שמואל שיימן יהיה הרכש הכי גדול.maxkid22 כתב:בקיצור הרכש הכי גדול של הקיץ יהיה חן עזרא
אריק סאבו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אריק סאבו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חסימה שלך עד סגירת החלון תהיה הרכש הכי גדול.דר אדום בנשמה כתב: שמואל שיימן יהיה הרכש הכי גדול.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מת.Totti כתב: חסימה שלך עד סגירת החלון תהיה הרכש הכי גדול.
יש מצב משהו השתנה בעקבות הכתבה בספורט 5?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חסימה שלך מהפורום יהיה הדבר הכי גדול שיש.Totti כתב: חסימה שלך עד סגירת החלון תהיה הרכש הכי גדול.
אדם רע שיודע רק לקטול אנשים לא משנה מה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וואלה אני מתחיל לתהות אם השמועה שהוא חתם ויוצג בראשון אמיתית...
- The red one
חכה יש עוד 3 שעות למה הפסימיות אח?maxkid22 כתב:וואלה אני מתחיל לתהות אם השמועה שהוא חתם ויוצג בראשון אמיתית...
יש לך איזה שמועה עסיסית שתגרום לי לא להיות פסימי?The red one כתב: חכה יש עוד 3 שעות למה הפסימיות אח?
זה מרגיש כאילו נמרח איתו הסיפור יותר מידיי.
לא אזיל דמעה אם לא יגיע.
אפשר לכוון ליותר
אפשר לכוון ליותר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
עצם החתימה של סאבו פסימית מבחינתי אז מעדיף כבר שלא יחתום.maxkid22 כתב: יש לך איזה שמועה עסיסית שתגרום לי לא להיות פסימי?
כמובן שהייתי ציני בתגובה..הוא לא יחתום היום, מי יודע אם בכלל..כן היו מגעים מתקדמים - זה בטוח. איפה זה נתקע? אין לדעת בשלב זה.
- ForeverRed
כתבתי כאן כבר שבביתר מתחולל כרגע כאוס. אי אפשר לבנות על הסכמות בין טביב לאוחנה ואישור עסקאות מכירה כשהלך הרוח משתנה בכל חצי שעה.שמעון א כתב:זה מרגיש כאילו נמרח איתו הסיפור יותר מידיי.
צריך להכין אלטרנטיבות.
מניח שזה קשור לריב של אוחנה וטביב, בגלל שטביב העביר את זכויות הניהול לאוחנה, אוחנה חייב לחתום על כל הסכם, וכנראה שפשוט לא בא לו לוותר על סאבו והוא שם זרנוק אחד גדול על מה טביב רוצה...The red one כתב: עצם החתימה של סאבו פסימית מבחינתי אז מעדיף כבר שלא יחתום.
כמובן שהייתי ציני בתגובה..הוא לא יחתום היום, מי יודע אם בכלל..כן היו מגעים מתקדמים - זה בטוח. איפה זה נתקע? אין לדעת בשלב זה.
בקיצור תתכוננו לשלישיית קישור של קבהא, איינבינדר וממן מול טאלין.
אוי ואבוי לנו אם זה לא יספיק לנו בשביל לעבורשמעון א כתב:בקיצור תתכוננו לשלישיית קישור של קבהא, איינבינדר וממן מול טאלין.