דאטורו נתן שם רביעייה נדמה לי
היה מפלץ רציני
הוא היה צריך להיות המנכ"ל מהלך שיוויקי גאוני לדעתיהראל כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 14:45הזר הכי פסיכופט שהיה פה נראה לי (בקטע טוב) .
עושה אתגר באינסטגרם שלו.
אוהדים יקרים, כמובטח, הנה ארבעת החולצות, אבל כדי לזכות בהן נעשה חיפוש אוצרות קטן בעיר באר שבע. המשחק פשוט, אני אחביא בעיר 4 תמונות שלי, אתן לכם רמזים באינסטגרם שלי, על המיקום של כל תמונה מה שייתן לכם את האפשרות למצוא איפה מסתתרת התמונה שתגרום לכם לזכות באחת מהחולצות שלי. אז תשארו מחוברים באינסטגרם שלי כדי להיות מסוגלים לקבל את הרמזים שיאפשרו לכם למצוא תמונה שתגרום לכם לזכות בחולצה. כלל קטן: לאותו אדם אין את הזכות למצוא את ארבע התמונות בו-זמנית כדי להיות מסוגל לזכות בארבע החולצות, זה מאפשר לאנשים אחרים לקבל את ההזדמנות לזכות בחולצה. החולצות יינתנו לכל מנצח בסיום המשחק, מי שימצא את התמונה יצטרך לשלוח לי הודעה באינסטגרם שלי עם התמונה. אני אשיק את המשחקים כאשר מקסימום אנשים יקראו את ההודעה שלי כדי להבין את חוקי המשחק, בהצלחה
נקודה מעולה, להסתכל על השערים בממוצע שכבשת בדקות שאלון שיחק לעומת הדקות שהוא שיחק. אפשר גם לנרמל את זה עם כמות השערים שאנחנו כובשים לפי מחצית (אנחנו כובשים מובהק יותר במחצית השניה ובעיקר גם בחלק השני של המחצית)E26 כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 12:05אחרי צפייה בתקציר אני יוכל לומר שיש לו חוסר מזל.
בשער השלישי של לופז הוא פתח נהדר והיה פנוי מול שער ריק במיקום טוב.
בשער הרביעי עצם הנוכחות שלו גרמה לתשומת לב ויצרה בור שאליו קנגאווה נכנס וכבש.
בחמישי גם מיקום נהדר ותורגמן שהקדים אותו וכבש, אם לא תורגמן אז ארנולד שם ככל הנראה לכבוש.
אגב גם בשער הראשון הנוכחות שלו ברחבה תפסה 2 שחקנים מה שיצר מסדרון לדן ביטון.
פקהארטdardasmiley כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 15:46בעיניי החלוץ הכי שלם שהגיע לפה מאז העמוד חשמל שעבר לויסלה ברח לי שמו.