עדן בן בסט חתם לשלוש שנים
Re: עדן בן בסט סיכם
אתם היחידים שמתעסקים בשאלה "בא על תקן חלוץ שני או שלישי" וכו'...הוא מבחינתו מגיע להיות חלוץ ראשון וזה גם מה שהמערכת תדרוש ממנו להוכיח...
מעבר לזה...לכל ההזויים והמתנגדים להזויים והסטטיסטיקאים והנביאים והאוכלי כובעים והרציונלים:
הוא מגיע..וזה נראה סופי.
גם אם אנו עדים לתחילת התהליך שיסיים את רצף האליפויות שלנו ולא נעפיל לאירופה אני אומר תודה רבה על הכל ובשנה הבאה יהיה יותר טוב..ואם לא - הרווחנו
מעבר לזה...לכל ההזויים והמתנגדים להזויים והסטטיסטיקאים והנביאים והאוכלי כובעים והרציונלים:
הוא מגיע..וזה נראה סופי.
גם אם אנו עדים לתחילת התהליך שיסיים את רצף האליפויות שלנו ולא נעפיל לאירופה אני אומר תודה רבה על הכל ובשנה הבאה יהיה יותר טוב..ואם לא - הרווחנו
אהבתי את הבוטום לייןmatanred כתב:אתם היחידים שמתעסקים בשאלה "בא על תקן חלוץ שני או שלישי" וכו'...הוא מבחינתו מגיע להיות חלוץ ראשון וזה גם מה שהמערכת תדרוש ממנו להוכיח...
הוא מגיע..וזה נראה סופי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מישהו יודע מה השכר שבן בסט יקבל פה?
בינתיים מנדזוקיץ במחווה לבן בסט
משתגע מהתגובות... בן בסט חלוץ מעולה, פיסי מאד, יודע לשחק גם עם הגב, יוצא מהר למתפרצות. לדעתי עולה על שכטר בכמה דרגות. תוציאו משכטר נפילות מוזרות ופנדלים (מה שיקרה השנה) והמספרים שלו ירדו.
גם אני חושב ששנה שלישית היא בעייתית, אבל זה היה אילוץ. מכסימום בשנה השלישית יעבור לקבוצה אחרת עם פיצוי.
לסיכום, גאדיר וברדה out עזרא ובן בסט in, לדעתי חיזוק ובגדול, וזה בינתיים...
גם אני חושב ששנה שלישית היא בעייתית, אבל זה היה אילוץ. מכסימום בשנה השלישית יעבור לקבוצה אחרת עם פיצוי.
מיקי, לא זכור לי שראיתי את בן בסט משחק עם הגב לשער מתישהו.MikiRed כתב:משתגע מהתגובות... בן בסט חלוץ מעולה, פיסי מאד, יודע לשחק גם עם הגב, יוצא מהר למתפרצות. לדעתי עולה על שכטר בכמה דרגות. תוציאו משכטר נפילות מוזרות ופנדלים (מה שיקרה השנה) והמספרים שלו ירדו.
האמת שאני גם לא מבין על איזה פיזיות אתה מדבר. הבחור חלוץ ישראלי טיפוסי... חלש להחריד מבחינה פיזית.
לצערי אני רואה אותו משחק באגף שמאל על חשבון טוני. זו העמדה שהוא רגיל לשחק בה.
- ForeverRed
קראתי ש-250.שמעון א כתב:מישהו יודע מה השכר שבן בסט יקבל פה?
פיסי באבוההה, גם מתמקם ונוגח טוב.
הלוואי ואתה צודק, אחי.MikiRed כתב:פיסי באבוההה, גם מתמקם ונוגח טוב.
מי כמונו יודע....MikiRed כתב: גם מתמקם ונוגח טוב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
לא אמרתי לאיזה כיוון...
לא נראה לי שבכל השנים שישחק אצלנו הוא יכבוש שער יותר חשוב ומרגש, מקווה שאתבדה
מתי יתחילו הדיבורים אצל הצהובים שהכל קונספירצייה, הוא הבקיע שער עצמי חשוב כיוון שידע שיעבור...
התחילו כברMikiRed כתב:מתי יתחילו הדיבורים אצל הצהובים שהכל קונספירצייה, הוא הבקיע שער עצמי חשוב כיוון שידע שיעבור...
מעניין לראות מה "צהוב סוגר חשבון" יכתוב הפעם
יוצא לשדה לקבל אותו ולשים עליו צעיף. מי מצטרף?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה