הפועל ב"ש- הפועל ק"ש, ראשון, 20:55, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Gilad16
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש- הפועל ק"ש, ראשון, 20:55, טרנר.

שליחה על ידי Gilad16 »

אביאל כתב:לי זה נראה שהוא לא זורק על הקהל אלא על השלט..
וגם אפשר לראות שמיד אח"כ אוהד בלבן קופץ מהיציע וזורק עליו משהו בחזרה - לאחר מכן שוטר תופס את האוהד בלבן ולוקח אותו משם.

זה גם משהו שאני מצפה שיטופל.
עמדתי ממש באזור אליו הוא זרק, האמת שממה שאני זוכר הוא זרק על השלטים נמוך וממש לא על הקהל. אבל בוידאו זה נראה אחרת.
מכל השוערים שבזבזו זמן בטרנר העונה זועבי היה הכי פחות מגזים.
הוא גם לא הגיב לקללות ולדברים שזרקו עליו וכל הזמן חייך וצחק עם הילדים מאחורי השער.

לא ממש אכפת לי אם הוא יורחק או לא, אני רק מקווה שאנחנו לא נענש על המצתים שזרקו לדשא.
אני גם מקווה שזו הפעם האחרונה שזה קורה. מיותר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

זו לא פעם אחרונה שזה קורה וגם אני חושב שהוא היה הכי פחות גרוע.

סמל אישי של משתמש
Gilad16

שליחה על ידי Gilad16 »

את הבחור השני שזרק מישהו תפס וניער ממה שראיתי
אולי עליו זה ישפיע לא לזרוק יותר.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Gilad16 כתב:
עמדתי ממש באזור אליו הוא זרק, האמת שממה שאני זוכר הוא זרק על השלטים נמוך וממש לא על הקהל. אבל בוידאו זה נראה אחרת.
דווקא אני רואה בדיוק את מה שאתה מתאר שזכרת מהמשחק.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אדום בלב בנשמהההה כתב: יש הרבה סיבות למה לא צריך לתת לנו רדיוס על זה - אבל הסיבה שאתה נתת היא לא הנכונה. זה לא משנה מה סכנין תעשה, היא לא תקבל. הרי בעבר יש הרבה קבוצות שקיבלו רדיוס על פחות ממה שסכנין עשו, אז למה נראה לך שזה לא יקרה בעתיד?
כי עכשיו יש תקדים?

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:
כי עכשיו יש תקדים?
לא הבנתי.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

תקדים שבו התפרעות כזו נגמרה בלי עונש רדיוס. כל עולם המשפטנות בנוי על תקדימים, על בסיסם מתקבלים גזרי דין בכל הנושאים השונים.

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:תקדים שבו התפרעות כזו נגמרה בלי עונש רדיוס. כל עולם המשפטנות בנוי על תקדימים, על בסיסם מתקבלים גזרי דין בכל הנושאים השונים.
התפרעות כמו שלנו או כמו של אוהדי סכנין ?

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

סכנין היא התקדים.

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:סכנין היא התקדים.
מול סכנין לא עמד עונש פעיל של 2 משחקי רדיוס על תנאי.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אוקיי. אני לא משפטן, אבל נשמע לי הגיוני שהתפרעות חמורה בהרבה שנגמרה ללא עונש רדיוס תשמש את מערך ההגנה של המועדון כתקדים.

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:אוקיי. אני לא משפטן, אבל נשמע לי הגיוני שהתפרעות חמורה בהרבה שנגמרה ללא עונש רדיוס תשמש את מערך ההגנה של המועדון כתקדים.
שוב - העניין הזה שיש לנו עונש על תנאי על אותו סעיף (התפרעות אוהדים) משנה את התמונה. אין מה לתת את סכנין כתקדים משום שמולם לא עמד עונש על תנאי, וזאת למרות שהמעשים שלהם חמורים פי כמה וכמה.

וחוץ מזה - אין מה בכלל לנסות להשוות עבירות של סכנין לעבירות שלנו או לעבירות של כל הליגה, ואני מניח שכולם יודעים את הסיבה.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום בלב בנשמהההה כתב: שוב - העניין הזה שיש לנו עונש על תנאי על אותו סעיף (התפרעות אוהדים) משנה את התמונה. אין מה לתת את סכנין כתקדים משום שמולם לא עמד עונש על תנאי, וזאת למרות שהמעשים שלהם חמורים פי כמה וכמה.

וחוץ מזה - אין מה בכלל לנסות להשוות עבירות של סכנין לעבירות שלנו או לעבירות של כל הליגה, ואני מניח שכולם יודעים את הסיבה.
זה לא אותו הדבר
הסעיף שהופעל אצלנו אצלנו זה התפרעות אוהדים ,ואצל סכנין היו 3 סעיפים וכולם בנסיבות מחמירות.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב: אתה גנב דעת שמשתמש בשער של מזרחי כדי לבוא ולומר "אמרתי לך". אין לי בעיה להודות בטעות, אבל אין במה. את השער שכבש מזרחי יכול היה להבקיע גם וובה בראון, לא היה בו שום דבר מיוחד, שום איכות, נטו בעיטה למסגרת וטעות שוער.
ואני שוב שואל, מה הוא עשה מלבדו? מה עבאד עשה? תורגמן עשה ממנו קציצות באגף..
שער שנכבש, כמו שאר המצבים המסוכנים שלהם, כשיש איבוד כדור והשחקנים המסוכנים נשארים חופשים. דיברתי על זה כבר לא פעם, ולטעון שאני גנב דעת זה לשחק מלוכלך, במקום לדבר תכלס מקצועית. את השער שלו לא יכל להבקיע וובה בראון, כי הוא היה מרוכז בפעוליות הגנתיות שכן הוא הקשר האחורי במערך שלהם-שינוי עמדה שהוא עבר אצל חסארמה. ואם תרצה להגיד שחקן אחר שלהם בקישור זה שמיר שלא ידוע כבועט מי יודע מה, או עאבד, שעליו גם דיברתי.

ודבר שני, גל השנאה נגד מזרחי מוצדק, אני שונא שמתגרים בקהל, וזה שהזהרתי מהיכולות שלו-אין שום קשר או אהבה אליו. רק אומר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
שער שנכבש, כמו שאר המצבים המסוכנים שלהם, כשיש איבוד כדור והשחקנים המסוכנים נשארים חופשים. דיברתי על זה כבר לא פעם, ולטעון שאני גנב דעת זה לשחק מלוכלך, במקום לדבר תכלס מקצועית. את השער שלו לא יכל להבקיע וובה בראון, כי הוא היה מרוכז בפעוליות הגנתיות שכן הוא הקשר האחורי במערך שלהם-שינוי עמדה שהוא עבר אצל חסארמה. ואם תרצה להגיד שחקן אחר שלהם בקישור זה שמיר שלא ידוע כבועט מי יודע מה, או עאבד, שעליו גם דיברתי.

ודבר שני, גל השנאה נגד מזרחי מוצדק, אני שונא שמתגרים בקהל, וזה שהזהרתי מהיכולות שלו-אין שום קשר או אהבה אליו. רק אומר.
אני לא יודע על אילו " מצבים מסוכנים " אתה מדבר. חוץ מהגול וההחמצה של שמיר בדקה ה-90 הם לא בעטו לשער.
ראית שלא רק אני חושב כך, אבל אם יעשה לך טוב לשמוע, אז אופיר מזרחי היה אתמול הכי טוב ומסוכן על המגרש, ממש פחד מוות מה שהלך איתו... צדקת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה