הבחור שאמר לי את זה בחור שמאוד קשה לי להאמין שהטעה אותי, אם כן מראש אני מתנצל בפניי החברים.ran כתב:אין שום אישור לחציצה בצפוני עדיין.
ממה שאני הבנתי זה אושר עקרונית וכנראה עוד מתלבטים איך לעשות את זה.
הבחור שאמר לי את זה בחור שמאוד קשה לי להאמין שהטעה אותי, אם כן מראש אני מתנצל בפניי החברים.ran כתב:אין שום אישור לחציצה בצפוני עדיין.
לפני כמה חודשים שהייתי שם לא הבנתי למה שמו ריצוף כל כך מכוער, עכשיו אני מבין שהדביקו על הריצוף שטיח מקיר לקירהפועלעולה כתב:מאור, הפוסט הבא בשבילך
https://www.facebook.com/TurnerStadium/ ... 4448939172" onclick="window.open(this.href);return false;
נמצא בחלום, אבל בחלום שלא בא לי להתעורר בוהפועלעולה כתב:מאור, הפוסט הבא בשבילך
https://www.facebook.com/TurnerStadium/ ... 4448939172" onclick="window.open(this.href);return false;
לעזאזל עם הזהבה הזה, היה חייב לכבוש צמד ולעלות אותם לליגת האלופותהראל כתב:אני דווקא חושב על שבת...
ככה ששחקני הנבחרת יתכנסו כבר בראשון לאימונים.
אם היו נושרים לאירופאית בוודאות היה בראשון , כי אז היה להם משחק בחמישי.
נהדר, תודה על המידעoran כתב:החציצה אושרה
תהיה חציצה לא ע"י גדר קבועה, החציצה תהיה בהתאם למשחק.
לדוגמא שנשחק נגד הגדולות הן יקבלו 1600-1700 מקומות, עוד כמה מאות מקומות ילכו על חציצה עם סדרנים והשאר לקהל שלנו.
שנשחק נגד קבוצות קטנות רוב היציע הצפוני יהיה שלנו.
דווקא אני חושב שעדיף חציצה לא קבוע ככה מול קבוצות קטנות עוד אוהדים יוכלו לבואdardasmiley כתב:רע מאוד.
זה אומר שכל משחק נצטרך לריב עם המשטרה. ואל תתפלאו אם תראו "פתאום" נגד מכבי 2200 מקומות ליריבה.
אסור לתת למשטרה או לגורן אנושי אחר את היכולת להתערב ולהשפיע בכל משחק לגופו.
רק חציצה קבועה.
מסכים...a-t כתב:
דווקא אני חושב שעדיף חציצה לא קבוע ככה מול קבוצות קטנות עוד אוהדים יוכלו לבוא
לריב עם מי? המועדון מציב למשטרה עובדה שיהיו 1600 אוהדי יריבה ושואלת את המשטרה כמה מקומות היא רוצה להקפיא כי המועדון מתכנן מכירת כרטיסיםdardasmiley כתב:רע מאוד.
זה אומר שכל משחק נצטרך לריב עם המשטרה. ואל תתפלאו אם תראו "פתאום" נגד מכבי 2200 מקומות ליריבה.
אסור לתת למשטרה או לגורן אנושי אחר את היכולת להתערב ולהשפיע בכל משחק לגופו.
רק חציצה קבועה.
זה בלתי אפשרי כי אתה חייב להעביר ליריבה 10% מכמות המקומות באצטדיון גם אם בפועל באים רק 50 אוהדים שלהם.a-t כתב:
דווקא אני חושב שעדיף חציצה לא קבוע ככה מול קבוצות קטנות עוד אוהדים יוכלו לבוא