ספרדי)

אחלה קוונאקה,לאט לאט מתחילים לראות את הניצוצות שלו,אבל עדין צריך להיות יותר אחראי ולקחת יותר אחראיות ולבקש כדורים ולא לחכות על הקו.
מי ציפה? מה ציפו?ForeverRed כתב: דפדף קצת אחורה.
קיבל ממני גם מילים טובות כשהגיע (כולל אתמול).
יש גרף שיפור, אבל עוד מוקדם להזמין כובעים. הוא עוד רחוק שנות אור ממה שציפו ממנו ורק הזמן יגיד אם אי פעם יממש.
תואם מליקסון? חותם עכשיו. מליקסון גאון כדורגל שהופך את כולם לטובים יותר וזה משהו שמעבר למספרים (שגם בהם מאור בסדר גמור).Eelect כתב:כשדיברנו על הצורך להתחזק בשחקן כנף לא חושב שהיה אחד שחשב שאנחנו צריכים תואם מליקסון.
מוזר לי שהדעה הזו השתנתה כרגע. באופן אישי מצפה עדיין לראות איך הוא יכול להשפיע מכנף ימין.
קואנקה לא תואם מליקסון. הסגנון משחק שונה. מליקסון מכדרר יותר. קואנקה משחק הרבה יותר בנגיעה שתייםEelect כתב:כשדיברנו על הצורך להתחזק בשחקן כנף לא חושב שהיה אחד שחשב שאנחנו צריכים תואם מליקסון.
מוזר לי שהדעה הזו השתנתה כרגע. באופן אישי מצפה עדיין לראות איך הוא יכול להשפיע מכנף ימין.
חוזר ואומר - מליקסון יכול לשחק על תקן ׳בוזגלו׳. לדעתי הבריחה לאמצע זה חלק מהשיטה וההוראה של בכר.Eelect כתב:תואם מליקסון- הכוונה שקל לו לבוא לידי ביטוי בעיקר מהאמצע.
אנחנו תלויים מדי כרגע בפעולה האחרונה של דור אלו/ביטון המוגבלים התקפית בגלל זה.
מאוד רציתי (ועדיין רוצה) שיהיה לנו שחקן שידע לעשות פעולות התקפיות מקו ימין באופן תדיר.
זה גורם ליריבה לא לדעת מאיפה תנחת עליה הצרה.
אין חולק על חכמת המשחק של קואנקה ועל הדברים שהוא יודע לעשות, אני רק לא מרגיש עדיין שהוא סוג השחקן שחסר לנו בפאזל.
1+CrazyRed7 כתב: חוזר ואומר - מליקסון יכול לשחק על תקן ׳בוזגלו׳. לדעתי הבריחה לאמצע זה חלק מהשיטה וההוראה של בכר.
מה ההיגיון בלתת הוראה לשחקן כנף להיכנס תמיד לאמצע? באמת מנסה להבין את הנקודה הזו ולא לשם הויכוח.CrazyRed7 כתב: חוזר ואומר - מליקסון יכול לשחק על תקן ׳בוזגלו׳. לדעתי הבריחה לאמצע זה חלק מהשיטה וההוראה של בכר.
פותח את קו ימין למגן ויוצר יתרון מספרי באמצע.Eelect כתב: מה ההיגיון בלתת הוראה לשחקן כנף להיכנס תמיד לאמצע? באמת מנסה להבין את הנקודה הזו ולא לשם הויכוח.
אם יש לך אפשרות שהמהלך הסופי בצד ימין יהיה ברגליים של מגן מוגבל התקפית או בשחקן מוכשר התקפית, באיזה רגליים עדיף
שהכדור יהיה? (בתשובה לתיאוריה שזה מפנה שטח למגן)
אתה מבין עד כמה חשוב שהמגן שלך יהיה איכותי מבחינה התקפית בשיטה הזו?CrazyRed7 כתב: פותח את קו ימין למגן ויוצר יתרון מספרי באמצע.
בארסה שיחקה ככה כשדני אלבס שיחק בקבוצה.
+אדום זקן כתב:כשמתעמקים קצת בקוואנקה רואים מצויין את יסודות הלה מאסייה ושיטת המשחק שהנחיל בזמנו פפ גראדיולה עוד שהיה מאמן באקדמיה ובברצלונה ב' והנחיל אחרי זה לקבוצה הבוגרת.
משחק בנגיעה,קרוב לכדור,עוד לפני שהוא מקבל כדור הוא יודע למי הוא הולך למסור אותו ולשחק כמה שיותר קרוב לרחבה עם כמה שיותר שחקנים.
אתמול כמדומני בדקות 20 עד 30 הפועל בש שיחקה בדיוק ככה וקאוונקה בלט מאוד.
זה נכון שתמיד ישוו אותו וגם אני לבוזגלו,בסוף הוא הגיע על תקן המחליף שלו.
אבל חדי העין יבחינו שקאוונקה "כופה" על הקבוצה ובכלל לא בקטע רע משחק אחר.
משחק של יותר בנגיעה,משחק של הצטרפות לחלק ההתקפי וקבלת עוד אופציית מסירה.
זה סגנון מעניין,אפילו שובה עין.
כדי להבליט את העניין יותר,שימו לב שבדקות שהפועל בש במחצית השנייה הורידה את הרגל מהגז והייתה פחות הצטרפות של שחקנים קדימה,קוואנקה נעלם.
הוא כופה סגנון משחק של "לשכב" על היריבה ושם הוא בולט מאוד.
ואחרי שאמרתי את כל זה,לליגה הישראלית זה אקס פקטור,לאירופה שלשמה הביאו אותו אני לא בטוח כי ברוב המשחקים אנחנו לא נוכל לשחק בשיטה הזאת.
אין שום שחקן שהפועל באר שבע יכולה להביא ויהווה אקס פקטור באירופה. לגבי הבריחה לאמצע, אני חושב שזה לא קשור למאמן. הקבוצה הולכת שמאלה לטוני ולכן קוואנקה הרבה פעמים נעלם. כשהכדור ברגליים שלו קורים דברים טובים מאוד. הייתי שמח מאוד אם הוא היה מנהל את המשחק שלנו ולא איינבינדר.אדום זקן כתב:כשמתעמקים קצת בקוואנקה רואים מצויין את יסודות הלה מאסייה ושיטת המשחק שהנחיל בזמנו פפ גראדיולה עוד שהיה מאמן באקדמיה ובברצלונה ב' והנחיל אחרי זה לקבוצה הבוגרת.
משחק בנגיעה,קרוב לכדור,עוד לפני שהוא מקבל כדור הוא יודע למי הוא הולך למסור אותו ולשחק כמה שיותר קרוב לרחבה עם כמה שיותר שחקנים.
אתמול כמדומני בדקות 20 עד 30 הפועל בש שיחקה בדיוק ככה וקאוונקה בלט מאוד.
זה נכון שתמיד ישוו אותו וגם אני לבוזגלו,בסוף הוא הגיע על תקן המחליף שלו.
אבל חדי העין יבחינו שקאוונקה "כופה" על הקבוצה ובכלל לא בקטע רע משחק אחר.
משחק של יותר בנגיעה,משחק של הצטרפות לחלק ההתקפי וקבלת עוד אופציית מסירה.
זה סגנון מעניין,אפילו שובה עין.
כדי להבליט את העניין יותר,שימו לב שבדקות שהפועל בש במחצית השנייה הורידה את הרגל מהגז והייתה פחות הצטרפות של שחקנים קדימה,קוואנקה נעלם.
הוא כופה סגנון משחק של "לשכב" על היריבה ושם הוא בולט מאוד.
ואחרי שאמרתי את כל זה,לליגה הישראלית זה אקס פקטור,לאירופה שלשמה הביאו אותו אני לא בטוח כי ברוב המשחקים אנחנו לא נוכל לשחק בשיטה הזאת.