ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
צריך להתחזק פיזית ובעיקר צריך לשפר את קבלת ההחלטות.
מתי לעשות דריבל, מתי למסור פס פשוט. דברים בסיסיים. רואים שהוא בא מכדורגל שכונתי.
נגע ללב התסכול שלו שהוא פשוט לא ממש הצליח לקחת למוחמד את הכדור והפסיד בלא מעט מאבקים. ראו את התסכול על הפנים שלו ואהבתי את זה. לקח את זה למקום של ראבק ולא למקום של בוא נתנהג כמו ערס חסר שכל.
מתי לעשות דריבל, מתי למסור פס פשוט. דברים בסיסיים. רואים שהוא בא מכדורגל שכונתי.
נגע ללב התסכול שלו שהוא פשוט לא ממש הצליח לקחת למוחמד את הכדור והפסיד בלא מעט מאבקים. ראו את התסכול על הפנים שלו ואהבתי את זה. לקח את זה למקום של ראבק ולא למקום של בוא נתנהג כמו ערס חסר שכל.
- ForeverRed
"בישולים".bs war כתב:
אני מבין שליוספי יש 4 בישולים ב- 7 משחקים
מאמין שזה יתיישר בהמשך, אלא אם ניחשף פתאום למשהו שלא ראינו לפני.
מרין שחקן של תכלס. קח את זה לאן שבאלך.ForeverRed כתב: "בישולים".
אני באמת מנסה להבין מה עוד ציפית לראות משחקן בן 21 בחודש וחצי הראשונים שלו מחוץ למדינת האם.ForeverRed כתב: "בישולים".
מדהים איך כלפי אוחנה וזריהן יש פה כזאת סבלנות בגיל 24-25 אחרי 4 שנים שלא התקדמו במילימטר, ולילד זר בן 21 מחכים מהדקה הראשונה עם הסכינים.
נראה לי התבלבלת, מי שצריך הכי הרבה זמן וסבלנות הם הזרים, לא הישראלים, בטח בגיל כזה.
אתה לא מבין שסבלנות זה לא הבעיה, דווקא מבחינת ראש הוא נראה מסודר מאוד אבל משהו ברגליים לא מספיק מקסים או משכנע, זה דברים שרואים אותם ממבט ראשון.bs war כתב:
אני באמת מנסה להבין מה עוד ציפית לראות משחקן בן 21 בחודש וחצי הראשונים שלו מחוץ למדינת האם.
מדהים איך כלפי אוחנה וזריהן יש פה כזאת סבלנות בגיל 24-25 אחרי 4 שנים שלא התקדמו במילימטר, ולילד זר בן 21 מחכים מהדקה הראשונה עם הסכינים.
נראה לי התבלבלת, מי שצריך הכי הרבה זמן וסבלנות הם הזרים, לא הישראלים, בטח בגיל כזה.
אולי אם ישפר את הפיזיות בנראה ממנו משהו יותר טוב אבל הוא רחוק ממישהו שאפשר לרוץ איתו לתואר.
אין לו את היכולת לייצר.
הוא באמת אחלה זר שישי אבל לא יותר.
אז אם הוא זר שישי וקראיו זר שישי והאסלבנייק זר שישי אז כמה שישי יש?REDZED כתב: אתה לא מבין שסבלנות זה לא הבעיה, דווקא מבחינת ראש הוא נראה מסודר מאוד אבל משהו ברגליים לא מספיק מקסים או משכנע, זה דברים שרואים אותם ממבט ראשון.
אולי אם ישפר את הפיזיות בנראה ממנו משהו יותר טוב אבל הוא רחוק ממישהו שאפשר לרוץ איתו לתואר.
אין לו את היכולת לייצר.
כל מיני חסרי מוח כמו זריהןאדום זקן כתב: אז אם הוא זר שישי וקראיו זר שישי והאסלבנייק זר שישי אז כמה שישי יש?
זה שחלקכם כאן לחוצים "לרוץ לתואר" כאן ועכשיו כאילו אין פה קבוצה לבנות מכמעט אפס זאת בעיה שלכם בלבד.REDZED כתב: אתה לא מבין שסבלנות זה לא הבעיה, דווקא מבחינת ראש הוא נראה מסודר מאוד אבל משהו ברגליים לא מספיק מקסים או משכנע, זה דברים שרואים אותם ממבט ראשון.
אין לו את היכולת לייצר.
ג'ימי מרין צריך להיות מאלה שיובילו את הקבוצה הזאת לתארים עוד שנה-שנתיים, ביחד עם עוד הרבה שהם עדיין "בוסרים", "לא מלוטשים" וכו' וכו'.
תשתו כוס מים, כל הקיץ הזה אתם לחוצים כמו טמפון לבנות פה קבוצה שתרוץ בבום לאליפות כאילו זה עניין של חודש-חודשיים.
לא ממהרים לשום מקום, מי שחושב שזה ריאלי לשים אליפות כמטרה כבר העונה צריך לצאת מהסרט ולתאם ציפיות עם המציאות.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 18 אוגוסט 2019, 22:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוא באמת מתאים להיות זר שישי כי הוא על המשבצת של פוטנציאל, קאריו צריך להיות מושאל.אדום זקן כתב: אז אם הוא זר שישי וקראיו זר שישי והאסלבנייק זר שישי אז כמה שישי יש?
ונייגל פה כי אין מישהו טוב ממנו לפחות כרגע.
כן אבל בגדול זרים לא וואו בהתקפה, בעייתי..
בגלל אני אומר שדווקא כשהשחקנים הישראלים הם בעלי הכישרון (ספורי, זריהן) לא צריך להעמיד אותם לגרדום על כל משחק רע ופשוט צריך למצוא את האיזון.
אני מאמין שבכר גם מהקבוצה הזאת יכול להוציא דברים יפים
אבל בסופו של דבר יש איש אחד שיכריע בצורה קונקרטית עם דברים יראו טוב וזה הפורטוגלי.
!bs war כתב:
אני באמת מנסה להבין מה עוד ציפית לראות משחקן בן 21 בחודש וחצי הראשונים שלו מחוץ למדינת האם.
מת שיבטלו את הזר השישי רק בשביל שיפסיקו עם המשפט המאוס הזה "מתאים כזר שישי".
- ForeverRed
כאן בדיוק אנחנו חלוקים.bs war כתב:
זה שחלקכם כאן לחוצים "לרוץ לתואר" כאן ועכשיו כאילו אין פה קבוצה לבנות מכמעט אפס זאת בעיה שלכם בלבד.
ג'ימי מרין צריך להיות מאלה שיובילו את הקבוצה הזאת לתארים עוד שנה-שנתיים, ביחד עם עוד הרבה שהם עדיין "בוסרים", "לא מלוטשים" וכו' וכו'.
תשתו כוס מים, כל הקיץ הזה אתם לחוצים כמו טמפון לבנות פה קבוצה שתרוץ בבום לאליפות כאילו זה עניין של חודש-חודשיים.
לא ממהרים לשום מקום, מי שחושב שזה ריאלי לשים אליפות כמטרה כבר העונה צריך לצאת מהסרט ולתאם ציפיות עם המציאות.
נכון לעכשיו אני לא רואה את מארין מוביל את הקבוצה הזאת, גם לא בעוד שנתיים.
אם הייתי רואה רף כזה הייתי יושב בשקט ומחכה בסבלנות.
יש משהו שאתה רואה חיובי? לא בכדורגל, בכלל בחיים...ForeverRed כתב: כאן בדיוק אנחנו חלוקים.
נכון לעכשיו אני לא רואה את מארין מוביל את הקבוצה הזאת, גם לא בעוד שנתיים.
אם הייתי רואה רף כזה הייתי יושב בשקט ומחכה בסבלנות.
את שלטון נתניהו.eitam כתב: יש משהו שאתה רואה חיובי? לא בכדורגל, בכלל בחיים...