טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
היפותטית, שם את טוני בהרכב מחר.
לא רואה שחקן אחר שיכול לגרום לי לתפוס את הראש כל כך הרבה פעמים ב 3 שנים. אולי אני קטן אמונה, אבל עליונות כמו שלו לא נראה כל כך מהר.
לא רואה שחקן אחר שיכול לגרום לי לתפוס את הראש כל כך הרבה פעמים ב 3 שנים. אולי אני קטן אמונה, אבל עליונות כמו שלו לא נראה כל כך מהר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

בדרך כלל, אולי בתחומים אחרים, חזרה לאחר חצי שנה מאכזבת די מסוכנת.
לגבי נאוקמה הייתי לוקח את הסיכון.
תיתכן אופצייה שהחבילה תהלול את שני האחים, נאוקמה ואוגו...
תיתכן אופצייה שהחבילה תהלול את שני האחים, נאוקמה ואוגו...
לא סגור עם עניין הצ'מפיונס אבל מסכים מאוד עם השאר.ReDo כתב: אני כן רואה מקום לטוני במערך שלנו. מי שייפגעו במקרה ויחזור הם בעיקר בן בסט ועזרא. זה לא דיא ולא נייג'ל ואני חי עם זה לגמרי בשלום.
לא יודע איך אפשר להגיד שלשחקן כמו טוני אין מקום בהפועל באר שבע. איתו זו קבוצה לצ'מפיונס.
מעבר לזה, אם יגיע לאחת היריבות שלנו זה יהיה אסון.
ולא, לא רואה את זה קורה אבל מותר לפנטז לא?
בדרך כלל, אולי בתחומים אחרים, חזרה לאחר חצי שנה מאכזבת די מסוכנת.
תיתכן אופצייה שהחבילה תכלול את שני האחים, נאוקמה ואוגו... ואז אני בטוח שאף אחד לא יתנגד.
תיתכן אופצייה שהחבילה תכלול את שני האחים, נאוקמה ואוגו... ואז אני בטוח שאף אחד לא יתנגד.
חד משמעית פנטזיה.delta7 כתב: לא סגור עם עניין הצ'מפיונס אבל מסכים מאוד עם השאר.
ולא, לא רואה את זה קורה אבל מותר לפנטז לא?
- red ultras
סתם כדי לפנטז מדמיין מערך כזה
הרוש
ביטון ויטור צדק ביטון
אוגו נייג׳ל סאבו
טוני סבע מליקסון
נייג׳ל בא מהאמצע כמו שהוא אוהב, טוני בשמאל כמו שאנחנו אוהבים וסבע בשפיץ. זה הרכב לאנוס את הליגה. במידה ושהר יפגין יכולת טובה יהיה אפשר לשחרר אותו כבר בינואר לחיפה שתהיה בלחץ, כמו גם את ממן שאני בטוח שבית״ר, מכבי חיפה וגם הפועל חיפה ישמחו לקלוט. במצב כזה, מתפנה כסף לשכר של טוני. במידה והמצב ימשיך כך, הטורקים ישמחו לחסוך את ה-500k שהם אמורים עוד לשלם עליו ויצטרכו להשלים לו את השכר.
בקיצור, חלום.
הרוש
ביטון ויטור צדק ביטון
אוגו נייג׳ל סאבו
טוני סבע מליקסון
נייג׳ל בא מהאמצע כמו שהוא אוהב, טוני בשמאל כמו שאנחנו אוהבים וסבע בשפיץ. זה הרכב לאנוס את הליגה. במידה ושהר יפגין יכולת טובה יהיה אפשר לשחרר אותו כבר בינואר לחיפה שתהיה בלחץ, כמו גם את ממן שאני בטוח שבית״ר, מכבי חיפה וגם הפועל חיפה ישמחו לקלוט. במצב כזה, מתפנה כסף לשכר של טוני. במידה והמצב ימשיך כך, הטורקים ישמחו לחסוך את ה-500k שהם אמורים עוד לשלם עליו ויצטרכו להשלים לו את השכר.
בקיצור, חלום.
לא ייאמן שאתם עדיין משחררים את שהר באהלן-אהלןred ultras כתב:סתם כדי לפנטז מדמיין מערך כזה
הרוש
ביטון ויטור צדק ביטון
אוגו נייג׳ל סאבו
טוני סבע מליקסון
בקיצור, חלום.
- red ultras
ממש לא באהלן אהלן. במצב הנוכחי הוא החלוץ הטוב ביותר שלנו ולדעתי השחקן הכי חשוב כדי שדיא ונייג׳ל יעבוד. אבל אם באיזושהי קונסטלציה טוני בתמונה אז יחסי הכוחות משתנים. הסיכוי שזה יקרה הוא אפסי כמובן.bs war כתב:
לא ייאמן שאתם עדיין משחררים את שהר באהלן-אהלן
- ForeverRed
המשוואה פשוטה.
חזרה של טוני משמעותה שאחד מבין סבע/נייגל/מליקסון יושב על הספסל, או לחילופין אחד מבין סבע/נייגל משחק כחלוץ.
המערך יצטרך להשתנות בכל מקרה.
חזרה של טוני משמעותה שאחד מבין סבע/נייגל/מליקסון יושב על הספסל, או לחילופין אחד מבין סבע/נייגל משחק כחלוץ.
המערך יצטרך להשתנות בכל מקרה.
שוב חוזרים לאותה טעות , סבע כמו ניג'ל לא חלוץ .
אבל דיון לא רלוונטי כי זה לא יקרה .
אבל דיון לא רלוונטי כי זה לא יקרה .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משחרר את ממן ובן בסט הרבה לפניי שאני משחרר את שהר.red ultras כתב:סתם כדי לפנטז מדמיין מערך כזה
הרוש
ביטון ויטור צדק ביטון
אוגו נייג׳ל סאבו
טוני סבע מליקסון
בקיצור, חלום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
לא חייב לשים אותו על הבלטה הרגילה.bs war כתב:
הבלטה שלו כבר לא כל כך קיימת במערך שלנו היום.
קל להגיד "טוני קודם נכנס ואחר כך כל השאר", אבל הביאו לפה שני שחקנים בסכום כולל של כמעט 3 מיליון יורו בשביל להחליף אותו והם לא הולכים להידחק לספסל. בנו קבוצה שונה, עם סגנון שונה והיררכיה שונה.
צריכים להמשיך הלאה.
בתור חלוץ הוא גם יכול להיות טוב.
יש לו פיזיות ואיכות כחלוץ 9 בניגוד להאסלבנק.
טריו של האסלבנק וואקמה ודיא סבע זה טריו התקפי מפלצתי שקורע את הליגה בלי למצמץ בכלל.
- The red one
הטורקים הודיעו שטוני פצוע וייעדר 7-10 ימים
- דר אדום בנשמה
חחחח מעניין.The red one כתב:הטורקים הודיעו שטוני פצוע וייעדר 7-10 ימים
פציעה בקרסול?
בחשק....דר אדום בנשמה כתב: חחחח מעניין.