רן קוז'וך חתם לשנתיים
- yossi
- Title: קרייזי-רד
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
אפשר להפסיד.
זה שהוא מתעקש על אליאס ואחמד כשחקנים סופר משמעותיים, גרוע הרבה יותר מההפסד הזה, ואצל המקובע הזה שום דבר לא ישתנה.
עם השחקנים האלה, אני בספק אם מנצחים את הגופות של בכר.
זה שהוא מתעקש על אליאס ואחמד כשחקנים סופר משמעותיים, גרוע הרבה יותר מההפסד הזה, ואצל המקובע הזה שום דבר לא ישתנה.
עם השחקנים האלה, אני בספק אם מנצחים את הגופות של בכר.
- hb7
כוס זכוכית של חופה פחות שבירה מהבילתי שביר הזה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפועלעולה כתב: ↑28 אפריל 2026, 20:54המאמן יותר מטומטם מהקהל.
עונה שלמה של טעויות, קבלת החלטות בלתי נתפסת, תאונת דרכים שכולנו ראינו אותה מגיעה עוד מאוקטובר-נובמבר.
אם הייתי משה אוחיון הייתי שולף פה ציטוטים על בדיוק מה שראינו היום עם אחמד ואליאס.
הוריד באסלה את כל העבודה של עונה שעברה ואת כל המוניטין שלו.
אני כותב מאהבת הקבוצה.
נסעתי היום לבלומפילד והלב שלי נשבר כמו כולם.
פשוט כשאני רואה טעויות שחוזרות על עצמם, ומונעות מאיתנו להיות הפועל באר שבע הכי טובה שאפשר, אני לא יכול כמו אחרים להתעלם מזה או לנסות להסתיר את זה.
יש ברן המון טוב, אבל הדברים הפחות טובים בו גורמים לנו ליפול באותם נקודות.
דיברתי במשחק מול בית"ר על ההפקרות ההגנתית בהתקפה שהובילה לפאול. תעצרו את התמונה בגול, וארלה מקבל כדור כשהוא לבד באגף. למה? כמה דקות לפני אגב היה מהלך דומה כשגם אז אליאסי הדף רק אז את הריאבונד מכבי החטיאה.
אנחנו באופן קבוע בסוף משחק יוצאים משיטת המשחק שלנו, מהתבנית שלנו וממה שמאפיין אותנו. זה היה מול בני יהודה בגביע, זה היה מול בית"ר בטרנר וזה היה היום.
אין שום סיבה שהדקות האחרונות יתנהלו טקטית כמו שהתנהלו היום, אנחנו הקבוצה הטובה ביותר ואנחנו צריכים לשלוט בקצב ובכדור, ובוודאי שלא לחטוף שוב שער מהפקרות הגנתית.
אפשר כמו מול בית"ר אם לא כבשת בצד אחד עדין לא לספוג בצד השני. וזה נטו עבודת אימון, בדיוק כמו שלחץ בתחילת המשחק הוא עבדות אימון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Red Tiger
אני אתחיל מהסוף, תן לי את האופי של ברדה והכדורגל של קוזוך ואני אלוף כבר בינואר.
אפשר להמשיך לדבר על טקטיקות,הרכבים וכו בסוף הבעיה הגדולה ביותר היום בהפועל ב״ש היא מנטלית ודיברתי על זה אחרי המשחק מול בית״ר.
אין היום לקבוצה איזה באד גאי כזה שייקח אותה גם שקצת קשה ויביא לה את ההברקה שתסיים את המשחק.
דן ביטון היה אמור להיות בדיוק הבחור הזה, אבל דן לא זמין ולדעתי גם לא יהיה זמין בזמן הקרוב.
בשני המשחקים האחרונים העניין הזה פשוט בולט לעין, אין את הבחור שירגיע את המשחק שאתה מוביל ויעביר עוד כמה שניות, אין את הבחור הזה שייתן את הגול שצריך בדיוק בזמן שהכל לא הולך.
בבית״ר יש לך את אצילי ושועה שיודע בכדור עונשין על הרחבה להקפיץ אותו למרכז הרחבה כדי לנצל את הערבוביה שמישהו ידחוק, במכבי יש את פרץ שיודע לדחוק את הכדור בכוח לשער, בב״ש פשוט אין את זה.
וכן, זה על רן הוא בחר את החיילים איתם הוא רוצה לצאת קרב,רובם פועלים ממושמעים אבל אין גנרל אחד.
והגנרל הזה היום הוא קוזוך כי בבחירה שלו בסוג השחקנים הוא גם זה שקבע ביודעין או שלא שהוא הכוכב הבאד גאי.
וקוזוך יהיה זה שיצטרך לסדר,לתמרן,להרגיע ולסדר את העניין עליו יקום ויפול הדבר.
היום בפעם הראשונה בחיי ישבתי לפחות 10 דקות על הכסא בסיום המשחק תופס את הראש ולא מאמין ואחרי ההלם אני גם אומר שבסוף זה הכדורגל וכמו שאתה נמצא בדיכאון של החיים תוך שבוע זה יכול להתהפך.
לנו כאוהדים אסור לשדר לוזריות, אנחנו חייבים להיות מה שנקרא המבוגר האחראי ולהבין את גודל השעה ולהזכיר לכולם שגם באליפות הראשונה בשושלת בכר בטיימינג הזה איבדנו את המקום הראשון ובסוף חגגנו.
אין ברירה חייבים להאמין
אפשר להמשיך לדבר על טקטיקות,הרכבים וכו בסוף הבעיה הגדולה ביותר היום בהפועל ב״ש היא מנטלית ודיברתי על זה אחרי המשחק מול בית״ר.
אין היום לקבוצה איזה באד גאי כזה שייקח אותה גם שקצת קשה ויביא לה את ההברקה שתסיים את המשחק.
דן ביטון היה אמור להיות בדיוק הבחור הזה, אבל דן לא זמין ולדעתי גם לא יהיה זמין בזמן הקרוב.
בשני המשחקים האחרונים העניין הזה פשוט בולט לעין, אין את הבחור שירגיע את המשחק שאתה מוביל ויעביר עוד כמה שניות, אין את הבחור הזה שייתן את הגול שצריך בדיוק בזמן שהכל לא הולך.
בבית״ר יש לך את אצילי ושועה שיודע בכדור עונשין על הרחבה להקפיץ אותו למרכז הרחבה כדי לנצל את הערבוביה שמישהו ידחוק, במכבי יש את פרץ שיודע לדחוק את הכדור בכוח לשער, בב״ש פשוט אין את זה.
וכן, זה על רן הוא בחר את החיילים איתם הוא רוצה לצאת קרב,רובם פועלים ממושמעים אבל אין גנרל אחד.
והגנרל הזה היום הוא קוזוך כי בבחירה שלו בסוג השחקנים הוא גם זה שקבע ביודעין או שלא שהוא הכוכב הבאד גאי.
היום בפעם הראשונה בחיי ישבתי לפחות 10 דקות על הכסא בסיום המשחק תופס את הראש ולא מאמין ואחרי ההלם אני גם אומר שבסוף זה הכדורגל וכמו שאתה נמצא בדיכאון של החיים תוך שבוע זה יכול להתהפך.
לנו כאוהדים אסור לשדר לוזריות, אנחנו חייבים להיות מה שנקרא המבוגר האחראי ולהבין את גודל השעה ולהזכיר לכולם שגם באליפות הראשונה בשושלת בכר בטיימינג הזה איבדנו את המקום הראשון ובסוף חגגנו.
אין ברירה חייבים להאמין
- ReDo
מדויקRed Tiger כתב: ↑28 אפריל 2026, 23:36אני אתחיל מהסוף, תן לי את האופי של ברדה והכדורגל של קוזוך ואני אלוף כבר בינואר.
אין ברירה חייבים להאמין
- ReDo
לרן יש את השיטה שלו והדרך שבה הוא עובד ומצפה מהשחקנים שלו לתפקד טקטית על המגרש. הבעיה העיקרית עם זה זה שהוא מראש יבחר לצאת לקרב עם נגרים שימלאו את ההוראות הטקטיות מאשר שחקנים מוכשרים ופחות מחוייבים.
הוא יהיה חייב ללמוד לשלב בין השניים על מנת להתקדם כמאמן. שנה שניה ברציפות שהוא מתעקש על זהאי אחמד, שאני אישית די מסמפט, אבל מבין שמקומו בקצה הרוטציה.
הוא יהיה חייב ללמוד לשלב בין השניים על מנת להתקדם כמאמן. שנה שניה ברציפות שהוא מתעקש על זהאי אחמד, שאני אישית די מסמפט, אבל מבין שמקומו בקצה הרוטציה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ואליאס? גם שנה שעברה הוא היה שם במאני טיים.ReDo כתב: ↑28 אפריל 2026, 23:58לרן יש את השיטה שלו והדרך שבה הוא עובד ומצפה מהשחקנים שלו לתפקד טקטית על המגרש. הבעיה העיקרית עם זה זה שהוא מראש יבחר לצאת לקרב עם נגרים שימלאו את ההוראות הטקטיות מאשר שחקנים מוכשרים ופחות מחוייבים.
ומה שמתסכל שיש לנו עוד מקום במכסה של הזרים אבל הוא מחזיק מהם אז הוא בוחר במודע לצאת איתם לקרב שוב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Itay
- Title: CrazyRed
״הפסד כואב ויותר כואב שאנחנו לא לומדים מהניסיון שלימדו אותנו השבוע וזה יותר מכעיס,כואב ומדאיג. וזה משהו שאנחנו נצטרך להבין כמה שיותר מהר כי רק לפני כמה ימים קיבלנו שיעור כזה, דיברנו בדיוק על מה צריך להביא אקסטרה חוץ מהכדורגל הטוב שלנו ואז מגיעים ל-10 שניות אחרונות ובדיוק אותו דבר.
לא ביצענו את ההגנה שאנחנו עושים אותה כשיש 2.5 שחקנים של מכבי ברחבה שלנו״
״זה מעבר לטקטיקה, זה משהו פנימי שנצטרך להביא ואגב זה משהו שקיים בנו והקבוצה הזאת הוכיחה משנה שעברה מה היכולות שלה״
״הרבה פעמים שעושים תוצאה לא טובה אוהבים לקחת את זה להחלטות של הרוטציה, מבחינתי הדקות הטובות שלנו הגיעו דווקא עם השחקנים שפתחו, רצינו לקחת את המשחק לסוף שלו כי ידענו שיש גם למכבי חוסרים ואנחנו נביא טריות מסוימות דרך החילופים והיו לנו מצבים שאם היינו לוקחים החלטה יותר טובה מאשר לבעוט מדונם וחצי גם היינו יכולים לסכן יותר את השער שלהם ולא עשינו את זה מספיק״
״אני יודע שכואב לשחקנים אבל כואב זה לא מספיק, צריך להסיק מסקנות ולהביא שינוי בביצוע בטח שזה משהו שדיברנו עליו רק לפני כמה ימים ולכן זה מדאיג אבל אני אגיד לכם משהו, הדברים תלויים בנו ואנחנו מספיק חזקים כדי להביא את זה״
״זה מעבר לטקטיקה, זה משהו פנימי שנצטרך להביא ואגב זה משהו שקיים בנו והקבוצה הזאת הוכיחה משנה שעברה מה היכולות שלה״
״הרבה פעמים שעושים תוצאה לא טובה אוהבים לקחת את זה להחלטות של הרוטציה, מבחינתי הדקות הטובות שלנו הגיעו דווקא עם השחקנים שפתחו, רצינו לקחת את המשחק לסוף שלו כי ידענו שיש גם למכבי חוסרים ואנחנו נביא טריות מסוימות דרך החילופים והיו לנו מצבים שאם היינו לוקחים החלטה יותר טובה מאשר לבעוט מדונם וחצי גם היינו יכולים לסכן יותר את השער שלהם ולא עשינו את זה מספיק״
״אני יודע שכואב לשחקנים אבל כואב זה לא מספיק, צריך להסיק מסקנות ולהביא שינוי בביצוע בטח שזה משהו שדיברנו עליו רק לפני כמה ימים ולכן זה מדאיג אבל אני אגיד לכם משהו, הדברים תלויים בנו ואנחנו מספיק חזקים כדי להביא את זה״
- 8red
בפרפרזה על י. קלופ - קוז'וק הפך אותנו ממאמינים לספקנים, לשבירים ולשבורים.
ובשביל האלישע 2.0 הזה אלונה סילקה את אליה.
ובשביל האלישע 2.0 הזה אלונה סילקה את אליה.
הפועל אני כבר משתגע
- 8red
מה זה קשור?
כאילו הקהל אשם בהפסד של אתמול או בתיקו שכולו הפסד בשבת.
פה זה המקום שלנו להוציא קיטור ולהעביר ביקורת, בדיוק שהמקום שלנו במגרשים לעודד ולדחוף.
הפועל אני כבר משתגע
- Red Tiger
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
סיסמאות ועוד סיסמאות.Itay כתב: ↑29 אפריל 2026, 07:38״הפסד כואב ויותר כואב שאנחנו לא לומדים מהניסיון שלימדו אותנו השבוע וזה יותר מכעיס,כואב ומדאיג. וזה משהו שאנחנו נצטרך להבין כמה שיותר מהר כי רק לפני כמה ימים קיבלנו שיעור כזה, דיברנו בדיוק על מה צריך להביא אקסטרה חוץ מהכדורגל הטוב שלנו ואז מגיעים ל-10 שניות אחרונות ובדיוק אותו דבר.
פעם מאה שזה קורה לנו.
מהמשחקים באירופה, דרך נתניה חוץ שנה שעברה, וכמובן עוד ועוד משחקים.
ראן אנד בלאגן תמיד. כמו נתניה שנה שעברה, קח נקודה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברור! כי עם ברדה כמאמן זכינו במלא אליפויות וגביעים ומאז שקוז'וך כאן לא זכינו בשום תואר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
מה אתם רוצים מהקהל?
נותן הצגות ומעודד ותומך בכל משחק.
גם עכשיו תהיה אכזבה כמה ימים ואז מול הפועל שוב נבוא לדחוף.
אפשר לחשוב שמישהו מקלל את קוזוך' ביציע, מעלים כאן ביקורת לגיטימית שאם מישהו בצוות המקצועי היה מפנים לא היינו נופלים שוב ושוב בסיטואציות האלה.
- dor69