הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טרנר

שליחה על ידי CrazyRed7 »

xboy כתב: באותה מידה יכל לצאת טיפש גדול. אתה לא יכול ללחוץ אותנו כל כך גבוה ולא לשלם מחיר, היום, על אף המשחק המפוזר שלנו, הוא יכל לקבל חמישיה.
שאר הקבוצות שהגיעו, חיכו מאחור וניסו לצאת למתפרצות אכלנו חמישיות.
אז הוא ניסה הפוך על הפוך והצליח לו בגדול. הוא ניטרל לגמרי את המשחק המסודר שלנו.
יש לו ביצים של שור.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לוזון אולי הפתיע את בכר. אבל רק בגלל איך שהתגלגל המשחק.
אם היינו מבקיעים בדקה העשירית(גאדיר), היינו מפרקים אותם עם הצורת משחק שלהם.
סה"כ היה להם הרבה מזל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

עוד משהו שמעצבן...
שיחקנו מול בלם שיותר מחצי קריירה שיחק מגן ימני, ועוד בלם שהוא מגן שמאלי...

לא הגענו למספיק מצבים לדעתי. זה די מדאיג. במיוחד כשהפועל ת"א שיחקה פתוח לגמרי ולא סגרה את המשחק.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

טאהא כבר אשם בשער ישיר במשחק שני מתוך 3.
מעבר לכך שהגנתית הוא לא באמת ברמה לצערי החיסרון של ויטור היא משמעותית מאוד גם בהנעת כדור מאחורה, פתאום אנחנו כבר לא מצליחים בזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:טאהא כבר אשם בשער ישיר במשחק שני מתוך 3.
מעבר לכך שהגנתית הוא לא באמת ברמה לצערי החיסרון של ויטור היא משמעותית מאוד גם בהנעת כדור מאחורה, פתאום אנחנו כבר לא מצליחים בזה.
יש פתרון על הספסל לבעיית טאהא שנקראת מתן אוחיון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

CrazyRed7 כתב: שאר הקבוצות שהגיעו, חיכו מאחור וניסו לצאת למתפרצות אכלנו חמישיות.
אז הוא ניסה הפוך על הפוך והצליח לו בגדול. הוא ניטרל לגמרי את המשחק המסודר שלנו.
יש לו ביצים של שור.
לא חוכמה במצב שהם נמצאים בו ללכת על כל הקופה, בכדורגל יש הרבה פסיכולוגיה, השחקנים של הפועל באים להראות לכל העולם שהם לא נשברים, וזה מוציא מהם בעיקר לחימה ופחות כדורגל.
הקבוצות שבאו להסתגר מולנו וחטפו חמישיה אלו קבוצות שהסתגרו אבל לא שילבו טיפה אגרסיביות, להבדיל מרעננה לדוגמא.
ללוזון היה היום מזל, שבוע שעבר הוא עשה את אותו דבר מול חיפה ולא הצליח לו כי חיפה עשו 2 שערים ממצב אחד.

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

זה מחיר ההיבריס. זה המחיר שמשלם מי שנכנס לאופוריה וחושב שכל הליגה קטנה עליו, זה המחיר שמשלם מי שמדבר על הפרשים כאילו המשחק מתחיל מ-1-0 לו.
יש פה כמה אנשים שאם היו מראים לי את התגובות שלהם בצורה עיוורת הייתי בטוח שמדובר באוהדים של החזירים הצהובים, כמה ניצחונות ונהיינו בלתי מנוצחים? אף אחד לא יכול עלינו?
יותר מאיבוד הנקודות הסתמי הזה מעצבן אותי הלך הרוח מסביב לכל המועדון הזה, היהירות באוויר מצד כולם שחקנים או אוהדים, פחות מ-4-0 לא יספק אתכם? למה מי אתם בכלל?
היהירות היא האויבת הכי גדולה שלנו, ואני מקווה שהשחקנים וכל אותם אוהדים מדושני עונג קיבלו את הכאפה שלהם, בחיים שלכם אל תזלזלו באף אחד לא רק בכדורגל אלא בכל מישור בחיים שלכם.
הפועל באו כמו אריות ונתנו משחק הקרבה מדהים לעומת האנמיות והרכות שלנו, נכון שגרינפלד יקח אותו אלוהים עוד היום תרם הרבה אבל אם היינו יותר טובים היינו מנצחים גם בלעדיו אז הוא לא האישיו בכלל.
תפסיקו לזלזל, תפסיקו לחשוב שאנחנו בלתי מנוצחים, תנו לכל יריב את הכבוד הראוי לו ורק ככה נדרוס, לא בהצהרות שחצניות ומביכות חסרות תוכן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

South Boy כתב:זה מחיר ההיבריס. זה המחיר שמשלם מי שנכנס לאופוריה וחושב שכל הליגה קטנה עליו, זה המחיר שמשלם מי שמדבר על הפרשים כאילו המשחק מתחיל מ-1-0 לו.
יש פה כמה אנשים שאם היו מראים לי את התגובות שלהם בצורה עיוורת הייתי בטוח שמדובר באוהדים של החזירים הצהובים, כמה ניצחונות ונהיינו בלתי מנוצחים? אף אחד לא יכול עלינו?
יותר מאיבוד הנקודות הסתמי הזה מעצבן אותי הלך הרוח מסביב לכל המועדון הזה, היהירות באוויר מצד כולם שחקנים או אוהדים, פחות מ-4-0 לא יספק אתכם? למה מי אתם בכלל?
היהירות היא האויבת הכי גדולה שלנו, ואני מקווה שהשחקנים וכל אותם אוהדים מדושני עונג קיבלו את הכאפה שלהם, בחיים שלכם אל תזלזלו באף אחד לא רק בכדורגל אלא בכל מישור בחיים שלכם.
הפועל באו כמו אריות ונתנו משחק הקרבה מדהים לעומת האנמיות והרכות שלנו, נכון שגרינפלד יקח אותו אלוהים עוד היום תרם הרבה אבל אם היינו יותר טובים היינו מנצחים גם בלעדיו אז הוא לא האישיו בכלל.
תפסיקו לזלזל, תפסיקו לחשוב שאנחנו בלתי מנוצחים, תנו לכל יריב את הכבוד הראוי לו ורק ככה נדרוס, לא בהצהרות שחצניות ומביכות חסרות תוכן.
+1

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

לצערי אני לא שותף על העלהום על הנעת הכדור של הבלמים. מהרגע הראשון היה ברור שהפועל ת"א אביב לוחצת גבוה. מהרגע השני היה ברור שכל כדור שאוגו מקבל מלווה בהתנפלות של שלושה תל אביבים. איפה הקישור שאמור לעזור לאוגו? ראדי ואוחנה חייבים לבוא ולקבל את הכדורים יותר למטה (בדיוק כמו שמליקסון החל לעשות כשנכנס). במקום זה קבלנו כדורגל שמזכיר קצת את אלישע- כדורים ארוכים חסרי תכלית.
למרות כל זה- המשחק היה הרבה יותר טוב לעומת רעננה, הגענו להמון מצבים שאלמלה יום רע של החלוצים\ יום גדול של הרוש היינו מנצחים. חייבים להרגע ולחזור מפוקסים!!!! אני חושב שדווקא משחק שבו מכבי לא משחקת לפנינו יכול מאוד לעזור לנו לחזור לעצמנו.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

שמעון א כתב:עוד משהו שמעצבן...
שיחקנו מול בלם שיותר מחצי קריירה שיחק מגן ימני, ועוד בלם שהוא מגן שמאלי...

לא הגענו למספיק מצבים לדעתי. זה די מדאיג. במיוחד כשהפועל ת"א שיחקה פתוח לגמרי ולא סגרה את המשחק.
לא הגענו למספיק מצבים? אומנם שיחקנו גרוע אבל הגענו לאותה כמות מצבים כמו נגד הקבוצות שקיבלו מאיתנו חמישיות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מרגיזים אותי האוהדים בפייסבוק שמשתגעים על השריקות בוז ולא קולטים שהם היו לשופטים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה אתם רוצים מגאדיר? נתן מחצית ראשונה מצוינת, היה ראשון לכל כדור, אגרסיבי ואפילו הגיע לשני מצבים. הרגשתי אותו לאורך כל הדקות עם פעולות טובות. רק השער היה חסר.
במחצית השנייה הוא כבר היה עייף ועצבני. צריך לעבוד איתו על זה כי כשהדם עולה לו לראש הוא משתגע.
קצת יותר חדות והוא יתרום עוד הרבה.

אוחנה - שחקן של 2 פעולות במשחק. הוא ומליקסון זה הבדל של שמיים וארץ.
שהר - הנגר הכי גולר שהיה פה.
טאהה - נגר מדופלם, שזה בסדר לבלם. אבל לקבוצה שמתבססת על הנעת כדור זאת מכת מוות. צריך לשקול את אוחיון בעמדה הזאת.
ברדה - חילוף לא מקצועי.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

South Boy כתב:זה מחיר ההיבריס. זה המחיר שמשלם מי שנכנס לאופוריה וחושב שכל הליגה קטנה עליו, זה המחיר שמשלם מי שמדבר על הפרשים כאילו המשחק מתחיל מ-1-0 לו.
מסכים לגמרי

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

The red one כתב:מרגיזים אותי האוהדים בפייסבוק שמשתגעים על השריקות בוז ולא קולטים שהם היו לשופטים
אשכרה
לא שמו לב שכשהשופטים נכנסו למנהרה נגמרו השריקות? או שזה פשוט קשה לקשר?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב:מה אתם רוצים מגאדיר? נתן מחצית ראשונה מצוינת, היה ראשון לכל כדור, אגרסיבי ואפילו הגיע לשני מצבים. הרגשתי אותו לאורך כל הדקות עם פעולות טובות. רק השער היה חסר.
במחצית השנייה הוא כבר היה עייף ועצבני. צריך לעבוד איתו על זה כי כשהדם עולה לו לראש הוא משתגע.
קצת יותר חדות והוא יתרום עוד הרבה.

אוחנה - שחקן של 2 פעולות במשחק. הוא ומליקסון זה הבדל של שמיים וארץ.
שהר - הנגר הכי גולר שהיה פה.
טאהה - נגר מדופלם, שזה בסדר לבלם. אבל לקבוצה שמתבססת על הנעת כדור זאת מכת מוות. צריך לשקול את אוחיון בעמדה הזאת.
ברדה - חילוף לא מקצועי.
למה אוחנה היה *היום* צריך לפנות את מקומו למליקסון?

אוחנה שחקן שיכול לגמור לך משחק מכלום גם בדקה 85 כששיחק מתחילת המשחק, מליקסון, כיום אחרי חודש וחצי העדרות, לא היה צריך לראות דשא בתוצאה כזו.

שלח תגובה