שיר צדק
Re: שיר צדק
מזמן לא נבנו כאן כאלו הרים וגבעות סביב שמועה חסרת כל אימות.
אלדר תיקון קטן למה שרשמת -
לשיר יש הצעה של 500 אלף יורו לעונה ממכבי חיפה, הוא ממש לא סגור שם.
הכל יכול להיות, לדעתי יישאר איתנו רק במידה ויפתחו לו חוזה וישדרגו לו את השכר (מאמין שיקרה).
הכל יכול להיות, לדעתי יישאר איתנו רק במידה ויפתחו לו חוזה וישדרגו לו את השכר (מאמין שיקרה).
- ForeverRed
איך שחקן תחת חוזה שהוארך ושודרג רק לפני קצת יותר משנה מקבל הצעה ממכבי חיפה?
- yanivnew91
לא אתפלא אם קבוצות יתחילו להגיש הצעות לשחקנים שלנו שתחת חוזה רק כי יודעים שאחרי שאיימו עלינו בתלונה להתאחדות, אנחנו לא נתלונן.ForeverRed כתב:איך שחקן תחת חוזה שהוארך ושודרג רק לפני קצת יותר משנה מקבל הצעה ממכבי חיפה?
500 אלף על שחקן עם סימן שאלה? לא מספיק להם את רמי גרשון לעוד 4 שנים? אגב שניהם שמאליים.oranu כתב:אלדר תיקון קטן למה שרשמת -
שחר בכלל מנסה להוריד עלויות. הוא הפסיד מאות מיליונים בשנים האחרונות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ונניח ששיר יעזוב? איפה פה הדרמה?
המועדון כבר הוכיח יותר מפעם אחת שהוא יודע להתגבר על שחקנים שעוזבים.
לא פופולרי מה שאני הולך לכתוב עכשיו, אבל שיר מתחיל להמאיס את עצמו.
מין הרגשה שהוא שומר המון מטענים בבטן ורק מחכה להתפוצץ. אם הבנאדם לא מסוגל להיכנס לאלונה ולשים את הכל מאחור אז אולי עדיף לשני הצדדים עזיבה שלו.
אין עוררין ששיר עבר פגיעה רצינית, אבל הוא לא יכול לשכוח את האהבה והחיבוק שהוא קיבל מכולם לאורך כל התקופה שלו פה.
ממליץ לו בחום לשים על המאזניים גם את התקופה של לפני הפרשה.
המועדון כבר הוכיח יותר מפעם אחת שהוא יודע להתגבר על שחקנים שעוזבים.
לא פופולרי מה שאני הולך לכתוב עכשיו, אבל שיר מתחיל להמאיס את עצמו.
מין הרגשה שהוא שומר המון מטענים בבטן ורק מחכה להתפוצץ. אם הבנאדם לא מסוגל להיכנס לאלונה ולשים את הכל מאחור אז אולי עדיף לשני הצדדים עזיבה שלו.
אין עוררין ששיר עבר פגיעה רצינית, אבל הוא לא יכול לשכוח את האהבה והחיבוק שהוא קיבל מכולם לאורך כל התקופה שלו פה.
ממליץ לו בחום לשים על המאזניים גם את התקופה של לפני הפרשה.
אני חושב שהעובדה שההגנה התייצבה העונה בלי שיר, גרמה לכולנו לזלזל קצת בפרטי המקרה.
תנסו לחשוב מה זה לא לשחק כדורגל עונה שלמה בשביל שחקן כדורגל. מה זה לראות את החברים שלך זוכים באליפות בלעדיך...
סבלנות. זה היה מקרה מורכב וימשיך להיות כזה עד ששיר יעלה חזרה על הדשא.
תנסו לחשוב מה זה לא לשחק כדורגל עונה שלמה בשביל שחקן כדורגל. מה זה לראות את החברים שלך זוכים באליפות בלעדיך...
סבלנות. זה היה מקרה מורכב וימשיך להיות כזה עד ששיר יעלה חזרה על הדשא.
רוצה לעזוב שיעזוב רק שקודם יראה את המשחק הראשון מול מריבור
די די לזיין תשכל.hb7 כתב:רוצה לעזוב שיעזוב רק שקודם יראה את המשחק הראשון מול מריבור
ככה זה אוהדים,מהר מאוד שוכחים.
אולי אני ייקח אותך למשחק נגד אולימפיאקוס,מה אתה אומר?
יש בעיה ויש מצב ששיר לא יישאר זה לא אומר שצריך למחוק לו מה שעשה.
גם לא צריך למחוק את תחילת העונה הגרוע מאוד שלו,הוא לא שיחק כדורגל כמעט שנה נכון לא באשמתו אבל אין מה לעשות,כולם רוצים שישאר והוא שומע את זה מאלונה עד אחרון האוהדים,לא רוצה?לא צריך שיהיה לו בהצלחה בבית קברות בחיפהאדום זקן כתב: די די לזיין תשכל.
ככה זה אוהדים,מהר מאוד שוכחים.
אולי אני ייקח אותך למשחק נגד אולימפיאקוס,מה אתה אומר?
יש בעיה ויש מצב ששיר לא יישאר זה לא אומר שצריך למחוק לו מה שעשה.
אין קיצוצים במכבי חיפה?
בכל מקרה, קשה לי להאמין שאלונה תציע לו חצי מיליון יורו לעונה. במיוחד שאי אפשר לדעת איך הוא יחזור מההרחקה.
אם הוא ירצה לעזוב, לא נראה לי שהאוהדים האמיתיים יתייחסו אל זה כבגידה וכו', אבל הוא צריך לחשוב טוב מאוד אם הוא רוצה לעזוב דווקא למכבי חיפה, רוב הסיכויים שהקריירה שלו תהרס.
בכל מקרה, קשה לי להאמין שאלונה תציע לו חצי מיליון יורו לעונה. במיוחד שאי אפשר לדעת איך הוא יחזור מההרחקה.
אם הוא ירצה לעזוב, לא נראה לי שהאוהדים האמיתיים יתייחסו אל זה כבגידה וכו', אבל הוא צריך לחשוב טוב מאוד אם הוא רוצה לעזוב דווקא למכבי חיפה, רוב הסיכויים שהקריירה שלו תהרס.
יש חוזה מוכן קשור בסרט ונייר צלופן שרק מחכה לצאת החוצהoranu כתב:אלדר תיקון קטן למה שרשמת -
- ForeverRed
אחד הגורמים הכי משמעותיים באליפות הראשונה שלנו וכמובן שגם בהמשך.hb7 כתב: גם לא צריך למחוק את תחילת העונה הגרוע מאוד שלו,הוא לא שיחק כדורגל כמעט שנה נכון לא באשמתו אבל אין מה לעשות,כולם רוצים שישאר והוא שומע את זה מאלונה עד אחרון האוהדים,לא רוצה?לא צריך שיהיה לו בהצלחה בבית קברות בחיפה
זיכרון קצר מאוד יש לכם. חודשיים רעים והכל נמחק.
אלדר, מזכיר לך שוב שמדובר בשחקן תחת חוזה.
אם כל הכבוד לחוזה שקושרים לו בחיפה שם, שישימו פה כסף 'וקם כדי חקבל אותו ואני מקווה שזה סכום גבוהה יהיה.
למרות שגם תמורת 10 מיליון לא משחרר אותו, זה שחקן מצויין, זה בן אדם ענק, זה דמות להערצה, זה ווינר, זה הקפטן הבא שלנו המחליף של ברדה.
יש דברים שכסף לא שווה.
למרות שגם תמורת 10 מיליון לא משחרר אותו, זה שחקן מצויין, זה בן אדם ענק, זה דמות להערצה, זה ווינר, זה הקפטן הבא שלנו המחליף של ברדה.
יש דברים שכסף לא שווה.
מי שרוצה לעזוב מוזמן, כואב הלב על צדק אבל המועדון לא עשה זאת בכוונה, קיבל את כל התמיכה האפשרית מההנהלה, אין קהל אוהדים בארץ שהיו מפגינים כזו אהבה ותמיכה כלפיו, אם זה בסוף מה שהוא מרגיש זכותו ללכת, אף שחקן לא מעל המועדון.