איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: במקרה הזה השחקן קיבל מספיק הזדמנויות ולא הראה הרבה.
הבאתי לך את כמות הדקות, שים לב:
קואנקה שיחק 338 דקות העונה.

אוחיון שיחק יותר - 503 דקות.
בראון שיחק כפול ממנו - 707 דקות.
גאדיר שיחק 602 דקות.
אוחנה שיחק 869 דקות.

*ולכוכב שיקפוץ ויגיד ״לא סתם הוא לא מקבל דקות מבכר״ - אז תדע שבכר מאוד מרוצה ממנו באימונים. הנסיבות של העונה הלא פשוטה שאנחנו עוברים הובילו את בכר לתת לו מעט הזדמנויות על חשבון מליקסון או טוני.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: אמירה רדודה של אנשים שאין להם תשובות לטענות שעולות.
הכי קל להגיד את המשפט המטומטם שאמרת.
בוא תסביר לי למה קאוונקה שחקן שנמצא כאן כבר חצי שנה והתפוקה שלו שואפת לאפס צריך לקבל ממני הגנה.
ובוא תגיד לי גם מה ההבדל בין מה שאני אומר על קוואנקה לאלו שיוצאים על אוחנה?
1. הוא לא צריך לקבל ממך שום הגנה. מבחינת ההיגיון הבריא אוהד צריך לתמוך בשחקן של הקבוצה שלו, גם אם הוא לא בשיאו. לא חוכמה ״להגן״ רק על מי שמככב.

2. מי ש״יוצא״ על אוחנה עושה את זה רק לצורך השוואה. אני לא רואה עשרות משתמשים רצים תוך כדי ואחרי משחק טוב שלו לנושא השחקן ומתחילים עם הליכלוכים הרגילים.
הדיבור על קואנקה התחיל עוד כשהיה פצוע ולא שיחק דקה בכלל. אז מקצועי זה ממש לא.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: אמירה רדודה של אנשים שאין להם תשובות לטענות שעולות.
הכי קל להגיד את המשפט המטומטם שאמרת.
בוא תסביר לי למה קאוונקה שחקן שנמצא כאן כבר חצי שנה והתפוקה שלו שואפת לאפס צריך לקבל ממני הגנה.
ובוא תגיד לי גם מה ההבדל בין מה שאני אומר על קוואנקה לאלו שיוצאים על אוחנה?
שאת אוחנה ראינו כבר עשרות משחקים על הדשא ואת קוואנקה אולי 4 בלחץ.
לא קוטל את אוחנה, סך הכל ילד שעתידו עוד לפניו. רק ממליץ לחכות עם הכתרים כי את כל הקומפלימנטים שהרעפתם עליו פה גם קוואנקה קיבל בגילו מפפ גווארדיולה, ותראה איפה הוא היום.
יש לו עוד הרבה עבודה קשה לעשות ומאז מאי האחרון נראה שהוא קצת שכח ממנה.

קוואנקה צריך לקבל ממך הגנה כי אין לך ולי מושג מה הרמה המקצועית שלו. כזה פשוט. כמו שאומרים זכאי עד שתוכח אשמתו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: העלות של אוחנה היא 400 אלף יורו לעונה, מיליון על העברה ועוד מיליון משכורת (200*5) סהכ 2 מיליון ל 5 שנים, של קוואנקה 500 (רק שכר וללא פוטנציאל מכירה).
אורן, אחי, לא מכיר את המספרים אבל הבאת בחשבון את המיסוי ואת ההבדלים במיסוי? ואת "מחיר" הכסף (כי חלק ניכר מהתשלום על אוחנה היה מראש - דמי העברה)?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

קואנקה לא ייתן את התפוקה שבוזגלו נתן. אם יש מי שחשב כך שיחשוב שוב.
יחד עם זאת מאוד הייתי רוצה שיקבל מקום בהרכב בשבועות הקרובים.
אני מאמין שאם ירוץ בהרכב מספר משחקים ברצף נראה שחקן טוב בהרבה ממה שראינו עד היום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: יפה יפה.
קואנקה - לא נראה שיש פוטנציאל מכירה. למרות שהוא מתקדם ממשחק למשחק.
אוחנה - נראה לא יותר טוב(ויש שיגידו פחות טוב) מקואנקה אבל בעתיד לא רק שנמכור אותו, אנחנו גם נצא ברווח!
למרות שהוא הולך אחורה ממשחק למשחק.

למה?רק אדון פור-אבר-רד יודע. קביעות מאוד רציניות יש לך. על גבול הדר אדום בנשמה.
תשמע, אתה מביך ברמות.
אם אתה לא מבין את ההבדל בין פוטנציאל המכירה של אוחנה, שעל כל מגרעותיו ניתן למצוא כבר מחר בבוקר קבוצה שתשים עליו סכום יפה של כסף, לזה של קואנקה, שכדי להיפטר ממנו לא רק שלא נמצא קבוצה שתקנה אותו, אלא גם נצטרך להשלים לו חלק לא מבוטל מהחוזה, אז באמת שאין לי מילים. אתה או עיוור, או טיפש, או שניהם ביחד.

שא ברכה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: תשמע, אתה מביך ברמות.
אם אתה לא מבין את ההבדל בין פוטנציאל המכירה של אוחנה, שעל כל מגרעותיו ניתן למצוא כבר מחר בבוקר קבוצה שתשים עליו סכום יפה של כסף, לזה של קואנקה, שכדי להיפטר ממנו לא רק שלא נמצא קבוצה שתקנה אותו, אלא גם נצטרך להשלים לו חלק לא מבוטל מהחוזה, אז באמת שאין לי מילים. אתה או עיוור, או טיפש, או שניהם ביחד.

שא ברכה.
מה אתה מזיין את המוח?איזה קבוצה תשים על אוחנה במצבו ביכולתו בחצי השנה האחרונה מיליון יורו?הוא נראה כמו כלום ושום דבר כבר כמה חודשים ולקבוע על סמך כלום שהוא ימכר ברווח זה קשקוש מוחלט. תיאוריות בשקל.
מאותה סיבה אגב, אף קבוצה לא תיקח את קואנקה בינואר עם מלוא שכרו.
וזה לא האישיו פה. אוחנה הוא רק דוגמא וכרגיל אתה וכמותך מתעסקים בהכל חוץ מהטענות והעובדות המקלות בעניין קואנקה.

תמשיך לחתוך שחקנים שלך בלי הכרה. אתה מתנהל כמו אחרון אוהדי הפייסבוק מהקיץ האחרון.
אתה יכול להמשיך בדרך שלך, רק אל תהיה בשוק שיש אוהדים שעוד מאמינים בשחקנים שלובשים את מדי המועדון שלנו, זה הכל.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

לחתוך זרים מוקדם זה כל כך מכבי תל אביב. תשאלו אותם מה הם חושבים על אורלנדו סה, מיטרוביץ' ומדוניאנין לעומת הזרים שיש להם היום. אפילו שחרור לוסיו היה טעות לדעתי אבל זה מכורח הנסיבות של הבאת סוארז.

לדעתי, קואנקה צריך לפחות לסיים את העונה. הוא תותח וראינו ניצנים בבוקרשט, מאמין שהוא עוד ישתפר. כנ"ל אוחנה - תותח שישתפר. יש לנו מאמן על שיכול להוציא את המקסימום מכל שחקן ושחקן ואני לא רוצה למכור אף אחד מהם.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: 1. הוא לא צריך לקבל ממך שום הגנה. מבחינת ההיגיון הבריא אוהד צריך לתמוך בשחקן של הקבוצה שלו, גם אם הוא לא בשיאו. לא חוכמה ״להגן״ רק על מי שמככב.

2. מי ש״יוצא״ על אוחנה עושה את זה רק לצורך השוואה. אני לא רואה עשרות משתמשים רצים תוך כדי ואחרי משחק טוב שלו לנושא השחקן ומתחילים עם הליכלוכים הרגילים.
הדיבור על קואנקה התחיל עוד כשהיה פצוע ולא שיחק דקה בכלל. אז מקצועי זה ממש לא.
בלבול במוח.
כהרגלך אתה מסדר את העובדות איפה שנוח לך.
אף אחד לא חתך את קאוונקה,כן שמו סימני שאלה שחתם לגבי העובדה האם צריך מישהו בתפקיד שלו.
החוסר סבלנות אליו החל שהוא התחיל להיפצע פעם אחר פעם.
אני אישית כתבתי לפני חודשיים שאין מה לדבר לפני מחזור 10.
והופ הנה הגיע מחזור 10 וכבר עברו חלפו להם מספיק משחקים שאוכל להביע את דעתי מבלי להיחשב בוגד על ידך או דומיך המביכים.
גם הוא וגם פקרהאט הובאו לכאן כסוג של חיזוק לאירופה.
בוא נהיה עדינים ונגיד שלא תרמו יותר מדי וזה בסדר.
ואגב שוב תענה על השאלה,איך אתה מטיף לנו על חוסר סבלנות לשחקנים שלנו שאתה בעצמך יוצא על אוחנה, אה,רובין הוד?
אל "תצא" לשם השוואה גם אף אחד לא השווה בינהם ולמען האמת זה די מביך להשוות בינהם.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: בלבול במוח.
כהרגלך אתה מסדר את העובדות איפה שנוח לך.
אף אחד לא חתך את קאוונקה,כן שמו סימני שאלה שחתם לגבי העובדה האם צריך מישהו בתפקיד שלו.
החוסר סבלנות אליו החל שהוא התחיל להיפצע פעם אחר פעם.
אני אישית כתבתי לפני חודשיים שאין מה לדבר לפני מחזור 10.
והופ הנה הגיע מחזור 10 וכבר עברו חלפו להם מספיק משחקים שאוכל להביע את דעתי מבלי להיחשב בוגד על ידך או דומיך המביכים.
גם הוא וגם פקרהאט הובאו לכאן כסוג של חיזוק לאירופה.
בוא נהיה עדינים ונגיד שלא תרמו יותר מדי וזה בסדר.
ואגב שוב תענה על השאלה,איך אתה מטיף לנו על חוסר סבלנות לשחקנים שלנו שאתה בעצמך יוצא על אוחנה, אה,רובין הוד?
אל "תצא" לשם השוואה גם אף אחד לא השווה בינהם ולמען האמת זה די מביך להשוות בינהם.
הוא שיחק בקושי 3 משחקים מלאים.
איך זה כבר מספיק לך בשביל להביע דעה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:הוא שיחק בקושי 3 משחקים מלאים.
איך זה כבר מספיק לך בשביל להביע דעה?
לא צריך להיות גאון.
הבן אדם לא מתאים לשיטה,לא מהיר,ורך מדי.
יכול להיות שפתאום יהפוך להיות נכס על,קשה לי להאמין.
כרגע זה נראה כמו מיקה אלטונן משופר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: לא צריך להיות גאון.
הבן אדם לא מתאים לשיטה,לא מהיר,ורך מדי.
יכול להיות שפתאום יהפוך להיות נכס על,קשה לי להאמין.
כרגע זה נראה כמו מיקה אלטונן משופר.
אני חושב שמגיע לו עוד 4 משחקים של 80-90 דקות לפניי שמחליטים שהוא לא מתאים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: מה אתה מזיין את המוח?איזה קבוצה תשים על אוחנה במצבו ביכולתו בחצי השנה האחרונה מיליון יורו?הוא נראה כמו כלום ושום דבר כבר כמה חודשים ולקבוע על סמך כלום שהוא ימכר ברווח זה קשקוש מוחלט. תיאוריות בשקל.
מאותה סיבה אגב, אף קבוצה לא תיקח את קואנקה בינואר עם מלוא שכרו.
וזה לא האישיו פה. אוחנה הוא רק דוגמא וכרגיל אתה וכמותך מתעסקים בהכל חוץ מהטענות והעובדות המקלות בעניין קואנקה.

תמשיך לחתוך שחקנים שלך בלי הכרה. אתה מתנהל כמו אחרון אוהדי הפייסבוק מהקיץ האחרון.
אתה יכול להמשיך בדרך שלך, רק אל תהיה בשוק שיש אוהדים שעוד מאמינים בשחקנים שלובשים את מדי המועדון שלנו, זה הכל.
כרגיל, דמגוגיה בשקל תשעים.
אתה לא מסוגל להתעמת עם הטענות שמועלות בפניך ומקיא שטויות על ימין ועל שמאל.
מרגיש שאני מתדיין עם ילד בן 3.

אז בוא נשים קצת דברים על דיוקם.
לא הצעתי לחתוך את קואנקה, לא השוואתי בינו לבין אוחנה, ובינתיים כמעט כל החששות שהעלתי מהקיץ מתקיימים הלכה למעשה.
להגיד שאני לא תומך או לא מאמין בשחקנים שלנו? הצחקת אותי. אין לך מושג על מה אתה מדבר.
מי שמתנהל כמו אוהד פייסבוק חסר מושג ירוק על החיים שכל טענה שלו נופלת במבחן הזמן זה בינתיים אתה.

הייתי ממשיך לפתח איתך דיון ולהסביר למה הגעתי למסקנות שהגעתי אבל זה לא שווה את הזמן שלי.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יש לו דקות שהוא מראה ניצוצות, פעם שלישית הוכיח שהוא יודע להתמקם מצויין בתוך הרחבה ( אולי הכי טוב בקבוצה).
לעומת זאת, הוא עדיין יחסית שביר וחסר מהירות, זה מפתיע כי שנה שעברה בגראנדה הראה הרבה יותר עמידות לקצב משחק, ונראה הרבה יותר פיזי.
נערך לאחרונה על ידי zivmay ב 04 נובמבר 2017, 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

...

שלח תגובה