הפועל ב"ש- שריף, שלישי, 20:50, 12.7, מוקדמות האלופות, מש' 1
Re: הפועל ב"ש- שריף, שלישי, 20:50, 12.7, מוקדמות האלופות, מש' 1
הצלחה של ישראליות באירופה היא לטובת כולנו
ברור.
אבל עדיין זה לא כיף לשמוח מכל הלב מנצחונות שלהם.
במיוחד שיש פה בעיר הרבה אוהדים מנחוסים של מכבי, בית"ר וחיפה.
אבל עדיין זה לא כיף לשמוח מכל הלב מנצחונות שלהם.
במיוחד שיש פה בעיר הרבה אוהדים מנחוסים של מכבי, בית"ר וחיפה.
- ForeverRed
לא מבאסים. זה חשוב לדירוג.שמעון א כתב:מאמין שבכר ונוסבאום עובדים שעות נוספת כדי ללמוד את שריף.
משחק מאוד חשוב לעתיד המועדון.
הניצחונות אתמול של מכבי ובית"ר קצת מבאסים. כאילו שעכשיו חובת ההוכחה עלינו גדולה יותר.
גם אני מרגיש כך, כאילו כולם עוברים סיבובים באירופה (מכבי, בית"ר ובעבר חיפה, קרית שמונה, מכבי פ"ת...) ורק אנחנו נתקעים בשנתיים האחרונות מול קבוצות שבדיעבד ניתן להגיד שהיינו צריכים לעבור, אבל אם משתחררים לרגע מהבאסה ניצחונות אלו טובים לכדורגל הישראלי ולנו.שמעון א כתב: הניצחונות אתמול של מכבי ובית"ר קצת מבאסים. כאילו שעכשיו חובת ההוכחה עלינו גדולה יותר.
- The red one
אני ממש לא מרגיש כך. ראשית, אני שמח שפתאום כולם מסכימים עם זה שניצחונות באירופה טובים למדינת ישראל. לפי מיטב זכרוני, ההתעקשות שלי להגן על הצלחתה של מכבי באירופה עונה שעברה הייתה אחד מהסיבות המרכזיות להפיכתי לצהוב כאןdelta7 כתב: גם אני מרגיש כך, כאילו כולם עוברים סיבובים באירופה (מכבי, בית"ר ובעבר חיפה, קרית שמונה, מכבי פ"ת...) ורק אנחנו נתקעים בשנתיים האחרונות מול קבוצות שבדיעבד ניתן להגיד שהיינו צריכים לעבור, אבל אם משתחררים לרגע מהבאסה ניצחונות אלו טובים לכדורגל הישראלי ולנו.

שנית, עם כל הכבוד לקבוצות ששיחקו מול בית"ר ומכבי - זו לא באמת רמה. אנחנו היינו עוברים את 2 הקבוצות בקלילות. וחוץ מזה, בלי קשר לתוצאות הישראליות, יש כאן ציפייה שנעבור את שריף במפגש כפול.
אין קשר בין המשחקים אחי, למרות שאני מבין לאן אתה חותר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
את המשחק ישפוט שופט ספרדי עם ממוצע של 5 צהובים ב19 משחקים בעונה האחרונה בלה-ליגה.
שווה לא לעצבן אותו.
שווה לא לעצבן אותו.
ראיתי את תקציר משחק האליפות של שריף,בלי הזדמנויות בכלל לשריף,שתי הזדמנויות של דציה,גול אליפות בדקה ה88 בפוקס רצח, יש להם חלוץ איבנציץ מספר 9 1.93 גבוהה חזק ומהיר נתן שם פריצה והגבהה על הקו צופה לבעיות איתו,נתן גול משחק לפני עצר על החזה 12 מטר מהשער ובעט מהאוויר פנימה השווה ל1-1 וקבע משחק אליפות יש לו 4 שערים ב12 הופעות
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 08 יולי 2016, 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
דציה של הרכבים?hb7 כתב:ראיתי את תקציר משחק האליפות של שריף,בלי הזדמנויות בכלל לשריף,שתי הזדמנויות של דציה,גול אליפות בדקה ה88 בפוקס רצח, יש להם חלוץ איבנציץ מספר 9 1.93 גבוהה חזק ומהיר נתן שם פריצה והגבהה על הקו צופה לבעיות איתו
- The red one
לאTotti כתב: דציה של הרכבים?
חחחחח גם אני חשבתי אבל לא זה על שם האזור Dacia (דאציה)בעברית זה דאקיה לא ברור למה כמו שאחטר דוניצק במקום שחצור אבל מה זה משנהTotti כתב: דציה של הרכבים?
דאצ׳יה זה רכב רומני בכלל אאלט
אתה לא טועהNoam98 כתב:דאצ׳יה זה רכב רומני בכלל אאלט
דאציה זה רכב רומני שנמכר כלאו קוסט של חברת רנו.
(אגב, לא מנסיון אישי, אבל יש עליו המלצות חמות)
אבל רומניה ומולדובה זה ממש לא שמיים וארץ
(אגב, לא מנסיון אישי, אבל יש עליו המלצות חמות)
אבל רומניה ומולדובה זה ממש לא שמיים וארץ
במשחק נגד תון עונה שעברה זה מה שהרג אותנו.hb7 כתב:ראיתי את תקציר משחק האליפות של שריף,בלי הזדמנויות בכלל לשריף,שתי הזדמנויות של דציה,גול אליפות בדקה ה88 בפוקס רצח, יש להם חלוץ איבנציץ מספר 9 1.93 גבוהה חזק ומהיר נתן שם פריצה והגבהה על הקו צופה לבעיות איתו,נתן גול משחק לפני עצר על החזה 12 מטר מהשער ובעט מהאוויר פנימה השווה ל1-1 וקבע משחק אליפות יש לו 4 שערים ב12 הופעות
היה להם את החלוץ המאסיבי ההוא שלקח כל כדור גובה וחיסל לנו לגמרי את ההגנה.
מקווה שהפעם ישימו דגש על זה,כי לדעתי זה יהיה סגנון המשחק שלהם.