בלי טרנר למה ציפית בדיוק? וזה לא שהודחנו בבושת פנים שתי ההדחות היו על חודו של שער אז בחייאת תן לו גם טיפה של הנחה או שגם זה לא מגיע לו ובכלל נראה שיש לך משהו אישי נגד קוז'וךז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑20 אפריל 2026, 00:26די נו, לא מתאים לך לגנוב דעת יוסי.
לא הודחת מול ספרטה או סלביה, אלא מול פאקינג מלאדה בולסלאב, שבעונה שהדיחה אותך סיימה במקום ה-11 בליגה הצ'כית!
תסתכל על המטרות שכתבתי ותראה לי איפה טעיתי. כולם מטרות ריאליות, כולם דברים שצריכים לשאוף אליהם ושלחלוטין אפשר להשיג אותם.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- yossi
- Title: קרייזי-רד
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
לקחת נקודה אחת והתעלמת מכל השאר.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑20 אפריל 2026, 00:26די נו, לא מתאים לך לגנוב דעת יוסי.
לא הודחת מול ספרטה או סלביה, אלא מול פאקינג מלאדה בולסלאב, שבעונה שהדיחה אותך סיימה במקום ה-11 בליגה הצ'כית!
תסתכל על המטרות שכתבתי ותראה לי איפה טעיתי. כולם מטרות ריאליות, כולם דברים שצריכים לשאוף אליהם ושלחלוטין אפשר להשיג אותם.
לאוהדי כדורגל תמיד יהיו טרוניות, גם אם נזכה בכל 3 התארים האפשריים ונעשה עונה הבאה שלב בתים, עדיין יהיו תלונות שהוא עשה את זה בדרך x ולא בy.
נשיג את כל מה שכתבת, ויהיו תלונות על דברים אחרים. ככה העולם הזה עובד. קהל כדורגל זה חרא של דבר, וגם אני כמובן בתוך זה.
אני לא אומר שאין צדק בתלונות וגם לי יש לא מעט על רן, אבל סגנון הכתיבה וכמות התלונות שלך אם זר היה קורא היה בטוח שאתה אוהד חיפה או משהו, מועדון שבור ומרוסק.
לא יודעים להנות משום דבר.