זאהי אחמד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: זאהי אחמד

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
20 מאי 2025, 11:20
כמו שאמרתי אחרי אחת העונות הטובות של ברדה, קשה עד בלתי אפשרי להפיק מקסימום לאורך זמן. העונה הזאת נמתחה עד קצה גבול היכולת, כמעט הכל התחבר, עם תפוקה יוצאת דופן משחקנים בינוניים שאף אחד לא ציפה שיתנו מה שנתנו. סביר להניח שזה לא יחזור על עצמו. ואני עוד לא מדבר על עזיבה של קינגס שאני מאמין שאתמול התקרבנו אליה בצורה משמעותית.
תשמע זה שתומר לוי דאג לנפח הצעות בימים האחרונים כאילו כל אירופה רודפת אחריו זה לא אומר שהמציאות היא כזו.

לא יודע כמה ירוצו לשים עליו 7 מליון יורו. אם היה סעיף שחרור הייתי מדבר אחרת. אסור לעשות את הטעות שעשינו עם טוני. האיש שווה שבירת תקרה. 600-700 כמה שצריך ואפשר.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

ReDo כתב:
20 מאי 2025, 11:25
תשמע זה שתומר לוי דאג לנפח הצעות בימים האחרונים כאילו כל אירופה רודפת אחריו זה לא אומר שהמציאות היא כזו.

לא יודע כמה ירוצו לשים עליו 7 מליון יורו. אם היה סעיף שחרור הייתי מדבר אחרת. אסור לעשות את הטעות שעשינו עם טוני. האיש שווה שבירת תקרה. 600-700 כמה שצריך ואפשר.
מצטרף, האיש שווה את שבירת תקרת הזכוכית

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
20 מאי 2025, 11:10
יש שני שחקנים שהם יישארו אני רגוע. לוקאס וקינגס. אם אחד מהם הולך אנחנו בבעיה קשה מאוד.
אם לא נביא תחליפים לאחמד, גריטה וגאנח אז אני לא רגוע . קינגס ולוקאס לא מספיקים לצלחת

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
20 מאי 2025, 11:25

אין לנו יכולת לשלם סכומים כאלה וזה לא יקרה

שלח תגובה