הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, ראשון, 21:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, ראשון, 21:00, טרנר

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: לגבי ב - זאת לא הייתה פגיעת ראש פר-אקסלנס ברמה שאלו(?)/טאהא נזרקו כמו שקי תפוחי אדמה על המגרש ולא זזו. אם זה היה קורה ככה אני בטוח שהבית"רים היו עוצרים ו/או השחקנים שלנו היו מסמנים בבהלה ו/או הקוון.

בקיצור אני יכול להבין את הסיטואציה שנותרה, אני יכול להעיד שאני (מהדרומי, עם זווית ראיית טובה יותר) כלל לא ראיתי שהם נשכבו בכלל על הדשא. המהלך היה מהיר ולא תמיד שתופסים את הראש זה אומר פגיעת ראש שמחייבת עצירת משחק. אם אני שם את הכובע של הקוון, הוא לא אמור לדעת איזו פגיעה זו, ולאחר שראה שני שחקנים קופצים ונשכבים לאחר מכה באוויר - כן היה צריך להורות לשופט לעצור את המשחק.

ובלי קשר למקרה - לא ברור לי איך טאהא המשיך לשחק, הקיא במחצית(!) וגם אז המשיך לשחק. נשמע מסוכן מאוד!
תגיד על מה אתה מדבר? שני שחקנים עלו לכדור גובה ונגחו אחד בשני. כל יושבי האצטדיון ראו את זה ולראיה הבוז הצורם שהגיע בעקבות המהלך.
זה היה ביזיון גדול מה שקרה שם (ולא רק).

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: תגיד על מה אתה מדבר? שני שחקנים עלו לכדור גובה ונגחו אחד בשני. כל יושבי האצטדיון ראו את זה ולראיה הבוז הצורם שהגיע בעקבות המהלך.
זה היה ביזיון גדול מה שקרה שם (ולא רק).
גבר, תרגיע הטונים. סך הכול אמרתי שאני לא ראיתי ושהתוצאה של התנגשות הראשים הזו לא הייתה חד משמעית(!!) מחייבת עצירת משחק סטייל הפגיעה של סאן מנחם לדוגמא

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: גבר, תרגיע הטונים. סך הכול אמרתי שאני לא ראיתי ושהתוצאה של התנגשות הראשים הזו לא הייתה חד משמעית(!!) מחייבת עצירת משחק סטייל הפגיעה של סאן מנחם לדוגמא
לא מבין (שוב) על איזה טונים אתה מדבר. תקרא שוב את התגובה ותגיד מה לא בסדר.
ולעניין. אתה שוב מתחכם. על פי החוק היבש פגיעת ראש מחייבת עצירת משחק. אין כאן בכלל שיקול דעת. לא צריך להיות על סף מוות (סאן מנחם) כדי שהשופט יבין שצריך לעצור.
זה היה ביזיון גדול שאוי ואבוי אם היה מסתיים בשער.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: לא מבין (שוב) על איזה טונים אתה מדבר. תקרא שוב את התגובה ותגיד מה לא בסדר.
ולעניין. אתה שוב מתחכם. על פי החוק היבש פגיעת ראש מחייבת עצירת משחק. אין כאן בכלל שיקול דעת. לא צריך להיות על סף מוות (סאן מנחם) כדי שהשופט יבין שצריך לעצור.
זה היה ביזיון גדול שאוי ואבוי אם היה מסתיים בשער.
תשמע איך סיבכת פה את הכול...

קודם כל - מה כתבתי בהודעה הראשונה? "אם אני שם את הכובע של הקוון, הוא לא אמור לדעת איזו פגיעה זו, ולאחר שראה שני שחקנים קופצים ונשכבים לאחר מכה באוויר - כן היה צריך להורות לשופט לעצור את המשחק"

דבר שני - הכוונה שלי הייתה שהם נשכבו על הדשא, זזו ותפסו את הראש. לא היה כאן מצב של איבוד הכרה סאן מנחם סטייל. ברור שכל פגיעת ראש מחייבת עצירה (ובמהלך המשחק פפיר עצר לפחות פעמיים את המשחק על פגיעת ראש דומה לזה של שנייהם), אבל אני אומר שאני מבין איך פגיעה כמו שהייתה ניתן לפספס. אם היה קורה לאחד מהם משהו סטייל סאן מנחם - לא הייתי מבין את הפספוס ובנוסף מרשה לעצמי להניח שבית"ר כן היו עוצרים את המשחק או שהשחקנים שלנו פשוט היו מפסיקים בעצמם ורצים בבהלה לעבר אחד השחקנים. על הדרך ציינתי שגם אני כלל לא ראיתי במהלך ההתקפה את הפגיעה שלהם ולא שמתי לב להם שרועים על הדשא. אבל זה כנראה כי באתי רעב מדיי למשחק והחדות לא הייתה בשיאה. אפילו נכנעתי וקניתי במבה ב-9 שקל :לאלא: :לאלא:

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

סניור כתב:בעקבותיה גם לבסוף טאהה הוחלף.
קבהה (?) וטאהה על הדשא אחרי שנתקלו ראש בראש. השופט לא עצר את המגרש ובית"ר המשיכו. אורן ביטון הציל שם גול בגלישה מעולה. הריבאונד הגיע לקונטה שבעט למשקוף מ -7-8 מטר.
אלו וטאהא.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ns75 כתב:פגיעה של שני שחקנים שלנו שנכנסו אחד בשני, אמנם לפי החוקה צריך לעצור אבל ת׳כלס מצב לגיטימי לגול מבחינתם

אגב, אלחמיד הגאון, רואה שני שחקנים שלנו שוכבים על הרצפה ובמקום להעיף הוא מאבד כדור שמוביל כמעט לגול ( אז אין טעם לבוא בטענות לשופט במקרה הזה, שבלי קשר היה אפס מאופס)
נכון שהיה צריך להעיף החוצה אבל השופט אחראי בין היתר על בריאות השחקנים וכששני שחקנים שוכבים עם פגיעת ראש הוא חייב לעצור ולאפשר טיפול.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מבין על מה התלונות?
וואלה נקודה בסיטואציה שלנו זה סבבה לגמרי.
חצי הרכב בחוץ ועוד שניים חצי קלאצ בגלל פציעות,הגנה מאולתרת,בלם שיוצא מפציעה ועדיין יוצאים עם נקודה.
אמרתי כבר לפני חודש,הכי חשוב עכשיו זה להישאר קרוב עד שיחזרו כל הפצועים ובתקווה שלא יהיו חדשים.
המיקום כרגע לפני הפלייאוף מעניין לי תביצה.
בסיטואציה בה נמצאת הצמרת עדיף לארח סיבוב 2.

שלח תגובה