פיינורד רוטרדם- הפועל ב"ש, חמישי, 20:30, דה קויפ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: פיינורד רוטרדם- הפועל ב"ש, חמישי, 20:30, דה קויפ

שליחה על ידי dor69 »

מספיק להסתכל על מספר 10 שלהם שדיברו עליו עוד לפני (שכחתי את השם) ועל מספר 19 שתפר אותנו בצמד ולהבין מהם פערי הרמות, שני כוכבי כדורגל שהליגה הישראלית רואה ברמה שלהם פעם בעשור ואצלהם זה הסטנדרט

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

dor69 כתב:מספיק להסתכל על מספר 10 שלהם שדיברו עליו עוד לפני (שכחתי את השם) ועל מספר 19 שתפר אותנו בצמד ולהבין מהם פערי הרמות, שני כוכבי כדורגל שהליגה הישראלית רואה ברמה שלהם פעם בעשור ואצלהם זה הסטנדרט
על מנת לקבל פרופורציות, מה השווי והשכר של 10 ושל 19. 10 תותח!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

איזה הבדל בין בלם הולנדי שחוזר לארץ שלו אחריי שהוא שיחק בליגות גדולות (לירוי פריי) לבלם ישראלי (טל בן חיים).
האחד כובש במשחק באירופה צמד השני נראה כמו הצל של עצמו....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב:מספיק להסתכל על מספר 10 שלהם שדיברו עליו עוד לפני (שכחתי את השם) ועל מספר 19 שתפר אותנו בצמד ולהבין מהם פערי הרמות, שני כוכבי כדורגל שהליגה הישראלית רואה ברמה שלהם פעם בעשור ואצלהם זה הסטנדרט
שחקנים ברמה הזאת לא מגיעים לישראל. לא פעם בעשור ולא פעם ביובל

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

MikiRed כתב:
על מנת לקבל פרופורציות, מה השווי והשכר של 10 ושל 19. 10 תותח!
בורחס מספר 10 אני מאמין שהוא שווה משהו כמו 10-15 מיליון יורו ומרוויח סביב המיליון יורו

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:
שחקנים ברמה הזאת לא מגיעים לישראל. לא פעם בעשור ולא פעם ביובל
באתי לכתוב את זה ואז נזכרתי בטוני

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

למרות כל הבדלי הרמות, והקצב, והפיזיות וכו'
נתנו להם יותר מידי כבוד, שיחקנו ממש מאחורה, היו להם מלא שטחים, בחצי שעה הראשונה זה היה מטווח רציני ופשוט לא הצלחנו להרים את הראש ופה אני יצאתי מעט מאוכזב, מפתיחת המשחק המעט כנועה שלנו השחקנים נראו קצת בהלם.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

לא שיחקנו בכלל כדורגל. שום כלום. ברור שיש פערי רמות, אבל גם סלטיק ואינטר הראו איכויות מטורפות אבל ידענו להשיב להם בכדורגל. שחקנים עשו תנועה, לא נלחצו, שיחקו חכם וידעו להחזיק בכדור ולייצר התקפות. אתמול בקושי עברנו ת'חצי. השחקנים שלהם היו עסוקים רק בלתקוף ולצערי נראנו כמו קבוצה שלא ברמה. פיינורד לא טובה יותר מסלטיק, אינטר וסאותהמפטון. אנחנו פשוט הרבה פחות טובים מהפועל באר שבע של 16/17.
יש לנו אחלה בסיס ישראלי, אבל בלי זרים שיעשו את ההבדל אנחנו לא נשחזר את התקופה המופלאה הזאת.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
red bend

שליחה על ידי red bend »

לא ברור דבר אחד נלחמנו והזענו קשה בפוטו פיניש של הליגה כדי לזכות בכרטיס לאירופה
בשביל מה? כדי לטייל בשבדיה קזחסטן ואלבניה? מוזר לי שלא הנחיתו זרים שישדרגו אותנו למטרה זו אני לא נכנס לשיקולים כלכלים של המועדון
אבל זה לא היה דבר מתבקש לעשות?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

"זרים משדרגים" ברמה האירופית מגיעים לארץ פעם בעשור.
מכבי תל אביב עם כל הכסף שלה לא מצליחה להביא זר אחד כזה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Guevara כתב:לא שיחקנו בכלל כדורגל. שום כלום. ברור שיש פערי רמות, אבל גם סלטיק ואינטר הראו איכויות מטורפות אבל ידענו להשיב להם בכדורגל. שחקנים עשו תנועה, לא נלחצו, שיחקו חכם וידעו להחזיק בכדור ולייצר התקפות. אתמול בקושי עברנו ת'חצי. השחקנים שלהם היו עסוקים רק בלתקוף ולצערי נראנו כמו קבוצה שלא ברמה. פיינורד לא טובה יותר מסלטיק, אינטר וסאותהמפטון. אנחנו פשוט הרבה פחות טובים מהפועל באר שבע של 16/17.
יש לנו אחלה בסיס ישראלי, אבל בלי זרים שיעשו את ההבדל אנחנו לא נשחזר את התקופה המופלאה הזאת.
1000000+

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: תראה,זה ברור שהכשלון של מכבי הוא עצום פי כמה,אבל אני כאוהד הפועל בש מכבי לא מעניינת אותי.
גם אני יצאתי אתמול מאוכזב ולא בגלל התוצאה אלה המצורה שנראינו.
מהקלות שהשערים האלה הגיעו ומהעובדה שנראינו כל כך נרפים.
מקווה שבכר והשחקנים ילמדו המון מצמד המשחקים האחרונים כי יש הרבה מה ללמוד.
אני מקווה לראות את השינוי כבר בראשון ובעיקר ביוזמה.
אחד הדברים שצרמו לי לעין בצמד המשחקים הללו זה העובדה שאנחנו נלחצים אחורה ולא מסוגלים לחבר פס תחת הלחץ ואז מקבלים גול וקשה לנו לתת גול בצד השני.
ביום ראשון אני רוצה לראות התנפלות,אותה התנפלות ולחץ שראיתי במשחקים הראשונים של הקבוצה שמשום מה נעלמה.
אין ממה להיות מאוכזבים.
נכון שהיינו יכולים לעקוץ אבל בלי שטקוס זה גם נגמר כמו שנגמר בקרואטיה בשנה שעברה.
מדובר בקבוצה שהיריבות שלה הם איאקס ופ.ס.ו, זאת הרמה שלה, זה רמת הסגל שהם בונים, וכתבתי לפני המשחק שכל המומחים למיניהם שמדברים על משבר או קבוצה לא טובה אולי צודקים מבחינת מאבק האליפות בהולנד אבל אין לזה שום קשר לקבוצה שלנו במשחק חוץ בהולנד.

הגול השני למשל, לירוי פר הוא מפלצת פיזית, שחקן שכבש בזמנו 6 שערים והוסיף 4 בישולים בעונת פריימר לייג עם ק.פ.ר ולאחר מכן 6 שערים ו-2 בישולים עם סוונסי בפריימר לייג, שחקן עם 11 הופעות בנבחרת הולנד,שחקן שלאורך הקרירה נרכש על ידי 4 קבוצות שונות במחיר כולל של 26 מיליון יורו, מה כבר שחקנים כמו שמיר, קלטינס וקבהא יכולים לעשות כשמורם לרחבה כדור חד והוא עולה איתם לכדור? הוא ינצח במאבק וינגח את הכדור. אלה פערי הרמות, בטח בסגל הנוכחי שלנו שהוא בעצמו בבנייה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: אין ממה להיות מאוכזבים.
נכון שהיינו יכולים לעקוץ אבל בלי שטקוס זה גם נגמר כמו שנגמר בקרואטיה בשנה שעברה.
מדובר בקבוצה שהיריבות שלה הם איאקס ופ.ס.ו, זאת הרמה שלה, זה רמת הסגל שהם בונים, וכתבתי לפני המשחק שכל המומחים למיניהם שמדברים על משבר או קבוצה לא טובה אולי צודקים מבחינת מאבק האליפות בהולנד אבל אין לזה שום קשר לקבוצה שלנו במשחק חוץ בהולנד.

הגול השני למשל, לירוי פר הוא מפלצת פיזית, שחקן שכבש בזמנו 6 שערים והוסיף 4 בישולים בעונת פריימר לייג עם ק.פ.ר ולאחר מכן 6 שערים ו-2 בישולים עם סוונסי בפריימר לייג, שחקן עם 11 הופעות בנבחרת הולנד,שחקן שלאורך הקרירה נרכש על ידי 4 קבוצות שונות במחיר כולל של 26 מיליון יורו, מה כבר שחקנים כמו שמיר, קלטינס וקבהא יכולים לעשות כשמורם לרחבה כדור חד והוא עולה איתם לכדור? הוא ינצח במאבק וינגח את הכדור. אלה פערי הרמות, בטח בסגל הנוכחי שלנו שהוא בעצמו בבנייה.
תראה,אני אתן לך את הדימוי הבא אז אולי תבין את הכוונה.
יש לך ילד,הילד עושה מבחן במתמטיקה מביא ציון 90.
אותו ילד אחרי חצי שנה עושה עוד מבחן והפעם מוציא 60.
אז מבחינתי הפועל בש הוכיחה בעבר שהיא יכולה להתמודד ולהראות לא רע מול קבוצות שהם לא פחות טובות מפיינורד.
אז נכון,סגל אחר,קבוצה אחרת.
אבל זה אותו מאמן והרוח צריכה להיות אותה רוח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הדוגמא לא נכונה.
זה כמו ילד אחד שטוב בחשבון ואוהב את התחום והייתה לו מורה טובה ונתת לו גם מורה פרטי ומוציא 90, ואז הילד השני שלא טוב בחשבון ולא אוהב את התחום והייתה לו מורה פחות טובה ולא נתת לו מורה פרטי מוציא 70, אז אתה תכעס על הילד השני כי האח הגדול שלו הוציא לפני כמה שנים ציון גבוה יותר?
הקבוצה של היום לא קשורה לקבוצה של אז, וגם הקבוצה של אז הובסה בהפרש של 3 שערים מול סלטיק בחוץ במגרש ביתי כמו המגרש של ההולנדים.
יצא לי לראות את הליגה ההולנדית ואת פיינורד לא מעט פעמים כשצפיתי באיאקס שתמיד הייתה לי חיבה אליה, האווירה במגרש שם היא מטורפת, מדובר באיצטדיון מאוד ביתי וכמו סלטיק יש אצלם פערים גדולים בין החוץ לבית, נתנו שנה שעברה לאיאקס 5 בבית ואז חטפו 6 בחוץ.
מי שראה את מסיבת העיתונאים ראה שמוגילבסקי אפילו ציין באחת השאלות לקבהא האם האווירה השפיעה כי לפי מה שהוא שאל כאחד שהיה שם הגולים הגיעו ברגעים שהקהל שלהם פתאום התעורר ונכנס לטירוף.
לדעתי גם הקבוצה ההיא הייתה מפסידה אתמול במגרש כל כך ביתי, לדעתי היא הייתה כובשת לפחות שער חוץ אחד אבל עם גורש בשער היינו גם סופגים לפחות את אותה הכמות של אתמול אם לא יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

התמודדנו בעבר לא רע כי היו כלים.
להשוות את הישראלים של אז לישראלים של היום זו בדיחה די גרועה, אין מה לעשות עם זה. גם אם אוכל לבחור חופשי מתוך הליגה כולה, אין לא מליקסון ולא ראדי.
גם עם הזרים יש הבדל עצום.

אנחנו כל הזמן משווים לב"ש של 16/17, קבוצה שהייתה בשיאה, גם מבחינת זמן גיבוש בסגל וגם מבחינת איכות הסגל. בכללי קבוצה שרואים פעם בעשור בערך.
יהיה נכון יותר להשוות ל-15/16, שגם שם היה בסיס טוב בהרבה מהיום. ואז עפנו לת'ון.

עד ההזדמנות ההיא של נייג'ל עמדנו טוב, הם כמעט ולא סיכנו באמת את השער.
הרגע ההוא היה נקודת מפתח, ברגע שהוא פוספס הם התחילו בליץ' אמיתי וראשון על השער שלנו, ובאו על שכרם עם שער.
אני חושב שההצבה של זריהן וספורי במרכז כשקלטינס ושמיר פותחים לאגפים היא הברקה טקטית של בכר. גם אם זה עלה באמצע רך, פיינורד מביאה תוצרת בעיקר דרך האגפים וזה הוכח גם במשחק.
איזה מצב דרך האמצע הביא לסיכון ממשי ורציני?
מהאגפים אני יכול להביא בקלות כמה.

הנקודות הרעות הם בעיקר בעמידה בנייחים, אפשר לפאר את פר עד מחר, עצם ההגעה שלו למצב כה חופשי זה לא רציני.
ידענו שיהיה בעיה לצאת קדימה, אין לנו מספיק איכות באמצע ומקדימה וזה לגמרי בא לידי ביטוי.
אמרנו שדרך הכוח של האסלביינק נוכל לצאת קדימה וזה גם מה שקרה. הבעיה היא שהוא די בודד, זריהן הביא את שלו והיה קרוב אך זה לא הספיק.

נבנה פה בסיס טוב שזקוק לעוד 2-3 שחקנים איכותיים ל-11.
נקווה שאחד יגיע עכשיו, היתר יצטרך לחכות לקיץ.
חוץ מרכש, נצטרך לקדם את הקיים. לכן גם צריך להיות רגועים עם חרמנות הרכש. שחקנים כמו ספורי, מרין, קלטינס ושמיר צריכים דקות כדי לבצע את קפיצת המדרגה. אם יבצעו אותה או לא זה עניין אחר, היררכית הם צריכים לקבל את התנאים לעשות אותה.

שלח תגובה