טוני נוואקמה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
arn
Title: קרייזי-רד

Re: טוני נוואקמה

שליחה על ידי arn »

https://www.youtube.com/watch?v=f6uehptkXxI" onclick="window.open(this.href);return false;
תקציר לא באיכות גבוהה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yossi כתב: אני חושב שאם היינו מקבלים את הסכום שמגיע על שחקן כמו טוני, שזה לפחות 5-6 מיליון יורו וגם זה כי יוצא מישראל, היה הרבה פחות טרוניות.
סכום כזה היה מאפשר לבנות את הקבוצה מחדש.
בסכום שקיבלנו עליו אפשר בעיקר לעשות חמוצים.
למה רק 5-6 מיליון. למה לא 20 מיליון?
גם אחרי ההופעות המדהימות שלו באירופה חוץ מהסינים אף אחר לא הביע עניין. גם השנה אף אחד לא הביע עניין בינואר. הקיץ ברגע האחרון הגיע הטורקים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

MikiRed כתב:הכל נכון לליגה שלנו.
לא רוצה לקלקל את החגיגה, אבל אני חושש שהוא לא יצליח "באירופה".
סיגל לעצמו משחק איטי וקצת אנוכי, לא חושב שבגילו יישתנה ויתאים את עצמו לקבוצה החדשה.
ns75 כתב:בינואר הוא שוב פה

תבדקו אותי
ניב כתב: אני דווקא חושב על תסריט שחור הרבה יותר
מכבי מחכה בפינה
הבן אדם מפלצת. גם בליגה האירופאית לא הצליחו להתמודד איתו. לא סתם לא מעט אוהדים שלנו כתבו שזה מאכזב שאיבדנו אותו לקבוצת ביניים בטורקיה כי הוא שווה יותר מזה ולכן האכזבה גדולה מאוד כי אם היינו נערכים מראש היינו יכולים להשאיר אותו ובטח לא לקבל עליו מחיר שהוא לא מתקרב לאיכות המקצועית שלו.
לא מבין איך אפשר לחשוב שבינואר הוא יחזור לכאן כאילו מדובר באיזה גדי קניוק או אלי אלבז.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

arn כתב:https://www.youtube.com/watch?v=f6uehptkXxI
תקציר לא באיכות גבוהה
אני חושב שהעורך קצת נכה שכלית

E26

שליחה על ידי E26 »

טיגן את ההגנה של גאלטאסריי. מפלצת פיזית ברמות הכי גבוהות, עושה מה שהוא רוצה.
הם עוד לא יודעים איזה סופר סטאר נחת אצלהם. המשחק שלו אתמול ( צפיתי ברובו) הוכיח לי סופית (היה לי קשה להאמין לזה פשוט) שהוא זרק אצלנו ז** לא מעט פעמים ושיחק רק כשבאמת התחשק לו.
נערך לאחרונה על ידי E26 ב 02 ספטמבר 2018, 09:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

גדי כתב:
למה רק 5-6 מיליון. למה לא 20 מיליון?
גם אחרי ההופעות המדהימות שלו באירופה חוץ מהסינים אף אחר לא הביע עניין. גם השנה אף אחד לא הביע עניין בינואר. הקיץ ברגע האחרון הגיע הטורקים.
אם היה יוצא מאיזה שוויץ/בלגיה היה נמכר גם ב20.
כל מיני שחקנים מיריבות שהיו פה וטוני לא רואה אותם ממטר נמכרים בסכומים של 5 וצפונה.
אם זה שחקנים מלודוגורץ, אם זה איזה הונגרי שלא שמתי לב אליו בכלל מניקוסיה שנמכר בבאזר של החלון ב4.5 מיליון.

לא יודע למה אנחנו לא מצליחים למכור שחקנים בכסף.
גם בזה צריך לראות איך משתפרים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שווה יותר מ5-6 מיליון יורו. אבל כבר הבנו שאין לנו מושג במכירת שחקנים.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

הליגה הישראלית הייתה קטנה עליו, לא חושב שמישהו אי פעם חלק על זה.
מה שהקבוצה לא השכילה להפנים, זה עד כמה הוא גדול.
לא היינו יכולים להשאיר אותו, בסופו של דבר אי אפשר להחזיק כישרון כזה בליגת הכמו-דורגל שלנו, מה שכן יכולנו לעשות זה להתייחס אליו כאל השובר שיוויון שהוא באמת היה. היינו מרוויחים פה שני דברים, האחד זה ששריר החשק שלו היה נתפס הרבה פחות פעמים והשני זה שהיינו מוכרים אותו במחיר נורמלי (4-5 מיליון יורו) ולא במחיר של דור אלו.

מה שהיה נגמר. צריך רק לקוות שתהליך הפקת הלקחים מתקיים כמו שצריך. אוגו זה הזדמנות טובה לבדוק את זה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:שווה יותר מ5-6 מיליון יורו. אבל כבר הבנו שאין לנו מושג במכירת שחקנים.
נו אז איפה אתה אחשלי?

צלצל לאלי ואלונה, תציג את עצמך ואחרי 20 שניות של פתיח, תגש ישר לעניין;

"אומנם עשיתם מיליונים בעשר אצבעות וכל יומיים אנחנו קוראים בדה מרקר שעוד חברה שאתם שותפים בה נמכרה לסינים, אבל וואלה, שחקנים אין לכם מושג איך מוכרים, תנו למאסטר ללמד אתכם דבר או שניים, לא בושה".

אל תהיה פראייר, תבקש אחוזים אחי. כמו הסוכנים של נייגל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

מעניין מה היה קורה פה אם טוני היה נמכר שנה שעברה לסינים ב3 מיליון יורו?
מה היו אומרים על אלונה?
וואלה הצליחו להשאיר אותו עוד עונה ואנשים פה עיוורים לזה. בעיקר ארס ועוד ארס כלפי מערכת שהביאה לכאן רק טוב.

קיץ נוראי, טעויות אחרי טעויות. הכל משתבש וזה הזמן לתת גב למערכת. לתת גב לאלונה שעוברת תקופה קשה כי אני יודע שלחלק מהאנשים כאן זה לא מובן אבל היא אנושית ומשלמת מחיר כבוד על הטעויות שלה ושל אנשים שעובדים אתה. היא רואה בדיוק את מה שכולנו רואים.
היא מנסה להביא שחקנים שוברי שיוויון במחיר גבוה במיוחד. סולומון, סבע, נייגל וגם רצתה להשאיר את טוני אם או בלי מס.

כל זאת לא פותר את אלונה וברק מביקורת. להיפך. אבל הסגנון לא פחות מכפיות טובה.

להיות לויאלים זו לא תכונה רעה. לתת לאנשים את המרחב לטעות זה הדבר הכי נכון וזו לא הדעה שלי אלא זו העמדה של המדע.
לא מכליל אבל יש פה אנשים שזה מרגיש שהשלוש שנים האחרונות הם ממש סבלו ועכשיו זה תור הזהב שלהם לזלזל ולפגוע. "מכרה אותנו..", "לא מבינה...", "חוסכת...", "מתקמצנת...", "עושקת את הקהל...", "חובבנים..."

אני חווה את התקופה הכי מאושרת שלי כאוהד. אבל אחרי שאני קורא חלק מהודעות פה בא לי לחזור לתקופות אפלות. שם היה מקום לסגנון כזה ועל תגידו לי שזה לא מגיע למגרש כי שם כולנו אגרוף אחד. אני נמצא במגרש ושומע הכל. את הקללות שנשמעות לברק ואת הקללות לשיר צדק שאנשים בגוש המעודד הרשו לעצמם בקרית שמונה.
הפסד היום וטרנר יראה בדיוק כמו נתניה שנה שעברה כאשר האוהדים של מכבי יצאו על השחקנים שלהם. פה צחקו עליהם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: נו אז איפה אתה אחשלי?

"אומנם עשיתם מיליונים בעשר אצבעות וכל יומיים אנחנו קוראים בדה מרקר שעוד חברה שאתם שותפים בה נמכרה לסינים, אבל וואלה, שחקנים אין לכם מושג איך מוכרים, תנו למאסטר ללמד אתכם דבר או שניים, לא בושה".

זה חובה ה-20 שניות פתיח? :ליצן:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: נו אז איפה אתה אחשלי?

עזוב שי. זה חסר סיכוי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Guevara כתב:הליגה הישראלית הייתה קטנה עליו, לא חושב שמישהו אי פעם חלק על זה.
מה שהקבוצה לא השכילה להפנים, זה עד כמה הוא גדול.
לא היינו יכולים להשאיר אותו, בסופו של דבר אי אפשר להחזיק כישרון כזה בליגת הכמו-דורגל שלנו, מה שכן יכולנו לעשות זה להתייחס אליו כאל השובר שיוויון שהוא באמת היה. היינו מרוויחים פה שני דברים, האחד זה ששריר החשק שלו היה נתפס הרבה פחות פעמים והשני זה שהיינו מוכרים אותו במחיר נורמלי (4-5 מיליון יורו) ולא במחיר של דור אלו.

מה שהיה נגמר. צריך רק לקוות שתהליך הפקת הלקחים מתקיים כמו שצריך. אוגו זה הזדמנות טובה לבדוק את זה.
עם כל הכבוד לטוני וגם אוגו אז יש פה רק שובר שיוויון אחד וזה משפחת ברקת.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אתם אולי מכירים את זה מהעבודה, כשעובד מצויין מרגיש מקופח. אם נעלת אותו מיד, הרווחתה. אם לא נעלתה אותו, והוא יצא לקבל הצעות מהעולם הגדול, אתה בבעייה.
במקרה הכי גרוע, תמצא אותו גם אצל מיתחרה שלך.
את הניגרים אפשר היה כנראה לנעול (וגם זה בספק גדול) שנתיים לפני תום החוזה. כשנחשפו לעולם הגדול, זה היה כבר מאוחר מדי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גדי כתב:מעניין מה היה קורה פה אם טוני היה נמכר שנה שעברה לסינים ב3 מיליון יורו?
מה היו אומרים על אלונה?
וואלה הצליחו להשאיר אותו עוד עונה ואנשים פה עיוורים לזה. בעיקר ארס ועוד ארס כלפי מערכת שהביאה לכאן רק טוב.

קיץ נוראי, טעויות אחרי טעויות. הכל משתבש וזה הזמן לתת גב למערכת. לתת גב לאלונה שעוברת תקופה קשה כי אני יודע שלחלק מהאנשים כאן זה לא מובן אבל היא אנושית ומשלמת מחיר כבוד על הטעויות שלה ושל אנשים שעובדים אתה. היא רואה בדיוק את מה שכולנו רואים.
היא מנסה להביא שחקנים שוברי שיוויון במחיר גבוה במיוחד. סולומון, סבע, נייגל וגם רצתה להשאיר את טוני אם או בלי מס.

כל זאת לא פותר את אלונה וברק מביקורת. להיפך. אבל הסגנון לא פחות מכפיות טובה.

להיות לויאלים זו לא תכונה רעה. לתת לאנשים את המרחב לטעות זה הדבר הכי נכון וזו לא הדעה שלי אלא זו העמדה של המדע.
לא מכליל אבל יש פה אנשים שזה מרגיש שהשלוש שנים האחרונות הם ממש סבלו ועכשיו זה תור הזהב שלהם לזלזל ולפגוע. "מכרה אותנו..", "לא מבינה...", "חוסכת...", "מתקמצנת...", "עושקת את הקהל...", "חובבנים..."

אני חווה את התקופה הכי מאושרת שלי כאוהד. אבל אחרי שאני קורא חלק מהודעות פה בא לי לחזור לתקופות אפלות. שם היה מקום לסגנון כזה ועל תגידו לי שזה לא מגיע למגרש כי שם כולנו אגרוף אחד. אני נמצא במגרש ושומע הכל. את הקללות שנשמעות לברק ואת הקללות לשיר צדק שאנשים בגוש המעודד הרשו לעצמם בקרית שמונה.
הפסד היום וטרנר יראה בדיוק כמו נתניה שנה שעברה כאשר האוהדים של מכבי יצאו על השחקנים שלהם. פה צחקו עליהם.
גדי, אתה מכיר אותי, הייתי מאלה שהגנו על ההתנהלות גם כאשר היא הרגישה לא נכונה בתקווה שהזמן יוכיח שההנהלה והצוות המקצועי יודעים מה הם עושים.
בשורה התחתונה ההתנהלות הקיץ הייתה איומה, הצליחו בקיץ אחד להרוס מה שלקח לנו שנים לבנות.
על הכל היה אפשר להתגבר, על המחדל שבו טוני מגיע לשנת חוזה (אותו הדבר אוגו) ונמכר במחיר של דור אלו קשה להתגבר כי מדובר באחד המחדלים היותר גדולים שהיו בישראל בלא יודע כמה שנים האחרונות.
לפעמים צריך להעביר ביקורת כי לפעמים רק ככה לומדים מטעויות. אני גם מקווה שטוני ייתן חצי עונה גדולה ויימכר בסכום גדול לקבוצה גדולה יותר כדי שיבינו אפילו יותר את הטעות שנעשתה בעניין טוני והיא מערכתית והיא חורגת מהקיץ הנוכחי ונפרסה על פני שנים שבהם טוני קיבל שכר נמוך מידי למעמדו מה שהוביל להצעה נחמדה מקבוצת ביניים בטורקיה להראות הרבה יותר אטרקטיבית ממה שהיא אמורה להיות.
כמובן שהביקורת צריכה להיות עניינת, ואסור לשכוח שבלי אלונה טוני בכלל לא היה מגיע לכאן לעולם, וכמובן שבמגרש צריכים לשים הכל בצד ולבוא ורק לדחוף את הקבוצה, אבל אני חושב שבנושא של טוני (ואוגו, שבגלל שלא עזב אף אחד לא מדבר על המחדל איתו שממשיך בעוד אנחנו מתכתבים כאן) חייב להישמע הביקורת על כך שאיבדנו את אחד הזרים הכי טובים ששיחקו בישראל מאז ומעולם במחיר מצחיק ולקבוצת ביניים ולא מעבר לכך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה