות. טוני שמחזיק כדור בהתקפה, אוגו שמנצח כל מאבק באמצע ומיגל שלא מפסיק לתקוף את הכדור בהגנה. שחקן כמו קוואנקה שהוא ללא ספק שחקן חכם ומוכשר מאוד כנראה לא מתאים לקבוצה. כל מה שאני רושם לגבי איסאק תופס גם לגבי פקהארט שגם הוא לא מתאים לסגנון- הפועל באר-שבע לא יכולה להרשות לעצמה 2 זרים על הספסל, זה לוקסוס גדול מדי. בטח אם טוני יעזוב. לגבי קיארטנסון? אתה לא מעודכן אח, מתחילת העונה לא פוגע בכלום.gilcohen כתב:כשאתה מסומן לרעה לא משנה מה תעשה וכמה תתקדם...הטעות הבאה שלך כנראה תהרוג אותך..
- The red one
באמת מעניין למה לא שלחו את אוגו לארוז מזוודות אחרי המחצית הזוועתית שלו בשוויץ.gilcohen כתב:כשאתה מסומן לרעה לא משנה מה תעשה וכמה תתקדם...הטעות הבאה שלך כנראה תהרוג אותך..
אולי בגלל העובדה הקטנה והפיצית שאוגו כבר הוכיח לנו שהוא מפלצת? כשאיסאק יוכיח לנו שהוא גיים צ'יינג'ר שיודע לקחת על עצמו משחקים על הכתפיים ולשמור על יציבות(!), תאמין לי שאף אחד לא ישלח אותו לארוז מזוודות אחרי מחצית אחת מזעזעת.
- Red Temple
תגיד אתה שפוי אתה משווה את אוגו לאיסאק? אוגו?? איתנו 4 שנים חי תקבוצה נושם תקבוצה תלמלם הזה שבורח לחדר הלבשה שהוא עושה טובה שהוא משחק , הוא עושה טובה שהוא נכנס ?gilcohen כתב:כשאתה מסומן לרעה לא משנה מה תעשה וכמה תתקדם...הטעות הבאה שלך כנראה תהרוג אותך..
שחקן כזה אני לא רוצה בקבוצה שלי. תהיה הכי גרוע בעולם לא ילך לך כלום אבל אתה משתדל אתה מתאמץ אתה רוצה אתה נלחם אני יחבק אותך ויהיה איתך אכבר סבלני . בגישה שהוא נכנס אתמול למשחק אני מקפיץ אותו לנתבג עוד היום.
בחייאת רבאק.gilcohen כתב:כשאתה מסומן לרעה לא משנה מה תעשה וכמה תתקדם...הטעות הבאה שלך כנראה תהרוג אותך..
אפילו אתה לא מאמין למה שכתבת עכשיו.
באמת השוות לאוגו?gilcohen כתב:כשאתה מסומן לרעה לא משנה מה תעשה וכמה תתקדם...הטעות הבאה שלך כנראה תהרוג אותך..
מה שהיה נכון לפני חודש נכון גם היום. ימשיך לקבל צ׳אנסים כי אין ברירה בינתיים (עד ינואר) וחובת ההוכחה עליו. עם איך שזה נראה כרגע אני שולח גם אותו וגם את פקהארט על מטוס ב1.1 בחזרה למקום שהם באו ממנו
דרישת שלום ממחוז קואנקה בספרד (כן, גם אני התפלאתי ללמוד שישנם מחוז ועיר בשם קואנקה).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עד כדי כך הוא טוב שקראו מחוז על שמו? עכשיו אין ברירה, חייבים לתת לו עוד הזדמנויות להוכיח את עצמו. נתחיל ממחר בחצי גמר גביע הטוטו.delta7 כתב:דרישת שלום ממחוז קואנקה בספרד (כן, גם אני התפלאתי ללמוד שישנם מחוז ועיר בשם קואנקה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Red Temple
נאדה