שיפוט 22/23
Re: שיפוט 22/23
סרטון שמפוסם בפייסבוק עם כתבה קצרה על השופט אתמול
מסתבר שהוא אוהד נתניה מילדות....
אני לא חושב שהגיע לנו לנצח אתמול - אבל אסור היה לו לפשוט את המשחק.
מסתבר שהוא אוהד נתניה מילדות....
אני לא חושב שהגיע לנו לנצח אתמול - אבל אסור היה לו לפשוט את המשחק.
המרפק של העבריין קארצב לפנים של שאפי שניה לפני שלקפקזי קפץ הפיוז זה פשוט להשתין מהמקפצה.
מול הפרצוץ של השופט שפשוט התעלם.
מול הפרצוץ של השופט שפשוט התעלם.
- גנדאלף האדום
- Title: קרייזי-רד
אני מציע לקבוצה לערוך סרטון ממיטב ביצועי שחקני נתניה על שאפי אתמול, ובכלל בליגה כדי להציג בדיון ולעורר מודעות לחרא הזה. כרגע זה בהחלט הולך לכיוון זוסואה שזכה לטעום את הדשא בכל האיצטדיונים.
עם זאת, האדום מוצדק ושאפי לא היה צריך להגיב.
עם זאת, האדום מוצדק ושאפי לא היה צריך להגיב.
כבר נמאס לטחון מים, המועדון לא מגיב והחרא הזה ימשיך לקרות. איזה שופט יספור אותך אם הוא יודע שאתה לא מגיב והוא לא ישלם מחיר?
עם כמה שליאני עצמו היה שופט גרוע הוא צודק בכל מילה.
- דוח שיפוט גמר גביע הטוטו מכבי נתניה הפועל באר שבע
כל משחק הוא קשה לשיפוט, בטח משחק גמר.
לרוב אני משתדל להתייחס לרוב ההחלטות הקריטיות במשחק ולנתח אותן בנפרד, במשחק של אתמול בחרתי להתייחס לאירוע מרכזי אחד בלבד מאחר שלאורך המשחק כולו, השיפוט במגרש (של השופט המרכזי בעיקר) התאפיין בהבחנת עבירות לא מדויקת באופן בולט, שריקות מאוחרות, שפת גוף הססנית והגרוע מכל,
מחאות בלתי פוסקות מצד שחקנים ומאמנים (התגודדויות סביב השופט, תנועות ידיים ועוד) ובקיצור- תחושה של חוסר שליטה במשחק לכל אורכו.
נהוג להתייחס לשיפוט בהחלטות הגדולות במשחק, אבל חשוב לזכור ששיפוט כדורגל מורכב ממאות החלטות קטנות וכשאתה מפספס בכל כך הרבה, אתה משפיע על המשחק כולו.
ובכל זאת אתייחס להחלטה אחת שהיתה לה השפעה קריטית על המשחק כולו.
בדקה ה-54:45 ביצע קשרה של מכבי נתניה עדן קארצב (מס׳ 72) עבירת משחק על קשרה של הפועל באר שבע- שאפי סוליימנוב (מס׳ 93), שבגינה יכול היה לראות את הכרטיס הצהוב השני. שופט המשחק לא אבחן נכון ואפילו לא שרק לעבירה. לא חלפו 6 שניות ובדקה ה- 54:51, בפעולת תגמול (שנבעה מתסכול) החליט לקחת את החוק לידיים ולפגוע בפראות בעדן קארצב, שגם עליה השופט לא שרק אפילו לעבירה.
יש מונח שהשופטים מכירים היטב ונזהרים ממנו: retaliation- נקמה, תגמול. כאשר שחקן שלא נשרקה עליו עבירה, חווה תסכול ומחפש דרך להחזיר. במקרים כאלה השופטים חייבים להיות עירניים ולהגיב בהתאם. את הכרטיס האדום הזה השופט יכל וחייב היה למנוע.
אבחון מהיר ומדויק של העבירה של עדן קארצב וענישה בהתאם בכרטיס צהוב שני או במקרה הפחות אידיאלי שריקה לעבירה והכרטיס האדום של שאפי היה נמנע.
ברמות השיפוט הגבוהות מצפים משופט למנוע אדומים מהסוג הזה.
3 משחקים התקיימו השבוע, שניים במסגרת הליגה ואחד במסגרת גמר גביע הטוטו ובשלושתם נושא השיחה הוא השיפוט.
טוב תעשה הוועדה המקצועית של איגוד השופטים 2 דברים:
1.אם בניגוד לאירוע היחיד ששלחה להתייעצות לאופ״א ( זה של בית״ר נגד מכבי תל-אביב) תשלח הפעם את כל קלטת המשחק לקבלת חוות דעת על תצוגת השיפוט במשחק גמר גביע הטוטו.
2.תהייה רגישה לנושא השיבוצים. מלאכת שיבוץ השופטים למשחקים היא אומנות. צריך לדעת להתאים כל שופט למשחק וכל משחק לשופט. אני לא יודע להסביר סרטון תדמית שהאיגוד פרסם של השופט במשחק אמש, שאחד מרגעיו הגדולים כילד היו באצטדיון הקופסא בנתניה. קצת רגישות לא תזיק פה.
נכון לא נראינו טוב על הדשא, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשופט חיבל במשחק באופן אנוש. אם היה צדק נתניה הייתה ב-10 שחקנים כמעט מחצית שלמה ולא אנחנו...
- דוח שיפוט גמר גביע הטוטו מכבי נתניה הפועל באר שבע
כל משחק הוא קשה לשיפוט, בטח משחק גמר.
לרוב אני משתדל להתייחס לרוב ההחלטות הקריטיות במשחק ולנתח אותן בנפרד, במשחק של אתמול בחרתי להתייחס לאירוע מרכזי אחד בלבד מאחר שלאורך המשחק כולו, השיפוט במגרש (של השופט המרכזי בעיקר) התאפיין בהבחנת עבירות לא מדויקת באופן בולט, שריקות מאוחרות, שפת גוף הססנית והגרוע מכל,
מחאות בלתי פוסקות מצד שחקנים ומאמנים (התגודדויות סביב השופט, תנועות ידיים ועוד) ובקיצור- תחושה של חוסר שליטה במשחק לכל אורכו.
נהוג להתייחס לשיפוט בהחלטות הגדולות במשחק, אבל חשוב לזכור ששיפוט כדורגל מורכב ממאות החלטות קטנות וכשאתה מפספס בכל כך הרבה, אתה משפיע על המשחק כולו.
ובכל זאת אתייחס להחלטה אחת שהיתה לה השפעה קריטית על המשחק כולו.
בדקה ה-54:45 ביצע קשרה של מכבי נתניה עדן קארצב (מס׳ 72) עבירת משחק על קשרה של הפועל באר שבע- שאפי סוליימנוב (מס׳ 93), שבגינה יכול היה לראות את הכרטיס הצהוב השני. שופט המשחק לא אבחן נכון ואפילו לא שרק לעבירה. לא חלפו 6 שניות ובדקה ה- 54:51, בפעולת תגמול (שנבעה מתסכול) החליט לקחת את החוק לידיים ולפגוע בפראות בעדן קארצב, שגם עליה השופט לא שרק אפילו לעבירה.
יש מונח שהשופטים מכירים היטב ונזהרים ממנו: retaliation- נקמה, תגמול. כאשר שחקן שלא נשרקה עליו עבירה, חווה תסכול ומחפש דרך להחזיר. במקרים כאלה השופטים חייבים להיות עירניים ולהגיב בהתאם. את הכרטיס האדום הזה השופט יכל וחייב היה למנוע.
אבחון מהיר ומדויק של העבירה של עדן קארצב וענישה בהתאם בכרטיס צהוב שני או במקרה הפחות אידיאלי שריקה לעבירה והכרטיס האדום של שאפי היה נמנע.
ברמות השיפוט הגבוהות מצפים משופט למנוע אדומים מהסוג הזה.
3 משחקים התקיימו השבוע, שניים במסגרת הליגה ואחד במסגרת גמר גביע הטוטו ובשלושתם נושא השיחה הוא השיפוט.
טוב תעשה הוועדה המקצועית של איגוד השופטים 2 דברים:
1.אם בניגוד לאירוע היחיד ששלחה להתייעצות לאופ״א ( זה של בית״ר נגד מכבי תל-אביב) תשלח הפעם את כל קלטת המשחק לקבלת חוות דעת על תצוגת השיפוט במשחק גמר גביע הטוטו.
2.תהייה רגישה לנושא השיבוצים. מלאכת שיבוץ השופטים למשחקים היא אומנות. צריך לדעת להתאים כל שופט למשחק וכל משחק לשופט. אני לא יודע להסביר סרטון תדמית שהאיגוד פרסם של השופט במשחק אמש, שאחד מרגעיו הגדולים כילד היו באצטדיון הקופסא בנתניה. קצת רגישות לא תזיק פה.
נכון לא נראינו טוב על הדשא, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשופט חיבל במשחק באופן אנוש. אם היה צדק נתניה הייתה ב-10 שחקנים כמעט מחצית שלמה ולא אנחנו...
מתקפה חריפה של הפועל ב"ש על תצוגת השיפוט של שמואלביץ' בגמר גביע הטוטו 
• "רק בישראל אוהד של קבוצה שופט אותה בגמר"
• "איך לא היה אדום לקארצב? מהלך אחד לפני הוא פירק את שאפי. איפה איגוד השופטים המהולל?"
• "שאפי מקבל מכות כל המשחק, אבל בגלל שהוא לא ישראלי - הוא פחות מתעסק בהצגות אלא סופג וממשיך לשחק. רק השופטים פה נגררים לכל הצגה ופרובוקציה, והפנדל? המצאה"
התחלה לא רעה. צריך לתקוף את הנושא בכל הזדמנות רק כך יפסיקו לשים עלינו איבר מין זכרי פעם אחר פעם.
• "איך לא היה אדום לקארצב? מהלך אחד לפני הוא פירק את שאפי. איפה איגוד השופטים המהולל?"
• "שאפי מקבל מכות כל המשחק, אבל בגלל שהוא לא ישראלי - הוא פחות מתעסק בהצגות אלא סופג וממשיך לשחק. רק השופטים פה נגררים לכל הצגה ופרובוקציה, והפנדל? המצאה"
התחלה לא רעה. צריך לתקוף את הנושא בכל הזדמנות רק כך יפסיקו לשים עלינו איבר מין זכרי פעם אחר פעם.
ציטוטים של one, הייתי מצפה מהמועדון להוציא הודעה רשמית. בנוסף לכך לא אושר הכנסת דגלים של הארגון כי זה עלול לשמש כ״כלי תקיפה״ מעניין איך הדגלים של נתניה לא יכולים לשמש ככלי תקיפה.CrazyRed7 כתב: ↑19 ינואר 2023, 11:30מתקפה חריפה של הפועל ב"ש על תצוגת השיפוט של שמואלביץ' בגמר גביע הטוטו
פעם אחת אנחנו ראויים לקבל גב מהמועדון.
חחחח פשוט לא ייאמן מהמקפצה
יו״ר איגוד השופטים: ״צר לי שבמקום להפיק לקחים מההתנהגות הפרועה שלהם הם מפנים ביקורת לשופט״
איגוד של בני יונות.
זהבי עשה מהם מטעמים וסתמו את הפה, איכס איכס ושוב איכס.
יו״ר איגוד השופטים: ״צר לי שבמקום להפיק לקחים מההתנהגות הפרועה שלהם הם מפנים ביקורת לשופט״
איגוד של בני יונות.
זהבי עשה מהם מטעמים וסתמו את הפה, איכס איכס ושוב איכס.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 19 ינואר 2023, 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
יו"ר איגוד השופטים גיורא ענבר בהודעה על שמואלביץ': "איגוד השופטים רואה בחומרה רבה את ההשתלחות חסרת הרסן של גורמים בהפועל ב"ש כלפי השופט איתן שמואלביץ', ואת הניסיון הציני והמכוער לפגוע ביושרתו, במקצועיותו ובאמינותו/ איתן הוא אחד השופטים המוכשרים והוותיקים בישראל, נמצא בעונה מקצועית מצוינת ולא במקרה הוא משובץ למשחקים הגדולים והרגישים ביותר. צר לי שבמקום שכל קבוצה תתעסק בהפקת לקחים בתוך המועדון לגבי ההתנהגות, הפרועה והאלימה, של השחקנים והספסלים - בוחרים במפלט הקל: להסיט את האש כלפי שופט המשחק ולנסות להשחיר אותו על לא עוול בכפו. אני לא מקבל זאת, האיגוד לא מקבל זאת. הגיע הזמן לעצור את מסע ההסתה הזה!!".
מה נותר להגיד? אני מעדיף לשתוק כי הדברים שלי הם עילה למעצר.
אי אפשר להאשים אותם. אם הילד כאפות מרים את הראש שלו אז טבעי להוריד אותו בחזרה עם כאפה נוספת.
עכשיו נראה אם יהיה לנו את האומץ להגיב או להשאיר את הראש למטה.
מרחם על השופט שישובץ למשחק מול נתניה בטרנר. הקהל יעשה לו את המוות.
עכשיו נראה אם יהיה לנו את האומץ להגיב או להשאיר את הראש למטה.
מרחם על השופט שישובץ למשחק מול נתניה בטרנר. הקהל יעשה לו את המוות.
אם אנחנו קהל של פראיירים אז אין מה להיות מופתעים.
צריך להגיע עד לבית של הבן זונה הזה להבהיר לו את דעתנו. פחות מזה וימשיכו לחרבן עלינו.
צריך להגיע עד לבית של הבן זונה הזה להבהיר לו את דעתנו. פחות מזה וימשיכו לחרבן עלינו.
אם נשתוק על זה אפשר לסגור את הבסטה
השלב הבא יהיה לחפש את שאפי חזק חזק ( אוגו, ז'וסוואה)
שיענו לו, איפה הוא היה כשחיפה יצאו נגד השיבוץ שלשלומי בן אברהם.
יש דם רע בין אלונה לאנשים שם
השלב הבא יהיה לחפש את שאפי חזק חזק ( אוגו, ז'וסוואה)
שיענו לו, איפה הוא היה כשחיפה יצאו נגד השיבוץ שלשלומי בן אברהם.
יש דם רע בין אלונה לאנשים שם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פשוט איגוד של מושחתים לא יאמן, מכבי חיפה בוכים וישר אומרים שטעו נגדם ועלינו יוצאים, פשוט בדיחהForeverRed כתב: ↑19 ינואר 2023, 14:01יו"ר איגוד השופטים גיורא ענבר בהודעה על שמואלביץ': "איגוד השופטים רואה בחומרה רבה את ההשתלחות חסרת הרסן של גורמים בהפועל ב"ש כלפי השופט איתן שמואלביץ', ואת הניסיון הציני והמכוער לפגוע ביושרתו, במקצועיותו ובאמינותו/ איתן הוא אחד השופטים המוכשרים והוותיקים בישראל, נמצא בעונה מקצועית מצוינת ולא במקרה הוא משובץ למשחקים הגדולים והרגישים ביותר. צר לי שבמקום שכל קבוצה תתעסק בהפקת לקחים בתוך המועדון לגבי ההתנהגות, הפרועה והאלימה, של השחקנים והספסלים - בוחרים במפלט הקל: להסיט את האש כלפי שופט המשחק ולנסות להשחיר אותו על לא עוול בכפו. אני לא מקבל זאת, האיגוד לא מקבל זאת. הגיע הזמן לעצור את מסע ההסתה הזה!!".
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צריך להגיב ובחומרה, הפעם עם הוכחות חותכות.
להצמיד דוגמאות של מקרים שלנו נשרקים ונשלפים אדומים ומנגד עברו בשתיקה.
הפנדל של לופז אחרי שנדחף ברחבה,
המרפק של קארצב לשאפי מול המרפק של שאפי לקארצב,
הורדת הרגל של ויטור על (נדמה לי) קארצב ואדום מול הורדת הרגל של סק וצהוב,
העבירה על שאפי בפנדל נגד חיפה ששוה רק צהוב מול ההחלטה של הועדה המקצועית על "אי ניסיון להגיע לכדור" של בלם מכבי,
ההפרעה לשוער בגול של חיפה שלא נשרקה עבירה מול הפרעה לשוער של חמד (נראה לי) שכן נשרקה.
הפקקים של סק שרק "שפשפו" ולא נעיצה מלאה ולכן שווים צהוב מול הפקקים של ספורי (?) ששפשפו את הגרב של סונדגרן וכן שווים אדום.
ועוד...
חאלס, צריך לצאת למתקפה ולפתוח מלמלת עולם עד שתהיה פה הוגנות.
לא מחפש הנחות, רק סטנדרטים שווים לכולם.
להצמיד דוגמאות של מקרים שלנו נשרקים ונשלפים אדומים ומנגד עברו בשתיקה.
הפנדל של לופז אחרי שנדחף ברחבה,
המרפק של קארצב לשאפי מול המרפק של שאפי לקארצב,
הורדת הרגל של ויטור על (נדמה לי) קארצב ואדום מול הורדת הרגל של סק וצהוב,
העבירה על שאפי בפנדל נגד חיפה ששוה רק צהוב מול ההחלטה של הועדה המקצועית על "אי ניסיון להגיע לכדור" של בלם מכבי,
ההפרעה לשוער בגול של חיפה שלא נשרקה עבירה מול הפרעה לשוער של חמד (נראה לי) שכן נשרקה.
הפקקים של סק שרק "שפשפו" ולא נעיצה מלאה ולכן שווים צהוב מול הפקקים של ספורי (?) ששפשפו את הגרב של סונדגרן וכן שווים אדום.
ועוד...
חאלס, צריך לצאת למתקפה ולפתוח מלמלת עולם עד שתהיה פה הוגנות.
לא מחפש הנחות, רק סטנדרטים שווים לכולם.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פריד שופט.
פעם אחרונה ששפט אותנו קראו לו ל var על כניסה לברך של קלטינס בתוך הרחבה מול הפועל חיפה והוא התעלם מהמלצת ה var.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!