ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- ForeverRed
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
זוס הוא לא העניין פה, אלא חוסר היכולת של המועדון לייצר תחליפים שיגרמו להתגעגע אליו פחות.
בגילו המופלג ותחת התנאים שהוא מעמיד אני לא בטוח שזה שווה את הסיכון. בעבר הייתי בכלל נגד.
ברור שהיום הנטייה יותר לכן מאשר לא, כי שוב, אין כאן כלום וכבר נשבר הזין להגיע לאצטדיון ולראות חבורה של נגרים אפורים חסרי מוח.
אם הייתה נכונות לשלם את השכר שידרוש גם לאחרים אין לי ספק שדברים היו נראים אחרת.
בגילו המופלג ותחת התנאים שהוא מעמיד אני לא בטוח שזה שווה את הסיכון. בעבר הייתי בכלל נגד.
ברור שהיום הנטייה יותר לכן מאשר לא, כי שוב, אין כאן כלום וכבר נשבר הזין להגיע לאצטדיון ולראות חבורה של נגרים אפורים חסרי מוח.
אפשר להגיד אותו דבר גם על מכבי...ForeverRed כתב: ↑03 יוני 2024, 20:40זוס הוא לא העניין פה, אלא חוסר היכולת של המועדון לייצר תחליפים שיגרמו להתגעגע אליו פחות.
ואולי גם על חיפה שעוד נראה מה יעשו בקיץ הקרוב.
פעמיים מקום שני מעל מכבי
בתים של קונפרנס
פעמיים גמר גביע
מקום שלישי
מאחל לעצמי לראות גם בשלוש שנים הקרובות "כשלונות" כאלה כמו בשלוש שנים האחרונות מבחינת הישגים.
ואם מדברים על כדורגל...
חצי עונה עם ברדה שהחליף את רוני לוי, ועוד עונה מלאה של ברדה ראינו כדורגל טוב, יוזם והתקפי.
העונה האחרונה הייתה רעה מאוד מבחינת כדורגל.
נ ב.
עדיין לא הבנתי למה הוא לא ממשיך בפולין
נתן שם מספרים, לא?
זה שחקן שגרם לאור דדיה להבקיע שער גם .
באמת עדיין גם לא הבנתי למה הוא לא נשאר שם , והוא גם היה הקפטן בשנה האחרונה לא סתם שחקן סגל.
באמת עדיין גם לא הבנתי למה הוא לא נשאר שם , והוא גם היה הקפטן בשנה האחרונה לא סתם שחקן סגל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שמעון א כתב: ↑03 יוני 2024, 20:49פעמיים מקום שני מעל מכבי
בתים של קונפרנס
פעמיים גמר גביע
מקום שלישי
מאחל לעצמי לראות גם בשלוש שנים הקרובות "כשלונות" כאלה כמו בשלוש שנים האחרונות מבחינת הישגים.
ואם מדברים על כדורגל...
חצי עונה עם ברדה שהחליף את רוני לוי, ועוד עונה מלאה של ברדה ראינו כדורגל טוב, יוזם והתקפי.
העונה האחרונה הייתה רעה מאוד מבחינת כדורגל.
נ ב.
עדיין לא הבנתי למה הוא לא ממשיך בפולין
נתן שם מספרים, לא?
המאמן שהיה בקשר טוב איתו עזב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הוא גם יעזור מאוד באירופה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא ירביץ לקוז'וך
- ForeverRed
מדובר בשחקן נפלא שכיף לראות
אבל עובדתית הוא הולך לסיים קריירה כמעט ללא הישגים קבוצתיים, בטח יחסית ליכולת האישית שלו.
אפילו אצלנו, בלי שהגיע לו תחליף, הקבוצה השתפרה בלעדיו.
לא בטוח שזה מקרי
אבל עובדתית הוא הולך לסיים קריירה כמעט ללא הישגים קבוצתיים, בטח יחסית ליכולת האישית שלו.
אפילו אצלנו, בלי שהגיע לו תחליף, הקבוצה השתפרה בלעדיו.
לא בטוח שזה מקרי
דיברתי על ״חוסר היכולת לייצר תחליפים שיגרמו פחות להתגעגע״.
בנושא הזה הסיטואציה בהחלט דומה, מכבי איבדה את האליפות לחיפה ולאחר סיעור מוחות קדחתני הגיעו לפתרון יצירתי במיוחד והחזירו את איביץ,זהבי,יונתן כהן ודור פרץ...
לא שצריך לקחת מהם דוגמה אבל זו הוכחה מובהקת שגם במועדון עם אין סוף משאבים וים של אנשי צוות מאוד קשה להמציא את עצמך מחדש בטח כשיש הגבלת זרים.
זו גם הסיבה שהשמות של אצילי,לביא ואבו פאני מוזכרים בהקשר של חיפה שכבר הספיקה להחזיר את בכר.
בליגת העל אם יש לך סוס מנצח מוטב שתשמור עליו כי הסיכוי למצוא יותר טוב הוא לא גדול.
דעתי על זוסוואה ידועה ויחד עם זאת אין מנוס מלעשות מהלך שירגיע את השטח.
האמת היא שמאז שהלך אין כאן כלום לראות.
האמת היא שמאז שהלך אין כאן כלום לראות.
- ForeverRed
כל קבוצה מתקשה למצוא תחליפים לשחקני הכרעה.Itay כתב: ↑03 יוני 2024, 22:22דיברתי על ״חוסר היכולת לייצר תחליפים שיגרמו פחות להתגעגע״.
בנושא הזה הסיטואציה בהחלט דומה, מכבי איבדה את האליפות לחיפה ולאחר סיעור מוחות קדחתני הגיעו לפתרון יצירתי במיוחד והחזירו את איביץ,זהבי,יונתן כהן ודור פרץ...
לא שצריך לקחת מהם דוגמה אבל זו הוכחה מובהקת שגם במועדון עם אין סוף משאבים וים של אנשי צוות מאוד קשה להמציא את עצמך מחדש בטח כשיש הגבלת זרים.
זו גם הסיבה שהשמות של אצילי,לביא ואבו פאני מוזכרים בהקשר של חיפה שכבר הספיקה להחזיר את בכר.
בליגת העל אם יש לך סוס מנצח מוטב שתשמור עליו כי הסיכוי למצוא יותר טוב הוא לא גדול.
אבל הסיטואציות לא דומות. בקבוצות שציינת כמעט תמיד יש כדורגלנים. שחקנים שמשדרגים חווית צפייה. יש כדורגל. אצלנו לא. ערימה של נגרים שלא משאירים לך טיפת הנאה מהמשחק.