ForeverRed כתב:נאלץ לחלוק עליך הפעם אורן.
כשאתה מחתים שחקן בעלות כל כך גבוהה, המינימום הנדרש הוא לאפשר לו זמן התאקלמות בקבוצה.
אי אפשר לעשות מהפיכות בשחקני שלד כל חצי שנה.
לגבי המערך, אני לא חושב שיהיה חכם להקריב דווקא את דיא על מנת למקסם את היכולות של מליקסון.
אי אפשר להתעלם מהגיל וצריך לדעת להסתכל קדימה ליום שאחרי.
דיא הוא אחד משחקני העתיד של המועדון הזה. גם ביכולת בינונית הוא מביא מספרים יותר מסבירים.
כשהכל תקוע, הוא הראשון שאני מהמר שיבקיע שער.
את המערכים אני משאיר לברק.
סומך עליו שיפצח את זה.
לא חושב שמכירה של דיא היא מהפכה, ממש לא.
נכון שיש הרבה שומן לחתוך ושחרור של ממן, בבסט ואחד מזריהן/עזרא עומד על הפרק כבר בינואר הקרוב או במקסימום בקיץ הבא.
אז כן, תהיה מיני מהפכה בלי קשר לסבע ויש רצון להחתים 50/50 ועוד חלוץ.
אז אם מתכוונים לחזור ליסודות ולבנות משחק על ה 4-3-3 הרגיל אני לא מבין איך:
סבע, האסלביינק, מליקסון, שהר, חלוץ חדש, זריהן/עזרא (בהנחה שבבסט, ממן ואחד מבין זריהן/עזרא עוזבים) מתחרים על 3 מקומות בהרכב.
מזכיר לכם שאם מגיע 50/50 ביחד עם מיכאל שיחזור אנחנו מדברים על 5 שחקנים (אוגו, קבהא, סאבו, 50/50 חדש, מיכאל) שיתחרו על 3 עמדות (וזה בלי מליקסון שישתלב לפעמים פה ולפעמים בשלישייה ההתקפית).
הסגל עמוס, יותר מדי שחקנים על פחות מדי עמדות ומשהו יצטרך להשתנות.
אז או שיחזרו (וזה יהיה טמטום גדול) לרצון להשתחרר מהחוזה של שהר או שימכרו את דיא או שמליקסון יתחיל לעלות מהספסל.
משהו יצטרך להשתנות כי הרביעייה הזאת ביחד לא ממקסמת את היכולות שלה ובמקרה הזה השלם נמוך מסך חלקיו.
אז ברור שיש מה לשפר ועל מה לעבוד ובכל זאת העובדות יישארו אותן עובדות והן שיש לנו 3 שחקנים מוכשרים מאוד שיש להם נטייה להיכנס לאמצע ונורא קשה למקסם את היתרונות של כולם בהרכב של 11 שחקנים.
אז תקראו לי משוגע או מוזר, אם אני נמצא במערכת אני לגמרי לוקח כאופציה מכירה של דיא בסכום גבוה מסכום הרכישה (למי ששאל אז אני ממש לא חושב שיצליחו בשנייה וחצי לקבל עליו 2 מיליון יורו וצפונה ועדיין הוא השחקן ששווה הכי הרבה כסף בסגל שלנו נכון להיום).
למה? כי התקציב יצטרך להתאזן בסופו של יום וגם בן שהר, גם דיא, גם נייגל וגם מליקסון זו כנראה מעמסה חוזית גבוהה מדי למועדון ואת זה היה ניתן להבין גם בקיץ.
לא חושב שדיא סבע הוא בהכרח העתיד של המועדון.
שחקן מצוין לטעמי שיכול להצליח בגדול ועדיין הייתי בונה את העתיד שלנו על אוחנה ונייגל ביחד עם שחקן כנף מובהק נוסף להתקפה.
ביחד עם שהר וחלוץ נוסף שייתן תחרות זה אמור להיות סגל מפלצתי עם לא פחות כישרון והרבה יותר איזון.
כמובן שנצטרך להתחזק באמצע באופן משמעותי ולפגוע בשחקן כנף ועדיין לשם אנחנו צריכים לכוון לדעתי.
התפקוד של דיא במערך דורש יותר מדי התאמות ויותר די רעיונות לא קונבנציונליים שזה נראה לי קצת הזוי ששילמו עליו סכום כזה ולא חשבו על זה מראש.
כולם צפו את הבעיה הזאת ולאף אחד אין באמת פתרון אחד שאפשר להגיד שהוא הנכון והמוצלח.
זה הכל ניסוי וטעייה שלדעתי יעלה לנו ביוקר בעתיד, אבל שוב זה רק אני.