טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
אני חושב שבכר היום נתן את התשובה מבלי שהתכוון.
צריכים לדעת להמשיך הלאה.
איך אתה יודע שלא? לדעתי יש לו סט יכולות שיכולות להתאים למיקום הזה.הראל כתב:שוב חוזרים לאותה טעות , סבע כמו ניג'ל לא חלוץ .
אבל דיון לא רלוונטי כי זה לא יקרה .
כי הוא צריך שטחים ולבוא מאחור ולברוח לצדדים או מהצדדים לכיוון האמצע הרחבה ויש לו בעיטות טובות מרחוק ושהוא בא מקו שני יש לו את האופציה הזו כשהוא חלוץ הוא יהיה תקוע בין הבלמים ולא יעזור לו הרבה לברוח כי תמיד יהיו שחקנים שיפריעו לו
?אדום זקן כתב:אני חושב שבכר היום נתן את התשובה מבלי שהתכוון.
בגדול,שבלי טוני אוגו מחובר הרבה יותר לקבוצה ולחדר ההלבשה.dor69 כתב: ?
+1CrazyRed7 כתב:צריכים לדעת להמשיך הלאה.
לא יחזור עד שאין פה 200 עמוד
יש הרבה היגיון במשפט של בכר
כל ההתחלות קשות...מבטיח לכולכם שבעוד חודש וחצי הוא באנקר מפחיד ואתם שוב תוהים מה הוא עשה פה בכלל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חבר שעוקב אחרי הליגה שם טען שיש לפחות שני שחקנים מובילים לפניו על העמדה ושלא ברור לו למה בכלל חתם שםTotti כתב:כל ההתחלות קשות...מבטיח לכולכם שבעוד חודש וחצי הוא באנקר מפחיד ואתם שוב תוהים מה הוא עשה פה בכלל.
- The red one
יש התחלות קשות ויש להיות שחקן המחזור בליגה הטורקית בהופעה הראשונה/שנייה שלך ואז להעלם כאילו היית יונתן אליאסTotti כתב:כל ההתחלות קשות...מבטיח לכולכם שבעוד חודש וחצי הוא באנקר מפחיד ואתם שוב תוהים מה הוא עשה פה בכלל.
בכדורגל אמיתי ומקצועני, אין סבלנות לירידה ביכולת או ברמת האימונים. זה לא הליטוף של אלונה. ויש שחקנים לפחות ברמה שם של טוני. אז או שתדביק את הקצב או שתשאר מאחור. אין מה לעשות... אני בטוח שטוני עוד יתן שם הצגות.The red one כתב: יש התחלות קשות ויש להיות שחקן המחזור בליגה הטורקית בהופעה הראשונה/שנייה שלך ואז להעלם כאילו היית יונתן אליאס
- The red one
ועדיין, סטייה חדה מדיי למטה לטעמי.אלדר כתב: בכדורגל אמיתי ומקצועני, אין סבלנות לירידה ביכולת או ברמת האימונים. זה לא הליטוף של אלונה. ויש שחקנים לפחות ברמה שם של טוני. אז או שתדביק את הקצב או שתשאר מאחור. אין מה לעשות... אני בטוח שטוני עוד יתן שם הצגות.
ופתאום הוא גם פצוע אחרי ששלושה משחקים לא שותף..
מספטמבר, מקפיץ בעצב.MikiRed כתב:כתבתי שפיתח משחק די איטי וקצת אגואיסטי שהתאים לליגה שלנו. בגילו אני לא מאמין שיוכל לבצע את ההתאמות למשחק בסגנון אחר.
מלך הביצה בדרך כלל לא מצליח מחוץ לביצה.