בשיקטאש כל מה שרציתם לדעת
Re: בשיקטאש כל מה שרציתם לדעת
הם החתימו כמעט קבוצה חדשה.
צריך לקוות שניתפוס אותם לא מתואמים
זו נקודה טובה.אלדר כתב:הם החתימו כמעט קבוצה חדשה.
המועדונים הגדולים בטורקיה אף פעם לא היו ידועים בתור קבוצות עם אורך רוח סבלני,
מחפשים תמיד תוצאות כאן ועכשיו.
ספציפית לבשיקטש זו קבוצה שכבר עכשיו בבסיס שלה טובה מספיק כדי לזכות באליפות (הם עלו למקום הראשון בשבוע שעבר),
ההישג הכי גדול שלהם במפעלים אירופים הוא רבע הגמר, גם בליגת האלופות וגם בגביע אופ"א.
ככה שיכול להיות שהם רואים במפעל הזה הזדמנות ללכת סוף סוף רחוק במפעל אירופי כלשהו ומכוונים לגמר ולכן כל ההחתמות האחרונות.
מבחינתנו שימשיכו לחלום רחוק ושיפספסו אותנו על הדרך.
עם מיגל ויטור היה אפשר לפנטז על משהו, עכשיו חא מיגל וחא קורהוט.
בן תורג'מן מול ריקארדו קווארסמה, זה הולך להיות מצחעק ועצוב גם יחד...
נקווה שהם יסתפקו ב4-0 בסיכום
איפה ns75 שיגיב פה זריזזזהראל כתב:עם מיגל ויטור היה אפשר לפנטז על משהו, עכשיו חא מיגל וחא קורהוט.
לבשיקטאש יש סף שבירה נמוך, קהל מלחיץ מאוד בוודאפון ארנה ושחקנים עם מנטליות עצבנית בעיקר.
ניתן היה לראות את זה נגד דינמו קייב: משחק על החיים שלהם, חייבים לנצח כדי להעפיל לשלב הבא ובסוף מאבדים את הראש, מורחקים להם 2 שחקנים והם סופגים שישייה מול קבוצה לא יותר טובה מהם על הנייר!
הערב יהיה משחק ליגה שלהם, אני אפרסם בהמשך קישור למשחק לכל הסקאוטרים למיניהם(מאז שהוגרלנו מולם אני לא מפסיק לצפות בהם והם מרשימים מאוד) ועדכון חשוב: טוסון החלוץ הסקורר שלהם נפצע בגב ולא ידוע מתי יחזור למגרשים, מקווה שלא ישחק נגדנו.
ניתן היה לראות את זה נגד דינמו קייב: משחק על החיים שלהם, חייבים לנצח כדי להעפיל לשלב הבא ובסוף מאבדים את הראש, מורחקים להם 2 שחקנים והם סופגים שישייה מול קבוצה לא יותר טובה מהם על הנייר!
הערב יהיה משחק ליגה שלהם, אני אפרסם בהמשך קישור למשחק לכל הסקאוטרים למיניהם(מאז שהוגרלנו מולם אני לא מפסיק לצפות בהם והם מרשימים מאוד) ועדכון חשוב: טוסון החלוץ הסקורר שלהם נפצע בגב ולא ידוע מתי יחזור למגרשים, מקווה שלא ישחק נגדנו.
המשחק עם דינמו קייב לא מייצג כי הוא התפתח בצורה הכי גרועה שיכול להיות לקבוצת כדורגל. בשאר המשחקים הם היו מצוינים, ניצחו את נאפולי והיו פסיעה מעליה לנוקאאוט.
הם קבוצה מעולה, אחת הטובות במפעל לדעתי, משחקים כדורגל ברמה גבוהה וקצב גבוה מאוד ועל הקהל שלהם לא צריך להרחיב בכלל, בלי ויטור והאיכויות שהוא מביא למשחק ההגנה שלנו אין לנו סיכוי ואם בשיקטאש לוקחת ברצינות את המפעל הזה הם גם יגיעו עד השלבים האחרונים.
מה שלי חשוב זה להביא שוב את העוצמות של טרנר ולהראות שבבית שלנו אף אחד לא בא לטייל, לגבי משחק החוץ או עלייה בכללי אני באמת לא מצפה לכלום.
הם קבוצה מעולה, אחת הטובות במפעל לדעתי, משחקים כדורגל ברמה גבוהה וקצב גבוה מאוד ועל הקהל שלהם לא צריך להרחיב בכלל, בלי ויטור והאיכויות שהוא מביא למשחק ההגנה שלנו אין לנו סיכוי ואם בשיקטאש לוקחת ברצינות את המפעל הזה הם גם יגיעו עד השלבים האחרונים.
מה שלי חשוב זה להביא שוב את העוצמות של טרנר ולהראות שבבית שלנו אף אחד לא בא לטייל, לגבי משחק החוץ או עלייה בכללי אני באמת לא מצפה לכלום.
עפת לגמרי, מאמין שנבקיע בבית.הראל כתב:עם מיגל ויטור היה אפשר לפנטז על משהו, עכשיו חא מיגל וחא קורהוט.
7:1 סיכום שני המשחקים.
בשיקטאש מנצחת את קוניאספור 5:1 בצורה משכנעת מאוד!
לא ידוע מתי יחזור למגרשים? גבר הוא תפר היום שלושערE.H.A כתב:לבשיקטאש יש סף שבירה נמוך, קהל מלחיץ מאוד בוודאפון ארנה ושחקנים עם מנטליות עצבנית בעיקר.
נכון, הופתעתי לראות אותו משחק כשבתקשורת הטורקית היה רשום בצהריים כי הוא כנראה לא יהיה בסגל.Noam98 כתב: לא ידוע מתי יחזור למגרשים? גבר הוא תפר היום שלושער
רק לחשוב שאנחנו עולים בלי ויטור וקורהוט מול התקפה אימתנית עם אבובאקאר, טוסון וקווארסמה וזה עלול להסתיים רע!
אבובאקר מורחק מהמשחק הראשון, למשחק השני קורהוט יכול להיות כשירE.H.A כתב:
נכון, הופתעתי לראות אותו משחק כשבתקשורת הטורקית היה רשום בצהריים כי הוא כנראה לא יהיה בסגל.
רק לחשוב שאנחנו עולים בלי ויטור וקורהוט מול התקפה אימתנית עם אבובאקאר, טוסון וקווארסמה וזה עלול להסתיים רע!
נתעסק בהרחבה בבשיקטאש בבוא העת, זה עוד רחוק
רק רוצה להזכיר לכם את הנמושות שהתייפחו פה לפני אינטר והתחננו להפסיד בכבוד
שסיפרו לנו איך אולימפיאקוס זו קבוצת צ׳מפיונס ליג ברמה של ריאל מדריד שהולכת לפרק לנו תתחת
ואיך סאוטהמפטון הולכת לפרק לנו תצורה כי אנחנו לא מבינים מה זה כדורגל ברמה של פרמיירליג
שסיפרו לנו איך אולימפיאקוס זו קבוצת צ׳מפיונס ליג ברמה של ריאל מדריד שהולכת לפרק לנו תתחת
ואיך סאוטהמפטון הולכת לפרק לנו תצורה כי אנחנו לא מבינים מה זה כדורגל ברמה של פרמיירליג
הכל היה נכון, בגלל זה המשחקים האלה היו כל כך הירואיםns75 כתב:נתעסק בהרחבה בבשיקטאש בבוא העת, זה עוד רחוק
- ForeverRed
לא מענין לא מעניין לא מעניין.
לפי טרנפר מרקט הם החתימו בינואר 3 שחקנים
ראיין באבל
מיטרוביץ
ו דמבה בה שחוזר מפציעה קשה בסין למי שזוכר
https://www.transfermarkt.co.uk/besikta ... 016/plus/1" onclick="window.open(this.href);return false;
ראיין באבל
מיטרוביץ
ו דמבה בה שחוזר מפציעה קשה בסין למי שזוכר
https://www.transfermarkt.co.uk/besikta ... 016/plus/1" onclick="window.open(this.href);return false;