נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
סביר להניח שלא יגיע שום שחקן זר בינואר גם אם נייג’ל יעזוב.
השאלה אם אתה באמת בונה על נייג’ל להמשך. אני אישית חושב שככה או ככה נצטרך להיפרד ממנו בקיץ, הוא לא מתאים לנו, הוא נופל בין עמדות ויש לו חסרונות בולטים מדי כמו טכניקה רעה וקבלת החלטות נוראית. אז לקבוצת פלייאוף עליון הוא זר טוב ויש לו רגעי קסם אבל לא בשביל זה הוא הגיע בכסף גדול.
לכן אם יש הצעה כרגע, אני לא ״מסתכן״ ומחכה לקיץ. פראיירים כמו הסינים באים רק בינואר(ה״קיץ״ שלהם). לא רואה קבוצות אירופאיות שמות עליו כסף בקיץ ואיכשהו, בסוף, עוד נשלם לו פיצויים או נשלים שכר.
השאלה אם אתה באמת בונה על נייג’ל להמשך. אני אישית חושב שככה או ככה נצטרך להיפרד ממנו בקיץ, הוא לא מתאים לנו, הוא נופל בין עמדות ויש לו חסרונות בולטים מדי כמו טכניקה רעה וקבלת החלטות נוראית. אז לקבוצת פלייאוף עליון הוא זר טוב ויש לו רגעי קסם אבל לא בשביל זה הוא הגיע בכסף גדול.
לכן אם יש הצעה כרגע, אני לא ״מסתכן״ ומחכה לקיץ. פראיירים כמו הסינים באים רק בינואר(ה״קיץ״ שלהם). לא רואה קבוצות אירופאיות שמות עליו כסף בקיץ ואיכשהו, בסוף, עוד נשלם לו פיצויים או נשלים שכר.
מכירה/שחרור של נייגל יתקבל אך ורק אם ינחת כאן זר טוב לאמצע.CrazyRed7 כתב:סביר להניח שלא יגיע שום שחקן זר בינואר גם אם נייג’ל יעזוב.
אם יימכר ולא יגיע לכאן כלום בתואנה ש"לא ממהרים",גם אנשים כמוך יתקשו להגן על המערכת זה יהיה סימן בוהק וגדול.
- ForeverRed
לא מצליח להבין את ההיגיון המעוות פה.
לוקחים שחקן טוב, גם אם לא מספיק טוב על מנת להוביל קבוצה לבדו, ובמקום לשדרג אותו עם שחקנים טובים נוספים סביבו מעדיפים לשחרר אותו.
עזבו ציפיות בצד, נייגל הוא אחד השחקנים הכי חשובים היום בקבוצה וטופ לבל בליגה העונה מבחינת מספרים.
אז הוא לא טוני. כמה טוני אתם מכירים?
הייתי נגד השחרור של סבע ואני גם נגד השחרור שלו.
במציאות שבה אנחנו חיים אין תחליפים לשחקנים טובים ובמדבר כל קוץ הוא פרח.
יש לנו קבוצה ללא אופק ועם כיוון נורא ברור כלפי מטה.
לוקחים שחקן טוב, גם אם לא מספיק טוב על מנת להוביל קבוצה לבדו, ובמקום לשדרג אותו עם שחקנים טובים נוספים סביבו מעדיפים לשחרר אותו.
עזבו ציפיות בצד, נייגל הוא אחד השחקנים הכי חשובים היום בקבוצה וטופ לבל בליגה העונה מבחינת מספרים.
אני רואה שהדיון לא נפסק.
האם יש הצעה כלשהי או שמועה לעזיבה אפשרית?
האם יש הצעה כלשהי או שמועה לעזיבה אפשרית?
אם משחררים אותו כדי להשתדרג אז כדאי
השאלה היא,אם לצורך העניין עזיבה שלו מפנה מקום למישהו באמצע מה שהקבוצה הזאת משוועת לו,האם המהלך נכון או לא? זאת השאלה.ForeverRed כתב:לא מצליח להבין את ההיגיון המעוות פה.
+1אדום זקן כתב: מכירה/שחרור של נייגל יתקבל אך ורק אם ינחת כאן זר טוב לאמצע.
אם יימכר ולא יגיע לכאן כלום בתואנה ש"לא ממהרים",גם אנשים כמוך יתקשו להגן על המערכת זה יהיה סימן בוהק וגדול.
וימכרו לנו שפאוליניו בא במקומו...
מניסיוננו איך שהמערכת עובדת לאחרונה לא היה כאן כנראה שום דבר מתוכנן, מתקשה להאמין שחיפשו שנייג'ל יעזוב ע"מ לפנות מקום לזר אחר בעמדה כזו או אחרת. באה הצעה (יש כזו??) אז יאללה נכניס כמה ג'ובות.אדום זקן כתב: השאלה היא,אם לצורך העניין עזיבה שלו מפנה מקום למישהו באמצע מה שהקבוצה הזאת משוועת לו,האם המהלך נכון או לא? זאת השאלה.
- ForeverRed
כפי שנכתב, ספק אם קיימת איזשהי חשיבה אסטרטגית מאחורי המהלך.אדום זקן כתב: השאלה היא,אם לצורך העניין עזיבה שלו מפנה מקום למישהו באמצע מה שהקבוצה הזאת משוועת לו,האם המהלך נכון או לא? זאת השאלה.
אלונה של הימים היפים ידעה לשמור על הנכסים שלה ולצרף אליהם שחקנים מובילים נוספים.
זה בדיוק הפוך ממה שקורה לאחרונה.
הפכנו לתחנת מעבר.
- red ultras
וגם אם לצורך העניין רוצים לפנות מקום לזר, למה נייג'ל? למה את השחקן הכי איכותי שלנו?
תשחרר את שטקוס שלא נותן ערך מוסף לקבוצה ופוגע בך קשות במשחק הגובה
תשאיל את מרין שעדיין לא הראה שיש לו מה לתת מעבר ללחימה
בקיצור, אני מאוד מקווה שמדובר בהנפצה של רן, לפעמים הוא עושה את זה כדי להראות לנו כמה אנחנו ניזונים משמועות.
תשחרר את שטקוס שלא נותן ערך מוסף לקבוצה ופוגע בך קשות במשחק הגובה
תשאיל את מרין שעדיין לא הראה שיש לו מה לתת מעבר ללחימה
בקיצור, אני מאוד מקווה שמדובר בהנפצה של רן, לפעמים הוא עושה את זה כדי להראות לנו כמה אנחנו ניזונים משמועות.
מה זה הפכנו? אנחנו מועדון מוביל בליגה דרג ד' במקרה הטוב, בין אם נרצה ובין אם לא נרצה אנחנו מקפצה לרמות יותר גבוהות/תנאים כלכליים טובים יותרForeverRed כתב: הפכנו לתחנת מעבר.
הלוואי שנהפוך לתחנת מעבר. אנחנו כבר שנתיים תחנה של ביטוח לאומי שמשלמת פיצויים לכל השבורים.
מועדון בסדר גודל שלנו חייב לייצר הכנסות ממכירות שחקנים, להביא בזול, להנות מהם ולמכור ביוקר.
מועדון בסדר גודל שלנו חייב לייצר הכנסות ממכירות שחקנים, להביא בזול, להנות מהם ולמכור ביוקר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאיפה הגעת למסקנה שמחפשים שחקן זר לאמצע?אדום זקן כתב: השאלה היא,אם לצורך העניין עזיבה שלו מפנה מקום למישהו באמצע מה שהקבוצה הזאת משוועת לו,האם המהלך נכון או לא? זאת השאלה.
יש את שמיר, קלטינס וספורי שכולם נרכשו בסכומי כסף כאלה ואחרים בקיץ, בנוסף יש את סבג שפרץ השנה ומשווק כשחקן בית שמקבל דקות, את ז'וסואה שהובא רק לאחרונה, את ממן שלמרות עניין מבית"ר בקיץ סירבנו לשחרר, את קבהא ויוספי שגם מקבלים דקות מידי פעם ובתקווה גם את מליקסון שחוזר לסגל.
לא רואה אותנו רוכשים קשר לאמצע בינואר הקרוב, במקרה הכי טוב יביאו שחקן התקפה נוסף שיכול לשחקק בצדדים ובשפיץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל קבוצה ברמה שלנו היא תחנת מעבר, צריך להכיר בכך.
ברור שיש ליגות עשירות יותר ומפתות יותר, ולא ניתן למנוע משחקן להתקדם לאורך זמן.
תחנת מעבר אומר שלפחות בוחנים ברצינות את הקבוצה שלך ויש הזדמנות למקסם מכירות.
הבעייה היא היכולת הפחות טובה שלנו למצוא את השחקן הבא עם הפוטנציאל ולפתח אותו,
לצערי אני מאוד חושש שנתקשה למצוא מחליף ראוי גם לנייג'ל.
אמת.gooner כתב:כל קבוצה ברמה שלנו היא תחנת מעבר, צריך להכיר בכך.
גם אין ממש מה לקנות פה בליגה. מבחר דגים של ים המלח.
קבוצות בלבל שלנו חייבות למכור, אך צריכות להביא לרוב בזול, בעיקר שחקנים עם אופק מכירה.
משהו שאפילו לא חייב בו סקאוטינג נכון, פשוט מדיניות לאורך זמן.
לא יודע כמה כסף שמו על מרין, אבל בקבוצה שלנו צריכים להיות 2-3 כאלה. היתר מבוגרים יותר שישמשו כעוגנים.