מיגל ויטור
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מיגל ויטור
לפי מה שאומרים, החמיר את המתיחה במפשעה (עבדו על ספרינטים באימון).
לא חושב שזה קשור לבעיות בברכיים או פציעות קודמות, משהו שיכול לקרות...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תראו מי נפצע איזו הפתעה
הכל יכול לקרות, אבל אין ספק שמדובר פה בשחקן שמועד לפציעות.Sir Alex Ferguson כתב:לפי מה שאומרים, החמיר את המתיחה במפשעה (עבדו על ספרינטים באימון).
כמו גולסה, כמו גאדיר, כמו יצחקי, יש שחקנים שפשוט יש להם יותר נטייה להיפצע.
אפשר להשאיר כי גם ככה אנחנו לא לחוצים בזרים כרגע, אבל אי אפשר לבנות עליו, צריכים להתייחס אליו כ"בונוס" שכל דקה שלו על הדשא מבורכת.
טוב יעשו אם יביאו בלם זר נוסף שגם באמת ישחק את רוב המשחקים.
ד"ש מבאטוקיו שנחתך ממיטת חוליו לאחר שנפצע במהלך מילוי תפקידו.באר שבעי כתב:תראו מי נפצע איזו הפתעה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת יש עמדות דחופות יותר לעמדת הזר מבלם זר נוסף.bs war כתב:
הכל יכול לקרות, אבל אין ספק שמדובר פה בשחקן שמועד לפציעות.
כמו גולסה, כמו גאדיר, כמו יצחקי, יש שחקנים שפשוט יש להם יותר נטייה להיפצע.
אפשר להשאיר כי גם ככה אנחנו לא לחוצים בזרים כרגע, אבל אי אפשר לבנות עליו, צריכים להתייחס אליו כ"בונוס" שכל דקה שלו על הדשא מבורכת.
טוב יעשו אם יביאו בלם זר נוסף שגם באמת ישחק את רוב המשחקים.
ככה שאו שנותנים לויטור צאנס עונה נוספת או שמשחררים אותו בסוף העונה ומביאים בלם זר אחר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הייתי משאיר אותו. בסוף הנאחס ישבר.
ומי שמציע להשאיר אותו כזר שישי. תזכרו שהוא מרוויח בערך 400 אלף יורו לעונה. לוקסוס גדול להשאיר אחד כזה כזר שישי.
טהא,אלחמיד,ויטור,צדק או בלם ישראלי אחר, קבהא למקרה הצורך
מצבת בלמים לא רעה בכלל. תראו מכבי עם 2 ישראלים פחות או יותר ברמה של הישראלים שלנו.
חטפה רק 9 שערים.
שינסו להשקיע בזרים בחלק הקדמי במיוחד לכנפיים. כאלו שיעשו לחץ על כל המגרש ומשם תתחיל ההגנה,בתקווה שזה יהיה חלק משיטת במשחק שלנו.כמו שמכבי עושה.
ואז תאמינו לי לא תזכרו מי הבלמים שלנו בכלל(ליגה ישראלית בלבד)
אם ויטור בסוף יעזוב. עם המזל שלנו, בקבוצה הבאה שלו אפילו צינון לא יהיה לו.
ומי שמציע להשאיר אותו כזר שישי. תזכרו שהוא מרוויח בערך 400 אלף יורו לעונה. לוקסוס גדול להשאיר אחד כזה כזר שישי.
מצבת בלמים לא רעה בכלל. תראו מכבי עם 2 ישראלים פחות או יותר ברמה של הישראלים שלנו.
חטפה רק 9 שערים.
שינסו להשקיע בזרים בחלק הקדמי במיוחד לכנפיים. כאלו שיעשו לחץ על כל המגרש ומשם תתחיל ההגנה,בתקווה שזה יהיה חלק משיטת במשחק שלנו.כמו שמכבי עושה.
האמצע לא פחות חשוב מהכנפיים כרגע( בגלל 'כנראה לא יגיע גם וגם כרגע שישקיעו מאמצים למצןא משהו לאמצע)M.I.O כתב:הייתי משאיר אותו. בסוף הנאחס ישבר.
חטפה רק 9 שערים.
קבוצה בונים קודם כל מההגנה.M.I.O כתב:הייתי משאיר אותו. בסוף הנאחס ישבר.
חטפה רק 9 שערים.
לקחת אליפות בלי בלם זר משדרג אולי אפשר, אבל אם רוצים לעשות קצת מעבר לזה אין צ'אנס עם בלמים ישראלים בלבד. כמעט כל קבוצה ישראלית שהצליחה קצת באירופה עשתה את זה עם בלם זר שהיה מעל הישראלים.
הבלמים הישראלים לא מספיק טובים והם רק נהיים יותר גרועים.
האליפות של העונה שעברה וההצלחה של מכבי בליגה החלשה של השנה בילבלו פה אנשים לצערי. הבלמים פה סופר בינוניים, אין פה אפילו אחד באמת טוב, וזו עמדה סופר קריטית. אנחנו כבר מזמן לא בימים של בנאדו וגרשון.
האמצע כבר כמעט סגורשיש כתב: האמצע לא פחות חשוב מהכנפיים כרגע( בגלל 'כנראה לא יגיע גם וגם כרגע שישקיעו מאמצים למצןא משהו לאמצע)
סאבו,טאפוקו,קבהא, אוגו/זר אחר/אלמוג
בלי משחק כנפיים אנחנו נשאר שקופים ויהיה קל להתכונן מולנו. אי אפשר עונה שלמה רק מהאמצע.
חייבים כנפיים ואמצע כמו שהיה לנו. שהקבוצות לא ידעו מאיפה תבוא הסכנה.
ויטור/בלם זר עם בלם ישראלי זו הגנה טובה גם לאירופה וראינו את זה בעבר.bs war כתב:
קבוצה בונים קודם כל מההגנה.
לקחת אליפות בלי בלם זר משדרג אולי אפשר, אבל אם רוצים לעשות קצת מעבר לזה אין צ'אנס עם בלמים ישראלים בלבד. כמעט כל קבוצה ישראלית שהצליחה קצת באירופה עשתה את זה עם בלם זר שהיה מעל הישראלים.
הבלמים הישראלים לא מספיק טובים והם רק נהיים יותר גרועים.
האליפות של העונה שעברה וההצלחה של מכבי בליגה החלשה של השנה בילבלו פה אנשים לצערי. הבלמים פה סופר בינוניים, אין פה אפילו אחד באמת טוב, וזו עמדה סופר קריטית. אנחנו כבר מזמן לא בימים של בנאדו וגרשון.
וכמו שאמרנו ההגנה מתחילה מההתקפה וגם האמצע.
מי שחושב שרק 4 בהגנה ולא משנה מי ה4 ועוד קשר אחורי יספיק. אז טעות גדולה.
הגנה לפי דעתי זה כל ההרכב אפילו החלוץ שעושה לחץ נכון.שחקני האגף שיורדים עם המגן שלהם. ולא משאירים את הביטונים לבד מול 2 שחקנים.
מה קורה איתך חבר
יחזור לשחק העונה? מה איתו?
שמישהו במועדון יתן עדכון. לא רציני שהוא בחוץ כבר כמה שבועות על פציעה קלה.
שמישהו במועדון יתן עדכון. לא רציני שהוא בחוץ כבר כמה שבועות על פציעה קלה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- ForeverRed
יפסיד חודשיים בגלל מתיחה?Sir Alex Ferguson כתב:לדעתי יחזור רק בפלייאוף (מקווה עליון).
נשמע לי מוגזם.
זה הסטנדרט אצלנו.ForeverRed כתב: יפסיד חודשיים בגלל מתיחה?
נשמע לי מוגזם.
מינימום חודש וחצי