האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי The red one »

מה זאת אומרת איפה שרוכשים ?

כי כשקניתי, וגם על המנוי עצמו, כן כתוב כיסא ושורה. לא מצאתי איזה אותיות קטנות שאומרות שספציפית ביציעים 3-4 לא תהיה אכיפה.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

מה זה משנה אם המקומות יהיו שמורים בדרומי?
גם בKOP של ליברפול המקומות שמורים ומצליחים לתת שם עבודה לא רעה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

על הנייר המקומות מסומנים, בפועל לא תהיה שם אכיפה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

nir767676 כתב:מה זה משנה אם המקומות יהיו שמורים בדרומי?
גם בKOP של ליברפול המקומות שמורים ומצליחים לתת שם עבודה לא רעה.
זה משנה, כי הנה למשל בן אדם אחד שיגיע למקומות שלו ויגלו שישבו בהם, ויקים אנשים דקה לפני המשחק, ובטח הוא בא עם עוד 2 ויקימו שם אנשים שבאם עם חברים, ואני בטוח ב1000% שכמו הבן אדם הזה יהיו לפחות עוד 10-20 שסתם ייצרו אווירה לא נעימה במשחקים הראשונים.

השאלה היא האם על פי החוק במידה וידרשו ממני את המקום בדרומי כי "התייבשתי במקום של מישהו" אני אצטרך לקום או שהמועדון כן כתב במהלך המכירה או באחת ההודעות בפייסבוק ששם לא יאכף עניין המקומות השמורים ?

משה - אז אם אותו בן אדם יגיע וידרוש מהסדרנים להקים אנשים ש"יושבים לו במקום", הם יגידו לו "גבר, פה המקומות לא מסומנים"? כי במקרה כזה, וכל עוד המועדון לא כתב את זה בתקנון או בהודעה רישמית, הוא כן יכול לתבוע אותם, לא ככה?

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

לא ענית לי על השאלה, מה זה משנה אם כולם ישבו בכיסא שלהם?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: זה משנה, כי הנה למשל בן אדם אחד שיגיע למקומות שלו ויגלו שישבו בהם, ויקים אנשים דקה לפני המשחק, ובטח הוא בא עם עוד 2 ויקימו שם אנשים שבאם עם חברים, ואני בטוח ב1000% שכמו הבן אדם הזה יהיו לפחות עוד 10-20 שסתם ייצרו אווירה לא נעימה במשחקים הראשונים.

השאלה היא האם על פי החוק במידה וידרשו ממני את המקום בדרומי כי "התייבשתי במקום של מישהו" אני אצטרך לקום או שהמועדון כן כתב במהלך המכירה או באחת ההודעות בפייסבוק ששם לא יאכף עניין המקומות השמורים ?

משה - אז אם אותו בן אדם יגיע וידרוש מהסדרנים להקים אנשים ש"יושבים לו במקום", הם יגידו לו "גבר, פה המקומות לא מסומנים"? כי במקרה כזה, וכל עוד המועדון לא כתב את זה בתקנון או בהודעה רישמית, הוא כן יכול לתבוע אותם, לא ככה?
העניין בדרומי לא יאכף בוודאות חוץ ממקומות ששמורים לארגון (וזה לגיטימי לחלוטין).
במערבי ובמזרחי זה יאכף, לא ידוע לי איך ולא ידוע לי אם יצליחו לאכוף אבל כתוב שזה יאכף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אגב שמשה מדבר "על הנייר" הוא מתכוון שבמנוי ובעת הרכישה כן רכשתם מקום, אבל בדרומי לא תהיה אכיפה ולכן אין חובה לשבת איפה שאתם קניתם, חוץ ממקומות השמורים לארגון האוהדים!

מערבי+מזרחי יהיו מקומות שמורים ועל זה יהיה אפשר לתבוע את המועדון במידה ולא יאכפו.

סמל אישי של משתמש
The red one

nir767676 כתב:לא ענית לי על השאלה, מה זה משנה אם כולם ישבו בכיסא שלהם?
בתכל'ס לא משנה, אבל יגרום לבלבול עצום, הרי כולם יודעים שזה לא שמור.
וגם יגרום לעצבים מצד אוהדים (סתם לדוגמא - אני), שקניתי מקום לשורה יחסית גבוהה למרות שהייתה לי את האופציה לשורה יותר נמוכה כי ידעתי שגם ככה זה לא משנה.

דר - שוב, סיסמאות ריקות מתוכן, אבל בתכל'ס, האם אותו אוהד צודק? אני רוצה לדעת האם המועדון כתב בתקנון או הודיע במפורש שהמקומות בדרומי לא יהיו שמורים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:הנה התחלנו:

"אין מצב שהמקום שלי בדרומי לא שמור!
בעת קניית המנוי, היה כתוב בתקנון האצטדיון שכל המקומות יהיו שמורים ולכן קניתי בדרומי. כאדם שומר שבת, הסיבה המרכזית שבגללה קניתי מנוי היא היכולת להגיע גם ממש בסמוך לפתיחת המשחק ולשבת כמו בן אדם במקום השמור למנוי שלי. אין שום אפשרות לשנות את התקנון אחרי שכבר רוב האוהדים קנו מנוי.
כמוני יש רבים אחרים השומרים שבת ומשתוקקים למקום קבוע ביציע על סמך המנוי שלהם..
אם לא כך יהיה, אפנה לבית משפט בתביעה ייצוגית נגד הגורמים הרלוונטיים..
אי אפשר לעשות צחוק מאנשים!"

זה בתגובה לתגובה של וסרמיליה על כך שבדרומי המקומות לא שמורים.

עכשיו שני דברים:
1. איך למען השם יש אנשים כל כך מנותקים שפספסו את זה שבכ-ל התגובות בכ-ל עמודי הפייסבוק הרבים אמרו שבדרומי הולכים לא לאכוף את שמירת המקומות? באמת..איך אפשר??
2. הייתה התייחסות רישמית של המועדון בנוגע לנושא הזה? זה שוסרמיליה אמרו, והארגון אמר, ואדום מהדרום וכל החבר'ה זה נחמד ויפה, אבל האם המועדון הודיע בפייסבוק שבדרומי המקומות לא שמורים ?
אל תעשה מהאנשים בארגון ילדים, וודאי שזה מתואם עם ההנהלה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב: בתכל'ס לא משנה, אבל יגרום לבלבול עצום, הרי כולם יודעים שזה לא שמור.
וגם יגרום לעצבים מצד אוהדים (סתם לדוגמא - אני), שקניתי מקום לשורה יחסית גבוהה למרות שהייתה לי את האופציה לשורה יותר נמוכה כי ידעתי שגם ככה זה לא משנה.

דר - שוב, סיסמאות ריקות מתוכן, אבל בתכל'ס, האם אותו אוהד צודק? אני רוצה לדעת האם המועדון כתב בתקנון או הודיע במפורש שהמקומות בדרומי לא יהיו שמורים.
תגיד אתה קורא מה שאתה רוצה לקרוא? בוודאות המועדון כתב שבדרומי המקומות לא יהיו שמורים... (חוץ ממקומות לארגון האוהדים)

סמל אישי של משתמש
The red one

דור אני ממש לא עושה מאף אחד צחוק ובטח לא מאנשים מהארגון (בניגוד למה שהם עושים לצערי...), אז בגלל זה אני שואל פה, אני בטוח שאנשיםם כמו משה לדוגמא יוכלו לתת לי תשובה, האם הייתה התייחסות רישמית פומבית(!) לגבי העניין עם המקומות בדרומי.

זה שאסי אמר בישיבה עם הארגון "אל תדאגו, זה לא ייאכף" זה הכל טוב ויפה, אבל זה לא מספיק במקרה כזה. ולא שאני מתכוון לשבת במקומות שלי, סתם ההודעה של הבחור גרמה לי לחשוב, הרי כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אני בטוח שכמוהו יהיו לפחות עוד עשרות שבדרך פלא לא שמעו שהמקומות שם לא מסומנים וחשבו שאם הם יגיעו דקה לפניי לדרומי הם ישבו במקום שלהם.

דר - איפה הוא כתב ?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מדהים איך שכמה דגנרטים עלולים להרוס יציע אולטראס שלם... עצוב פשוט

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב:דור אני ממש לא עושה מאף אחד צחוק ובטח לא מאנשים מהארגון (בניגוד למה שהם עושים לצערי...), אז בגלל זה אני שואל פה, אני בטוח שאנשיםם כמו משה לדוגמא יוכלו לתת לי תשובה, האם הייתה התייחסות רישמית פומבית(!) לגבי העניין עם המקומות בדרומי.

זה שאסי אמר בישיבה עם הארגון "אל תדאגו, זה לא ייאכף" זה הכל טוב ויפה, אבל זה לא מספיק במקרה כזה. ולא שאני מתכוון לשבת במקומות שלי, סתם ההודעה של הבחור גרמה לי לחשוב, הרי כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אני בטוח שכמוהו יהיו לפחות עוד עשרות שבדרך פלא לא שמעו שהמקומות שם לא מסומנים וחשבו שאם הם יגיעו דקה לפניי לדרומי הם ישבו במקום שלהם.

דר - איפה הוא כתב ?
אני לא מוצא את המקום שהמועדון כתב על זה, לא יודע למה, כאילו העלימו את זה או משהו.
אבל היה כתוב שבמערבי ובמזרחי יהיו מקומות שמורים ובדרומי לא.

סמל אישי של משתמש
The red one

זהו שאני לא זוכר משהו כזה ..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב:זהו שאני לא זוכר משהו כזה ..
בכל מקרה יצרתי קשר עם הפייסבוק הרשמי שיפרסמו מה העניין לגביי זה, אז אני מקווה שיענו לי ויפרסמו על מנת לא ליצור בלאגן.
גם אני רוצה לדעת מה קורה לגביי זה, שלא פתאום במערבי ובמזרחי לא יאכפו ויהיה בלאגן :\

שלח תגובה