בוא נעזוב רגע את זה שאני מעדיף לראות את גאדיר משחק רק במקרה וגם גורש לא יכול לעמוד בשפיץ...The red one כתב: יש דיבור שהם רוצים שחקן אבל מה אז תעשה עד אוקטובר-נובמבר? תשאר עם ברדה ופקהארט?
מימלא רוב הזמן הוא פצוע ואנחנו בלעדיו.
בוא נעזוב רגע את זה שאני מעדיף לראות את גאדיר משחק רק במקרה וגם גורש לא יכול לעמוד בשפיץ...The red one כתב: יש דיבור שהם רוצים שחקן אבל מה אז תעשה עד אוקטובר-נובמבר? תשאר עם ברדה ופקהארט?
זאת הנקודה החשובה ביותר.גדי כתב:כרגע יש תסריט אפשרי שבשנה הבאה פקהרט יהיה החלוץ היחידי הבכיר בסגל.
וגם זה...הפועלעולה כתב:מניח שהלוזונים מנסים לסחוט את הלימון דרך התקשורת כמו שג'קי עשה בעסקת אלחמיד.
לא לתת את זריהן וגדיר בחיים. חלאיילה אולי אם הם מייעדים לו מעמד רציני ברוטציה.
מה זה 'לסחוט את הלימון'? יש סעיף שחרור או אין סעיף שחרור?הפועלעולה כתב:מניח שהלוזונים מנסים לסחוט את הלימון דרך התקשורת כמו שג'קי עשה בעסקת אלחמיד.
לא לתת את זריהן וגדיר בחיים. חלאיילה אולי אם הם מייעדים לו מעמד רציני ברוטציה.
הם טוענים שהסעיף שחרור 300 אלף יורו פג באוגוסטshacharb כתב:שירי אלג'ם יכולה לכתוב שהם דורשים גם שני שחקנים. מי מתייחס אליה בכלל.
הם יכולים לבקש, אבל אז יצטרכו להוריד במחיר, כי בחוזה שלו רשום 300 אלף דולר.
מעבר לזה הם יכולים לקפוץ.
"אתה יודע, וואן הוא אחד מאתרי הספורט הגדולים במדינה אם לא הThe red one כתב:בקיצור, לא באמת היה סיכום עם מכבי פ"ת כפי שפורסם?
כבר מהרגע ששונתה הכותרת שם בדקות הראשונות של הכתבה, זה הריח מסריח.ForeverRed כתב: "אתה יודע, וואן הוא אחד מאתרי הספורט הגדולים במדינה אם לא ה
קצת הגיוני שיהיה להם מידע ראשוני והם לא יעשו פולואפים".
ציטוט שלך מדיון אחר.
פתח תקווה יכולה ללכת לעשות חמוצים. לא נותן להם לא שחקנים ולא שקל יותר.
גם לא ברור לי למה חיכו אצלנו לרגע האחרון. יכלו לקבל אותו במחיר מציאה כבר מזמן.
יש לו סעיף שחרור, לא?The red one כתב:לפי הבנתי, עכשיו מתקיימת פגישה עם כל הגורמים בדבר. נראה שפ"ת מתבצרים בעמדתם.
יהיה מעניין מחר עד 19:00.