בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב: הסיפור עם חיימוב?
הסיפור עם אנסטיס?
הסיפור עם בן שהר?
הסיפור שלא נגמר עם חנן ממן, שחקן העונה, שהביא לנו אליפות עונה קודמת, ועכשיו בדרך החוצה?
זה שקט מוחלט כפרה עליך?
הבעיות השנה הם רק מקצועיות שמעון. זה לא שני שחקנים שקורעים רצועה, הקפטן והסמל הכי גדול שלך שכמעט מת באמצע אימון, הקפטן השני שלך שנתפס עם חומר לא חוקי בדם, מכה אחרי מכה אחרי מכה.
שנה שעברה לא נפלנו מקצועית עם הזרים (קוואנקה ופקהארט)? לא היו בעיות עם שחקנים בסגל (הסיפור עם מיכאל אוחנה ואבא שלו)? יש הבדל בין בעיה מקצועית למקרים שהתרחשו בשנה שעברה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב: הסיפור עם חיימוב?
הסיפור עם אנסטיס?
הסיפור עם בן שהר?
הסיפור שלא נגמר עם חנן ממן, שחקן העונה, שהביא לנו אליפות עונה קודמת, ועכשיו בדרך החוצה?
זה שקט מוחלט כפרה עליך?
שום דבר מאלה לא יכול לשמש תירוץ.
בניגוד לעונה שעברה, את כל הסיפורים העונה ייצרנו במו ידינו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:יש מספיק דיונים על שחקני הסגל בפורום, והדיונים במקום וחשובים ויש מקום לשינוי הסגל בינואר, בטח ובטח בקיץ, אבל אני חושב שאנחנו מפספסים את העיקר. ולצערי, העיקר הוא שבניגוד לעבר, בכר לא מוציא את המקסימום מהסגל הקיים.
גם אם פותחים עם שחקנים מאכזבים בהרכב (קבהא, ממן, בן בסט), אין שום סיבה שנראה כל כך חלשים מול קבוצה מהליגה הלאומית.
גם אם יש ליקויים בסגל שלנו, לא חושב שהוא שווה תוצאת תיקו בטרנר מול קבוצה עם הסגל של חדרה או מול סכנין שהייתה גם בעשרה שחקנים וגם בלי השחקן הכי טוב שלה בפער (מוגרבי).
אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל במשחק אתמול מול בית"ר ת"א רמלה עלתה בי המחשבה שאנחנו חסרי רעיונות מול קבוצה נחותה כמו שקרה לא פעם בתקופת אלישע לוי.
לסיים כמעט 120 דקות בשיווין עם בית"ר ת"א רמלה, כשהשוער שלהם לא מסיים את המשחק מזיע בכלל, זאת נקודת שפל גדולה מאוד.
ברק מבחינתי הוא חסין, ואני מאמין גדול בו, ומקווה שישאר כאן עוד הרבה מאוד זמן, אבל הבעיה היא קודם כל בברק. מקצועית, ברק עשה עבודה רעה מאוד בקיץ וממשיך לעשות עבודה רעה מאוד לאורך העונה.
אנחנו אחרי יותר מסיבוב ועדין השיטה שאנחנו משחקים לא הוטמעה בשחקנים.
גם השליטה של ברק בקבוצה נעלמה כמעט לגמרי. דווקא אחרי שיחות המחצית והחילופים שברק מבצע במחצית השנייה אנחנו סופגים השנה ובכמויות.
גם הדינמיות והיצירתיות המחשבתית נעלמה. משחק שלם אנחנו מחכים מאחור ונותנים לבית"ר ת"א רמלה המוגבלת להניע כדור בביטחון ולהאט את קצב המשחק. למה לא לשנות מחשבה ולנסות ללחוץ (קרה כמה פעמים אתמול כששחקנים לחצו ספונטנית ובכל הפעמים או חטפנו כדור או שהם העיפו כדור בפאניקה).
גם ההתעקשות להביא חלוץ זר נוסף בינואר כשהסגל עמוס בשחקני התקפה (שהר, סבע, האסלביינק ומליקסון, וזה בלי שחקני ספסל כמו ממן, זריהן, עזרא ובן בסט) מפתיע לאור העובדה שזאת הפעם הראשונה בתקופת בכר שהאמצע שלנו אנמי (ואם כבר שחקן התקפה, לאור העומס בשחקני התקפה שיכולים לשחק באמצע לא עדיף להביא קיצוני פרופר שיתן לנו אפשרות גם לשחק מהאגפים?).

גם בסגל הנוכחי, התוצאות חייבות להיות טובות בהרבה, הכדורגל צריך להיות טוב בהרבה, הקבוצה צריכה להראות מאומנת יותר ומתאומת יותר, ואם אתמול אוהד לידי צעק לממן שהוא לא הגיע לעונה, צריך להגיד את האמת, גם ברק לא הגיע לעונה, ועד שהוא לא יגיע לעונה, כל שאר הדברים הם משנים.
אני לא חושב שנכון להפיל את כל התיק על המאמן.
הוא לא קוסם, ובמבחן המציאות המשוואה הזאת מורכבת בהרבה.

מרגיש גם צורך לציין שבעונה שעברה הסרחנו את הדשא במשך רגעים רבים במהלך שני הסיבובים הראשונים.
זה הרבה מעבר לכמה משחקים.
כשמנצחים קל לשכוח את היכולת.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

יושבים?
יופי, עכשיו אגיד מחשבה שעלתה לי לראש ולא נאמרה עדיין בפורום:
דיא סבע צריך לעזוב את הפועל באר שבע.

חושבים שהשתגעתי או שאני שופט מהר מדי? אז זהו לא בדיוק.

הרכישה היקרה בהיסטוריה של המועדון לא מצליחה להוכיח את עצמה ולפרוע שטרות.
הציוות שלו יחד עם חלוץ נוסף לידו הוא בלתי נמנע וכל מערך התקפי אחר בעצם מבטל את כל התכונות הטובות של השחקן (תנועה לעומק מקו שני, משחק מעבר, חיית רחבה, סיומת מתוך הרחבה וכו').

אממה, המערך יחד איתו כחלוץ שני עם בן שהר מעוות את כל הפריסה במגרש.
אנחנו תוקעים את מליקסון באמצע עם משימות הגנתיות בגיל 35 במקום לעשות קסמים בשליש ההתקפי בממוצע של 30 דק למשחק.
יחד עם זאת יש את נייגל שהוא גם שחקן שאוהב לבוא עם הפנים לשער ומהאמצע בעיקר ונהיה לנו פקק התקפי כשגם דיא גם מליקסון וגם נייגל לא ממקסמים את היתרונות היחסיים שלהם במערך שכזה.

אז למה דווקא דיא?
כי הוא השחקן היחידי עם פרופיל מתאים למכירה שלא נפסיד בה כסף, כי המספרים שלו יכולים להביא עסקה טובה וכי היתרונות הגדולים שלו בולטים בעיקר במערכים שלא מחמיאים לנו כקבוצה ולא מתאימים לשיטה ולאני מאמין של המאמן שלנו.

כי האסלביינק הוא יתרון פיזי מטורף מעל הליגה ושחקן כזה הוא שובר שוויון בכל רגע נתון ומורגש בכל המשחק כשדיא (שהוא סופרסטאר מבחינת כישרון לטעמי) יכול להיעלם למשחקים שלמים והתפקוד שלו לא כזה קריטי להצלחה שלנו.

ההבדלים בין הפועל בש כשהאסלביינק חד וטוב לבין האסלביינק לא מרוכז ומפוזר הם גדולים מאוד ולטעמי רק ביטחון והמשך התאקלמות יהפכו אותו למפלצת שהוא צריך להיות בליגה הזאת.

אני לא אתפלא אם במועדון הבינו את מה שאני אומר ומחפשים חלוץ כי אולי כן יש כוונה למכור את דיא (כידוע יש סעיף שחרור במינימום של מה שרכשנו אותו) ולנסות לחזור ל 4-3-3 עם חיזוק נוסף לאמצע (50/50 פלוס חזרה של אוחנה) ושחרור של בבסט, ממן ועזרא ועלייה של זריהן בדקות משחק + סימון של סופרסטאר לאגף שיגיע בעקבות עזיבה של דיא.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

נאלץ לחלוק עליך הפעם אורן.
כשאתה מחתים שחקן בעלות כל כך גבוהה, המינימום הנדרש הוא לאפשר לו זמן התאקלמות בקבוצה.
אי אפשר לעשות מהפיכות בשחקני שלד כל חצי שנה.

לגבי המערך, אני לא חושב שיהיה חכם להקריב דווקא את דיא על מנת למקסם את היכולות של מליקסון.
אי אפשר להתעלם מהגיל וצריך לדעת להסתכל קדימה ליום שאחרי.
דיא הוא אחד משחקני העתיד של המועדון הזה. גם ביכולת בינונית הוא מביא מספרים יותר מסבירים.
כשהכל תקוע, הוא הראשון שאני מהמר שיבקיע שער.
את המערכים אני משאיר לברק.
סומך עליו שיפצח את זה.

סמל אישי של משתמש
elia

שליחה על ידי elia »

מי יכול לקנות ממך את סבע?

אני אישית לא סובל אותו אבל לא הבנתי למה אתה חושב שאתה יכול לקבל עליו מחר בבוקר 2 מיליון יורו

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב:נאלץ לחלוק עליך הפעם אורן.
כשאתה מחתים שחקן בעלות כל כך גבוהה, המינימום הנדרש הוא לאפשר לו זמן התאקלמות בקבוצה.
אי אפשר לעשות מהפיכות בשחקני שלד כל חצי שנה.

לגבי המערך, אני לא חושב שיהיה חכם להקריב דווקא את דיא על מנת למקסם את היכולות של מליקסון.
אי אפשר להתעלם מהגיל וצריך לדעת להסתכל קדימה ליום שאחרי.
דיא הוא אחד משחקני העתיד של המועדון הזה. גם ביכולת בינונית הוא מביא מספרים יותר מסבירים.
כשהכל תקוע, הוא הראשון שאני מהמר שיבקיע שער.
את המערכים אני משאיר לברק.
סומך עליו שיפצח את זה.
לא חושב שמכירה של דיא היא מהפכה, ממש לא.
נכון שיש הרבה שומן לחתוך ושחרור של ממן, בבסט ואחד מזריהן/עזרא עומד על הפרק כבר בינואר הקרוב או במקסימום בקיץ הבא.
אז כן, תהיה מיני מהפכה בלי קשר לסבע ויש רצון להחתים 50/50 ועוד חלוץ.
אז אם מתכוונים לחזור ליסודות ולבנות משחק על ה 4-3-3 הרגיל אני לא מבין איך:
סבע, האסלביינק, מליקסון, שהר, חלוץ חדש, זריהן/עזרא (בהנחה שבבסט, ממן ואחד מבין זריהן/עזרא עוזבים) מתחרים על 3 מקומות בהרכב.

מזכיר לכם שאם מגיע 50/50 ביחד עם מיכאל שיחזור אנחנו מדברים על 5 שחקנים (אוגו, קבהא, סאבו, 50/50 חדש, מיכאל) שיתחרו על 3 עמדות (וזה בלי מליקסון שישתלב לפעמים פה ולפעמים בשלישייה ההתקפית).

הסגל עמוס, יותר מדי שחקנים על פחות מדי עמדות ומשהו יצטרך להשתנות.
אז או שיחזרו (וזה יהיה טמטום גדול) לרצון להשתחרר מהחוזה של שהר או שימכרו את דיא או שמליקסון יתחיל לעלות מהספסל.
משהו יצטרך להשתנות כי הרביעייה הזאת ביחד לא ממקסמת את היכולות שלה ובמקרה הזה השלם נמוך מסך חלקיו.
אז ברור שיש מה לשפר ועל מה לעבוד ובכל זאת העובדות יישארו אותן עובדות והן שיש לנו 3 שחקנים מוכשרים מאוד שיש להם נטייה להיכנס לאמצע ונורא קשה למקסם את היתרונות של כולם בהרכב של 11 שחקנים.

אז תקראו לי משוגע או מוזר, אם אני נמצא במערכת אני לגמרי לוקח כאופציה מכירה של דיא בסכום גבוה מסכום הרכישה (למי ששאל אז אני ממש לא חושב שיצליחו בשנייה וחצי לקבל עליו 2 מיליון יורו וצפונה ועדיין הוא השחקן ששווה הכי הרבה כסף בסגל שלנו נכון להיום).

למה? כי התקציב יצטרך להתאזן בסופו של יום וגם בן שהר, גם דיא, גם נייגל וגם מליקסון זו כנראה מעמסה חוזית גבוהה מדי למועדון ואת זה היה ניתן להבין גם בקיץ.

לא חושב שדיא סבע הוא בהכרח העתיד של המועדון.
שחקן מצוין לטעמי שיכול להצליח בגדול ועדיין הייתי בונה את העתיד שלנו על אוחנה ונייגל ביחד עם שחקן כנף מובהק נוסף להתקפה.
ביחד עם שהר וחלוץ נוסף שייתן תחרות זה אמור להיות סגל מפלצתי עם לא פחות כישרון והרבה יותר איזון.
כמובן שנצטרך להתחזק באמצע באופן משמעותי ולפגוע בשחקן כנף ועדיין לשם אנחנו צריכים לכוון לדעתי.
התפקוד של דיא במערך דורש יותר מדי התאמות ויותר די רעיונות לא קונבנציונליים שזה נראה לי קצת הזוי ששילמו עליו סכום כזה ולא חשבו על זה מראש.
כולם צפו את הבעיה הזאת ולאף אחד אין באמת פתרון אחד שאפשר להגיד שהוא הנכון והמוצלח.
זה הכל ניסוי וטעייה שלדעתי יעלה לנו ביוקר בעתיד, אבל שוב זה רק אני.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

oranu כתב:יושבים?
יופי, עכשיו אגיד מחשבה שעלתה לי לראש ולא נאמרה עדיין בפורום:
דיא סבע צריך לעזוב את הפועל באר שבע.

חושבים שהשתגעתי או שאני שופט מהר מדי? אז זהו לא בדיוק.

הרכישה היקרה בהיסטוריה של המועדון לא מצליחה להוכיח את עצמה ולפרוע שטרות.
הציוות שלו יחד עם חלוץ נוסף לידו הוא בלתי נמנע וכל מערך התקפי אחר בעצם מבטל את כל התכונות הטובות של השחקן (תנועה לעומק מקו שני, משחק מעבר, חיית רחבה, סיומת מתוך הרחבה וכו').

אממה, המערך יחד איתו כחלוץ שני עם בן שהר מעוות את כל הפריסה במגרש.
אנחנו תוקעים את מליקסון באמצע עם משימות הגנתיות בגיל 35 במקום לעשות קסמים בשליש ההתקפי בממוצע של 30 דק למשחק.
יחד עם זאת יש את נייגל שהוא גם שחקן שאוהב לבוא עם הפנים לשער ומהאמצע בעיקר ונהיה לנו פקק התקפי כשגם דיא גם מליקסון וגם נייגל לא ממקסמים את היתרונות היחסיים שלהם במערך שכזה.

אז למה דווקא דיא?
כי הוא השחקן היחידי עם פרופיל מתאים למכירה שלא נפסיד בה כסף, כי המספרים שלו יכולים להביא עסקה טובה וכי היתרונות הגדולים שלו בולטים בעיקר במערכים שלא מחמיאים לנו כקבוצה ולא מתאימים לשיטה ולאני מאמין של המאמן שלנו.

כי האסלביינק הוא יתרון פיזי מטורף מעל הליגה ושחקן כזה הוא שובר שוויון בכל רגע נתון ומורגש בכל המשחק כשדיא (שהוא סופרסטאר מבחינת כישרון לטעמי) יכול להיעלם למשחקים שלמים והתפקוד שלו לא כזה קריטי להצלחה שלנו.

ההבדלים בין הפועל בש כשהאסלביינק חד וטוב לבין האסלביינק לא מרוכז ומפוזר הם גדולים מאוד ולטעמי רק ביטחון והמשך התאקלמות יהפכו אותו למפלצת שהוא צריך להיות בליגה הזאת.

אני לא אתפלא אם במועדון הבינו את מה שאני אומר ומחפשים חלוץ כי אולי כן יש כוונה למכור את דיא (כידוע יש סעיף שחרור במינימום של מה שרכשנו אותו) ולנסות לחזור ל 4-3-3 עם חיזוק נוסף לאמצע (50/50 פלוס חזרה של אוחנה) ושחרור של בבסט, ממן ועזרא ועלייה של זריהן בדקות משחק + סימון של סופרסטאר לאגף שיגיע בעקבות עזיבה של דיא.
מנסה להבין מה אתה אומר...אחרי שהחליפו וזרקו כל מה שהיה כבר פעמיים מחודש יולי (כי למאמן לא הסתדר..) אז נעשה זאת שוב?
למה לא לשחק 3-5-2 (תביא 50-50 איכותי וקשר כנף אמיתי)? מערך שתואם את אורן ביטון, תואם את סבע והסלביינק?
למה לסבך במקום לפשט? למה להעמיס עוד חלוץ שבמקרה הטוב יעלה קורי עכביש מאחורי בכר?

למה לא לנסות פשוט, לחשוב ולבצע דברים בפשטות. אם המאמן לא יודע לאמן שום דבר מלבד 4-3-3 אז מחליפים את כל הסגל?
את הבעיות בציוות של סבע לא ידעו לפני? אני אישית חושב שאם המאמן לא יכול/לא יודע לסדר מה שיש לו פה בפעם השלישית מחודש יוני, יש לנו בעיה קשה, והפעם היא איתו.

ולא, לזרוק עוד 3 מליון יורו לפח כי ׳למאמן קשה׳ זה לא פתרון, כמו שעשו עם קואנקה (בטח יכלו להוציא ממנו יותר ועוד לעשות ממנו אחד כזה שיתרום), פקהארט וכו׳. בוא ניתן להם זמן, וננסה במסגרת היכולות ליצור שבלונה שבה גם סבע וגם הסלביינק יוכלו לשחק, הרי המאמן רצה את שניהם (אני משער לעצמי) והייתה לו תכנית איך לשלב את שניהם, אם קצת קשה לא זורקים לפח וצועקים ׳חדש, חדש׳. להתאמן, לעבוד קשה ובעיקר לשנות בשביל שמה שלא עובד יוכל לעבוד.

אף אחד לא יכול לספר לי שפקהארט לא חלוץ, ובטח שלא יוכלו לספר לי שלא יכול לכבוש לרגל, אבללללל הביאו אותו לשחק עם הראש. אממה? אין אף אחד שיודע להרים...אז במקום להביא קשר לכנף ימין שיכול להרים...שחררו חלוץ 9 בחוזה פסיכי בשביל להביא עכשיו מה...? אה...חלוץ 9... :משוגע:
מספיק עם הטרלול והשינויים התכופים, זו בדיחה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

oranu כתב: לא חושב שמכירה של דיא היא מהפכה, ממש לא.
נכון שיש הרבה שומן לחתוך ושחרור של ממן, בבסט ואחד מזריהן/עזרא עומד על הפרק כבר בינואר הקרוב או במקסימום בקיץ הבא.
אז כן, תהיה מיני מהפכה בלי קשר לסבע ויש רצון להחתים 50/50 ועוד חלוץ.
אז אם מתכוונים לחזור ליסודות ולבנות משחק על ה 4-3-3 הרגיל אני לא מבין איך:
סבע, האסלביינק, מליקסון, שהר, חלוץ חדש, זריהן/עזרא (בהנחה שבבסט, ממן ואחד מבין זריהן/עזרא עוזבים) מתחרים על 3 מקומות בהרכב.

מזכיר לכם שאם מגיע 50/50 ביחד עם מיכאל שיחזור אנחנו מדברים על 5 שחקנים (אוגו, קבהא, סאבו, 50/50 חדש, מיכאל) שיתחרו על 3 עמדות (וזה בלי מליקסון שישתלב לפעמים פה ולפעמים בשלישייה ההתקפית).

הסגל עמוס, יותר מדי שחקנים על פחות מדי עמדות ומשהו יצטרך להשתנות.
אז או שיחזרו (וזה יהיה טמטום גדול) לרצון להשתחרר מהחוזה של שהר או שימכרו את דיא או שמליקסון יתחיל לעלות מהספסל.
משהו יצטרך להשתנות כי הרביעייה הזאת ביחד לא ממקסמת את היכולות שלה ובמקרה הזה השלם נמוך מסך חלקיו.
אז ברור שיש מה לשפר ועל מה לעבוד ובכל זאת העובדות יישארו אותן עובדות והן שיש לנו 3 שחקנים מוכשרים מאוד שיש להם נטייה להיכנס לאמצע ונורא קשה למקסם את היתרונות של כולם בהרכב של 11 שחקנים.

אז תקראו לי משוגע או מוזר, אם אני נמצא במערכת אני לגמרי לוקח כאופציה מכירה של דיא בסכום גבוה מסכום הרכישה (למי ששאל אז אני ממש לא חושב שיצליחו בשנייה וחצי לקבל עליו 2 מיליון יורו וצפונה ועדיין הוא השחקן ששווה הכי הרבה כסף בסגל שלנו נכון להיום).

למה? כי התקציב יצטרך להתאזן בסופו של יום וגם בן שהר, גם דיא, גם נייגל וגם מליקסון זו כנראה מעמסה חוזית גבוהה מדי למועדון ואת זה היה ניתן להבין גם בקיץ.

לא חושב שדיא סבע הוא בהכרח העתיד של המועדון.
שחקן מצוין לטעמי שיכול להצליח בגדול ועדיין הייתי בונה את העתיד שלנו על אוחנה ונייגל ביחד עם שחקן כנף מובהק נוסף להתקפה.
ביחד עם שהר וחלוץ נוסף שייתן תחרות זה אמור להיות סגל מפלצתי עם לא פחות כישרון והרבה יותר איזון.
כמובן שנצטרך להתחזק באמצע באופן משמעותי ולפגוע בשחקן כנף ועדיין לשם אנחנו צריכים לכוון לדעתי.
התפקוד של דיא במערך דורש יותר מדי התאמות ויותר די רעיונות לא קונבנציונליים שזה נראה לי קצת הזוי ששילמו עליו סכום כזה ולא חשבו על זה מראש.
כולם צפו את הבעיה הזאת ולאף אחד אין באמת פתרון אחד שאפשר להגיד שהוא הנכון והמוצלח.
זה הכל ניסוי וטעייה שלדעתי יעלה לנו ביוקר בעתיד, אבל שוב זה רק אני.
אני שוב אגיד, תפקידו של ברק למצוא את האיזון.
נסיבות מקלות לא חסרות.
קשה לחבר קבוצה תוך כדי תנועה ויש חריקות מובנות יותר ופחות.
זה לא אומר שצריך לשנות אסטרטגיה בכל חודשיים.
החלטת שדיא הוא הכוכב הגדול בישראל? תדבוק בזה ותן לו את הכלים להצליח.
הרי כולנו יודעים שהיכולות קיימות.
אם צריך להעלות אחד מהשלישייה מהספסל בתור התחלה אז זה מה שיהיה.
גם בוזגלו שרד את זה בגבורה.

בבחירה בין דיא לבין נייגל (אם קיימת כזו בכלל) אני לגמרי בוחר בדיא.
הוא ישראלי וככזה נחשב למצרך נדיר.
עד שאתה משיג ישראלי שובר שיוויון לא יהיה חכם לוותר עליו.
המגוון בזרים גדול הרבה יותר.

את הציפייה לחזרתו של אוחנה הייתי רוצה לצנן קצת.
לא הייתי ממהר להזכיר את שמו בתוך משפט שכולל את צמד המילים "עתיד המועדון" כל כך מהר.
יש לנו נטייה להסתכל על הכישרון ולשכוח את המסביב, אבל כשנזכרים באוחנה של העונה שעברה מגלים אפס התקדמות מקצועית והתנהגות שערורייתית כלפי המועדון.
יש לו עוד המון מה להוכיח.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

לדיא יש עוד מה להוכיח, הוא הגיע בעיקר בזכות החדות ברחבה וניצול המצבים וכרגע הוא רחוק משם.
נייגל זה סיפור אחר. כבר פורע שטרות ובהחלט פוטנציאל לשחקן מעל הליגה

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

רעיון "אמיץ" אבל לדעתי שגוי.
גם היום לדעתי סבע משפיע מאד לחיוב על המשחק, לצד פעולות של הראש בקיר.
כולנו מתים על מליקסון ואנחנו רואים שני דברים:
תלות מוחלטת בו, עדיין, מדאיג מאד
לצד הברקות שלו, יש לו יותר ויותר מסירות לא מדוייקות ונפילות. יש לו רק פרצוף של ילד, אבל במושגי כדורגל הוא כבר קשיש.
הוא האחרון שצריך לבנות עליו במבט לעתיד.
ונחזור לסבע. משחקן שהיה לו פטור מוחלט מהגנה, כשמאחוריו שיחק המוסר הטוב ביותר, כשקבוצתו שיחקה בעיקר התקפות מעבר, הוא הגיע לבש כשהכל שונה, ולדעתי הו השתלב למרות הקשיים בצורה מכובדת מאד.
הוא שחקן שחקן!
אני עדיין חושב שחלוץ 9 טכני יותר, עם יכולת לעצור ולטפל בכדור היה שובר שוויון בליגה שלנו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דיא עושה עכשיו את המעבר לקבוצה גדולה, לסגנון שונה, לרמות אחרות של לחץ ואחריות.
יש שחקנים שעושים את המעבר הזה יותר מהר ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן.

לקבוע כבר מעכשיו שהוא לא מתאים זה קצת קפריזי בעיניי. הוא צריך עוד זמן. אין לחץ, האליפות גם ככה הוכרעה, צריכים לתת לו את השנה הזאת בשביל להסתגל ולבכר בשביל למצוא את הדרך הטובה ביותר למקסם את היכולות שלו.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הדבר הכי חשוב שצריך להחזיר לקבוצה זה האינטיליגנציה. איבדנו בשנים האחרונות שחקנים כמו ראדי, הובאן, בוזגלו,
וואקמה, ויטור וצדק (כאן אבל לא שיחקו ביכולתם המוכרת) ולצערי המחליפים/תחליפים שלהם הרבה פחות אינטליגנטים
עם הבנת משחק לקויה, וזה לפני שבכלל אני מדבר על יכולת ועל זה שעדיין לא מצאנו קשר כנף שימלא את החלל של בוזגלו,
בלם זר בכיר שיחפה על החסרון הענק של צדק וויטור, קשר אמצע , חלוץ לפחות ברמה של לוסיו ועוד.
בנוסף, הגיעו שחקנים עם רמה מנטלית ירודה שלא מוכנים להילחם על מקומם וחושבים שהם כוכבים, לצערי בעבר
היה את ברדה שהוריד את כולם לקרקע ושמר על האיזון, מודה שהמעטתי בחשיבותו בהיבט הזה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

איפה קראתם שבכר רוצה לחזור ל4-3-3? המערך הזה לא יחזור והוכחה לזה אפשר למצוא בעובדה שעוזב אותנו קשר אמצע (סטו) ואין לנו כוונה להביא קשר אמצע אחר אלא מחפשים חלוץ נוסף.
בכר בכל מסיבות העיתונאים חוזר על החזון שלו, למקסם התקפית את המערך הקיים עם שיפור הגנתי גדול מאוד.
בכר מאמין שזה אפשרי, ולכן הוא מתרכז בחלוץ 9 נוסף שיהיה ברוטציה עם שהר.
בכר בחזון שלו רואה אותנו משחקים לעיתים קרובות התקפית כמו שהיה במחצית הראשונה מול הפועל חיפה במסי עופר עם שילוב של הגנה חזקה יותר.
אולי במשחק ספציפי כזה או אחר המערך ישתנה, אבל רוב הזמן אנחנו נשחק במערך הקיים, כשבכר מאמין שעם תרגול ואולי תוספת נקודתית המערך הנוכחי יוביל אותנו להצלחה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

איפה יש עוד ישראלי כמו סבע?
משנה את הצוות המסייע שיתאים לו הרבה לפני שאני מוותר עליו.
24 מ24 שעריו בנתניה הוא עשה מהמרכז. להפוך אותו לחלוץ צד לא יעבוד.

שלח תגובה