הטרלות קיץ 2022 #התחלנו
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
כרגע זה תקוע כי זוסואה מסרב לחתום על סעיף התנהגות בחוזה...ran כתב: ↑28 יוני 2022, 22:57ז'וסוואה לא מפסיק לרמוז בסטורי
כל יומיים משהו אחר, פעם אחת קללה לשופט בעברית, עכשיו דגל ישראל ותיוג בעברית של ג'ואל אבו חנא ממשחק אימון
הוא פשוט מת לבוא! תחברו את זה עם שיחה שהייתה לי עם מיגל על הדשא בטדי בסוף הגמר גביע שאלתי אותו אם יבוא אמר שהוא לא יודע, שאלתי אבל הוא רוצה? אמר "כן" בצורה מוחלטת.
אבל אין הצעה, פשוט אין הצעה ללגיה. חבל כי לדעתי יום אחרי ההחתמה של זהבי היינו צריכים לראות אותו כאן, זה מתבקש
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא הייתי מוותר במקומוSir Alex Ferguson כתב: ↑29 יוני 2022, 14:06כרגע זה תקוע כי זוסואה מסרב לחתום על סעיף התנהגות בחוזה...
עדיין יש יותר מדי שחקנים בקבוצה שבלא מעט רגעים גורמיך לך לרצות לזרוק עליהם קומקום, או לפחות מלחיה
אם זה נכון אז בצדק פעם קודמת המועדון לא גיבה אותו בכלום במסע ציד הזה שעבר והוא גם מוותר על יופי של חוזה וכסף בשביל לחזורSir Alex Ferguson כתב: ↑29 יוני 2022, 14:06כרגע זה תקוע כי זוסואה מסרב לחתום על סעיף התנהגות בחוזה...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא היה מגיע לו שום גיבוי, אבוי אם היה מקבל משהו שדומה לזה
Sir Alex Ferguson כתב: ↑29 יוני 2022, 14:06כרגע זה תקוע כי זוסואה מסרב לחתום על סעיף התנהגות בחוזה...
אם בכלל חושבים ברצינות להחזיר אותו זה עצוב לאללה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+1אורי אדום בנשמה כתב: ↑29 יוני 2022, 23:30לא היה מגיע לו שום גיבוי, אבוי אם היה מקבל משהו שדומה לזה
אם בכלל חושבים ברצינות להחזיר אותו זה עצוב לאללה...
צריך להתקדם הלאה.
עם כל האהבה והרצון שלנו כאוהדים לראות אותו,יותר נכון למועדון להתקדם הלאה ולהמשיך לבנות חדר הלבשה בריא.
אני חושב שהשנה הזאת שהייתה מאוד שקטה הוכיחה כמה זה חשוב שחדר ההלבשה בריא ומגובש.
אם זוסוואה חוזר לכאן דעו לכם שהוא ירגיש שחזר כמנצח,זה לא דבר שאנשים מהסוג שלו לוקחים כמובן מאליו,הוא גם ידאג בדרכו היחודית להדגיש את זה.
עם כל האהבה והרצון שלנו כאוהדים לראות אותו,יותר נכון למועדון להתקדם הלאה ולהמשיך לבנות חדר הלבשה בריא.
אני חושב שהשנה הזאת שהייתה מאוד שקטה הוכיחה כמה זה חשוב שחדר ההלבשה בריא ומגובש.
אם זוסוואה חוזר לכאן דעו לכם שהוא ירגיש שחזר כמנצח,זה לא דבר שאנשים מהסוג שלו לוקחים כמובן מאליו,הוא גם ידאג בדרכו היחודית להדגיש את זה.
- אורי אדום בנשמה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גאון כדורגל

יש לך את זה ביותר מלח( או מלחייה) על הפצעים?
בסדר שחקן טוב אבל הוא חמום מוח לפי התקשורת ובית הדין.
שאר השחקנים שלנו הם סבבה בקטע הזה חוץ משאפי, פאון, ויטור,אנסה, ספורי, יחזקאל ולופז מבחינתם.
שאר השחקנים שלנו הם סבבה בקטע הזה חוץ משאפי, פאון, ויטור,אנסה, ספורי, יחזקאל ולופז מבחינתם.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
נשאר בלגיה
- אורי אדום בנשמה
תהנה מאנסה ושלל הכוכבים שמגיעים